🔴⚡️به رضای خدا و مصلحت ایران بیندیش؛
🔺️قضیه بعضیها قضیه اون باباس که یه اسکناس صد تومنی تو تاریکی گم کرد، یه اسکناس هزار تومنی آتیش زد تا پیداش کنه!
🔺️این چیزایی که آتیش میزنین همون چیزاییه که باید فردا و فرداها رو باهاش سر کنیم...
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️رویای صادقه ی منشه امیر؛
🔺️سردبیر رادیو اسرائیل در ایام انتخابات ایران: دیشب خواب عجیبی دیدم که ایران در سرتاسر منطقه مسلط شده بود و مسجدالاقصی را آزاد و اسرائیل را نابود کرده بود!
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️ردپای سرویسهای امنیتی خارجی در حمایت از توحش ضد انقلاب در برابر سفارتخانههای ایران!
🔺️قیس قریشی چرایی وحشیگری ضد انقلاب در برهههای مختلف را فاش کرد: بخش بزرگی از وحشیگریهایی که در خارج اتفاق میافتد به دلیل گرفتن پناهندگی است.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️توهمات تحلیلگر سعودی بیبیسی علیه ایران کار دستش داد؛ این سیاهنمایی علیه ایران فرای آنچه از شما خواسته شدهاست!
🔺️تحلیلگر سعودی: ایران باید کوتاه آمده و برنامه هستهای خود را لغو کند، 15 میلیون ایرانی معتادند و این کشور یکی از بزرگترین کشورها از لحاظ آلودگی محیط زیست است!
🔺️تحلیلگر ایرانی: اگر حرفهایتان درست باشد ایران قادر به ارسال ماهواره به فضا، ساخت واکسن و پیشرفت هستهای نبود، به ایران سفر کنید یا با هماهنگی با ریاض اطلاعات خود را به روز کنید.
🔺️تحلیلگر عرب بیبیسی: از این حجم سیاهنمایی خندهام گرفت گویی ایران یکی از روستاهای آمازون است در حالی که به اعتراف آمریکاییها ایران رتبه ششم یا هفتم علمی جهان است.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
PSI_Volume 4_Issue 1_Pages 74-103.pdf
443K
🔴⚡️عوامل مؤثر بر رفتار انتخاباتی رأی دهندگان در انتخابات ریاستجمهوری سال ١۴۰۰؛
🔺️(مطالعه موردی شهروندان منطقه هشت شهر تهران)
✍ احمدرضا شاهعلی
✍ مهدی اسدی
✍ مهدی آقابابایی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️نامزد عوام یا رئیس جمهور عامه؟!
🔺️دکتر #پزشکیان وقتی ساده و بیپیرایه سخن میگوید، عوام میفهمند. همان حرفهای عوام در تاکسی و اتوبوس را می زند حتی بدون چتر تحلیلی عمیق:
🔅آمده ام تا مردم را از تنگنای تحریم برهانم/ هیچ کشوری با بستن مرزها به رونق و رشد نمی رسد/ تنش زدایی و حل مساله تحریم ها راه حل مسائل اقتصادی و توسعه ایران است.
🔅بهداشت و آموزش، کالا نیست و حق همه است/ مداخلات دولت باید به نفع محرومین تمام شود.
🔅ارجاع به امر کارشناسی وظیفه من است...
🔅در ایران وحدت و انسجام ایجاد و دعواها را حل کنیم ...
🔺اما آیا خیرِ رئیس جمهور شدنش مثل همین همه فهم بودن حرفش، به "همه" می رسد؟!
"عامه مردم" از برنامههای متخصصانش -که ترجیع بند حرفهای اوست- بهره می برند؛ یا تئوری های آنها برای "طبقه خاص" منفعت آور است؟!
🔺️چند مورد را می شود بررسی کرد:
♨️ تعامل برجامی با دنیا
کاملا حرف درستی است که با مرز بسته نمی شود به رشد و رونق رسید؛ ولی در این ۴۵سال کی مرز بسته بوده؟! در دوره شهید رئیسی روابط خارجی بسیار هم گسترش یافته است.
🔺️اما با همان چند کشور خاص(۱+۵) هر مطلعی می داند دعوا سر اصل مذاکره و توافق نیست؛ دعوا سر شکل مذاکره و صورت نهایی تعامل و توافق است!
🔺️آقای پزشکیان و ستادش با پرچمداری سردار برجام موافق توافق با صورت بندی برجام اند.
💢 دو سؤال مهم در اینباره:
1⃣ برجام در ایام اجرایش در دولت روحانی، خیرش به کدام طبقه رسید؟ نفع عامه از آن چه بود؟
2⃣ خروج آمریکا از برجام (علیرغم ضمانت سابق جان کری و...) خسارتش را بر چه طبقه ای نهاد؟!
🔺️به حسب اسناد دولت آقای روحانی جواب هردو سؤال یکی است: هم اجرا و هم نقض برجام به ضرر عامه و طبقات محروم، به نفع طبقه برخوردار!
🔺️گزارش دفتر امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه در ۲۹مهر۹۹ این است: "در مدت اجرای برجام بیشترین نفعش به خانوارهای ثروتمند رسید و با خروج آمریکا و بازگشت تحریم ها، بیشترین فشار تحریمی اش به خانوار های فقیر برگشت."(۱)
ضریب جینی این سالها هم دقیقا همین را نشان می دهد.
محاسبه دیگری نشان می دهد اجرای برجام به نفع بورسی ها تمام شد(۲) ؛ نه عامه حقوق بگیر و کارگر!
🔺️دکتر ظریف در مصاحبه اش با پرس تی وی(۳اسفند۹۹) میزان خسارت عدم اجرای برجام از سوی طرف مقابل را بیان می کند:
"آمریکا یک تریلیون دلار خسارت زده است ؛ غرامت می گیریم"!(۳)
🔺️نشریه آمریکایی فارین پالسی غیر از گزارش حرف بالای ظریف، از قول روحانی هم نقل کرد:
"خسارت، تنها در ماه سپتامبر ۱۵۰میلیارد است"!(۴)
🔺️این غرامت های سنگین که برخی نمایندگان روزانه ۱۰۰۰همت شمردند!(۵) باعث شد مجلس از اختیارات خود استفاده و قانون اقدام متناسب و متقابل در اجرای برجام را تصویب کند!(۶)
🔺️کتاب "تحریم ها نگاهی از درون میدان" نوشته #ریچارد_نفیو با ترجمه فارسی قابل مطالعه است(۷)؛ تا نشان دهد در برجام چگونه کالاهای اساسی مورد نیاز عامه مردم، شامل تحریم بوده اما کالاهای لوکس (حتی پورشه و...) که مصرف طبقات بالاست، مشمول اعمال تحریم های هوشمند نمی شده است!
⬅️ رئیس جمهور یعنی محافظ حقوق عامه و جمهور مردم ایران بودن؛ نه ضامن خیرات و منافع طبقات بالا و خاص.
نمی شود عامیانه برای عوام سخن گفت اما تئوری های کارشناسی ای در جهت منافع ویژه خواران را دنبال کرد!
⚡️شاید ادامه یافت...
..................................
۱. https://mehrnews.com/xSXsv
۲. https://b2n.ir/z62086
۳. https://b2n.ir/j65006
۴. http://b2n.ir/u54618
۵. https://zaya.io/m7mal
۶. https://rc.majlis.ir/fa/law/show/939345
۷. https://rc.majlis.ir/fa/news/show/1057000
✍ محسن قنبریان ۱۴۰۳/۴/۱۰
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️آقایان نامزدهای محترم ریاست جمهوری!
🔺️مناظره ترامپ و بایدن الگوی ما نیست؛ باید شرعی رفتار کرد!
🔺️توصیهها و هشدارهای رهبر معظم انقلاب به نامزدهای #انتخابات برای رعایت اخلاق انتخاباتی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️مشارکت و جلیلی ۱
🔺سال ۶۸ و ۷۲ مشارکت حدود ۵۴ و ۵۱ درصد بوده، از سال ۷۶ تا ۹۶ یعنی بیست سال و ۶ دوره انتخابات، مشارکت بالای ۷۰ درصد بوده، چرا؟ به دلیل اینکه در این سالها بستر اصلی فضای سیاسی کشور بر دو قطبی سوار شد. سفید و سیاه، نفی و اثبات، رسما جنگ اقلیت و اکثریت.
🔺این صحنه اولا اخلاق و تربیت خاصی را در سیاسیون باعث میشود ثانیا عملا این مشارکت ، قدرت افزا نیست بلکه ضعف آور است، اوج آن در ۸۸ و تحریمهای ما بعدش بود، ثالثا ضعفهای میزان حضور سیاسی حقیقی مردم را میپوشاند مثل پول نفت که ضعفهای مدیریتی را میپوشاند. برخی دنبال دو قطبی کردن صحنه اند تا مشارکت بالا رود، خطا میکنند.
🔺انتخابات ۱۴۰۰ و ۱۴۰۳ در فضای دو قطبی انجام نشد، لذا دوباره آمار مشارکت پایین آمد. در انتخابات ۱۴۰۰، حدود ۵۰ درصد( با محاسبه کرونا و بی عرضگیهای دولت روحانی در اجرا و غیره یکی دو درصد باید عدد بیشتری برای مشارکت لحاظ کرد)، اما انتخابات ۱۴۰۳ میزان مشارکت درش حدود ۴۰ درصد بود. یعنی ده درصد ریزش آرا. این ده درصد در طول سه سال آنهم از جمعیت حلقه سخت نظام مهم است. چرا؟ این مسالهای نیست که از کنارش به سهولت عبور کنیم.
🔺دو ملیون نفر افزایش واجدین شرایط داریم یعنی نوجوانان که حدود ۳ درصد از کلند. چهار ملیون نفر یعنی حدود ۷ درصد دیگر دلیلشان چه بوده که نیامدند؟ بیشترین تاکید دلایل در نظر سنجی ها دو مورد است یکی" ناامیدی از تغییر وضعیت" دوم "احساس فساد و بی اعتمادی به مدیران و کارگزاران"، یعنی احساس یأس و انسداد.
تازه ظاهرا با توجه به آمار این وضعیت بدتر هم بوده که با شهادت شهدای خدمت تا حدود زیادی جبران شده.
🔺این را اضافه کنید به سبک رای دادن مردم، عملا کسانی رای آورده اند که به آنها میآمده که بیشترین توان تغییر را داشته باشند. حالا این یعنی چه؟ و چه آثاری دارد؟ و چه باید کرد؟ و نسبت آقای جلیلی و رای به او و آینده دولت احتمالی او با این موضوع چه خواهد بود؟ در ادامه و بخشهای بعد، خواهم گفت.
⚡️پایان بخش اول _ ادامه در پست بعدی 👇
✍ علی مهدیان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️مشارکت و جلیلی ۲
🔺ریزش ۸ تا ۱۰ درصد آرا، از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، در حالیکه فضای انتخابات سیاسی تر شده بود و این را در کاهش هفتاد درصدی آرای سفید و باطله میشد دید، همینطور در تلاش حداکثری جریان های مختلف، یک عدد معنا دار است. این عدد غیر از ریزش بیست سی درصدی است که با دوقطبی شدن کشور دوباره برمیگردد. و تاثیر چندانی هم در قدرت کشور ندارد وقتی با وحدت شکنی رخ میدهد.
🔺سه درصد از این آمار را میشود به سبک زندگی جوان و نوجوان ما در فضای مجازی مربوط کرد. او اساسا در جایی زیست میکند که ما نیستیم، بر اساس الگوریتمهای فنی و حقوقی که در دست ما نیست، او اساسا پیرامونش را نمیبیند و نشئه شده. در دنیای دیگری است، یک جمله فقط بگویم که "او را رها کردهایم چون حکمرانی مجازی را رها کردهایم." همین.
🔺اما ۷ درصد دیگر را احساس ناامیدی و انسداد از صحنه سیاسی جدا کرده. جنس رای های آنانی که رأی داده اند نیز همین طعم را دارد. این در دو انتخابات اخیر مجلس و ریاست جمهوری به وضوح میتوان مشاهده کرد. در نسبت با این وضع سیاسیون دو وضعیت میگیرند.
🔺یک وضعیت سوار شدن بر این موج و قدرت گرفتن. شما کافی است خودت را بر این موج سوار کنی دم از ناامیدی بزنی، سیاه نمایی کنی، دیگران را متهم کنی، به این ترتیب قدرت بدست آوری و صندلی مجلس یا ریاست دولت را مال خود کنی.
دوم کمک به درمان این وضعیت. کاری که شهید رئیسی آغاز کرد با "جهاد خدمت".
🔺راه حل این وضعیت چه بود؟ باید به موازات "جهاد خدمت" و حضور کارگزاران جوان گام دومی و طرحهای متناسب گام دوم، "جهاد تبیین" شکل میگرفت. همان که چهار، پنج سال پیش، رهبری در بیانیه گام دوم آن را "فوری ترین" و "ریشه ای ترین" جهاد نام میبرد و معتقد است "این کلید اساسی همه قفلها" است، بدون این قدم از قدم نمیشود برداشت. بعد به هر مناسبت آن را تکرار کرد و تکرار کرد.
🔺اینکه ما چه کردیم در این جهت، حضور جلیلی چه مددی به این حرکت میتواند بدهد؟ او در این جهت با چه مخاطراتی روبرو است؟ در ادامه و بخشهای بعد خواهم گفت.
⚡️پایان بخش دوم _ ادامه در پست بعدی 👇
✍ علی مهدیان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️مشارکت و جلیلی ۳
🔺صحنه مجازی را بیطرف ندانیم. این زمین بازی با الگوریتمهایی که به لحاظ فنی و حقوقی دارد و ضریبی که به امور میدهد، ما را از هم جدا میکند، به گونه خاصی هم تربیت میکند، آنقدر پیش میرویم که دیگر گویا سرزمین واحدمان دچار فروپاشیدگی شده، هر کدام در شهری جدا زندگی میکنیم، در آن شهر، همه با هم مشغول ساختن یک داستان کلی و پارادایم و کلان روایتیم، که با شهر مجاور کاملا فرق میکند، حکمران مجازی میتواند این شهر را با داشتن اطلاعات و کلان روایتهایش بشناسد و آن را جهت بدهد. باید دید اطلاعات کجا جمع شده و در دست کیست. در این زمین بازی عموما به گونه ای سخن میگوییم که از هم جدا شویم و باز همین طور و همینطور به سمت یک تکثر فراگیر، از هم غایب میشویم بیشتر، همدیگر را نمیشناسیم و نمیتوانیم با هم همسخن شویم. در این صحنه چگونه میتوان جهاد تبیین کرد؟
🔺نیاز به سه اتصال مهم داریم، یکی اتصال به "فکر و اندیشه" دوم اتصال به "واقعیت و عینیت" و سوم اتصال شبکه ای و جبهه ای به هم. و ما از این هر سه جداییم. لذا حرکتهای زیکزاکی ، دوری از هم و دشمنی، زاویه نگاههای منفعل به امور و هزار دردسر دیگر در کارمان پیدا میشود و عملا بازیچه صحنه ایم نه حاکم بر آن. چه باید کرد؟ باید در عینیت و واقعیت به مردم وصل شویم و باید وارد مطالعات برای کسب نظام اندیشه شویم ، اندیشه ای که رویت درست به ما بیاموزد که بتوانیم روایت درست کنیم. و باید با هم متصل شویم، اتصالی ولایی و حقیقی.
🔺حتما دیده اید که در ایام انتخابات میخواهیم کاری کنیم، نمیتوانیم، میخواهیم اثر بگذاریم نمیشود، رابطه ای با مردم نساخته ایم، طرحی برای بیان محتوا نداریم. پس رو میآوریم به دو قطبی، به سیاه و سفید کردن صحنه، به فضایی عاطفی و احساسی، یعنی عملا هیچ. یعنی کم رنگ شدن عقلانیت و اخلاق که همه اش به نفع دشمن است چه انقلابی حاکم شود چه غربگرا. چون انقلابی در چنین صحنه ای کاری از پیش نمیبرد و عملا تصمیماتش نفوذی در مردم نخواهد داشت و کار قفل میشود. در یک دور باطل میافتیم.
🔺خوب است بعد از این مقدمات فرصتها و تهدیدهای حضور سعید جلیلی در این انتخابات را بررسی کنیم. این را در بخش نهایی بیان خواهم کرد.
⚡️پایان بخش سوم _ ادامه در پست بعدی 👇
✍ علی مهدیان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️مشارکت و جلیلی ۴
🔺سعید جلیلی چند ویژگی دارد که در این صحنه میتواند کمک کننده باشد، او امید ایمانی را تبدیل به یک طرح کرده، برای مردمسالاری فکری کرده و این طرح کاملا امیدافزا است. پیشرفت در جان این طرح است و همزمان عدالت نیز. او میتواند فقط با این طرح، گفتمان امید را در کشور شکل داده و فکری جدی به حال حلقه بسته مدیریت کند چون صحنه را برای تربیت مدیر فراهم خواهد کرد.
🔺البته یک نگرانی مهم آن است که صحنه خدمت را نتواند در عمل پیش ببرد، حل مشکلات همین الان و عینی مردم، چیزی بود که قالیباف دنبال میکرد و از این جهت شبیه دولت رییسی بود و اگر جلیلی از عهده این کار بر نیاید، قدم از قدم نمیتواند بردارد.
🔺نکته و دارایی مهم دیگر، رویکرد جهانیِ درست است. او دنیا را پر از فرصت میبیند و از این جهت شبیه دولت رییسی است. آینه جهان امروز برای نشان دادن نزدیکی ایران به قله ها، آینه شفافی است. به شرط آنکه آن را مثل روحانی پشت و رو نگیریم. اطرافیان جلیلی چطور؟
🔺اطراف او جوانان و نخبگان جوان و انقلابی هستند که اساسا هویتشان حرکت و امیدافزایی است و از این جهت یک دارایی مهم به حساب میآیند. طرح جلیلی هم اگر درست اجرا شود ناگهان صحنه را پر از ایده های ناب میکند، او جلوی هدر رفت هوش و استعداد مردم را میگیرد و این بسیار مهم است. اگر عقل جمعی عمومی فعال شود یک جهش جدی در ایران رخ میدهد، اما در کنار این
🔺در کنار این یک نگرانی جدی هم هست و آن بخشی از نزدیکان و اطرافیان او هستند، اینها سالها است بر بستر ناامیدی سوار شده اند و از آن ارتزاق کرده اند، بر بستر مبارزه با فساد به روش خاله زنک بازی بزرگ شده اند، بر بستر دو قطبی سازی رشد کرده اند، او هنوز این جماعت را از حول خود دور نکرده و بعید است به این راحتی از آنها خلاص شود.
🔺به هر حال در مجموع کم شدن مشارکت در این انتخابات را نباید بی اهمیت جلوه داد، برای حل این مشکل، نیاز به جهاد خدمت جدی است، نیاز به طرح و الگوی استفاده از ظرفیتها خصوصا ظرفیتهای مردمی نیز لازم است. نیاز به جهاد تبیین و ایجاد "لشکر منسجم دارای اندیشه و متصل به عینیت" نیز ضروری است. وجود سعید جلیلی در این جهت مغتنم است، او حتی اگر رای هم نیاورد چه در انتخابات چه بعد آن در این جهت میتواند به نحو جدی نقش آفرین باشد.
⚡️پایان بخش چهارم
✍ علی مهدیان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️روایت زندگانی جوانان مدافع حرم تکاندهنده است؛
🔺️رهبر معظم انقلاب، در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بینالمللی شهدای مقاومت و مدافع حرم: [روایت] این جوانهایی که از خانه و زندگیِ خودشان خود را جدا کردند و رفتند ــ که بنده بعضی از این کتابها را نگاه کردهام ــ واقعاً تکاندهنده است؛ واقعاً تکاندهنده است! یک جوانی با امکانات جوانی، با امکانات جوانی کردن، از آسایش، از محبّت، از برخورداریهای مادّی، از رشد تحصیلی و مانند اینها خودش را جدا میکند میرود برای دفاع از یک فکر، از یک حرکت، از یک انقلاب، از یک نهضت! این چیز خیلی مهمّی است.
🔺️اینها نه امام را دیدند، نه دوران جنگ و دفاع مقدّس را دیدند، امّا انسان میبیند همانجور، با همان انگیزه، گاهی بهتر، گاهی روشنبینانهتر میروند اینجور میجنگند، جان خودشان را کف دست میگیرند، بعضی شهید میشوند، بعضیها هم شهید نمیشوند. این نشاندهندهی آن است که انقلاب این توان عجیب را دارد؛ این خیلی مهم است. البتّه در شکلهای مختلفِ دیگرش هم مثل این راهپیماییهای بیستودوّم بهمن و این تشییعهای عجیب و غریبی که شبیه آن در هیچ جای دنیا دیده نشده ــ همین تشییع اخیر و تشییع شهید سلیمانی و امثال اینها واقعاً هیچ جای دنیا شبیه اینها دیده نشده ــ اینها را دیده بودیم، امّا برتر از اینها همین حضور مدافعان حرم در میدانهای نبرد است. ۱۴۰۳/۳/۳۰
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️اگر در سال ۹۲ #جلیلی رئیس جمهور میشد، وضع چگونه میشد؟!
🔺️دکتر "تریتا پارسی" بنیانگذار و رئیس سابق شورای ملی ایرانیان آمریکا (نایاک NIAC) در کتاب خود به نام از دست دادن یک دشمن "Losing an Enemy: Obama, Iran, And the Triumph of Diplomacy" بیان میکند:
🔺️یکی از مقامات سابق کاخ سفید به من گفت: "من کاملاً مطمئن هستم که اگر #جلیلی [درسال ۱۳۹۲] انتخاب میشد، احتمالاً ما آمریکاییها در همین وضعیت امروز باقی میماندیم، اگر #بدتر نمیشدیم ."
🔺️مقامات آمریکایی مطمئن هستند که اگر روحانی به قدرت نمیرسید، ایالات متحده به #مسیر_فاجعهباری میرفت.
🔺️یک مدیر ارشد شورای امنیت ملی آمریکا صراحتا به من گفت: "اگر روحانی برنده نمیشد، با وجود فشار تحریم ها، ما به #مخصمه میافتادیم".
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
22.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️نه به فراموشی!
🔺️ما دهه هشتادیا قصه رجاییها رو فقط شنیده بودیم؛ ولی اینبار...
🔺کاری از گروه هنری رسانهای سپهر هفتم
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️مثل ابراهیم؛
🔺️رئیس جمهور باید مثل ابراهیم با اخلاق باشد؛
_برنامه به صورت زنده پخش می شد.
_مناظرات انتخاباتی با بیشترین بیننده.
_یکی از نامزدها، تمام سالهای تحصیل حوزوی و دانشگاهی اش را زیر سوال برد. تهمت و توهینی بزرگ در برنامه زنده.
_با تواضع و آرامش پاسخش را داد.
_پشت صحنه برنامه، به کسی که به او تهمت زده بود گفت: من از حق خودم گذشتم و برای گناهی که مرتکب شدی از خداوند برایت طلب مغفرت میکنم.
⚡️کاری از حوزه هنری انقلاب اسلامی کرمان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️رابطه ایران با آمریکا؟!
🔺️تشریح علمی رابطه داشتن یا نداشتن با آمریکا به زبان ساده
🔊 فرشتهسادات رحیمی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️آقای روحانی؛ آیا فراموش کردهاید که...
🔺️اگر خودتان دانش اقتصادی ندارید، از اقتصاددانان اطرافتان سوال کنید؛ آیا صندوق بدهکار سبب افزایش تورم شد یا اقدامات سازنده و مجاهدانه دولت سیزدهم؟!
🔊 سیدصولت مرتضوی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️بازتاب انتخابات در رسانههای خارجی؛
🔺️بیش از ۵۰۰ خبرنگار از ۱۵۰ رسانه خارجی مقیم و غیرمقیم وابسته به ۳۱ کشور چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری ایران را پوشش میدانی دادند.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️#توسل_به_مادر برای #بهترین_تقدیر در انتخابات؛ به مناسبت ایام #مباهله؛
👈🏻 #قرار_ما دوشنبه و سهشنبه شب
بعد از نماز مغرب و عشاء
🔺️خواندن #حدیث_کسا در خانهها، مساجد و هرجمعی که مؤمنان هستند.
✍ استاد محمدرضا عابدینی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️فرض کنید #برجام همین الان درست شد!
🔺️همه تحریمها هم لغو شد! مشروبخوری هم آزاد شد، مرگ بر آمریکا هم تعطیل شد، بعدش چی؟!
🔊 علی اکبر عرب مازار، اقتصاددان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️افشاگری طیب نیا وزیر اقتصاد دولت روحانی و عضو ارشد ستاد پزشکیان؛
🔺️پزشکیان فردا بشود رئیس جمهور، ظریف را می خواهد به عنوان وزیر خارجه معرفی کند. بگذریم از اینکه من ظریف را ضعیف ترین وزیر خارجه بعد از انقلاب می دانم.
دوره آقای ظریف روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصا روابط منطقهای!
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
16.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️واقعیت ادعای خرید #واکسن #کرونا چیست؟!
🔺️فیلمی محرمانه از روزهاییِ که #شهیدرئیسی دولت را تحویل گرفته ولی هنوز وزیرهای روحانی در وزارت خانه وزیر هستند؛
⚡️انتشار برای نخستین بار
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️ما نان شبمان را مدیون #شهیدرئیسی هستیم!
🔺️کارگر #هپکو خطاب به مردم میگوید: خواهش میکنم #نان زن و بچه ما کارگران را با بد رأی دادنتان آجر نکنید.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️دفاع اقتصاددان اصلاحطلب از عملکرد اقتصادی دولت رییسی!
🔺️عملکردی که توسط بسیاری سانسور شد و حتی رهبر انقلاب از این سانسور همهجانبه گلایه کردند و گفتند دلم برای رییسی سوخت.
🔊 سعید لیلاز، اقتصاددان اصلاحطلب
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️رهبر معظم انقلاب: برخی چشمشان به غرب و مبانی فکری آنهاست؛
🔺️بعضیها خودشان اول انقلابی بودند و بعد تبدیل شدند به تفکری مقابل یا مغایرِ تفکر انقلابی و میگفتند کسانی که در دفاع مقدس بودند اگر تا حالا میماندند مثل ما بودند اما جوانان مدافع حرم نشان دادند که نه اینطور نیست.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️وزیر سابق نفت سکوت خود درباره فساد #کرسنت را شکست...
🔺️مسببین این خیانت بزرگ که خسارات سنگینی به کشور و ملت زد باید محاکمه شوند.
🔺️امروز چطور افرادی بخود اجازه میدهند با دروغگویی غارت کرسنت را تحریف و عوامفریبی کنند.
🔊 دکتر سیدمسعود میرکاظمی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️سه مرحله اصلاحطلبی؛
🔺️مراحل حضور اصلاح طلبان در انتخابات از دادن وعدههای الکی تا ادعای عدم اختیارات کافی
🔊 #سعیدیسم
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
47.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️نماهنگ حماسی و دشمن شکن #سنگرمیسازیم؛
🔺️امام خامنهای: داعـیهی ما ایجاد
تمدنی است متکی به معنویت و متکی به خدا ...
🔺️این نسل جوانی که امروز ما داریم، اگر در ده سال آینده، بیست سال آینده و در دورهها و مرحلههای آیندهی این کشور بتوانیم آن را حفظ کنیم، همهی مشکلات کشور را حل میکنند؛ با آن آمادگی، با آن نشاط، با آن شوقی که در نسل جوان هست، و با استعدادی که در ایرانی وجود دارد؛ پس ما مشکل اساسی برای پیشرفت نداریم...
⚡️کاری از گروه جهادی رسانهای هتنا
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی