#خاطرات_رهبر_انقلاب ۵۸
فقـط اسـمش مردمی است.
در یکی از سـفرهایی که یکی دوسـال قبل به یکی از همین کشورهاي سوسـیالیستی رفته بودیم، یکی از
همراهان ما که از نمایندگان محترم مجلس شوراياسـلامی بود، با مقامات مجلس ملی آن کشور راجع به مجلس صـحبتهایی کرده بود. اطلاعـاتی از مجلس ما به آنها داده بود و اطلاعاتی هم از مجلس آنها گرفته بود. ما نشسـته بودیم و راجع به موضوعی صـحبت میکردیم. ایشـان، بـا یـک قیـافهي خیلی جـدي پیش مـا آمـد و گفت: ما چیزهاي مهمی از این آقایان- که میهمانشان بودیم- یاد گرفتیم. او گفت: وقتی که راجع به مجلس با اینها صحبت کردیم، از اینها پرسیدیم که مجلسِ شما چگونه است و چند عضو دارد و چـه مـواقعی تشـکیل میشـود و رئیسـش چگـونه انتخـاب میگردد؟ معلـوم شـد کـه مجلس ملی اینهـا، متشـکل از افرادي اسـت که به وسیلهی دستگاهها و سازمانهای حزبیِ وابسته خودِ حکومت تشکیل میشود. یعنی مثلاً پانصد، ششصد نفر آدم به عنوان اعضا و نمایندگان کنگره، به وسیلهی همان دستگاههای حزبی انتخاب میشوند. بعد این افراد که نام تجمعشان کنگرهي ملی است، سالی دو مرتبه جلسه تشـکیل میدهنـد! شـما ببینیـد در این کشور که فقط سالی دو مرتبه مجلس قانونگذاریشان تشـکیل میشود، قانون را
چه کسـی وضع میکنـد؟ اختیار قانونگـذاري دست کیست؟ دست همانهایی است که در رأس تشـکیلات حکومت قرار دارند.
اگر بپرسـید اسم حکومت شـماچیست میگویند: حکومت دموکراتیک سوسـیالیستی؛ یعنی حکومت مردمی.
اسمش مردمی است، در حالی که در هیـچ امري از امور آن کشور، مردم دخالت ندارنـد و این، همان مردمی هسـتند که انقلاب را به پیروزي رساندند. اسـم این کشورهـا هم کشور انقلابی است. همهي انقلابهـایی که مـا در دنیـا دیـدیم وکشورهایی که بر اساس یک انقلاب، نظامی را به وجود آوردند، تقریباً به همین شکلی بودند که مطرح کردم.
خطبههاي نماز جمعهي تهران۱۳۶۸/۱۱/۲۰
#خاطرات
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
"وَسَارِعُوا اِلَی مَغفِرَتِِ مِن رَبِّکُم"۲، میدان مسابقه است اینجا، میدان پیشی گیری و مسارعه است. پیشی بجویید، سبقت بجویید.
ای انسانی که برای یک وجب زمین و یک مقدار آب و گِل در فلان منطقهی عالم، حاضری سبقت بگیری، حاضری دیگران را عقب بگذاری، حاضری تمام قوا و نیروهایت را به کار بزنی، استخدام کنی، تا بتوانی در مزایدهی فلان زمین، در به دست آوردن فلان سرمایه، در تصرف کردن فلان مغازه، در گرفتن فلان گوشه فلان مملکت، در دائر کردن فلان کمپانی در فلان منطقهی عالم، در تحصیل امتیازات مادیِ هر چه بیشتر؛ برای اینها حاضری مسابقه بدهی، سرعت بگیری، دیگران را عقب بگذاری، اگرچه شرافتها و فضیلتها را هم زیر پا گذاشته باشی، ای انسان! به تو نمیگویند سرعت مگیر، به تو نمیگویند در خانه بخواب، نیروهایت را به کار مزن؛ آن کسی که به نام دین به تو این سخن را میگوید، دروغ میگوید و نمیداند. دین نمیگوید نیروهایت را متوقف بگذار، دین میگوید سرعت بگیر هر چه بیشتر، مسابقه بده هر چه زیادتر، اما به سوی چه؟ به سوی چیزی که شایستهی توست، نه به سوی یک وجب آب و گِل، نه به سوی فلان مبلغ ناچیز، نه بهسوی زندگی مادیِ دنیا که هر چه باشد، برای تو کوچک و کم است. ای انسانِ بزرگ! به سوی چیزی که با عظمت تو، با مقام تو سازگار باشد _که انسان عالیترینِ موجودات این جهان است، بزرگترینِ عظمتهای وجود، بعد از پروردگار، در همین کالبد کوچک و محدود است_ ای انسانِ بزرگ، سرعت بگیر، مسابقه بده، اما به سوی چه؟ اِلَی مَغفِرَتِِ مِن رَبِّکُم... سرعتت به سوی آن بهشت برین الهی باشد که همهی آسمانها در مقابل آن کوچکند، همهی زمین در برابر آن اندک است. یعنی چه؟ [یعنی] تو اگر میخواهی همت به چیزی بگماری، برای تو زمین و آسمان، اندک و ناچیز است، همت به چیزی بالاتر از اینها بگمار. ای انسانِ بزرگ! مغفرت برای تو مهم است؛ از همه چیز بالاتر مغفرت است.
۲.سوره مبارکه آل عمران/ آیه ۱۳۳
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#امام_خامنهای
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
هر جریانی، هر فکری و هر واقعیتی در جامعه و در تاریخ، در صورتی میماند و بارور میشود که در اصل و ریشه، #طیّب و #پاکیزه باشد؛ مانند درختی که در اصل طیب و پاکیزه است و دچار نقص و بیماری نیست. این چنین درختی رشد میکند و باقی میماند و در زمان خود شکوفا میشود و در زمان خود میوه شیرین ومطلوب میدهد و انسان از آن بهره میبرد.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
افتتاحیه_آقای ذوعلم.mp3
12.17M
صوت سخنرانی حجهالاسلامو المسلمین ذوعلم(معاون پژوهشی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری) در افتتاحیه دوره #بینش_ولایی
#تهران
#تبیین
۹۷/۱۰/۲
@t_manzome_f_r
#گزارش_تصویری 🔺
✔️برگزاری دومین جلسهی دوره #بینش_ولایی با محوریت کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
۹۷/۱۰/۹
▫️ایمان یعنی باور، پذیرش و پایبندی به آنچه که برای آن و در راه آن نیاز به تلاش و جد و جهد است و به راهی که وی را به آن سرمنزل میرساند و بالاخره به خود آن تلاش و حرکت ...
#تهران
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب دغدغههای فرهنگی
#دغدغههای_فرهنگی
هر جریانی، هر فکری و هر واقعیتی در جامعه و در تاریخ در صورتی میماند و بارور میشود که در اصل و ریشه، طیّب و پاکیزه باشد؛ مانند درختی که در اصل طیّب و پاکیزه است و دچار نقص و بیماری نیست. این چنین درختی رشد میکند و باقی میماند و در زمان خود شکوفا میشود و در زمان خود میوه شیرین ومطلوب میدهد و انسان از آن بهره میبرد.
فصل دوم: منشا انقلاب
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@daghdaghehayefarhangi
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
#مهم
✔️ #افتتاحیه_دوره_بینشولایی با سخنرانی
آیتالله سیدعلی حسینی آملی
(از شاگردان برجسته علامه حسنزاده آملی)
#زمان: سهشنبه ۱۱دیماه، ساعت ۱۴
#مکان: قم، بلوار جمهوری، ساختمان سازمان تبلیغات
#قم
#تبیین
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۵۹
دست غیبی در همهي کارها دارد ما را هـدایت و پشتیبانی میکنـد.
در حادثهي مـدرسهي فیضـیه و سـپس در قضـیهي پانزده خرداد، عـدهیی میگفتنـد فایـدهیی ندارد، بیخود معطلید؛ آنها چند برابر شـمایند! بعد هم که در سال ۴۳ امام (رحمهالله) را تبعیـد کردند، باز این طرز فکر در بعضـی از این افراد راسـخ شـد و گفتند امام بیجهت زحمت میکشـند و تلاش میکنند؛ ایشان به جایی نمیرسـند! در حقیقت اگر کسـی بخواهد با عقل و منطق معمولی محاسبه کند، همین نتیجه را میگیرد؛ ولی آن چیزي که امام را وادار میکرد که علیرغم همهي این حرفهـا، امیـدش را از دست ندهـد و به حرکت خـود ادامه دهـد، انجـام تکلیـف الهی بود. او معتقـد بود که این انقلاب را یکدست غیبی هـدایت و پشتیبانی میکنـد و ما نبایـد به دنبال نتیجهي کار خود باشـیم. در همین خصوص خاطرهیی در ذهنم مانـده است که نقـل میکنم: «چنـد روز قبـل از پایان سال ۶۵ که خـدمت امـام بـودیم، چون یکی از روزهـاي فروردین ۶۶ با
ولادت یکی از ائمه (علیهالسلام) مصـادف میشـد، من و آقـاي هاشـمی رفسـنجانی وحـاج احمـد آقا اصـرار کردیم که ایشان در حسـینیهي جماران با مردم دیداري داشـته باشـند. امام اسـتنکاف کردند و قاطع گفتند: حالش را ندارم. من در ایام نوروز به مشـهد رفته بودم و آقاي هاشـمی هم از جبهه دیـدار داشـتند. در همان روزها، ناگهان قلب امام مشـکلی پیـدا میکنـد وچون حاج احمـدآقا -که حق بزرگی بر گردن همهي ملت دارد و امـام را در این چنـد سـال حفظ کرد - همهي وسایل را براي بهبود امام(رحمهالله) مهیا کرده بود، فوراً به وضـعیت جسـمی ایشان رسیدگی شد و خطر برطرف گردید. وقتی در بیمارستان بر بالین ایشان حاضر شدم، عرض کردم:چه قدر خوب شـد که آن شب اصـرار مـا را براي ملاقـات بـا مردم نپذیرفتیـد؛ و الّا اگر خبر این ملاقـات اعلام میشـد، مردم به زیارت شـما میآمدنـد و آن وقت شـما با این حال نمیتوانستیـد مردم را ملاقات کنیـد و انعکاس آن در دنیا خوب نبود. این کار شـما، خواسـت خداونـد و کمک الهی بود و در آن زمان تصـمیم بجایی گرفتیـد. ایشان در پاسـخ من گفتند: آن طورکه من فهمیدم، مثل این که از اول انقلاب تـا حالا، یک دست غیبی در همهي کارها دارد ما را هـدایت و پشتیبانی میکنـد.» واقعاً همینطور است؛ و الّا محاسـبات معمول سیاسی، اقتصادي و محاسباتی که براساس آن دنیا دارد اداره میشود، این نتایج را به دست نمیدهد.
آن چیزي که امام را بر هـدایت و اداره و رهبري ملت ایران و انقلاب عظیمش قادر میکرد، عبارت بود از ارتباط با خـدا و اتصال و توجه و توکل به او. او واقعاً عبـد صالـح خدا بود. من هیچ تعبیري را بهتر از این براي امام(رحمهالله) پیدا نمیکنم.
سـخنرانی در مراسم بیعت فرماندهان و اعضاي کمیتههاي انقلاب اسلامی ۶۸/۳/۱۸
#خاطرات
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
"اَطیعُوا الله وَ الرَّسولَ لَعَلَّکُم تُرحَمُون" اطاعت کنید خدا را و رسول را، پیامبر را، شاید مورد رحمت قرار بگیرید.
یعنی چه اطاعت کنید خدا را؟ اطاعت خدا به چیست؟ به اینکه تمام تکالیف و حجت های الهی را بر دوشمان حمل کنیم؛ آنچه را که بر عهدهی ما نهاده شده است را انجام بدهیم.
ماه رمضان_۵۳شمسی
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
#انقلاب ما بسیار عظیم و بسیار بالاتر و برتر از تقویمها و تقدیرهای ناظران بین الملل است. از لحاظ بنیه، بسیارقوی است. به همین دلیل با وجود اینکه علیه این انقلاب، تهاجمها و ضربهها و محاصرهها، بیش ازهمه انقلابهایی که می شناسم بوده؛ آسیب پذیری این انقلاب، از همه انقلابهای بزرگ دنیا به مراتب کمتر بوده است.
وضع انقلاب #الجزایر واقعا عبرت انگیز است. انقلاب الجزایر -مانند انقلاب ما- انقلاب اسلامی بود. لیکن حتی یک روز #حکومت _دین در الجزایر بوجود نیامد. از همان اول فرانسویها توانستند فرهنگ و آداب و بیاعتقادی به دین را در الجزایر نفوذ دهند. حرفهایی که آن روز الجزایریها میگفتند برای اینکه دفاع خودشان از قضیه فلسطین را پس بگیرند و به آمریکا نزدیک شوند خیلی شبیه حرفهایی است که امروز رادیوهای بیگانه القا میکنند تا در ذهنیت مسئولین کشور بیاید.
وقتی که ما مقایسه میکنیم، میبینیم انقلاب ما بعد از بیست سال، آسیبهای گوناگون یک انقلاب بزرگ مثل #انقلاب_فرانسه، یک انقلاب پر سر و صدا مثل #انقلاب_شوروی و یک انقلاب به اصطلاح اسلامی مثل #الجزایر را مطلقا نداشتهاست و این نشان دهنده بنیه این انقلاب است.
#انقلاب_ایران، انقلابی بود که با انگیزههای اسلامی و باخط مشی اسلامی با رهبری اسلامی و با شعارهای اسلامی و با تاکتیکهای اسلامی پیش رفت. در این مبارزه ما حتی از تاکتیکهای ضداسلامی و غیر اسلامی استفاده نکردیم و این یک شیوه و منش اسلامی است.
منشا این انقلاب در تدین و ایمان مذهبی و اسلامی است. ایمان مذهبی به انسان قدرت، شجاعت، معرفت، استقلال، اتکاء به نفس، ثبات واستقامت در میدانهای سرشار از خطر را میدهد.ایمان نقش واقعیات رابه انسان، آنچنان که هست، مینمایاند.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#امام_خامنهای
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
✔️آیا با نظریه #تربیتی مقام معظم رهبری با عنوان «کارخانه انسان سازی» آشنایی دارید؟
✔️آیا می دانید دیدگاه ایشان در خصوص شیوهی #کار_تشکیلاتی چیست؟
✔️آیا اندیشهی #سید_علی_خامنه_ای نسبت به سیرهی سیاسی_اجتماعی اهلبیت را میدانید؟
✔️آیا میدانید که آیتالله خامنهای مهمترین #کار و دغدغهی امام زمان "علیهالسلام" را چه میداند؟
✔️آیا میدانستید که حضرت آقا معتقدند که "انتظار" یعنی #حرکت و نه #سکون؟
✔️آیا از سه عامل #موفقیت که در کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی نام برده شده، خبر دارید؟
✔️آیا با دیدگاه ایشان نسبت به "حقیقت انسان" آشنایی دارید؟
✔️آیا مبانی #اقتصاد درونزا و بیرونگرا در اندیشهی آیتاللهالعظمیخامنهای را میدانید؟
✔️آیا با شیوههای مطلوبِ #مطالبه_گری و #عدالت_طلبی از منظر رهبر انقلاب، آشنایی دارید؟
✔️آیا میدانید چگونه میتوان از ظرفیتهای #اسلام در راستای تمدنسازی استفاده کرد؟
✔️آیا...
پاسخ این #سوالات و #صدها سوال دیگر در طرح تبیین منظومه فکری رهبری داده میشود، اگر با سیر مطالعاتی #تمدن_ساز همراه باشید.
#تلاش کنیم تا بقیه دوستانمان هم پاسخ اساسیترین سوالات زندگی خود را پیدا کنند...
پس طرح #تبیین منظومه فکری رهبری را به دیگران معرفی کنیم.
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب دغدغههای فرهنگی
#دغدغههای_فرهنگی
انقلاب ما بسیار عظیم و بسیار بالاتر و برتر از تقویمها و تقدیرهای ناظران بینالملل است. از لحاظ بنیه، بسیارقوی است. به همین دلیل با وجود اینکه علیه این انقلاب، تهاجمها و ضربهها و محاصرهها، بیش از همه انقلابهایی که میشناسم بوده؛ آسیب پذیری این انقلاب، از همه انقلابهای بزرگ دنیا به مراتب کمتر بوده است.
فصل دوم: منشا انقلاب
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@daghdaghehayefarhangi
هدایت شده از اسماعیل فخریان
🔘یک انقلابی هر آن چیزی که دیگران دارند او به تنهایی دارد! هر چه خوبان دارند یک شخص انقلابی به تنهایی دارد! نگاه ما به شخص انقلابی یعنی کسی که انقلاب را خوب فهمیده است، اولویتهای انقلاب را خوب فهمیده است. پای اصول انقلاب با تدیّن ایستاده است. ما به احمدینژاد نمیگوییم انقلابی! چون یک دهه آمد همه کارهی انقلاب و کشور بود؛ یک دهه شد طلبکار خان!
آقا فرمود انقلابیگری تدیّن میخواهد.
پایبندی بر اصول میخواهد.
محافظکاری قتلگاه انقلاب است! ... ادامه در فایل 🔻🔻
هدایت شده از اسماعیل فخریان
ضرورت_ایجاد_درک_عمیق_از_انقلاب_اسلامی.mp3
12.81M
🎙صوت #سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین فخریان
"ضرورت ایجاد درک عمیق از انقلاب اسلامی"
▫️ #کاشان
@Ostad_fakhrian
هدایت شده از اسماعیل فخریان
ضرورت ایجاد درک عمیق از انقلاب اسلامی.pdf
540.3K
📜 فایل pdf #سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین فخریان
"ضرورت ایجاد درک عمیق از انقلاب اسلامی"
▫️ #کاشان
@Ostad_fakhrian
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۶۰
ایشـان«آقا روح الله» است!
یکی از علماي معروف مشـهد که بسـیار هم مرد بزرگوار و خوبی بود و همین چنـد سال قبل از این به رحمت خـدا رفت و در سن هشـتاد سالگی هم به جبهه میرفت و پاي خمپاره ۶۰ و ۸۱ و ۱۲۰ مینشـست و خمپاره هم میزد - مرحوم میرزا جواد آقا تهرانی-وقتی ما در آن سالها پیش ایشان میرفتیم، به ماها میگفت که شـما این شـخص- یعنی امام - را تازه شناختهاید؛ ولی ما چهل سال است که ایشان را میشناسیم. میگفت من وقتی براي تحصـیل از تهران به قم رفتم- چون ایشان تهرانی بود؛ مـدت کوتاهی در قم مانده بود، بعد در مشـهد اقامت کرده بود - در حرم حضـرت معصومه "سلامالله علیها" چشـمم به یک آقاي جوان زیباي خوش قیافه داراي محاسن مشـکی افتاد که هر روز و شبی میدیدم ایشان در جاي معینی میایسـتد، تحتالحنک را میاندازد و مشـغول عبادت میشود. گفت محبت این مرد به دلم افتاد؛ بعد پرسـیدم این آقا کیست؛ گفتند ایشان« آقا روح الله» است - آن وقت به ایشان«آقا روح الله» میگفتند- از آن وقت من به این مرد ارادت پیدا کردم.
نقل شده در دیدار با جمعی از دانشجویان تشکلهاي اسلامی ۱۳۷۶/۱۱/۱
#خاطرات
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
مغفرت یعنی پُر کردن آن خلاهایی که زخم های روح انسانند، با پُر کردن آنها انسان به کمال میرسد. این، شایسته است که انسان در راهش کوشش کند، مسابقه بدهد، سرعت بگیرد. مغفرت خیلی مهم است. مغفرت این نیست که خدای متعال بیحساب، از روی دلبخواه، یک کسی را مورد لطف بیجایی قرار بدهد، بدون اینکه خود او کوششی در راه این لطف الهی کرده باشد.
ماهرمضان_۵۳شمسی
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r