#رهبر_معظم_انقلاب:
•◈• تصوّر از #زن در خانه، تصوّر یک موجود درجهی دویی [است] که موظّف به خدمتگزاری به دیگران است؛ این تصوّر بین خیلیها هست - حالا بعضیها به زبان میآورند، بهرو میآورند، بعضیها هم به رو نمیآورند، امّا در دلشان این است - این درست نقطهی مقابل آن چیزی است که اسلام بیان کرده است. من مکرّر عرض کردهام این حدیث معروف را که «اَلمَرأَةُ رَیحانَةٌ وَ لَیسَت بِقَهرَمانَة»؛ #قهرمان، در تعبیرات رایج عربی، به آن #کارگزار میگویند؛ مثل «اَمَرَ قَهرِمانَهُ بِکَذا»؛ مثلاً فلان صاحب ملک و املاک فراوان به قهرمان خودش، یعنی آن کسی که کارگزار امور این املاک است، گفت؛ به این میگویند «قهرمان». در این حدیث میگوید: خیال نکن زن کارگزار تو داخل خانه است که باید کارهای خانه را [انجام دهد]؛ اینجوری نیست. خب ببینید، این خودش یک فصلی است که از آن چندین فصل گشوده میشود: مسئلهی احترام کار زن در خانه و عدم الزام او، مجبور نبودن او، قابل خریداری شدن این کار یعنی قابل مبادلهی با پول؛ این است. اینها چیزهایی است که خب در اسلام هست، در فقه اسلام هست؛ همانطور که اشاره کردند ایشان، واقعاً فقه ما فقه مترقّی و برجستهای است. یک چیزهایی از آن را بعضی میگیرند، یک چیزهایی از آن را فراموش میکنند، یک چیزهایی را هم بهخاطر هماهنگی با این افکار هوچیگرانهی غربی از اینرو به آنرو میکنند؛ این را هم دیدهایم ما. •◈•
۱۳۹۳/۱/۳۰
#امام_خامنهای
#زن_و_خانواده
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#رهبر_معظم_انقلاب
🔹اگر حضرت عیسی مسیح "علیهالسّلام" امروز در میان ما میبود، لحظهای را برای مبارزه با سردمداران ظلم و استکبار جهانی از دست نمیداد و گرسنگی و سرگردانی میلیاردها انسانی را که بهوسیلهی قدرتهای بزرگ، استثمار و به جنگ و فساد و ستیزه خویی سوق داده میشوند، تحمّل نمیکرد.
۱۳۷۰/۱۰/۷
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
میلاد حضرت مسیح.rar
4.65M
🔹 مجموعه عکسنوشته از بیانات مقام معظم رهبری در مورد حضرت عیسی علیه السلام
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#بصیرت_و_استقامت
هر موضعی که در زندگی میگیرید، به هر سویی که میروید یا به سوی باطل است یا به سوی حق؛ راه میانه ندارد. میان این دو صف، منطقهای وجود ندارد که حالت غیر متعرض داشته باشد که بگویی من نه اینجام، نه آن جا! نه ثواب میخواهم نه گناه میکنم! چنین چیزی متصور نیست.
فصل اول: بصیرت
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
@basirat_va_esteghamat
•❈❈❈❈┅┅┄
هر روز یک درس از #رهبر_قرآنی
#درس_شصت_و_پنجم🔻
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا استَعينوا بِالصَّبرِ وَالصَّلاةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرينَ﴿۱۵۳﴾
ای افرادی که ایمان آوردهاید! از صبر (و استقامت) و نماز، کمک بگیرید! (زیرا) خداوند با صابران است.
[سوره بقره، آیه ۱۵۳]
▪️بعضی از آیات کریمهی الهی، گویی در طول قرنهای متمادی، یا به معنای واقعی تفسیر نشده بود و یا بهوسیلهی ما و نسلهای معمولیِ بشر فهمیده نشده بود. این آیات، در دوران انقلاب ما و در طول این ده، یازده سالِ پُرحادثه و پُرماجرا معنا شد. حق هم همین است. حوادث و شرایط خاص است که میتواند حقایق الهی را که در قالب الفاظ است، درست معنا کند. مثلاً آیات نازل شده در جنگ اُحدرا نمیشود در یک زندگی عافیتآلود و عافیتآمیز، درست فهمید. آیات نازل شده در غربتنبیّاکرم "صلّیاللهعلیهوالهوسلّم" و اصحاب آن بزرگوار در شعب ابیطالب یا در راه مکه را نمیشود در شرایط معمولی زندگی، در خانه و در بازار و در محیط مأنوس خانوادگی، درست درک کرد؛ چیز دیگری لازم است. شرایط خاصی لازم است که بسیاری از آیات معنا بشود و اگر بخواهیم درست نظر بدهیم، باید بگوییم که مجموعهی آیات الهی، با تفاسیر ائمهی معصومین "علیهمالصّلاةوالسّلام" که در ظرف انقلاب و دوران بعثت و هجرت و جهاد و شهادت - دوران برانگیختگی و زحمت و تلاش - نازل شده بود، بهتر از همیشهی تاریخ فهمیده میشود، یا قابل فهمیدهشدن است.
