قرائت زیارت اربعین امام حسین (علیهالسّلام) - حاج محمود کریمی.mp3
12.83M
🔴⚡️صوت کامل زیارت اربعین امام حسین (ع)؛
🔊 حاج محمود کریمی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️خاطره آیتالله العظمی ناصر مکارم شیرازی از پیادهروی اربعین سال ۱۳۲۹-۱۳۳۰؛
🔺️ظهر که میشد زیر درختان نخل اطراق میکردیم و همراه خودمان یک مقدار نان خشک و ماست آب گرفته و یک چراغ نفتی میبردیم و چایی و بساط و اینها.
🔺️ظهرها جایی نمیرفتیم، خودمان کنار شط، در آن سایه مینشستیم، منتها آب فرات، گل آلود بود و نمیشد از آن برای خوردن استفاده کرد. باید ته نشینش کنی، ما هم که نمیتوانستیم تهنشین کنیم.
🔺️زوار از روشی استفاده میکردند، مادهای هست به نام «زاق» که این را در آب، با دست حرکت میدادند، تمام آن چیزها را ته نشین میکرد و از آب صاف، استفاده میکردند، به همین دلیل یک خورده زاق همراهمان میبردیم. شب را در مضیفها میماندیم، طبعاً صبح هم آنجا بودیم.
🔺️در یکی از سفرها ما ظهر اطراق کردیم و استراحت و دیگر بعد از ظهر باید راه میرفتیم. شروع کردیم به راه رفتن، چند تا از جوانهای عرب، مال یکی از مضیفها آمدند به ما پیشنهاد کردند که امشب را اینجا باشید.
🔺️گفتیم ما تازه راه افتادیم، تا شب خیلی وقت است، ما باید برویم. یکیشان گفت علاج ندارد. از او اصرار و از ما انکار، یک وقت دیدیم خنجر کشید که باید پیش ما بمانید! یعنی اینقدر علاقه به زوار داشتند.
🔺️من گفتم ما قول می دهیم که از طرف شما هم زیارت میکنیم، بنابراین اجازه مرخصی ما را بدهید. دیگر هر طوری بود راضیشان کردیم و اجازه مرخصی را گرفتیم و حرکت کردیم.
🔻پینوشت: تصویر سمت راست آیتالله سبحانی و سمت چپ آیتالله مکارم شیرازی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
23.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️رهبر انقلاب: کارزار بین جبهه حسینی و جبهه یزیدی تمام نشدنی است؛
🔺️رهبر معظم انقلاب در جمع عزاداران هیئتهای دانشجویی اربعین حسینی: حرب لمن حاربکم همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست، به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن و دقیق به هدف زدن است.
🔺️در زیارت عاشورا شما عرض میکنید به امام حسین علیهالسلام: یا اباعبدالله انّی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم الی یوم القیامة، انی سلم لمن سالمکم یعنی با هر کسی که در جبهه شماست من خوبم، حرب لمن حاربکم یعنی با هر کسی که با جبهه شما میجنگد، میجنگم.
🔺️این جنگ اشکال مختلفی دارد. در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست. در دوران تبلیغات به وسیله شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور است، در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور است، ولی هست. در دوران دانشجو بودن انسان یک جور است، در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر است، در همه احوال هست.
🔺️حرب لمن حاربکم همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست، به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر و شناسایی و همت کردیم، زندگی معنا و هدف پیدا میکند.
🔺️پول و مقام و قدرت و موقعیتهای اجتماعی حقیرتر از آنند که هدف زندگی انسان قرار بگیرد. هدف زندگی، بندگی و رسیدن به خداست، راهش هم فقط همین است: سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم.
📎 فیلم کامل بیانات امروز رهبر انقلاب
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️فرزندان من!
🔺️حرب لمن حاربکم "الی یوم القیامه" ، دقت کنید روی "الی یوم القیامه" ، یعنی این کارزار تمام شدنی نیست. اگر زندگیتان به گونه ای است که در این کارزار نیستید، سر کارید. زیارت و هیات و درس و جهادی و مطالبه گری و کار و همه چیزتان باید بوی "حرب لمن حاربکم" داشته باشد. اگر همه هم و غمتان زدن یکدیگر است، زدن دولت، زدن مجلس، زدن صورتی ها و نارنجی ها و قرمز جیگریها و زرد قناریهاست ، سر کارید. دشمن را ببینید، دشمن را بزنید. به اندازه کل جبهه گسترش پیدا کنید، خودتان را در قوطی کبریت کوچک حزبی که مشغول جنگ قدرت با دیگر احزاب است نکنید، شما حزب "الله" باشید. حزب خدا گستره اش کل جبهه حق است که در گیر جبهه ظلم است. این هویت جهانی که شکل گرفته، هویت واقعی شما است، این هویت تاریخی است که از اول خلقت بوده و الی یوم القیامه خواهد بود.
🔺️فرزندان من!
در هر دورانی باید به یک گونه ای جنگید، نمیشود در دوران جنگ نظامی و جنگ فرهنگی و رسانه ای یک روش را داشته باشید،
نمیشود در دوران روحانی و رییسی و پزشکیان سبک جنگتان متناسب با دوران عوض نشود. نمیشود روشتان وقتی نماینده مجلس شدید و مدیر دولتی شدید با وقتی که دانشجو بودید فرق نکند. همان رفتارهای دوران خام جوانی را بخواهید الان هم تکرار کنید.
🔺️فرزندان من!
جنگ خوب است. جنگ هویت ما است. اما جنگیدن چیست؟ انقلابی بودن چیست؟ حزب اللهی بودن چیست؟ چقدر بگویم و تکرار کنم، کاش بشنوید: انقلابی بودن، حزب اللهی بودن ، مرد جنگی بودن یعنی:" درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن". آری "حرب لمن حاربکم" اینگونه است. اگر درست نشناسید، درست سخن نگویید و کنش رسانه ای نداشته باشید، دارید نمیجنگید. از خودتان بپرسید این رفتارتان این کنشتان دقیق به هدف زدن بود؟!
🔺️فرزندان من!
به زندگی هایتان معنا بدهید، هدف بدهید. نه با پول، نه با مقام، نه با جایگاه اجتماعی، با تشخیص تکلیف و وظیفه بر اساس حرب لمن حاربکم.
خوب نیست در این گام دوم انقلاب دنبال میز بالاتر و جایگاه بالاتر و جنگ قدرت باشید مثل قدیمی ها که انقلابی و سوپر انقلابی شروع کردند اما باقی نمانند. معنای زندگی و هدف که بندگی است بر اساس درگیری جبهه حق و باطل کشف میشود. جبهه حق را و جبهه ظلم را ببینید و ماموریت خود را انتخاب کنید ولو درش پول و قدرت و مقام نباشد. نشود برای کسب موقعیتی صدایتان را بالا ببرید یا سکوت کنید.
🔺️فرزندان من!
طراحی سبک زندگی و برنامه ریزی برای عمرتان نیاز به شناخت دارد، بدون اندیشه نمیشود انقلابی بود، راه شناخت اتصال به قرآن است اتصال به اساتید اندیشه قرآنی است. قرآن ساختار ذهنتان و دلتان را منظم و منضبط میکند، دوست را و دشمن را و جبهه تاریخی حق و باطل را و قواعد مبارزه را و معنویت و سلوک و تعالی بر بستر جهاد را یادتان میدهد. اندیشه لازم دارید اندیشه لازم دارید اندیشه متخذ از وحی از قرآن.
🔺️فرزندان من!
یادگرفتن ننگ نیست، افتخار است. تا آخر عمر باید یاد بگیرید، فکر کنید، مطالعه کنید، به هر مقام و منصب و جایگاهی رسیدید نیاز به یادگرفتن و رشد فکری دارید. جبهه شما محتاج رشد فکری است. شما بدون رشد فکری نمیتوانید بجنگید. از آنانکه اندیشه و فکر قرآنی را مهم نمیدانند دوری کنید.
🔺️فرزندان من!
قدر انقلاب را بدانید. شما گذشته را ندیده اید، خوب شد که ندیدید، دوران یأس آن دوران بود نه این زمان، از این انقلاب و دورانی که در بستر نظام برایتان درست شده استفاده کنید، کفر نعمت نکنید، این دارایی عظیم را ببینید. راه همین است و لا غیر. قد افلح المؤمنون
🔻پینوشت: سخنان ده دقیقهای رهبری روز اربعین را گوش کنید و به دقت درباره اش فکر کنید.
✍ علی مهدیان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️ما در #اربعین هم از ضعف روایت رنج می بریم؛
🔺️فرض کنید شما کسی هستید که تاکنون توفیق حضور در مسیر اربعین عراق را نداشته اید. الان با این تولیدات صدا و سیما چه تصویری پیدا میکنید؟!
🔺️بگذارید کمی تولیدات تلویزیون را مرور کنیم، بیشتر شبکه ها یک مجری از مسیر مشایه در حال صحبت است و از حضور پر شور مردم صحبت میکند. بعضی شبکه ها یک روحانی در مقابل مجری گذاشته اند و او هم نکاتی از فضیلت اربعین می گوید که حتما در بین یکی از آنها حجت الاسلام اسماعیل رمضانی هست. چرا که بعد از انتشار گسترده کلیپ صحبت های دلنشین ایشان در فضای مجازی، صدا و سیما به این نتیجه رسید که کشف بزرگی کرده اند و از ماه رمضان تاکنون حتما در یک شبکه ایشان هستند. انگار که این حوزه عظیم علمیه همین چند روحانی را دارد.
🔺️در فضای مجازی هم بچرخید آخرش عکس غذا و خوراکی و سلفی های مسیر را میبینید.
🔺حالا شما باشید از اربعین چه فکری میکنید؟! چقدر درک از این گنج بزرگ اربعین پیدا میکنید؟!
حال مشکل صدا و سیما و رسانه چیست ؟! مشکل در ضعف محتوا و روایتهاست. حضرت آقا زمانی به رییس اسبق رسانه ملی فرموده بودند «کارها در سطح خوب است اما در عمق خوب نیست.» برای عمق بخشی به کارها باید به محتوا توجه کرد و یکی از روش های تحقق محتوا هم تولید روایت های دلنشین است.
🔺من در این سالهای بسیاری که توفیق پیاده روی اربعین در عراق را داشته ام، هر سال بهره ام از این مسیر با برکت متفاوت بوده و هر سال آنچنان مسیر برایم جدید بوده که به دنبال کشف بیشتر بوده ام. امسال در ابتدای سفر به نوجوانان همراهمان گفتم: بچه ها این مسیر پر از گنج است. گنج هایی که پنهان است و شما با دقت ها و تأمل ها باید آنها را پیدا کنید و درک کنید. وقتی هم پیدا کردید وظیفه ی روایت کردن آنها را دارید.
میزبانان خودشان روایتهای مختلفی دارند. از اینکه چگونه از مال و زندگی و همه چیز خود گذشتند تا خادم باشند، از اینکه برای برپایی یک موکب چقدر کار می کنند و چه مشکلاتی دارند و اینکه چطور همهی خانواده از کودک تا پیرمرد و پیرزن با هم برای میزبانی یک دل میشوند.
زائرین هم پر از روایتند. از سختی های سفر و چگونگی رسیدن به بهشت.
🔺️راستش را بخواهید من جای شبکه پویا بودم روایت بچه های زیر هفت سال اربعین را با بیان خودشان میساختم. کالسکه میشدم و با احمدرضا همراه میشدم تا روایت حضورش را داشته باشم.
🔺️من اگر بودم از سختی های سفر هم می گفتم، از گرمای زیاد، از شلوغیها، از مشکل بانوان در ورود به حرم ها و کمبود خدمت رسانی بانوان هم می گفتم تا مخاطب فکر نکند فقط خورد و خوراک و جشنواره غذاست. من اگر بودم روایت دست ها و پاها را می گفتم. روایت مسیر های مختلف و قبایل و درک هایشان از اربعین را می گفتم. من اگر بودم تلاش می کردم یک شبکه مردم بزنم تا خودم روایت نکنم و پای روایت های تولیدی خود مردم بنشینم و بخواهم آنها هم ما را در کشف بهتر و بیشتر گنج های مشایه کمک کنند.
🔺راستش را بخواهید مشایه گاهی پر از سکوت است. آنقدر برایت حرف دارد که دهانت قفل میشود و دلت میخواهد فقط بشنوی عشق بازی کنی.
🔺البته این نوشته قدردان زحمات برادران عزیزم در رسانه ملی است و کم کار خوب هم از این مجاهدت ها ندیدیم. اما من جای این عزیزان بودم یک قرارگاه برای تحول در تولید از فرم گرفته تا محتوا می می زدم و تلاش کردم حرف های جدید را بشنوم.
✍ حامد تقدیری
اربعین ۱۴۴۶ ، ۱۴۰۳
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️انتقام از دولت سیزدهم با تحریف مصاحبه خاندوزی؛ وزیر اقتصاد دولت سیزدهم درباره ارز ۴۲۰۰ تومانی چه گفت؟!
🔺️خاندوزی: حذف ارز ترجیحی تکلیف مجلس به دولت بود/ دولت روحانی تمام ارز سال ۱۴۰۰ را مصرف کرده بود/ ما با «زمانبندی و جزئیات» موافق نبودیم/ پس از تعللها، وزارت اقتصاد مستقیما اجرای طرح را بر عهده گرفت.
🔺️از روز گذشته و با انتشار سخنان تحریف شده و ناقص سخنان سیداحسان خاندوزی، موج جدیدی از تخریبها علیه دولت شهید رئیسی شدت گرفته است.
🔺️این تخریبها که عمدتا از سوی حامیان پزشکیان و قالیباف سازماندهی و اجرا شده، در تلاش است تا وزارت اقتصاد را مخالف ارز ترجیحی نشان دهد در حالی که خاندوزی در مصاحبه خود تاکید کرده حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی تکلیف محلس به دولت در قانون بودجه بوده و وزارت اقتصاد با نحوه اجرا و زمانبندی سازمان برنامه موافق نبوده است.
🔺️او شروع ماجرا را اینطور روایت میکند که «بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۰، دولت مکلف شده بود که در این سال با ارز ترجیحی خداحافظی کند و بهجای آن، روشهای حمایتی دیگری برای مردم در پیش بگیرد. به همین دلیل، دولت موظف شد تنها ۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای کل سال ۱۴۰۰ اختصاص دهد. در نیمه اول سال، تقریباً این مبلغ بهطور کامل مصرف شد و دولت باید مصوبه مجلس را اجرا میکرد، البته ما در وزارت اقتصاد و دارایی با این زمانبندی و جزئیات موافق نبودیم اما مسئولیت کل پروژه با سازمان برنامه بود.»
🔺️وزیر اقتصاد دولت سیزدهم در ادامه میگوید: «بعدها هم در خصوص زمانبندی و هم در مورد شیوه حذف نظرات خود را ارائه کردیم. در هر صورت این کار یک اقدام الزامآور قانونی بود.»
🔺️خاندوزی درباره حساسیت شهید رئیسی درباره روش اجرای این تکلیف مجلس میگوید: «آقای رئیسجمهور بهشدت اصرار داشتند که روش جایگزین حمایتی حتماً آماده شود تا کمترین فشار به طبقات ضعیف جامعه وارد گردد.»
🔺️وی درباره دلایلی که لزوم اجرای این تصمیم را در شرایطی که دولت مجوز استفاده از ارز ترجیحی را نداشته، توضیح میدهید: «با توجه به آغاز جنگ اوکراین در همان سال ۱۴۰۰ و فاصلههای قیمتی با کشورهای همسایه که منجر به قاچاق گسترده کالاها شد، چشمانداز این بود که در سالهای آینده نهتنها با ۱۰ یا ۱۲ میلیارد دلار، بلکه با اعداد بسیار بزرگتری از ارز ترجیحی مواجه خواهیم بود که ممکن است اصلاً در دسترس نباشد. در این شرایط، اجرای این سیاست میتوانست موجب شود بانک مرکزی مجبور به استفاده از پایه پولی خود شود و این امر آثار تورمی دیگری را بههمراه داشته باشد.»
🔺️خاندوزی در نهایت خودش مسئولیت اجرای این طرح را بر عهده گرفته و زیرساخت اجرای آن را فراهم میکند: «شخصاً مکاتبهای با آقای رئیسجمهور انجام دادم و درخواست کردم که چارهاندیشی صورت گیرد. ما مسئولیت را پذیرفتیم و تصمیم گرفتیم که این موضوع را پیگیری کنیم، گرچه ارتباط مستقیمی با حوزه کاری ما نداشت. در نهایت، سامانههای هوشمند توزیع آرد با همکاری بانک سپه و دیگر دوستان به نتیجه رسید و این سیاست در اواخر اردیبهشت ۱۴۰۱ رسماً اجرا شد.»
🔺️وی همچنین اقدامات پیشینی دولت برای مصون ماندن اقشار کم درآمد از اجرای این تکلیف قانونی را اینگونه روایت میکند: «تلاش شد که آثار آن بر قیمتها کنترل شود و میزان یارانه نقدی بهاندازهای باشد که طبقات ضعیف کمتر فشار را احساس کنند. بهخلاف تجربه تلخ سال ۱۳۹۸، در این تجربه دولت بر این تأکید داشت که پیش از اجرای سیاست، میزان پرداختیها مشخص باشد تا جامعه بداند جبران یارانه نقدی صورت خواهد گرفت.»
🔺️خاندوزی همچنین در توضیح آثار مثبت اجرای این طرح میافزاید: «تجربه هوشمندسازی یارانه آرد، با وجود برخی کاستیها که بهخوبی بر آنها آگاهیم و مردم نیز شواهدی از آنها دیدهاند، توانست در طول یک سال و نیم، یکونیم میلیون تن از مصرف آرد خبازی کشور بکاهد و مصرف آرد خبازی در سال ۱۴۰۲ را به سطح مصرف سال ۱۳۹۸ بازگرداند، این بدان معناست که مردم بهاندازه پنج سال پیش کمتر آرد خبازی مصرف کردهاند، در حالی که مصرف نان افزایش یافته است.»
🔺️سخنان خاندوزی به خوبی نشان میدهد که سیاست حذف ارز ۴۲۰۰ نه تصمیم دولت که تکلیف قانونی مجلس بوده و گنجاندن آن در قانون بودجه بدون تدابیر منطقی و ایجاد زیرساختهای لازم، اشتباهی بود که دولت سیزدهم با انتخاب بهترین روش اجرا، توانست مضرات آن را تا حد زیادی کاهش دهد.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️نامه دردناک همسر شهید #رستمعلی_آقاباباپور؛
🔺️در هشتمین روز کمین، گلوله تک تیرانداز نشست وسط دو اَبروی رستمعلی و پیشانیش را شکافت. صدای یا زهرایش بلند شد و مغزش پاشید روی تنم و کیسه های کمین، با پشت سر آرام نشست روی زمین، سریع عکس گرفتم، به سه ثانیه نکشید که شهید شد.
🔺️ناگهان از توی کانال یک نفر داد زد که رستمعلی نامه داری. فرمانده نامه را گرفت و باز کرد، از طرف همسرش بود ، نوشته بود: «رستمعلی جان، امروز پدر شدی، وای ببخشید من هول شدم، سلام. عزیزم، نمیدونی چقدر قشنگه، بابا ابوالقاسم اسم پسرت رو گذاشته مهدی، عین خودته، کشیده و سبزه، کی میای عزیزم؟ از جهاد اومده بودن پی ات، می خوان اخراجت کنند، خندهام گرفته بود. مگه بهشان نگفتی که جبههای؟ گفتند بخاطر غیبت اخراج شدهای، مهم نیست، وقتی آمدی دوباره سر زمین، کار می کنی، این یه ذره حقوق کفاف زندگی مان را نمی دهد، همان بهتر که اخراجت کنند. عزیزم زود برگرد، دلم برایت تنگ شده.»
🔺️هدیه به ارواح طیبه شهدا صلوات، فراموش نمیکنیم که این انقلاب با این خونهای پاک و ارواح مقدس بدست آمده.
⚡️روحش شاد راهش پر رهرو باد.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️#غزه تصویر رساییاست که از شَر بگریزیم...؛
🔺️رهبر معظم انقلاب: کارزار بین جبهه حسینی و جبهه یزیدی تمام نشدنی است؛
🔺️باذن الله انتقام برادران و خواهرانمان را از صهیونیستها خواهیم گرفت!
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️چرا جنگ لازم است؟!
1️⃣ طبق بررسی اندیشکده موسسه تحقیقات صلح استکهلم (spiri)، تولید شرکتهای برتر اسلحه سازی از بازار مصرف عقب افتاده است.
2️⃣ نیمی از سود اسلحه سازی در اختیار شرکتهای آمریکایی است و جنگ اوکراین و تنشهای خاورمیانه باعث مصرف بالای سلاح در جهان گردیده است.
3️⃣ درآمد تسلیحاتی 42 شرکت آمریکایی در 100 شرکت برتر با 7.9 درصد کاهش به 302 میلیارد دلار در سال 2022 رسید بود. آنها 51 درصد از کل درآمد تسلیحاتی 100 شرکت برتر را به خود اختصاص دادند و در آینده سودهای بیشتری کسب میکنند.
🔺️در ظاهر جنگ خوب نیست اما ضرورتی غیرقابل اجتناب برای سودآوری شرکتهای غربی است. سودی که لزوما نه با جنگ بلکه با ایجاد بحران و سایه ترس بر سر کشورها ادامه خواهد داشت.
📎https://www.sipri.org/media/press-release/2023/rise-sipri-top-100-arms-sales-revenue-delayed-production-challenges-and-backlogs
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️به گمان شما میشود به زنی که در خرما پزان خوزستان برای زوار اربعین نان احسان میپزد ضعیفه گفت؟!
🔺️به راستی که زنانگی چه قدرت لطیف اصیلی دارد؛ انجا که پای معنویت و امام باشد؛ وقتی پای همدلی با حضرت زینب سلامالله علیها باشد؛ انجا که بداند من جزیی از این حرکت حماسی هستم که باید یاری کنم؛ انچنان قدرت، مقاومت و تابآوری از زنانگی را نشان میدهد که جهان شگفت زده میشود.
🔺️چه میدانی از آسمان خوزستان گرما ببارد و تو بر اتش تنور مقاومت کنی که حماسه حسین علیه السلام را یاری کنی چه لذت عمیقی است؟ و این چه قدرت و تاباوری عمیق از زن مکتبی شیعه است.
🔺️در مراه طریقالحسین زنان روستای «بردیه»، روستای کوچکی از دشتآزادگان در حاشیه جاده موکبهایشان را برپا کردهاند و پذیرای زائران هستند. دربردیه دما بالای ۵۰ درجه است و رطوبت شرجی بالای هشتاد درصد.
🔺️شاید مرام همین مادران خوزستان هست که پسرانشان هم در نیروگاه برق ۱۸ ساعت کوشیدند تا از منابع ملت ایران مراقبت کنند.
✍عالیه سادات
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی