دوستان دقت فرمایند، اگر پاسخ سوال دوم و سوم را به دست آوریم پاسخ سوال اول نیز خود به خود به دست خواهد آمد علل و عوامل گفتار جناب شیخ حسن روحانی ریاست محترم جمهوری نیز به دست می آید و در پاسخ می توان گفت:
✍ #استاد_اللهیاری
4
واقعیت آن است که هیچ جناح و گروه سیاسی در کشور نیست که اعتقادی به نظارت نداشته باشد سابقه عملکرد برخی مخالفان امروزی نظارت استصوابی شورای نگهبان نشان می دهد که خود به هنگام تصدی امور چنین نظارتی را شدیداً اعمال و از آن دفاع می کردند. اما هم اکنون به انگیزه های سیاسی و تامین منافع گروهی و حزبی و جناحی خود از در مخالفت در می آیند و....
✍ #استاد_اللهیاری
5
تا بتوانند افرادی از جناح شان که واجد صلاحیت و شرایط نیستند را وارد مراکز حساس تصمیم گیری و تصمیم سازی نظام اسلامی نمایند و از این طریق اهداف حزبی و اغراض سیاسی خود را براورده سازند ودست نشاندگان غرب را با تفکر سکولار لیبرالیسم در مقدرات کشور حاکمیت بخشند.
✍ #استاد_اللهیاری
6
برای اینکه علل و انگیزه مخالفان شورای نگهبان به خوبی تبیین شود، مثالی را می آورم، مثلاً به هنگام انتخابات مجلس خبرگان سعی میکنند افراد غیر مجتهد که از نظر قانونی واجد شرایط و واجد صلاحیت نیستند را وارد مجلس خبرگان کنند تا از این طریق به مقاصد خود دست یابند. چون شورای نگهبان طبق قانون به خواست غیر عقلانی و غیرقانونی آنان مخالفت می کند.
✍ #استاد_اللهیاری
7
تلاش می نمایند تا نظارت استصوابی شورای نگهبان را حذف کنند و مطرح می نمایند که شورای نگهبان تنها حق نظارت از روند انتخابات را دارد و بدون هیچ چگونه برخورد عملی با تخلفات و کارهای خلاف قانون، صرفاً می بایست جریان انتخابات را گزارش کنند.؟؟؟!!!!
✍ #استاد_اللهیاری
8
دوستان دقت فرمایند. وقتی از این #قبیله پرسیده می شود، شورای نگهبان مشاهدات ما وقع انتخابات را به #کجا و چه #کسی گزارش کنند؟؟؟؟ آیا #قانون #مقام و #مرجعی را مشخص نموده که شورای نگهبان #گزارش خود را به آن تقدیم نماید؟؟؟؟ سوال هایی هستند که از ابتدای #پیروزی انقلاب اسلامی مخصوصاً #طراحان #مخالفت #نظارت #استصوابی #شورای #نگهبان از دهه ۷۰ هر گز به آن سوالات جواب نداده اند!!! از نظر عقلی و قانونی هم جوابی ندارند که بدهند؟؟؟!!!!
✍ #استاد_اللهیاری
9
در قانون اساسی از اصل ۹۱ تا اصل۹۹ در ۹ اصل وظایف شورای نگهبان به واضح مشخص شده است که با اصول دیگر از وظایف شورای محترم نگهبان کاری نداریم #اصل #۹۹ که مربوط به انتخابات میباشد باشد می پردازیم و برای تنویر افکار عمومی به چندین شبهه که بعضی از جریان های سیاسی لیبرال و غرب گران برای #تشویش #اذهان #عمومی طرح کردهاند پاسخ خواهیم داد.
✍ #استاد_اللهیاری
10
قبل از آنکه اصل ۹۹ قانون اساسی را تجزیه تحلیل کنیم با صدای رسا و با فریاد سرخ به #معاندین و #نفوذیهای #لیبرال #اصلاح طلب اعلام می کنیم:
شورای نگهبان در واقع همان نقشی را ایفا می کند که به نوعی دیوان عالی کشور آمریکا، شورای عالی قانون اساسی فرانسه و دادگاههای قانون اساسی در کشورهای اروپایی بازی می کنند. شورای نگهبان نه تنها یک نهاد موازی نیست بلکه نهادی است که بر اساس اختیاراتی که قانون اساسی به آن داده است، بر مصوبات مجلس نظارت و..... وصلاحیت نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری، مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی را باید احراز کند.
✍ #استاد_اللهیاری
11
در اصل ۹۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران یکی از وظایف شورای محترم نگهبان چنین آمده است:
شورای نگهبان نظارت بر انتخابات خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و مراجعه به آرای عمومی و همه پرسی را بر عهده دارد.
دوستان دقت فرمایند.
در بازنگری سال ۶۸قانون اساسی اصل ۹۹چنین بیان شده است:
شورای نگهبان نظارت بر انتخابات ریاست جمهور، انتخابات مجلس شورای ملی و مراجعه به آرا عمومی و همه پرسی را بر عهده دارد.
✍ #استاد_اللهیاری
12
حالا سوالی که شاید در ذهن ها و افکار عمومی مردم دشمن شناس و دشمن ستیز ایران اسلامی تداعی شود، این است که منظور از نظارت شورای نگهبان در انتخابات چیست؟؟؟؟ مخالفان
(لیبرال و غربگرایان اصلاحطلب) شورای نگهبان مانند مار کمر شکسته سر خود را به هر طرفی می کوبند در پاسخ می توان گفت:
✍ #استاد_اللهیاری
13
بطور کلی نظارت برای چگونگی و حسن اجرای فرآیندهای قانونی__ سیاسی در هر کشوری به دوگونه انجام می پذیرد:
۱---نظارت استطلاعی. ۲---نظارت استصوابی.
دوستان عنایت داشته باشند برای دستیابی به اهداف تعریف شده به تعریف و توصیف هریک از نظارت ها می پردازیم.
✍ #استاد_اللهیاری
14
تعریف نظارت #استطلاعی :
نظارت استطلاعی به نظارتی گفته میشود که ناظر موظف است، تنها از وضعیتی که مجریان انجام می دهد اطلاع یابد، سپس بدون آنکه خود اقدام عملی کند و نحوه اجرا را تایید یا رد کند، آنچه را مشاهده کرده به مقام دیگری گزارش کند.
✍ #استاد_اللهیاری
15