هدایت شده از مرکز مشاوره ماوا
📌مقابله روانی با کرونا ویروس
🔻اضطراب یکی از عوامل مهم موثر در کارکرد سیستم ایمنی بدن است.پژوهش ها ثابت کرده است زمانی که افراد مضطرب و نگران هستند، احتمال ابتلا آنها به بیماری ها بیشتر می شود.
🔻 تقویت سیستم ایمنی بدن مهمترین راه مقابله با کرونا ویروس است، در صورتی که بدن شما خواب کافی، تغذیه مناسب و مهمتر از همه آرامش داشته باشد، حتی اگر ویروس وارد بدنتان شود، به صورت سرماخوردگی معمولی عبور می کند و مشکل خاصی ایجاد نمی شود.
🔻سفره دعوت کرونا ویروس به مهمانی خانه شما و پذیرایی از او با غذای اضطراب و نگرانی چیده شده است!
🔻بنا بر این برای کاهش نگرانی ها:
۱. مراقب فکرهای خود باشید و آنها را شناسایی کنید. هر وقت حال خوبی ندارید از خودتان بپرسید: "دارم به چی فکر می کنم؟"
۲. اگر فکرتان نگران کننده است، مثلا " نکنه کرونا ویروس بگیرم و بمیرم" با توجه به واقعیت های موجود( و نه شایعات و فکرهای غیر منطقی خودتان یا دیگران)، به سوالات زیر پاسخ دهید:
احتمال وقوع حادثه ای که نگرانش هستم چقدر است؟ (می دانید که آمار مرگ بر اثر این ویروس فقط ۳ درصد گزارش شده است. فقط به آمار فوت شده ها توجه نکنی. در نظر بگیرید که از بین چه تعداد بیمار این آمار مرگ و میر گزارش شده است..)
چه شواهدی نشان می دهد که احتمال ابتلای من(یا اعضای خانواده ام)زیاد است؟( عدم رعایت بهداشت فردی، رفتن به فضای عمومی با وجود ابتلا به بیماری قلبی و ...، تماس فیزیکی با دیگران و ....)
۳. اگر شواهدی نشان دهنده احتمال ابتلا به این بیماری است، به راه حل فکر کنید و آن را بکار بگیرید.
۴.به یاد داشته باشید ما زمانی که به راه حل فکر می کنیم ارامش داریم ولی اگر ذهن ما آکنده از نگرانی ها(نکنه...) باشد دچار اضطراب و نگرانی خواهیم شد.
۵.وقتی متوجه شدید فکرهای نگران کننده شما غیر منطقی و احتمال وقوع مشکل اندک است، هر بار این فکرها به ذهنتان می آید حواس خود را به آنچه در اطرافتان می بینید، می شنوید، لمس می کنید، می بویید و ... پرت کنید و برای اثربخش بودن این کار تا جایی که می توانید به جزئیات توجه کنید.
۶. از خواندن و پخش شایعات و اخبار غیر موثق خودداری کنید. لازم نیست هر لحظه در جریان آمار مرگ و میر در اثر کرونا ویروس قرار بگیرید.
۷. اگر مستعد اضطرابید، ارتباط خود را با افرادی که ذهنیت منفی گرا دارند، موقتا کم کنید و در صورتی که فاصله گرفتن از آنها ممکن نیست، از انها به طور صریح بخواهید در مورد موضوعات نگران کننده با شما حرف نزنند و در صورتی که تذکر شما بی فایده بود، به حرفهایشان بی توجه بمانید و به چیزهای دیگر فکر کنید و یا حواستان را پرت کنید.
۸. با افکار نگران کننده دیگر خود نیز با روش بالا مقابله کنید.
۹. روزی حداقل سه بار به عضلات نواحی مختلف بدن خود (دستها، پاها، گردن و ...) توجه و آنها را از نظر میزان رها بودن یا آرامش وارسی کنید و اگر انقباضی در آنها می بینید، آگاهانه آنها را شل کنید و به احساس راحتی آنها توجه کنید.
۱۰. از روش های یوگا و ارام سازی عضلانی کمک بگیرید و بدن خود را به آرامش مهمان کنید.
۱۱. سعی کنید این روزها بیکار نباشید. وقتی بدنتان به استراحت نیاز ندارد، بیهوده در رختخواب نمانید یا یک جا ننشینید و چمباتمه نزنید و به روبرو خیره نشوید،خود را در دریای خیالات منفی غرق نکنید و به هر شکلی که ممکن است به کاری مشغول شوید.
🍃مرکز مشاوره مأوا🍃
@moshaveremava
هدایت شده از مرکز مشاوره ماوا
❓سؤال:
چه راه هایی برای شاد زیستن پیشنهاد می کنید؟
👈روان شناس مرکز مشاوره مأوا پاسخ می دهند:
احساس شادی، یکی از هیجانهای مثبتی است که خداوند به ما هدیه میکند. این احساس، پیشنیازهایی دارد که با فراهم شدن آنها، تولید شده و با کم شدن یا نبودنشان، کمرنگ یا محو میشود. در پاسخ به پرسش شما مخاطب گرامی، چند نکته را تقدیم میکنم.
1️⃣روحیه خوب از فکر خوب ایجاد می شود.
بخش زیادی از احساسات ما، ریشه در نگرش ما به خودمان، زندگی و دیگران دارد. اگر بتوانیم خود را از اسارت فکرهای منفی و بدبینی نجات دهیم، حتما روحیه بهتری را تجربه خواهیم کرد. افکار منفی مانند قفل و بندهایی است که به دست و پای ما بسته شده باشد. در این شرایط، هر قدر تلاش میکنیم، نتیجهای نمیگیریم و احساس گیر افتادن در یک بنبست بزرگ را داریم. افکار منفی نسبت به خود، دیگران، جامعهای که در آن زندگی میکنیم و هر چه که مثل آنها باشد، سبب میشود که احساس حرکت و رضایت در ما شکل نگیرد. افکار منفی، ویروسهایی هستند که فایلهای شاد بودن ما را خراب میکنند و آنها را غیرفعال میسازند. میتوانیم با گفتگو درباره فکرهای خود، مطالعه کتابهایی که مثبتاندیشی را به ما یاد میدهند و در موارد خاص با کمک گرفتن از مشاوران، خود را از این نگاههای منفی آزاد کنیم. دو روان شناس به مدت سی سال دریافتند که حدود ده فکر سمی، روحیه ما را منفی می کند. برای آشنایی با این فکرها می توانید کتاب "از حال بد به حال خوب" دیوید برنز را مطالعه کنید.
2️⃣با برنامه زندگی کنید تا شاداب باشید.
یکی از اسرار شاد بودن، داشتن برنامه در زندگی است. وقتی شما هیچ برنامه و نقشهای برای زندگی و روزهای آن نداشته باشید، مانند فردی هستید که در شهری بزرگ گم شده و نمیداند کدام مسیر را برود. طبیعی است که در چنین شرایطی، احساس شادی برایش معنا نخواهد داشت. روزی که در آن برنامههای متنوعی را از قبل پیشبینی کردهایم، روز متفاوتی خواهد بود. برخلاف زمانی که از باز کردن چشمهای خود میترسیم، چون یاد روزی خستهکننده و کسالتبار میافتیم که در آن هیچ برنامهای را در نظر نگرفتهایم و یکنواختی و تکرار، دو مزاحمی هستند که انتظار بیداری ما را میکشند. زمانی که شبانهروز ما با برنامههای متنوع پر میشود، احساس خوبی از آن پیدا میکنیم. ورزش، مطالعه، افزایش اطلاعات... وقتی زندگی از یکنواختی بیرون بیاید، شادی را هم مهمان ما خواهد کرد و زمانی که تلاش میکنیم بر دانستههای خود بیافزاییم، همین احساس تکرار میشود.
3️⃣نزدیک شدن به هدف، شما را سرحال می کند.
داشتن هدف مهم در زندگی، شادیآفرین است. از آن جدیتر، زمانی اتفاق میافتد که احساس کنیم به هدفمان نزدیک میشویم. هر قدمی که ما را به سوی هدف اصلی ببرد، سبب رضایت خاطر و احساس خوش شاد بودن میشود. اگر هم عکس این اتفاق بیافتد، حال بدی در خانه احساس ما را خواهد زد. یکی از بدترینهای آن زمانی است که احساس کنیم عمرمان را بیهوده میگذرانیم و کارهای فعلی ما هیچ ربطی به هدف اصلی ما ندارد. وقتی هدفهای بزرگ خود را در چند گام تعریف میکنید و هر گام را در زمان مخصوص خود انجام میدهید، یعنی برای هر روز خود، قطعهای از جورچین بزرگ را در نظر گرفتهاید. در این شرایط، شادابی شما مثال زدنی خواهد شد.
4️⃣خودتان را از خصوصیات بد رها کنید.
اگر لکه بزرگی روی صورت ما باشد یا بخشی از موهای ما ریخته شده باشد، احساس بدی داریم. حال اگر، اشکالی در شخصیت و خصوصیات فردی ما باشد، چه؟ مثلا زمانی که پرخاشگر باشیم و سطح تحمل ما پایین باشد، نسبت به خود احساس بدی داریم. بداخلاق، قبل از اینکه به دیگران آسیبی بزند، حال خودش را میگیرد و خود را شکنجه میدهد. وجود خصوصیات اخلاقی بد که به اختیار ما اجازه ورود در زندگی را یافتهاند، سبب میشود تا روحیه بدی پیدا کنیم و از ساعتهای زندگی خود لذتی نبریم.
5️⃣گناه روزگار ما را سیاه می کند.
زمانی که به قانون خدا پشت میکنیم، در واقع به احساس خوب بودن خودمان پشت کردهایم. وقتی خلاف دستور خدا زندگی میکنیم، احساس محاصره شدن و از دست دادن پشتیبان به سراغ ما میآید. اضافه بر آن، احساس شرمندگی از رفتار نامناسبی که در مقابل این همه خوبیها و هدیههای خداوند داشتهایم، ما را رها نمیکند. با پیشگیری از گناه و جایگزین کردن رفتارهای خوب مانند انس با عبادت، حتما شادی بیشتری نصیب ما خواهد شد. همچنین با عذرخواهی جدی از رفتار بدی که با دستورات خداوند داشتهایم و تصمیم بر فاصله گرفتن از آنها، شادابتر زندگی میکنیم.
هدایت شده از مرکز مشاوره ماوا
6️⃣همنشینی با افراد مثبتاندیش را از یاد نبرید.
مثبتاندیشان، به ما انرژی تازهای میدهند و همنشینی با آنان و افرادی که در زندگی خود دنبال هدفهای مشخص و مهمی هستند، روحیه ما را بسیار مطلوب می سازند. در مقابل، افراد منفیباف که روز را مانند شب سیاه میبینند، سبب رکود و بیحالی ما میشوند. هر قدر اطراف خود را از انسانهایی با فکرهای بلند و روشن پر کنیم، لطف بیشتری به خودمان و احساسهای خوبی که انتظار ما را میکشند، خواهیم کرد.
7️⃣در استفاده از فناوری روز، روزه بگیرید.
فناوری روز علاوه بر محبتهایی که به ما دارند، میتوانند ضررهایی هم برای ما داشته باشند. ارتباط با تلفن همراه، رایانه و بازیهای رایانهای و حتی ارتباط با تلویزیون، استانداردهایی دارد که عبور از آن و زیادهروی در استفاده از این ابزار، میتواند شادی را از ما دور کند و ما را به سوی شادیهای خیالی و آبکی ببرد.
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
هدایت شده از مرکز مشاوره ماوا
12.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1⃣ مقابله با #کروناویروس
👈شیوه های مبتنی بر #سلامت_روان و #سلامت_معنوی
🔹حجت الاسلام#دکتر_رضا_مهکام، #روان_شناس_بالینی
✅مرکز مشاوره ماوا✅
@moshaveremava
هدایت شده از طلاب پاسخگو
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓آیا شیوع بیماری هائی مثل کرونا و گرفتار شدن عده ای با عدل الهی سازگار است؟
#استاد_محمدی
#عدل_الهی
#پرسمان_اعتقادی
#پاسخ_به_شبهات
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
سلام
مقایسه ایران باروسیه وکشورهای دیگه از جهت در دسترس بودن مواد واقلام بهداشتی به نظرم درست نیست
چون اونجاکمبود در تولید وخرید وورادات محصولات پزشکی ندارن و دولت هم براحتی میتونه اقلام رو تامین کنه ولذا داروخانه هاعذری ندارن اما ایران اینطور نیست هم درتولید محدودیت داریم وهم در واردات دچارتحریم وکارشکنی وکمبود دلار وهم در توزیع مشکلاتی هست
البته در بعد لزوم در صحنه بودن مسئولین قبول دارم که دولت خیلی داره کوتاهی وکم کاری میکنه به نظر میرسه که دولت وبخصوص روحانی بنوعی دچاربی انگیزه شدن وحتی نوعی لجبازی با مردم ونظام ورهبر شده است واین در سایه ی مجلس ضعیف وکم عرضه واهل معامله ی فعلی است که ان شاالله بزودی شر همه مسئولین بی خاصیت از سر این کشور کم بشود
هدایت شده از روان شناسی میگنا 📶
🔶۸۵ درصد افرادی که کرونا میگیرند، بدون آنکه متوجه شوند خوب میشوند!
▫️معاون وزیر بهداشت: خوشبختانه بیشتر از ۸۵ درصد افرادی که بیماری کرونا را میگیرند متوجه نمیشوند چون علائم جزئی دارد و افراد بدون اینکه متوجه شوند خوب میشوند
+ چه بسا خیلی افراد گرفتهاند و خوب شده اند و یک ایمنی دارند و در معرض عفونت مجدد نیستند
💯 کانال ایتا
🆔 @Mignair
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔴 اکنون که بواسطه اپیدمی کرونا بخشهای زیادی از سیستم اداری، آموزشی و مالی کشور در شرایط تعطیل یا نیمه تعطیل قرار گرفته اند، بیش از هر زمان دیگری جای خالی دولت الکترونیک و شبکه ملی اطلاعات احساس میشود.
متاسفانه طی سالهای اخیر، در این باره شعار زیاد شنیدیم اما در عمل، تقریباً هیچ!
✍️«سیدنظام الدین موسوی»
پینوشت:
⚡️ البته دولتالکترونیک الزاماً باید بر بستر شبکهٔ ملی اطلاعات راهاندازی شود، وگرنه نهتنها خوب نیست بلکه برای کشور خطرناک هم هست.
⚡️ خطرناکتر از #کرونا برخی مسئولین فضای مجازی کشورند!
إنشاءالله نمایندگان انقلابی #مجلس_شوراي_اسلامي شرشان را کم کنند...
✊ @jebheh
هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی پزشک هم دیگر طاقت نیاورد. ..😭😭
حال و هوای امام رضایی در بیمارستان کامکار قم...
توزیع نبات تبرکی حرم امام رضا
#حال_خوش_معنوی
#کرونا_را_شکست_میدهیم
@IslamlifeStyles
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم | طلبه جهادگری که دیگر همسر و فرزندش در کنارش نیستند
در حالی که این طلبه جهادی در حال خدمت در یکی ازبیمارستانهای قم به بیماران کرونایی بود همسر باردارش که در آی سی یو همان بیمارستان بستری بود به دیدار حق شتافت و داغ فرزندان دو قلویش نیز بر دل این پدر ماند