#اطلاعیه
#رزمایش_اطلاع_رسانی
🔖 به اطلاع شما تبیینیهای عزیز میرسانیم که ساعت ۱۷ روز چهارشنبه ۲۷ اسفندماه، همزمان با سالروز ولادت حضرت سيد الشهداء ابى عبدالله "علیهالسلام" از تمام ظرفیت خود جهت تبلیغ و معرفی مجموعهی تبیین در فضای مجازی (گروهها و کانالهایی که داریم) استفاده خواهیم کرد تا افراد بیشتری را با نرمافزار انقلاب اسلامی آشنا کنیم.
♦️ پوستر مربوطه جهت انتشار در ساعت ۱۶:۴۵ دقیقه همانروز در کانال مجموعه قرار خواهد گرفت.
#همه_رسانه_باشیم
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#ماه_شعبان
#ماه_ایجاد_بندگی_خالصتر
🔹ماه شعبان ماه ذکر و عبادت و توجه و خشوع است. فرصت مغتنمی است ایجاد ارتباط و اتّصال محکمتر با خدای متعال، ایجاد بندگی خالصتر و بهتر؛ از این نباید غفلت کنیم.
۱۳۹۴/۴/۶
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#رهبر_معظم_انقلاب:
تلاوت قرآن مقدّمهی عمل است.🔻
♦️قرآن فقط برای تلاوت کردن نیست؛ تلاوت قرآن مقدّمهی فهم قرآن و به دست آوردن معرفت قرآنی است؛ این را بایستی برای خودمان تأمین کنیم. اگر تلاوت، تلاوت درست و بهجایی باشد، دو فایدهی مهم را باید به ما بدهد: یکی اینکه معنویّت ما را، روح معنوی ما را تعمیق کند، عمق ببخشد. ما غرق در امور مادّی هستیم؛ انسانها احتیاج دارند به توجّه معنوی، به روح معنویّت و این با تلاوت قرآن -اگر خوب تلاوت کنیم قرآن را- حاصل میشود. و دوّم اینکه به فکر خودمان و اندیشهی خودمان مدد برسانیم و آن را از معرفت قرآنی تغذیه کنیم؛ یعنی قرآن، هم در دل ما اثر میگذارد، هم در ذهن ما اثر میگذارد. اگر با قرآن مأنوس بشویم، خیلی از مفاهیم حیات و زندگی برای ما روشن خواهد شد. کجرَویها، بدفهمیها، یأسها، خیانتهای انسانها به یکدیگر، دشمنیهای انسانها با یکدیگر، ذلیل کردن انسانْ خود را در مقابل طواغیت عالم و امثال اینها، همه ناشی از دوری از قرآن است. قرآن، هم به ما معنویّت میدهد، هم به ما معرفت میدهد.
۱۳۹۸/۱/۲۶
#اُنس_با_قرآن
#رهبر_قرآنی
#قسمت_بیستم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
بعضىها احساس مسئولیّت داشتند در دوران مبارزات، امّا نمیفهمیدند این را کجا خرج کنند؛ جایى خرج میکردند که به ضرر حرکت عظیم مبارزاتىِ امام بزرگوار بود؛ بعد از انقلاب هم همینجور؛ تا امروز هم همینجور است. بعضىها احساس دارند، احساس مسئولیّت میکنند، انگیزه دارند امّا این انگیزه را غلط خرج میکنند؛ بد جایى خرج میکنند؛ اسلحه را به آنجایى که باید، نشانه نمیگیرند؛ این بر اثر بىبصیرتى است. حالا ما چند سال پیش در قضیّهى فتنه گفتیم بصیرت؛ بعضى دهنکجى کردند که بصیرت! بله، بصیرت؛ بصیرت که نبود، هرچه که مسئولیّت و انگیزه بیشتر باشد، احساس بیشتر باشد، خطر بیشتر است؛ اطمینانى دیگر نیست به این آدم بىبصیرت و بدون روشنبینى که دوست را نمىشناسد، دشمن را نمىشناسد و نمیفهمد کجا باید این احساس را، این نیرو را، این انگیزه را خرج کند... اگر این [بصیرت] نباشد، امر به معروفش هم اشتباهى درمىآید، جهادش هم اشتباهى درمىآید، امرِ مورد اهتمامش هم دچار خطا میشود، و به کجراهه مىافتد.
۱۳۹۳/۰۹/۰۶
#بیان_ولیّ
#نقشه_راه
#بصیرت
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
پادشاهان صفوى، مایه افتخار ما هستند - میدانید، ما براى پادشاهان صفوى ارزش و اعتبارى قائلیم؛ چون پی
شجاعت در برابر هیبت دشمن، جزو شاخصها[ی هویت اسلامی]ست. در مقابل دشمن اگر مسئولین کشور احساس رعب و خوف بکنند، بر سر ملت بلاهای بزرگ خواهد آمد. آن ملتهائی که ذلیل و مقهور دست دشمن شدند، عمدهی علت این بود که مسئولان- پیشروان قافلهی ملت- شجاعت لازم، اعتماد به نفس لازم را نداشتند.
#کتاب_شانزدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_تاریخ
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#رهبر_معظم_انقلاب:
▪️ایشان [حاج احمدآقا خمینی] واقعاً در کنار امام عنصری لازم و بیبدیل بودند. هیچکسِ دیگر در کنار امام نمیتوانست این نقش را ایفا کند؛ به خاطر اینکه خبردادن به امام، کار آسانی نبود. ... فردی باید این کار را انجام میداد که به امام نزدیک میبود و این فرد حاج احمد آقا بودند.
۱۳۷۴/۳/۱۱
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری