🔴⚡️میدان باز و احساس رقابت واقعی در انتخابات چگونه شکل میگیرد؟
🔺حداقل در سه مقطع از مواضع و اخبار دیدارهای رهبری در امسال تاکید بر رقابتیتر شدن و بازترشدن میدان انتخابات به روشنی قابل برداشت است.در سخنرانی اخیر رهبری نیز لحن ایشان درباره رقابت واقعی فراتر از توصیه به «باید باشد» تغییر کرد. اما میدان انتخابات چه وقت باز میشود؟ و مردم چه وقت احساس می کنند که میدان انتخابات باز شده است؟
1⃣ برخی سیاسیون باز کردن میدان را فقط کار هیات اجرایی وزارت کشور و مخصوصا شورای نگهبان می دانند. این موضوع گرچه بعضا با اهداف، اغراض و بزرگ نمایی سیاسی و جناحی مطرح می شود ولی به ذات حرف چندان بیراهی نیست و بی شک این دو نهاد و مخصوصا شورای نگهبان در باز کردن میدان رقابت در محدوده وظایف قانونی خود بی تاثیر نیستند و درصدی معلوم نقش دارند. گرچه با شناختی که از این دو نهاد و گردانندگان فعلی آن وجود دارد، در صحنه عمل نیز عمدتا همین تا الان بوده است. اما علاوه بر این، دو نهاد مذکور باید به اطلاع رسانی کردن مستمر از اقدامات و تدابیر خود در حوزه امنیت، سلامت و تلاش های خود ذیل قانون به شکل گیری رقابت واقعی و باز شدن میدان انتخابات، اصرار داشته باشند و خود را ملزم به قانع کردن و اطمینان دادن به افکار عمومی و نخبگان سیاسی و اجتماعی در این زمینه ها بیش از گذشته بدانند.
2⃣ همانطور که گفته شد شکل دهی به رقابت واقعی و باز کردن میدان انتخابات نمی تواند یکطرفه فقط از طرف حاکمیت و نهادهای متولی انتخابات باشد، بلکه سهم شخصیتهای تاثیر گذار سیاسی و اجتماعی، رسانه ها و احزاب نیز بسیار ویژه خواه بود. اولین موضوع این است که مجموعههای گفته شده نقش فعالانه و مشوقانه برای مردم برای حضور در انتخابات داشته باشنند. تا این مرحله که هنوز هم تا ایام انتخابات روزهای زیادی باقی ماند، برخی احزاب و جریانات سیاسی و رسانهای نه تنها نقش فعالانه نداشته بلکه بیشتر نقش ناامیدکننده از رفتن پای صندوق رای داشتند. طرح گزاره های سیاسی، غلط و پیشداوری درباره رد صلاحیت ها، تخریب نهادهای انتخاباتی، سیاه نمایی از وضعیت فعلی کشور و کوتاهی در بیان اهمیت انتخابات در ایجاد تحول و حل مشکلات کشور، چهار شاخصه رفتار احزاب و جریانات سیاسی مذکور بوده است. ضمن اینکه عمده همین تعداد احزاب و جریانات سیاسی، دیگر فعالین سیاسی را نیز در پشت صحنه تحت فشار قرار دادند تا از شرکت یا گرم کردن تنور انتخابات پرهیز کنند. بنابراین بخشی از احزاب و چهره های سیاسی برخلاف آغوش باز نظام، سهم و تکلیف ملی خود را به خوبی تا این لحظه انجام ندادند و باید در زمان باقیمانده جبران کنند.
3⃣ در کنار مطالبه و فرمان رهبری برای باز شدن میدان، مردم باید احساس کنند میدان بازشده است. بخشی از شکل گیری این احساس در میان مردم قطعا کار احزاب، شخصیت های تاثیر گذار، رسانهها و حلقه های میانی جامعه هست. احزاب و جریانات سیاسی در شکل گیری احساس باز شدن میدان برای مردم دو کار اساسی می توانند بکنند، اول اینکه به مردم صادقانه بگویند چه تعداد از اعضای آنها و همفکرانشان در فرآیند انتخابات حضور پیدا کردند و دوم اینکه اندیشههای حکمرانی واقعی خود را سانسور نکنند. مثلا حزبی که به لیبرالیسم اعتقاد دارد و هر وقت در قدرت بوده نسخه لیبرالیستی در فرهنگ و اقتصاد پیاده کرده، این بخش ها از اندیشه های خود را نباید سانسور کند، زیرا مردم اینگونه از حضور اندیشه های مختلف در عرصه انتخابات بیشتر آگاه خواهند شد و احساس بازشدن میدان برای انتخابات را بیشتر احساس خواهند کرد.
✍ مهدی جهانتیغی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️ارتباط علیرضا اکبری با شهادت دکتر محسن فخریزاده؛
🔺حرفهای سردار سعید قاسمی درباره ناگفتههای پرونده علیرضا اکبری که چندی پیش به جرم جاسوسی علیه ایران اعدام شد!
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️سه شخصیت خاص دیماه؛
🔺️دوازدهم، سیزدهم و چهاردم دیماه، یادآور نام سه شخصیتی است که رهبر معظم انقلاب بهصورت ویژه و پرتکرار از ایشان تجلیل کردند.
🔺️دوازدهم دیماه، سالروز ارتحال دانشمندی است که حتی مخالفان سیاسی او، از سفره گسترده علمی او بهره می بردند.
🔺️عظمت شخصیت چندبعدی آیتالله #مصباح_یزدی بهخاطر ضعف مفرط دوستان در معرفی و بغض بیپایان دشمنانش هنوز برای بخش بزرگی از جامعه پوشیده است.
🔺️سیزدهم دیماه، سالروز شهادت شاگرد اول مکتب امام خامنهای و فرمانده سپاه انسانیت بدون مرز است.
🔺️رفتار او مکتب بود چون #حاج_قاسم_سلیمانی حقیقتا نابغه عملکرد جهادی و جذاب در جامعه و جبهه بود.
🔺️چهاردهم دیماه، سالروز شهادت کسی بود که رهبر انقلاب او را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» نامیدند و بارها از او تجلیل کردند.
🔺️دکتر سعید #کاظمی_آشتیانی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته بود.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️گلایه رییس سازمان بازرسی از ممانعت بانکها برای دسترسی به اطلاعاتشان؛
🔺️ذبیح الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور: حتی به دستگاههای نظارتی هم اجازه دسترسی به اطلاعات داده نمیشود و فقط اعضای هیئت مدیره اجازه دسترسی دارند.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
21.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️حقوقبشر؛ اسم رمزی آشنا برای جنجالآفرینی رسانههای مزدور و حامیان آنها علیه ایران!
🔺️ با ما همراه باشید تا ماهیت ادعاهای دروغین حقوقبشری غرب و آمریکا را برملا کنیم.
🔺️"چرا شاهد حمایت تمامقد آمریکا، غرب و رسانههای فارسیزبان مواجب بگیر از جنایات ارتش کودککش و مخفیشدن مقوله حقوقبشر در موضوع فلسطین هستیم اما در ادبیات این رسانهها و اربابان آنها همیشه باید نام ایران را در کنار واژه نقض حقوق بشر دید؟!"
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️سفارتخانه یا لانه جاسوسی آمریکا؛ نکته جالب کارشناس اینترنشنال درباره سفارت انگلیس در تهران!
🔺️«محسن سازگارا» تحلیلگر سیاسی: انگلیس همیشه سعی کرده سفارت خود در تهران را باز نگه دارد زیرا این سفارتخانه، چشم آمریکاییها هم هست!
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️توصیههای رهبر معظم انقلاب در مورد انتخابات؛
1⃣ مشارکت حداکثری
2⃣ مجلس قوی
3⃣ دلگرم کردن مردم
4⃣ رقابت واقعی
5⃣ سلامت و امنیت
6⃣ مانع دیکتاتوری و هرج و مرج
7⃣ حضور همه جناحهای سیاسی
8⃣ حل مشکلات کشور با تحول
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️متهمان عدم مشارکت؛
🔺مدتی است، برخی از انقلابیون، بخشهای مختلف نظام را متهم میکنند به سهل گیری و مماشات با مدیران کم کار و پر ادعای دهه نود. مرادشان این است که این افراد توسط شورای نگهبان کنار گذاشته شوند، توسط قوه قضاییه دادگاهی و محکوم شوند و امثال این.
🔺فارغ از اینکه البته بخشهای مختلف نظام باید وظایف خود را انجام دهند اما اینکه نزدیک انتخابات گفتمان یک جبهه متمرکز شود بر پالایش افراد و جریانها و اتهام به بخشهای مختلف و نه افزایش مشارکت نشانه خوبی نیست.سخنان رهبری این گفتمان به ظاهر انقلابی را نقد کرد. نشان داد جهت آن مسیر گفتمانی خطا است.
🔺رهبری از چه چیز اطمینان دارد که این مسیر را نقد میکند؟ اولا او نسبت به جهتی که اراده عمومی مردم انتخاب میکند اطمینان دارد و نگران انحراف حرکت عمومی مردم نیست. ثانیا او یقین دارد که دایره مدیریت کشور که در بیانیه «گام دوم» تلاش میکرد به نسل جوان مدیران بسپرد، در این جهت ویرایش شده و تغییر نخواهد کرد و حضور نسلهای پخته تر در کنار جوانان این ویرایش کلی را به هم نمیزند.
🔺رهبری چه درسی داد؟ او برای بار هزارم به همه آرمانجویان و انقلابیون و متدینین یاد داد که مردمسالاری که از حاق توحید و ولایت اخذ کرده است، شعار نیست. او از بن دندان معتقد است موتور حرکت کشور و کلید حل همه مشکلات مردمند. کنار گذاشتن دکتر فلان و حجه الاسلام بیسار کار کشور را درست نمیکند، این میرود آن دیگری میآید. باید مردم گام به گام رشیدتر شوند و آن گاه نه تنها افراد بلکه جریان و گفتمان و اندیشه شان توسط مردم کنار گذاشته میشود. اتفاقی که در این چهل و چند سال هم رخ داده.
🔺به خلاف ما که دشمنی هایمان به فلان گروه و جریان در ذهنمان اصالت دارد برای او اصالت با راس طاغوت است. حضور مردم ضربه به این دشمن است. حضور مردم امنیت ساز است. حضور مردم کمک به غزه است. کمک به مقاومت منطقه است. حضور مردم کمک به ایران قوی و آینده منطقه و جهان است. حضور مردم کمک به حرکت است. کمک به تحول است. حضور مردم کمک به خروج از احساس انفعال و انسداد است. قهر مردم از انتخابات باعث ناامنی زندگی خودشان و دیگران خواهد بود.
🔺آری برای این مشارکت باید همه دست به کار شوند نه اینکه رای دهند فقط، بلکه دیگران را مجاب کنند به حضور، جریانهای تبلیغی ، مجازی، امر به معروف و نهی از منکر، در شهر در خانواده در همه جا راه بیفتند. اما...
🔺دستگاه های نظارتی حاکمیتی باید توجه کنند که هم به رقابت بیشتر و هم به سلامت و امنیت بیشتر انتخابات کمک کنند. لزوما هر کس وارد دایره انتخابات شود رقابت بالا نمیرود. عده ای مرزهای خود را با دشمن مشخص نمیکنند و پشتیبانی میشوند از جانب دشمن و عملا در فضای رسانه ای مجازی با پشتیبانی انواع روشهای رسانه ای متکی به دشمن، انحصار درست میکنند. کسانی دروغ میگویند، تخریب میکنند، دو قطبی میسازند و عملا رقابت را دچار عدم سلامت و ناامنی میکنند. مراقب قانون هم باید بود که توسط «زورگویان پر ادعا» خراب نشود/همشهری
✍ علی مهدیان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️دزد حلالخور؟!
🔺️توضیحاتی شنیدنی و جالب درباره پدیده #حجاباستایل و حجاباستایلیستها...
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️افکار عمومی در قضیه چای دبش؛
🔺️شرکت کشت و صنعت چای ایرانی دبش به ۳ میلیارد دلار فساد ارزی متهم میشود. به شکل رسمی نخستین بار سازمان بازرسی کل کشور در ۱۱ آذر ۱۴۰۲ این اختلاس را تایید و اعلام کرد.(منبع:تابناک)که طی سالهای ۹۸تا۱۴۰۱، این شرکت برای واردات چای و ماشین آلات مبلغی برابر با ۳ میلیارد و سیصد و هفتاد میلیون دلار دریافت کرده که یک میلیارد و چهارصد و هفتاد و دو میلیون از این مقدار ارز دولتی بوده است. تاکنون اطلاعات و دادههای درخور توجهی برای تنویر افکار عمومی ارائه نشده است.
🔺️اینکه چه مسئولانی در چه دورههایی تخلف کردهاند، دستگاههای نظارتی چرا ورود نکردند؟و... همین سوالات و شبهات زمینه طرح شایعه را گسترش میدهد. شایعهای مثل دخالت وزرای قبلی جهاد کشاورزی و دولتها در فساد چای دبش، طرح این فساد و خبرسازی از آن از سوی اصلاح طلبان بوده و میخواهند مردم را از مشارکت در انتخابات پیش رو ناامید کنند و اعتماد مردم به مجلس، نظام و دولت را خدشهدار کنند. صادق بوقی که لیدر ورزشی است را مأمور کردهاند تا سر مردم را گرم کند و این فساد از یاد مردم برود و...
🔺️همه این شایعات که از سوی افکار عمومی مردم مطرح میشود که به علت فقدان منبع موثق، معتبر و روشن اطلاع رسانی و پیگیری دقیق و مو به موی این مسئله و قضیه است.
وقتی نهادهای مسئولی همچون قوه قضائیه، دولت و مجلس واکنش روشن و صریحی در این مورد ندارند، میتوان برچسب عدم پاسخگویی را بر آنها آنها زد.
🔺️وقتی نهادی یا شخصیتهای حقوقی این مملکت در مورد مسئلهای سکوت کنند و پاسخگو نباشند، مردم هم اعتماد به این حکومت و نظام را از دست میدهند و حکومت این سرمایه اجتماعی را از دست میدهد. پس یک خبر جنجالی و پسازآن طرح یک شایعه، میتواند نظامی را پایدار و یا تخریب کند...
🔺️رسانه حکومتی صدا و سیما که خود را مدعی فساد ستیزی و مدافع آرمانهای انقلاب و عدالت میداند، واکنش تاثیرگذار و روشنگرانهای در این زمینه نداشته است. فقط واکنش و محکومیت مسئولان بلندپایه جمهوری اسلامی مبنی بر پیگیری این قضیه را گزارش کرده است، و نه اینکه به اصل ماجرا که چای دبش چه بود و با پول مردم چه کرد، به وضوح نپرداخته است.
🔺️در میان افکار عمومی، بعضی انتشار این خبر را توطئهای از سوی معاندین و خصوصا اصلاحطلبان برای از بین بردن اعتماد عمومی به نظام میدانند. عدهای هدف از انتشار خبر فساد چای دبش را کاهش اعتماد برای شرکت در انتخابات میدانند. و همهاین اخبار و اطلاعات ضد و نقیض و بعضاً صحیح، ناشی از عدم اطلاع رسانی شفاف دولت و دستگاه های نظارتی و قوه قضائیه است.
🔺️اما در روزمره مردم، واکنش جدی دیده نمیشود. برای غالب این قضیه عادی شده است. بهاینمعنا که نه مردم همیشه معترض، در خیابان ها شعار میدهند و پلاکارد بهدست میگیرند و نه دلواپسان و مدافعان این نظام، واکنش تاثیرگذاری در مورد این بیعدالتی داشته اند. چون چندین مورد فساد و اخلال در نظام اقتصادی کشور را دیده اند... اما مهم ترین علت عدم واکنش جدی مردم، عدم شفافیت صداوسیما و... عدم اطلاع رسانی روشن و دقیق ماجرا از سوی دولت و حکومت است. درست مثل فساد فولاد مبارکه و بابک زنجانی و امثالهم... و چون مردم اطلاع دقیقی ندارند که پرونده های این فساد ها در چه حالی است و آیا در جریان است یا نه، درهای شایعه و فرافکنی را بر خود باز میبینند و خبرسازی میکنند.
⚡️فساد در ممکلتمان عادی میشود، اگر شفافیت و عدالت نباشد.
✍ سیدمحمدحسین طالبیان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️اگر #حضرت_عیسی_مسیح (علیهالسّلام) امروز در میان ما میبود، لحظهای را برای #مبارزه با سردمداران ظلم و استکبار جهانی از دست نمیداد؛
🔺️و #گرسنگی و #سرگردانی میلیاردها انسانی را که بهوسیله ی قدرتهای بزرگ، #استثمار و به جنگ و فساد و ستیزه خویی سوق داده میشوند، #تحمّل_نمیکرد.
⚡️پیام به مسیحیان و مسلمانان جهان، به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (علیهالسلام) ۱۳۷۰/۱۰/۷
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️ارزشش را داشت؟
🔺کیانیان بعد از مرگ «ناصر طهماسب» نوشت «ارزشش رو داشت؟» منظورش این بود که ارزشش رو داشت برای جمهوری اسلامی متن بخوانی، بر ضد پهلوی ها صدای زیبایت را خرج کنی و ما عاشقان خارج از مرزها، بایکوتت کنیم و آنقدر تنهایت بگذاریم که بچه هایت از قهر و یا شاید ترس نیشهای ما، در تنهایی و سکوت دفنت کنند؟
🔺گلشیفته که رفت آنور آب ، کنار مردان آمریکایی، به آرزویش رسید. لابد ارزشش رو داشته. برای اینکه باشد حالا باید منت تجزیهطلبهای کرد را هم بکشد، و خوب هر چه بیشتر از قیافه بیفتد بیشتر هم دریوزگی خواهد کرد، حتما ارزشش را دارد.
🔺️شما هم که حسرت او دیوانه تان کرده. این حسرت ارزشش رو دارد لابد که تا دم مرگ مثل مرغ پر کنده بردگی کنید، آدم نظام باشید، اما نظام سلطه، نظام روح الله کش، نظام آرمان کش، نظامی که با پول انیمیشنهای والتدیزنیاش، بمب های هزار تنی روی سر کودکان پابرهنه و بیگناه بریزند. لابد ارزشش را دارد.
🔺️لعنت به ما که باید با شما همزبان شویم و جواب امثال شما آویزانهای سفارتهای انگلیس و فرانسه را بدهیم. لعنت به ما که همیشه مقابل شما جماعت «پررو و زورگو» منفعلیم.
🔺️شما از وقتی آدم نظام (نظام سلطه) میشوید، مثل همان نظام میشوید. نظام حق وتو، نظام هر ده دقیقه یک کودک، نظام استکبار، استبداد. کشتن آزادی به نام آزادی. لعنت به خودتان و هفت جد و آباءتان. که میدانم شما از نسل این خاک نیستید ریشهتان در هالیوود است. بگذار ناصر طهماسبها پنهانی خاک شوند. دنیا اینگونه نخواهد ماند. دنیا در حال زیر و رو شدن است چه باور کنید چه نه. آن وقت خواهید دانست چه چیزی ارزشش را داشته.
✍ علی مهدیان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی