در دستگاه دین، شجره جاویدان خلافت که همان شجره طیبهای است که اصل و ریشهاش ثابت و شاخههایش به آسمان میرسد، شجره رسالت و خلافتی است که ریشه آن ابراهیم خلیل(ع) و آخرین ثمره شاخه آن حضرت امام عصر(ع) است.
این شجره، دارای 👈یک ریشه و دو بدنه شد.👉 یکی کوتاه به نام👈 شجره بنی اسرائیل و دیگری بلند به نام شجره بنی اسماعیل.👉
بیاطّلاعی از راز و رمز بسیاری از مناقشات مزمن و ریشهدار از یک سو و بیخبری از تقدیر کلی الهی و ارادۀ حضرتش که مبیّن ابتدا و انتها و مسیر عمومی حرکت عالم و آدم است از سوی دیگر باعث و موجد لغزشها، خطاها و بالأخره شراکت غیرمستقیم و مستقیم در جنایتهای بزرگ جنایتکاران میشود.
حتّی اگر به اندازۀ تراشیدن قلم یا اظهار نظری شود که جنایتکاران بتواند از آن به نفع خود بهره ببرد، تا چه رسد به همراهی و شراکت تولّی جستن به ولایت طاغوت که آن سخنش جداست.
قرنها از کینۀ یهود و بنیاسرائیل علیه خدا، دین خدا و بندگان خدا میگذرد. همۀ تاریخ گذشته، مشحون این کینکشی است. صورتهای مختلف آن را در قتل و غارت و تحریف میتوان سراغ گرفت.
چه از فاصلۀ سه هزار سالۀ میان حضرت ابراهیم، خلیل الرّحمن تا بعثت رسول ختمی مرتبت و چه پس از آنکه جمعاً پرده از 4400 سال جرم و جنایت بنیاسرائیل علیه انسان، خدا و جهان میگذرد. هیچ پرسیدهایم راز این همه جنایت چیست؟
فقدان شناخت و عموم درک راز این قتل عام باعث بروز سوءتفاهم، وضعگیریهای گوناگون و تفاسیر خودبنیاد در تاریخ دین و دینداری شده است.
تقدیر کلّی و نقشۀ الهی بر این قرار گرفته بود تا علم و سایر میراث انبیا و اوصیا دست به دست از اوّلین وصی یعنی؛ حضرت هابیل(ع) منتقل و دست آخر از طریق پیامبر آخرالزّمان، به سلسلۀ اوصیا و آخرین وصیّ ایشان حضرت صاحب الزّمان، مهدی موعود(ع) برسد.
تا ایشان به عنوان مهدی موعود، وارث میراث همه انبیاء و اوصیاء، حرکت عمومی و ابدی بشر را حول محور اسلام و کعبه هدایت کند و بالاخره حاکمیت جهانی دین را اعلام نماید.
گوئیا از همان روز اوّل، بزرگترین فضیلت و خصوصیت وصی رسولالله بودن، قبول «مظلومیت و شهادت» بود. چنانکه، هابیل، به عنوان اوّلین وصی، در مظلومیت به شهادت رسید.
این رسم ماند تا آن زمان که به اذن خداوند، آخرین وصیّ رسول آخرالزمان در پرده غیبت قرار گرفت و ضمن قبول مظلومیت تام، از شهادت در امان ماند تا توسط ذخیره خداوند امکان تأسیس حکومت جهانی را فراهم شود.
پس از ابراهیم(ع)،👈 شاخه کوتاه از حضرت اسحاق شروع شد و در پسر او👈 حضرت یعقوب، دارای دوازده شاخه شد.
هر شاخه به نام یکی از 12 پسر حضرت یعقوب که👈 اسرائیل👉 نامیده میشد مشهور است.
از نسل حضرت یعقوب، پسر اسحاق، 48 پیامبر به ظهور رسید که به انبیای بنی اسرائیل مشهورند. پس از ایشان،👈 نبوت از شاخه کوتاه منقطع گردید و در شاخه بلند یعنی 👈بنی اسماعیل امتداد یافت تا حضرت رسول خاتم(ص) و دوازده وصیّ ایشان پای به عرصه زمین بگذارند.
در سوره نساء آیه 54 میفرماید:👈 یهود بدین دلیل نسبت به رسول خدا حسادت میکند که ما آن علم مخصوص را به👈 آل ابراهیم (رسول خدا و اهل بیت) دادهایم.👉
👈دشمنی و حسادت ریشهدار بنی اسرائیل نسبت به بنی اسماعیل به این امر برمیگردد.👉
تمام انبیای عظام الهی دارای 12 وصی یا خلیفه بودند. هنگامی که نوبت به دوازدهمی می رسید پیامبر بعدی 👈مبعوث👉 میشد.
آخرین پیامبران بنی اسرائیل، حضرت زکریا، یحیی و عیسی(ع) به پیروان خود اعلام فرمودند که👈 نبوت از ما بنی اسرائیل در حال👈 قطع شدن و انقراض 👉است و نوید پیامبر خاتم از نسل👈 بنی اسماعیل👉 را دادند. جدّ رسول خدا، معد بن عدنان، از نوادگان حضرت اسماعیل بود.
بنی اسرائیل، از زمان آخرین پیامبر خود و خلافت آخرین وصی 600 سال فرصت آماده شدن برای استقبال از پیامبر آخرالزمان را داشتند، امّا آنان، 👈به جای آماده شدن، در کار رخنه و فساد و توطئه وارد شدند.👉
در طی همه این قرون و حضور انبیای بنی اسرائیل و مأموریتشان برای هدایت این قوم سرکش دین حنیف توسط 👈اعقاب اسماعیل، بنی هاشم و خانواده عبدالمطلب👉 حراست میشد در گوشهای دور دست از جزیرهالعرب و برخی نقاط دیگر.
به استناد سخن برخی از بزرگان، جانمایه و روح دین و فرهنگ و ادب ایرانیان، برگرفته و برخاسته از 👈دین حنیف حضرت ابراهیم(ع) 👉بوده. علت قرابت و همنوایی فرهنگ وادب اسلامی و شیعی با فرهنگ و ادب خالص و بیپیرایه ایرانی هم به همین امر برمیگردد.
حساب اشرار یهودی گوساله پرست با پیروان حضرت موسی کلیم الله جداست.
قبل از بعثت رسول خاتم(ص) به خاطر اعلام اوصیای حضرت عیسی(ع)، مردانی از سراسر جهان خود را منتظر دیدار پیامبر آخرالزمان می شناختند و مترصّد اعلام بعثتش بودند. از جمله، ایرانیان و از جمله سلمان فارسی، که خود در زمره مستقبلان از این پیامبر مکرّم است.
👈انبیای بنی اسرائیل، مدّت مأموریتشان کوتاه، مخاطبانشان مخصوص و محدود به بنیاسرائیل و اولاد و ذریۀ یعقوب(ع) بود 👉و در مقابل، 👈مأموریت رسالت بنیاسماعیل ابدی و جهانی و خلافت در میانشان نیز جهانی و همیشگی اعلام شده بود.👉
این انتقال میراث نبوت و همچنین خلافت جهانی بنیاسماعیل چیزی بود که اشرار یهود و نه مؤمنان موسی کلیم الله و اوصیای عیسی(ع) تاب تحملش را نداشتند.
👈اعلام بیت المقدس به عنوان 👈پایتخت حکومت جهانی مسیح یهودی، 👈تلاش برای تخریب مسجد الاقصی،👈 ساخت پایههای هیکل سلیمان اطراف این مسجد و 👈ساخت گوسالۀ سرخ موی از طریق مطالعات ژنتیک برای قربانی کردن در این معبد یهودی جملگی به این👈 کین و حسد👉 دربارۀ بنیاسماعیل برمیگردد.
به گواهی روایات حضرات معصومان(ع) از میان یاران خاص امام یعنی👈 313 نفر، 150 نفر ایرانی و برخی نیز ایرانی تبارند.👉
این نقش آفرینی در تقدیر کلی الهی وارد است چنان که، خلافت امام مبین از سلسلۀ بنیاسماعیل و محو و نابودی شرک و کفر و نفاق در آخرالزّمان، قرار گرفته و در قرآن دربارهاش به صراحت بیان شده است.
نباید👈 مبدأ و مقصد و مسیر حرکت را از یاد برد و فریفتۀ شیاطین و اشرار یهود شد.👉
اگر آنها، با نیرنگ و دسیسه و تحریف آموزههای پیامبران پیشین، خود را میراث بر نیل تا فرات اعلام میکنند و تأسیس اسرائیل بزرگ را در وظیفۀ خود وارد میکنند و با زیر پا گذاشتن همۀ موازین به همۀ انبیا خیانت میکنند، خداوند تأسیس دولت جهانی را مخصوص پیامبر آخرالزّمان از نسل اسماعیل میداند چنان که آخرین وصیّ ایشان حضرت مهدی(ع) آن را عهدهدار است.