▫️یکی از آیات الهی این است که اگر برای خدا کار کنید، خدا به شما کمک خواهد کرد: «ولینصرنّ اللَّه من ینصره». یکی از آیات الهی این است که اگر صبر و استقامت کنید، خدا را با خود خواهید یافت: «اناللَّه معالصّابرین».
نمیشود این آیات را همینطور خواند و رد شد. هر کلمهیی از کلمات این آیات، یک تجربهی زندگی و یک درس حکمت است. همینطوری نیست که بخوانیم و عبور کنیم و فکر کنیم که فهمیدهایم.
۱۳۶۹/۲۶/۰۶
#تبیین
@t_manzome_f_r
#سوال از محضر حضرت آقا
۷۲. توصیه جنابعالی به مجلس درباره شانه خالی کردن از وظایف اصلی و رسیدگی به مسأله فقر، بیکاری، تبعیض و فساد چیست؟
#پاسخ: ما به دوستان مجلس و دیگر مسؤولان توصیه میکنیم به مسائل اساسی مردم بپردازند. من در صحبتهایی که قبلاً عرض کردم، این را گفتم. یکی از وسایل تشویق و امید دادن به دشمن برای تهاجم و حمله، این است که ما به مشکلات جامعه نرسیم. بنابراین همه باید در این زمینه تلاش کنند.
۸۲/۲/۲۲
#شبنشینی_با_آقا
#پرسش و #پاسخ
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
#کشور_ما_اهل_معنویت_است_اما...🔻
🔹کشور ما اهل #معنویت است، اما معنویت ما همراه و همروال است با احساس #مسئولیت. این معنویت به هیچ وجه نباید ما را از مسئولیت عظیم انقلابىِ خودمان جدا کند، بلکه کمک به حرکت انقلابی است. آن کسانی که با تکیهی به دینداری و با عنوان کردن دینداری، سعی میکنند جامعه را سیاستزدائی کنند، جوانان را سیاستزدائی کنند، جوانان را از حضور در عرصههای کشور دور نگه دارند، اشتباه میکنند، راه خطا میروند، دچار انحرافند؛ این ابعاد با همدیگر است.
۱۳۹۰/۳/۱۴
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#بصیرت_و_استقامت
اگر روح اعمال و عبادات -که عبارت از همان توجه به خدا و عبودیت اوست-برای انسان حل و روشن نشود و انسان سعی نکند که در هریک از این واجبات، خودش را به عبودیت خدا نزدیک کند، کارش سطحی است. کار و ایمان سطحی، همیشه مورد خطر است و این چیزی است که ما در تاریخ اسلام دیدهایم.
فصل اول: بصیرت
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
@basirat_va_esteghamat
#رهبر_معظم_انقلاب:
•◈• نظر اسلام در باب خانواده و جایگاه زن در خانواده، نظر خیلی روشنی است. «المرأة سیّدة بیتها»؛ #بزرگ_خانه_زن_خانه_است؛ این از پیغمبر اکرم است. جایگاه زن در خانواده، همانی است که در گفتارهای گوناگون ائمه "علیهمالسّلام" آمده: «المرأة ریحانة و لیست بقهرمانة». در تعبیرات عربی، قهرمان یعنی کارگزار، پادو، یک خدمتگزار محترم. میفرماید: در داخل خانه، زن قهرمانه نیست؛ ریحانه است، گلِ خانه است. خطاب به مردان میفرماید: بهترین شما کسانی هستند که بهترین رفتارها را با همسرانشان دارند. اینها نظرات اسلام است و از این قبیل الی ماشاءالله وجود دارد. ولی در عین حال تحقق خواستهی اسلام در خانواده، یک امری است که با این بیانات تمام نمیشود، حل نمیشود؛ احتیاج به پشتوانهی قانونی، پشتوانهی اجرائی و ضمانت اجرائی دارد؛ و این کار باید انجام بگیرد. این کار در طول سالهای متمادىِ گذشته انجام نگرفته است. خانوادههائی که متدین بودند، مردانی که از اخلاقِ خوب برخوردار بودند و پایبندیهای شرعی داشتند، ملاحظاتی کردند؛ اما در مواردی که این خصوصیات نبوده، این ملاحظات نشده؛ به زن در داخل خانواده ظلم شده. •◈•
۱۳۹۰/۳/۱
#امام_خامنهای
#زن_و_خانواده
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
☑️ برشی از کتاب #بصیرت_و_استقامت، #شانزدهمین کتاب سیر مطالعاتی تمدن ساز
🔸بصیرت، بر اثر گذشتن از خود حاصل میشود. همین یک کلمهی آسان، امّا در عمل آنقدر مشکل که اکثر انسانها در همین یک کلمه، در جا زده و ماندهاند! بیچاره ما گرفتارانِ «خود» و «من». وقتی به پشت سرت نگاه نکردی، وقتی به حرف این و آن توجه نکردی، وقتی نورِ هدایت الهی را دنبال کردی و با همهی خطراتش به راه افتادی، دریچهی دل باز میشود.
فصل اول: بصیرت
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
▪️کانال عکسنوشتههای کتاب بصیرت و استقامت، #شانزدهمین کتاب سیر مطالعاتی تمدن ساز
@basirat_va_esteghamat
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومۀ فکری رهبری
▪️کانال عکسنوشتههای کتاب بصیرت و استقامت، #شانزدهمین کتاب سیر مطالعاتی تمدن ساز @basirat_va_este
بسماللهالرحمنالرحیم
سلام علیکم
به اطلاع شما خوبان میرسانم پایان زمان مطالعه و مباحثهی کتاب #بصیرت و #استقامت ۲۵دیماه میباشد.
@t_manzome_f_r
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
السلام علیک یا اباعبدالله
▪️السلام السلام ای عشق شیرین
▪️السلام السلام ای یار دیرین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از ویدیوهای رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتظار یعنی آمادهباش
#رهبر_معظم_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#مهدویت
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@video_khamenei
@t_manzome_f_r
#اجتماعِ_آگاهیبخش
▪️«نماز جمعه یک عملِ صرفاً عبادی نیست؛ عملی است که در ذات و ترکیب خود، آگاهی بخش است؛ هم اجتماع عظیم مسلمانان را هر هفته تشکیل میدهد و به رخ دوست و دشمن میکشد و هم به وسیله خطیب جمعه، اوضاع و احوال سیاسی برای آنها تشریح و تبیین میشود.»
۱۳۸۱/۰۵/۰۵
▪️«نماز جمعه یک قرارگاه است؛ قرارگاه ایمان، قرارگاه تقوا، قرارگاه بصیرت، قرارگاه اخلاق.»
۱۳۹۴/۱۰/۱۴
#نماز_جمعه_یک_قرارگاه_است.
#تبیین_اساس_کار_ماست.
@t_manzome_f_r
#سلوک_مردمی و دوری از صاحبان قدرت و ثروت
▪️ «سلوک مردمی با همهی قشرها بویژه جوانان و تکریم خانوادههای شهیدان و ایثارگران را ممشای همیشگی خود قرار دهید.»
۱۳۹۷/۱۲/۲۲
▪️«ارتباط نزدیک و صمیمی با جوانان و سلوک مردمی با همگان را توصیه میکنم.»
۱۳۹۷/۰۷/۱۷
▫️ «با سلوک صمیمانه و تلاش خردمندانه با مردم مؤمن و بویژه با قشر جوان انقلابی و پر شور، جایگاه معتبر امامت جمعه را بیش از پیش در خدمت پیشرفتهای فکری و عملی انقلاب قرار دهید.»
۱۳۹۶/۰۳/۱۰
▫️ «دستگاه امامت جمعه، یک دستگاه طلبگی است... رفتار رئیسمآب نباید باشد، رفتار روحانیمآب باید باشد؛ رفتار پدرانه، رفتار برادرانه، رفتار صمیمانه؛ این رفتار روحانی است.»
۱۳۹۴/۱۰/۱۴
▪️«توصیهی سلوکی این است که از رفتن سمت صاحبان قدرت و ثروت و کسانی که زبان چرب و نرم دارند پرهیز کنید. بعضی از این نودولتها که به ثروت رسیدهاند و دنبال یک حاشیهی امن هستند، سراغ ائمهی جمعه و شاخصان روحانیت میروند. اینجا باید حواس جمع باشد.»
۱۳۹۸/۰۴/۲۵
▪️«از موارد مهم سلوک عملی که ائمهی جمعه باید مراقبت کنند، مراقبت از نزدیکان و فرزندان است که اینها دچار اشکالی نشوند. آن کسی که سراغ شما میآید و شما رد میکنید، ممکن است سراغ فرزند شما بیاید و از آن طریق نفوذ کند.»
۱۳۹۸/۰۴/۲۵
#نماز_جمعه_یک_قرارگاه_است.
#تبیین_اساس_کار_ماست.
@t_manzome_f_r
انقلابیگری در میدان جنگ نرم
▪️«نماز جمعه قلب فرهنگی هر شهر است... جایی است که آنجا هدایتگری انجام میگیرد... هدایتگری صرفاً هدایتگری سیاسی نیست، هدایتگری سیاسی و فرهنگی است.»
۱۳۹۴/۱۰/۱۴
▪️«تقویت مجموعههای دلسوز و انقلابی»
۱۳۹۷/۰۷/۱۷
▫️ «خدمت به حرکت دینی و انقلابی با همهی توان»
۱۳۹۷/۱۲/۲۲
▪️«گسترش خدمات فرهنگی با کمک جوانان و مجموعههای مؤمن و انقلابی»
۱۳۹۶/۰۳/۱۰
▪️«تقویت جدّی جبههی فرهنگی انقلاب»
۱۳۹۶/۰۹/۱۵
✔️اینها همه در کنار هم الگوی #امام_جمعهی برخوردار از شاخصهای مدنظر رهبر انقلاب اسلامی را نمایان میسازد. الگویی که میتوان آن را در یک کلمه امام جمعهی
« #مردمی و #انقلابی» دانست.
#نماز_جمعه_یک_قرارگاه_است.
#تبیین_اساس_کار_ماست.
@t_manzome_f_r
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖موضوعاتی که در این هفته، در سه کانال #صوت، #ویدئو و #استیکر بصورت هماهنگ بارگزاری میشود.
🗓جمعه ۹۸/۱۰/۶
مهدویت
نماز جمعه
🗓شنبه ۹۸/۱۰/۷
سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان امامخمینی رحمةاللهعلیه
🗓یکشنبه ۹۸/۱۰/۸
حماسه نه دی
🗓دوشنبه ۹۸/۱۰/۹
روز بصیرت و میثاق امت با ولایت
🗓سه شنبه ۹۸/۱۰/۱۰
شب ولادت حضرت زینب سلاماللهعلیها
🗓چهارشنبه ۹۸/۱۰/۱۱
روز پرستار
کانال #صوت
@khamenei_voice
کانال #ویدیو
@video_khamenei
کانال #استیکر
@stiker_tabyin
#تبیین
@t_manzome_f_r
#سوال از محضر حضرت آقا
۷۳. آیا تولید کردن علم را که مسأله بسیار گسترده و نیازمند توانهای ذهنی و فردی و نیز اکتسابی بسیار گسترده است، میتوان از تک تک دانشجویان انتظار داشت، یا منحصر به افرادی است که چنین تواناییهایی را دارند و بنابراین وظیفه آماده کردن محیط را به عهده دارند؟
#پاسخ: وظیفه همه است. این که ما مسأله تولید علم را مکرّر در دانشگاه مطرح کردیم و باز هم مطرح میکنیم و در آینده هم انشاءالله مطرح خواهیم کرد، معنایش این نیست که از یک یک مخاطبان میخواهیم تولید علم کنند؛ بلکه معنایش این است که این ارزش، هدف و حرکت جمعی - که انگیزههای فردی در پی آن است - بشود. البته علمِ ترجمهاىِ محض خوب نیست؛ مگر به عنوان یک وسیله. ما نباید دچار ترجمه شویم. علم وفرهنگ ترجمه و سیستمها و روشهای ترجمهای، درست نیست. این بحثها در جلسه اساتید هم مطرح بود. بنده میگویم ما به عنوان یک ملت با استعداد، باید علمآفرینی کنیم و میتوانیم. کسانیکه علمآفرینی کردهاند، هم از لحاظ استعداد و هم از لحاظ سوابق علمىِ درخشانِ تاریخیای که ما داریم، از ما جلوتر نبودند؛ بنابراین ملت ما میتواند. این به عنوان طرح یک خواسته عمومی در دانشگاههاست، تا انشاءالله همه آن را دنبال کنند.
#شبنشینی_با_آقا
#پرسش و #پاسخ
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
#مبارزه_با_دولت_آمریکا_نه_ملّت_آمریکا🔻
🔸 «ما هم که اسم آمریکا را بارها مىآوریم؛ ملّت ما، خود ما؛ [چون] مسئلهى آمریکا بهخاطر استکبار است، چون آمریکا یک دولت استکبارى است، چون روش [آمریکا] استکبارى است؛ ما با آمریکا بهعنوان یک مجموعهى جغرافیایى یا بهعنوان یک ملّت، بهعنوان یک مجموعهى انسانى هیچ مسئلهاى نداریم، آن هم مثل بقیّهى کشورها؛ مسئلهى ما با آمریکا، مسئلهى استکبار آمریکایى است؛ مستکبرند، متکبّرند، زورگویند، زیادهطلبند.»
۱۳۹۳/۹/۶
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری