eitaa logo
کانال احیای تمدن نوین اسلامی
164 دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
2.7هزار ویدیو
172 فایل
༺▪️ ..................................... @t_n_Eslami #احیای_تمدن_نوین_اسلامی #پای_انقلاب_ایستاده_ایم
مشاهده در ایتا
دانلود
💎 در دوران موسوم به سازندگی و ریاست‌جمهوری هاشمی‌رفسنجانی، دوران پنجره‌ای به سوی غرب و میدان دادن به تکنوکراتها بود!
💎 همچنین در زمان هم قرار بود که ، مدل شوروی را پیاده سازی کنند و هم نقش را بازی کند! که خیلی زود نیت پلیدش لو رفت🙏🙏🙏
💎و اینبار هم در دوره مدلِ اقتصادی، بود ! که قرار بود فقط یک اسمی از بماند و به تعبیری فقط یک به سر در راس بماند! اما در حقیقت، یک و و خنثی و چکمه‌بوسِ انگلستان و آمریکا بر ایران مسلط باشد...
💎در ادامه‌ی این دولت و درست پس از و در نتیجه شکستِ ، لیبرال‌ها بلافاصله ایده مدل اقتصادی رو ارائه کردند، 💎اما چیست ؟؟ 👇👇👇👇
💎شصت سال پیش در منطقه جنوب شرق آسیا، جنگ و خشونت و آوارگی درگرفت. اما این‌بین یک کشور امن وجود داشت به‌نام . در سیاست درهای باز، به او گفتند تو کشور امنی هستی، درهای خودت را باز کن؛ ما غربی‌ها برایت هتل‌های پنج ستاره می‌سازیم 🏨 که مردم دنیا برای تفریح به کشور امنِ تو سرازیر شوند؛ تا از این طریق  هنگفتی به دست تو برسد.💰
💰 💎پس مردم تایلند، شرف و  خود را پای این سیاست گذاشتند؛ سال‌ها بعد هتل‌های ساخته شده توسط ، آن مناطق را تبدیل به خانه‌های  عظیمی کردند.
💎پس از شکست در پیش‌برد ، اینبار سیاست درهای باز مدل تایلندی، در  سالِ نودوپنج با برجسته نمودن  ما و بهره‌مندی از اقلیم چهارفصل، شروع شد. 💎در سال ٩۵ و در هفته‌ی دولت اعلام شد با  خارجی‌ها  هفتاد هتل درحال ساخت داریم و این میزان به چهارصد هتل خواهد رسید. تا بلکه بخشی از صدمیلیارد دلار  در جهان، جذب ایران شود.
💎در سخنرانی گفته شد: «گردشگر به جایی می‌رود که   بالا باشد.» ** 🔸البته منظور از (تحمل فرهنگی ) بالا این است که مردم مؤمن هر منطقه‌ی گردشگری، نپرسند چرا  خارجی  بر سر ندارند و یا اینکه نگوید چرا در سواحل دریا سواحل مختلط تشکیل شده و یا چرا در داخل هتل‌ها برای‌شان  سرو می‌شود....!
💎بی‌حجابی و تحریک جنسی انبوهی از جوانان که امکان ازدواج ندارند و شرب خمر و... را تحمل کنیم تا مدل  تایلند،  اندونزی،  ترکیه و یا , اینبار در ایران پیاده شود تا چند میلیارد  از این  طریق حاصل ما بشود. 🔸آیا یک مرد مسلمان، مجاز است تا از هر راهی برای خانواده‌ی خود  درآورد؛ که یک حکومت نیز مجاز باشد  کشورش را این‌گونه از هر راهی تأمین کند؟
💎توریست‌های فرهنگی، همین افرادی هستند که امروز نیز به ایران سفر کرده و از آثار ملی و تاریخی دیدن می‌نمایند. اما آن افرادی که آورده‌ی پولی برای کشور دارند، همان کسانی هستند که برای ورودشان به اینجا باید تحمل فرهنگی‌مان بالا برود! 💎اگر در داخل خاک کشور،  در اختیار  قرار دهیم،  همچون پایگاه بگرام افغانستان؛💣 اثرش در  کمتر  از آن است که خارجی‌ها در اینجا هتل‌هایی بسازند و در داخل هتل‌هایشان قوانین و مقررات خود را پیاده کنند.
💎و اما در حقیقت، ، حتی عزم و همتی در اجرای هم نداشته و ندارد، در واقع و در حقیقت , این دولت طرح و مدل و برنامه ای برای اقتصاد ندارد و بیکاریهای گسترده , تعطیلی های بی سابقه کارخانجات , رکود شدید , واردات بی رویه , کشاورزی بیمار ووووووو همه و همه گواهی بر بی برنامگی و از اجرای مد نظر مقام‌معظم‌رهبر‌ی ست.... 💎 چیزی‌که در هفت سال گذشته بر ما گذشته، دست در جیب مردم کردن توسط دولت لیبرال بوده، روزی با افزایش سیصد درصدی یک‌شبه‌ی بنزین، و روزی هم با رونق حباب‌وار به قصد خالی نمودن جیب‌های مردم و تامین کسری بودجه پُر خرج‌ترین دولتِ تاریخِ ایران
💎در آخر از دوستان خواهش می‌کنم که با رصد رفتارِ این و ضدِ ایرانی و مطالبه گری، اجازه ندهیم تا یک سالِ آینده هم مانند هفت سالِ گذشته روند به قهقرا رفتنِ کشور با سرعت ادامه داشته باشد. 🙏🙏🙏🙏 بیاییم، بعنوانِ یک اقلیتِ پویا و زنده , دولت را در اجرای سیاستهای ضدملی اش زیرِ فشار قرار دهیم. 💎و بعنوان حُسن ختام، غده‌ی سرطانی جهان اسلام است که ان‌شاءالله به زودی نابود خواهد شد. یاعلی‌مدد والسلام