در دوره و زمان ما، واسپس سه هزار سال بلکه بیشتر دلیل و برهان، جماعتی به ظاهر مسلمان و در حقیقت مسلمان صهیونیست، در حمایت از بنی اسرائیل علیه بنی اسماعیل میخروشند، یا آنها را به قتل میرسانند و با دستهای بسته شهید میسازند یا با کشتار اولیا و علما و مقابله با فقها سعی در قطع ارتباط میان مردم و علم دین میکنند. دیر نیست که خورشید قدسی از پس کوههای غیبت سر برآورد. و لو کره المشرکون.
✨﷽✨
🇮🇷سال ۱۳۹۹ ،سال جهش تولید🇮🇷
#گروه_احیای_تمدن_نوین_اسلامی_در_فضای_مجازی_و_نرم
⏰ ساعت: ۲۲
🗒 زمان : جمعه ۱۱ مهر ماه ۱۳۹۹
🔊موضوع:
#جنگ_آذربایجان_و_ارمنستان
📮ارائه کننده کنفرانس :
جناب دکتر حسین پور
🆔کانال آرشیو 🔻
@t_n_Eslami
🆔 لینک گروه احیای تمدن در تلگرام🔻
@t_n_Eslmi_92
🆔 #احیای_تمدن_نوین_اسلامی در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/1804992523C5790e595fd
💥 لینک گروه👆
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام وخدا قوت خدمت همه دوستان گرامی
شبتون بخیر
با موضوع جنگ آذربایجان و ارمنستان در خدمت دوستان هستیم
◀️ در واپسین سالهای حاکمیت شوروی وقوع سلسله بحران های قومیتی و سیاسی در کنار سیاست های محافظه کارانه کمیته های #حزب کمونیست، فضای مستعدی برای رشد برخی احزاب و جریانهای رادیکال را فراهم نمود که از جمله آنان می توان به «جبهه خلق آذربایجان» اشاره کرد.
◀️ کادر رهبری این جریان سیاسی از همان ابتدا به شدت تحت تاثیر افکار #پان ترکیستی بوده و از نظر سیاسی گرایش زیادی به ترکیه داشت تا جاییکه می توان اطلاق لفظ «آذربایجان جنوبی» به استانهای شمال غرب جمهوری اسلامی ایران و شعار «یک ملت، دو دولت» در مورد دو کشور جمهوری آذربایجان و ترکیه را از جمله ابداعات این جریان سیاسی دانست.
1⃣
◀️جبهه خلق آذربایجان با استمداد از رفتارهای ساختار شکنانه و و بی پروای خود توانست آوارگان آذربایجانی اخراج شده از ارمنستان را به بدنه اجتماعی حامیان خود بیافزاید که به نوبه خود این جریان سیاسی را بیش از پیش به سوی عرض اندام در کشاکش مناقشه قره باغ سوق می داد.
◀️ گسترش روزافزون دامنه بحران قره باغ و سیر تحول «مناقشه» به «بحران مسلحانه» در واپسین روزهای حاکمیت کمونیستی، اهمیت تشکیل نیروهای مسلح را بیش از پیش در اذهان عمومی پررنگ نمود و جبهه خلق به عنوان مهمترین و بزرگترین جریان سیاسی وقت، اندکی پیش از استقلال این جمهوری، توانست مسلح شده و در راه قدرت طلبی گام بردارد.
◀️سیر تحولات و گمانه زنی ها غالبا نشان می داد که #جبهه خلق آذربایجان مهمترین کاندیدای تصاحب قدرت در روزهای پس از استقلال خواهد بود اما مجلس این کشور در نخستین ماههای پس از استقلال، «ایاز مطلب اف» آخرین رهبر جمهوری سوسیالیستی آذربایجان را به شرط انحلال حزب کمونیست و سوگند وفادارای به جمهوری جدید، در قدرت ابقا نمود و دست جبهه خلقی ها از تصاحب دولت کوتاه ماند.
2⃣
◀️ در شرایطی که دولت جدید فاقد نیروهای مسلح بوده و افزایش روزافزون تنش ها در قره باغ نیاز به یک بازیگر قدرتمند و مسلح را بیش از پیش ضروری جلوه می داد، فضای سیاسی جمهوری آذربایجان شاهد نقش آفرینی دوگانه ای گردید بدین ترتیب که مناصب حکومتی در اختیار کمونیست های سابق باقی ماند اما جبهه خلق آذربایجان به مدد هواداران مسلح خود عملا قدرت را در مناطق بحرانی به دست گرفت.
◀️به بیان بهتر، رقابتی داخلی بین دولت فاقد ارتش (کمونیستهای سابق) و ارتش فاقد دولت (جبهه خلق) شکل گرفت که هرکدام سریعا به دنبال پر کردن خلأ قدرت خویش بودند.
پر واضح است که در چنین شرایطی، بحرانی تر شدن هرچه بیشتر اوضاع اجتماعی به سود جبهه خلق بود چرا که آنها قادر بودند با استفاده از نیروهای مسلح تحت امر خود بر سیطره قدرت خود بیافزایند در حالیکه تلاش های بی وقفه دولت مطلب اف برای حل و فصل مناقشه قره باغ از طریق مذاکره با گروههای ارمنی، زنگ خطر مهمی برای جبهه خلق به شمار می رفت چرا که بی شک پروژه بعدی دولت پس از توقف خشونتها، خلع سلاح نیروهای غیررسمی و محدود نمودن حق استفاده از سلاح برای نیروهای مسلح تحت امر دولت می بود که این مساله می توانست به معنای رنگ باختن قطعی آرزوهای دور و دراز جبهه خلق برای دستیابی به قدرت باشد.
3⃣
◀️جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۷۱ مصادف با ۷ می ۱۹۹۲، مذاکراتی بین روسای جمهور آذربایجان و ارمنستان به میزبانی تهران برگزار گردید که بر اساس بیانیه منتشره توسط روسای جمهور سه طرف، به مدت هفت روز در تمامی جبهات قره باغ آتش بس اعلام شده و طرفین نسبت به آغاز مذاکرات صلح در قره باغ بین نمایندگان آذربایجانی و ارمنی با نظارت معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران توافق نمودند.
◀️پر واضح است که موفقیت این مذاکرات به مذاق بازیگران سیاسی قفقاز خوش نیامد چرا که تیم دیپلماسی ایران با به دست گرفتن ابتکار عمل در فرآیند حل و فصل مناقشه می توانستند گوی سبقت را در موازنه قدرت قفقاز از رقبایی چون ترکیه و ایالات متحده بربایند. چنانکه پیشتر نیز گفته شد، جبهه خلقی ها نیز تمایلی نداشتند که بحران توسط دولت مطلب اف به پایان برسد به علاوه که این رویداد می توانست آینده سیاسی آنها را که تمایلات ضد ایرانی عمیقی داشتند به خطر بیندازد لذا روز شنبه ۱۹ اردیبهشت مصادف با ۸ مه۱۹۹۲ (تنها یک روز پس از امضای بیانیه تهران) ۲۵۰۰ نیروی مسلح وابسته به جبهه خلق آذربایجان در حدود ساعت ۲۰ به وقت محلی، شهر استراتژیک شوشا را تخلیه کرده و اندک نیروهای محلی باقیمانده نیز نتوانستند در مقابل ۷۰۰ مهاجم ارمنی مقاومت نمایند و این شهر به همراه روستاهای آذری نشین حوالی خود سقوط کرد.
4⃣
◀️ جبهه خلقی ها امیدوار بودند راهپیمایی های گسترده ای در نقاط مختلف کشور در واکنش به سقوط شهر شوشا به وقوع پیوسته و دولت وقت تحت فشار مردم و مجلس، مجبور به کناره گیری شود اما چنین اتفاقی رخ نداد لذا رهبران جبهه خلق درصدد اجرای نقشه دیگری برآمده و با فراخواندن نیروهای مسلح خود از جبهه ها به پایتخت به منظور اجرای یک کودتای نظامی، قدرت را قبضه کردند که البته نیروهای ارمنی با استفاده از خالی بودن جبهات، مناطق بیشتری را اشغال کردند.
◀️دوستان گرامی خدمت شما عارض شویم که با وجود آنکه مدارک مستدلی مبنی بر دست داشتن طرف های خارجی در کودتای مزبور وجود ندارد اما دولت جدید علاقه شدیدی به توسعه روابط سیاسی و اقتصادی با ترکیه و امریکا از خود نشان داده و جمهوری اسلامی ایران را از فرآیند میانجی گری مناقشه قره باغ به کلی کنار گذاشت. اگرچه معاون وزیرخارجه ایران نیز چند روز پس از سلسله وقایع مذکور، برای اجرای بندهای توافق نامه به باکو سفر کرد اما مقامات جدید جمهوری آذربایجان، آشکارا عدم تمایل خود به نقش آفرینی ایران در مناقشه قره باغ را اعلام کرده و بار دیگر ادعاهای ارضی خود در مورد استانهای شمال غرب ایران را پیش کشیدند.
5⃣
◀️حاکمیت جبهه خلق از همان روزهای نخستین با چالش های جدی روبرو گردید.. #تخلیه پایگاههای مرزی توسط واحد های جبهه خلق به منظور اجرای کودتا در باکو منجر به سقوط این پایگاهها گردیده بود و با برقراری ارتباط زمینی بین ارمنستان و ناحیه خودمختار قره باغ کوهستانی، جمهوری ارمنستان به بازیگر فعالی در این مناقشه مبدل شد در حالی که تا پیش از آن، تنها به عنوان حامی معنوی ارمنی های قره باغ محسوب می شد لذا گسترش دامنه بحران را می توان از نخستین نتایج حاکمیت جبهه خلق دانست که به سبب آن، شهرها و روستاهایی که قربانی مقاصد سیاسی این جریان سیاسی شدند، هرگز پس گرفته نشدند.
6⃣
◀️از جمله مهمترین رویداد ها در حوزه روابط خارجی آن برهه می توان به آغاز مناسبات با رژیم صهیونیستی و تیرگی روابط با جمهوری اسلامی در سایه ادعاهای ارضی نسبت به استانهای شمال غرب ایران اشاره کرد.
یکسال بعد، دیپلمات های اعزامی به ترکیه که به منظور دریافت کمک های نظامی بدان کشور سفر کرده بودند، نه تنها دست خالی به باکو بازگشتند بلکه دولت وقت ترکیه حتی حاضر به توقف صادرات برق و گندم به ارمنستان نشد و بازتاب این خبر در جراید آذربایجان، سیاستهای حزب حاکم را تحت انتقادات شدیدی قرار داد تا جاییکه برخی جریان های سیاسی خواستار بازنگری در روابط با جمهوری اسلامی ایران و بازگشت مجدد تهران به فرآیند مدیریت بحران قره باغ شدند لذا وزیر کشور وقت به منظور کنترل اذهان عمومی، افسانه حمایت ایران از جمهوری ارمنستان در جریان مناقشه قره باغ را مطرح نمود اما با این حال، ارسال محموله های بشردوستانه برای جنگ زدگان آذربایجانی هرگز از سوی ایران قطع نشد.
7⃣
◀️دوستان بزرگوار گذشته از بحث های دلایل اختلافات میان آذربایجان و ارمنستان مساله مهم امروزه این است که این دو کشور خواسته یا ناخواسته پای اختلافات دیگر کشورها را به اختلاف فیما بین خود باز کرده اند و حال ممکن است این جنگ به مچ اندازی میان دیگر کشورها و تصفیه حساب میان آنها در این محدوده تبدیل گردد و آذربایجان و ارمنستان به واسطه های آنها تبدیل گردند.
◀️علیرغم روابط خوب باکو با تهران و مسکو اما آذربایجان با برقراری رابطه نزدیک با اسرائیل و ایالات متحده آمریکا و اجازه احداث پایگاه های نظامی و تجسسی اسرائیل و آمریکا در خاک خود موجبات ناراحتی ایران و روسیه را از سیاست های این کشور فراهم کرده.
8⃣
◀️از سوی دیگر جنگ انرژی میان ترکیه و اروپا منجر به آن شده که ترکیه تمایل داشته باشد خط لوله نفت و گاز از آذربایجان به سمت ترکیه کشیده شود و برای محقق شدن این امر نیاز است این لوله از قره باغ و بگذرد و به همین دلیل آذربایجان را تشویق می کند تا تلاش کند قره باغ را از ارمنستان پس بگیرد.
اخیرا نیز به دلیل تلاش ارمنستان برای تقویت روابط خود با ایالات متحده آمریکا کدورت هایی میان ایران و ارمنستان ایجاد شد اما این کدورت ها در حدی نبود که بخواهد روی روابط اقتصادی و سیاسی ایران و ارمنستان تاثیر زیادی بگذارد، گو اینکه برخی بانک ها و شرکت های ارمنی اقدام به تمکین به تحریم های آمریکا بر علیه ایران نمودند
به هر حال باید توجه کرد که بخش بزرگی از اهالی ارمنستان یا اصالتا ایرانی تبار هستند و یا اینکه با ارامنه ایران رابطه خویشاوندی دارند.
9⃣