#ائمه (علیهم السلام) همه شان به مجرد اینکه بار امانتِ امامت را تحویل می گرفتند، یکی از کارهایی که شروع می کردند، یک #مبارزه_سیاسی بود.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص ۲۳
1⃣3⃣
اگر #ائمه داعیه ی حکومت نداشتند، ولو علوم اولین و آخرین را هم به خودشان نسبت می دادند، اگر بحث قدرت سیاسی نبود، داعیه ی قدرت سیاسی نبود، هیچ گونه تعرضی نسبت به آن ها انجام نمی گرفت، لااقل به این شدت انجام نمی گرفت.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص ۲۳
1⃣4⃣
تمام بحث #ائمه با مخالفین شان و بحث اصحاب #ائمه در مبارزات شان، همین مساله #حکومت_و_حاکمیت_و_ولایت_مطلقه_و_عامه_بر_مسلمین_و_قدرت_سیاسی بود.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۲۳
1⃣5⃣
دعوای #ائمه با خلفای بنی اُمیه و بنی عباس بر سر مساله ی #امامت_و_ولایت، یعنی زمامداری جامعه اسلامی بود.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص ۲۴
1⃣6⃣
✨﷽✨
🇮🇷سال ۱۳۹۹ ،سال جهش تولید🇮🇷
#گروه_احیای_تمدن_نوین_اسلامی_در_فضای_مجازی_و_نرم
⏰ ساعت: ۲۲
🗒 زمان : سه شنبه ۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹
🔊موضوع : #پیوند_نازیسم_و_صهیونیسم_و_ یهودی_ستیزی
🆔کانال آرشیو 🔻
@t_n_Eslami
🆔 لینک گروه احیای تمدن در تلگرام🔻
@t_n_Eslmi_92
🆔 #احیای_تمدن_نوین_اسلامی در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/1804992523C5790e595fd
💥 لینک گروه👆
هیتلر: یهودیستیزِ یهودیالاصل؟
هیتلر در کشور اتریش به دنیا آمد. برخی از مورخین جهان هیتلر را اصالتاً یک یهودی میدانند.
به ادعای آلن بولاک: «مادربزرگ هیتلر ماریا آنا اسکیلبرگ به عنوان آشپز در خانه یکی از خاندانهای ثروتمند و یهودی اتریش به نام خانواده فرانکنبرگر کار می کرده است و فرزند 19 ساله این خاندان به صورت نامشروع با ماریا آنا رابطه داشته است که این رابطه به تولید آلوئیس هیتلر، یعنی پدر آدولف هیتلر منتهی شد.»
۱
بر اساس روایت آلن بولاک از زندگی پدر #آدولف_هیتلر او اصلیتی #یهودی دارد، اما برخی مورخین دیگر با یهودی الاصل بودن هیتلر مخالف هستند.
۲
یکی از نقاط عطف بزرگ زندگی هیتلر نقل مکان به شهر وین پس از مرگ پدر و مادرش بود. او که برای سالهای طولانی رویای هنرمندشدن را در سر میپرورانید، کالج هنرهای زیبای وین را بهترین موقعیت برای رسیدن به هدف دیرینهاش میدید. اما زندگی در این شهر باعث شکلگیری عقایدی شد که مسیر زندگی آینده او را ترسیم کرد.
۳
در آن زمان، در میان جمعیت دو میلیون نفره وین، 200 هزار #یهودی نیز زندگی میکردند و محل اقامت هیتلر نیز نزدیک یکی از محلات یهودینشین وین بود. در میان طبقه متوسط وین، تفکرات #ضدیهودی رواج داشت، زیرا #سرمایهداران_یهودی دشمنان اقتصادی دیرینه ژرمنها بودند.
۴
در نقطه مقابل، مورخینی مانند ریچارد اوانس اعتقاد دارند که: «نقطه اوج بروز و ظهور تفکرات ضد یهودی هیتلر، زمان شکست آلمان در جنگ جهانی اول بود. در آن زمان این تفکر شکل گرفت که به دلیل خیانت یهودیان (تئوری خنجر از پشت زدن)، آلمان در جنگ شکست خورده است.»
۵