برشی از کتاب #عهد_مشترک
خوب است برادران، جوانان، اهل فکر و تحقیق، طلاب، دانشجویان، روی [مبانی خط امام و راه امام] فکر کنند، روی اینها کار کنند. فقط متن باقی نماند؛ این متنها درست توضیح داده شود، تبیین شود.
کتاب عهد مشترک، صفحه ۱۴۹
#یازدهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
•❈❈❈❈┅┅┄
هر روز یک درس از #رهبر_قرآنی
#درس_اول 🔻
▪️...فرهنگ #تقوا در جامعه خيلي تكرار ميشود، من اصرار دارم شما آن نكتهي حرف مرا دريابيد...
مفهوم تقوا
تقوا يعني پرهيز با حركت، نه پرهيز با سكون، يك وقت هست شما در حال سكون پرهيز ميكنيد، يعني برو در خانهات بنشين و كاري به كار چيزي نداشته باش و با رانندگي نكردن پرهيز كن به اين كه به كوه نخوري و از دره پرتاپ نشوي، پرهيز از كوهنوردي كردن، حركت نكردن در خارزارها كه خارهاي مَغيلان دامن شما را نگيرد، اين جور پرهيز است و #اسلام اين را به شما #توصيه نميكند. بلكه ميگويد در #سينهي قضايا و واقعيتها با حوادث روبرو بشويد و در عين حال پرهيز كنيد. مثل رانندهاي كه رانندگي ميكند اما پرهيز هم ميكند و اين پرهيز همان مراقبت كردن و مواظب خود بودن است، پس كلمهي پرهيز در اينجا يك كلمهاي است درست، منتها چون پرهيزگاران در ترجمهي متقين زياد تكرار شده و در ذهنها آن حساسيت لازم را به معنا برنميانگيزد، من ترجيح دادم بگوئيد پرهيزمندان البته پرهيزمندان را هم چون جا نيفتاده اصرار ندارم بگوئيد، خود بنده آن سالهاي قديم تقوا را پروا گرفتن و پرواداشتن معنا ميكردم، اما بعد فكر كردم ديدم عبارت پرواكاران و پروامندان يك عبارت نامأنوسي است و هيچ مصطلح نيست، يعني آن موسيقيي لغت بايد بر گوش سنگيني نكند، بايد زيبا به گوش برسد تا رايج شود و اين يكي از رازهاي واژه گزيني است.
🔳 بنابراين شما معناي تقوا را بدانيد كه تقوا يعني پرهيز در حال حركت و مراقبت در حال حركت، در ميدانها حركت بكنيد، اما مواظب باشيد! از اصطكاكها، از غلط رفتن راهها، از واردكردن ضايعهها بخود يا ديگران و از تخطّي كردن از حدودي كه براي انسان معين كرده كه انسان را به گمراهي ميبرد، چون جاده بسيار خطرناك و طولاني و ظلماني است.
پ.ن: تقوا مراقبت در حرکت است نه سکون و بیکاری.
ادامه دارد..
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب
#عهد_مشترک
ملت ایران به خوبی دانسته است که نقطهی قوت و پایداری او، درست همان است که دشمن، همهی نیروی خود را در مقابله با آن مصروف میکند؛ یعنی توکل به خدا و تمسک به اصول اساسی انقلاب که همه از مبانی اسلام سرچشمه گرفته است.
فصل اول: مبانی، خصوصیات و مواجهات انقلاب اسلامی ایران
#استاد_سید_علی_خامنهای
#تبیین
@ahdemoshtarak
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
#مهم
بسم الله الرحمن الرحیم
▫️وبلاگ طرح تبیین منظومه فکری رهبری به منظور تبیین اندیشههای مقام معظم رهبری به صورت آزمایشی فعالیت خود را آغاز کرده است.
آدرس وبلاگ🔻
t-manzome-f-r.blog.ir
●➼┅═❧═┅┅───┄
▪️در "صفحه اصلی" کل محتوای وبلاگ براساس آخرین مطلب بارگذاری شده قابل مشاهده میباشد، که هر روز این مطالب براساس محتوای کانال بروزرسانی میشود.
▪️در سمت راست طبقه بندی موضوعی مطالب وبلاگ قرار دارد که با انتخاب موضوع مورد نظر مطالب حاوی آن در معرض دید مخاطب قرار میگیرد.
▪️در صفحه "ارتباط با ما" میتوانید نظرات و پیشنهادات خود را با ما مطرح کنید. که راههای مختلفی برای سهولت کار مخاطبین معرفی شده است: پست الکترونیکی، روابط عمومی طرح در شبکههای اجتماعی، یا از طریق فرمی که در همان صفحه قرار دارد.
▪️در قسمت "درباره طرح تبیین منظومه فکری رهبری" به معرفی طرح تبیین پرداخته شده است، همراه با فیلم معرفی طرح تبیین توسط مدیریت طرح.
▫️صفحه "کتب سیر مطالعاتی" بهزودی بارگذاری خواهد شد.
#تبیین_اساس_کار_ماست. 🔻
http://t-manzome-f-r.blog.ir
●➼┅═❧═┅┅───┄
@t_manzome_f_r
توصیههای #رهبر_معظم_انقلاب درباره تشکیل و حفظ خانواده
#حقِ_زورگویی_ندارید🔻
در اسلام به مرد اجازه داده نشده است که به زن زور بگوید و امری را بر او تحمیل کند. برای مرد در خانواده، حقوق محدودی قرار داده شده است که از روی کمال مصلحت و حکمت است. این حقوق، برای هر کس گفته و تشریح شود، مورد تصدیق قرار خواهد گرفت. همچنین، برای زن نیز در خانواده، حقوقی معین شده است که آن هم از روی مصلحت است.
۱۳۷۵/۶/۲۸
#تبیین
@t_manzome_f_r