📖 سلاح اشک
چرا مسئلهى گریهى حسابشده، گریهى درازمدّت و طولانى در خاندان پیامبر اتّفاق افتاد؟ گریهی حضرت زهرا(علیهاالسّلام)، گریهای حسابشده و طولانیمدت بود. دختر پیغمبر(صلّیاللهعلیهوآله) به یک شکل خاصّی گریه کرده و وضع را به گونهای فراهم آورده که رقبا و مخالفین از آن گریه احساس خطر کردند. گریهی دیگر، گریهى امام سجّاد(علیهالسّلام) است که چهل سال به هر مناسبتى براى حسینبنعلى(علیهماالسّلام) گریه کرده... گریهى سوّم هم گریهاى است که امام باقر(علیهالسّلام) بسى حسابشده و دقیق معیّن و مقرّر کرد.
#منظومه_معرفتی
#همرزمان_حسین(علیهالسلام)
#سیر_مطالعاتی_منظومه_فکری_رهبری
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از ویدیوهای رهبر انقلاب
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فضلیت فاطمهی زهرا(سلاماللهعلیها) مورد اتفاق همهی مسلمین اعم از شیعه و سنی
🔺گزیده بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی
۱۳۹۶/۱۱/۲۹
#امام_خامنهای
#شهادت_حضرت_زهرا_سلاماللهعلیها
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@video_khamenei
@t_manzome_f_r
🟤 مقاومت در مقابل تحول
تحول کار بسیار دشواری است. گفتنِ به زبان آسان است که تحول ایجاد کنید؛ لکن تحول در عمل خیلی کار مشکلی است؛ علّت هم این است که مقاومتهایی در مقابل تحول هست. بعضی مقاومتها از روی سوء نیّت نیست؛ بعضیها حال و حوصلهی تغییرات بنیانی را ندارند، بعضیها توانش را ندارند، بعضی هم ممکن است از وضع موجود منتفع باشند و نخواهند این وضع، تغییر پیدا بکند.
۱۳۹۹/۰۴/۰۷
#سلسله_مباحث
#تحولگرایی
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از رسانه انقلاب اسلامی
💠 فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها)محور مبارزه
خیلیها خیال میکنند که زن از نظر اسلام در صحنۀ جامعه، کاری ندارد، درحالیکه ما نگاه میکنیم میبینیم نهخیر، فاطمۀ زهرا در متن جامعه، آنهم در خطرناکترین بخشهای جامعه حضور دارد. آنوقتیکه صحبت از خلافت است، و مبارزات سیاسی در اسلام مطرح میشود؛ آن قهرمانی که وسط میایستد و سلمان و ابوذر و مقداد و عمار و حذیفه و حتی خود علیبنابیطالب دور او جمع میشوند، او فاطمۀ زهراست.
عَلَم مبارزه اوست. این یک واقعیت تاریخی است، ارتباط به بحث کلامی ندارد. فاطمۀ زهرا (سلاماللهعلیها) بعد از رحلت پیغمبر(صلیاللهعلیهوالهوسلّم) برای خلافت علیبنابیطالب(علیهالسلام) به یک مبارزۀ مستمرِ شبانهروزی خستگیناپذیر دست زده، این را که کسی نمیتواند منکر بشود. خود فاطمۀ زهرا (سلاماللهعلیها) محور مبارزه بود.
۱۳۶۴/۱۲/۱۱
کتاب: حلقۀ سوم «انسان ۲۵۰ساله»
#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
#فاطمۀ_زهرا(سلاماللهعلیها)
#رسانه_انقلاب_اسلامی
کانال رسانه انقلاب اسلامی🔻
@rasaneh_enqelab
•┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈•
@t_manzome_f_r
کانال تبیین منظومه فکری رهبری🔺
📖 فقیه کیست؟
فقیه یعنی چه؟ فقیه یعنی کسی که دین را میشناسد و راهی را که دین برای مردم ترسیم کرده است تا بتوانند سعادت و خوشبختی و آزادی و خوشی دنیا و آخرت را به دست بیاورند، میشناسد و در مقابل مردم میگذارد. فقیه یعنی حاکمیت انسانی که یک منطق عقلانی پشت سرش هست و استدلالی محکم دارد.
#منظومه_معرفتی
#ولایت_و_انسانسازی
#سیر_مطالعاتی_منظومه_فکری_رهبری
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 شهید مفتح، روحانی متجدد
واقعاً یکی از دشوارترین مبارزهها همین بود که اسلامشناسان، آگاهان به معارف الهی و قرآنی گفتگو کنند تا آفاق جدید زندگی را، تا جهاد را، تا سیاست را، تا جامعه را، تا نظام اجتماعی را، تا انسان را و زندگی انسان را در قرآن و در اسلام پیدا کنند.
۱۳۶۴/۰۹/۲۶
#شهید_آیتالله_دکتر_مفتح
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
▪️عمل، معرفت، اعتقاد
شهید مفتح یکی از مظاهر آن فرهنگی بود که اسلام را در مرحلهی عمل، به فردها و زاویهها و خلوتها محدود نمیکرد و در مرحلهی معرفت و تحصیل به حوزهها و مسجدها، اسلام را با همان شؤون و همهجانبگیاش در اعتقاد و عمل، در معرفت و تحقق میفهمید و به دنبال او تلاش میکرد.
۱۳۶۴/۹/۲۶
#شهید_آیتالله_دکتر_مفتح
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
#جلسهٔ_پرسشوپاسخ
#هفتمین_دورهٔ_آموزشی
#منظومهٔ_ارزشی
▫️جلسۀ پرسش و پاسخ درس گفتارها با #موضوع (اخلاق و معنویت، تحول و پیشرفت و سبک زندگی اسلامی) ویژه فراگیران هفتمین و هشتمین دورهٔ جامع آموزش منظومۀ فکری رهبری - بخش منظومۀ ارزشی
🔸با حضور مدرس محترم:
حجةالاسلامو المسلمین فخریان
🔹 زمان: دوشنبه ۲۷ آذرماه، ساعت ۱۵:۳۰
🔸حضور فراگیران محترم در این جلسه لازم است.
@t_manzome_f_r
[مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری]
تبیین منظومۀ فکری رهبری
#جلسهٔ_پرسشوپاسخ #هفتمین_دورهٔ_آموزشی #منظومهٔ_ارزشی ▫️جلسۀ پرسش و پاسخ درس گفتارها با #موضوع
#اطلاعیه
#تغییر_زمان_برگزاری_کلاس
🔸 زمان جلسه پرسش و پاسخ بخش منظومه ارزشی دوره هفتم و هشتم، از مورخ ۲۷ آذر، به هفته آینده روز یکشنبه ۳دی ساعت ۱۵:۳۰ موکول شد.