فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️آخرین استوری شهید دانیال رضا زاده درست چند ساعت قبل شهادت
🔺شهید دانیال رضا زاده دیشب در مشهد به فیض شهادت نائل شد و شب جمعه ای مهمان ارباب بی کفنش شد.
🔺اللهم الرزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک.... 😭😭😭
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️اختیار مناره را هرگز...
به اذان های بی طرف ندهیم!
🔺رفته مالک که زنده تر گردد
🔺وقت رجعت دوباره برگردد
⚡️#ساعت_بوقت_حاج_قاسم
⚡️#ساعت_عاشقی
🔊 احمد بابایی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️حاج قاسم سلیمانی: این کار را نکنید ، به جاش مرا (نه تصویر من، خود مرا) ده بار آتش بزنید.
#ساعت_بوقت_حاج_قاسم
#ساعت_عاشقی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️چقدر این روزها جای تو خالی است...
🔺تویی که با ۵٠ نفر محاصره اقلیم کردستان به دست داعشی ها رو شکستی...
🔺 کجایی ببینی داعشی های مسلح تو خاک ایران دارن رجز میخونن و نیروهای پلیس و بسیج بدون سلاح و با دست خالی جلوشون ایستادن...
🔺حاجی جان، جات خیلی خالیه...کاش بودی این روزها...
#حاج_قاسم
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️لحظات جانسوز از لحظه حمله به مامور حافظ امنیتی در قروه
🔺پوزش بابت انتشار تصاویر این جنایت
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️ماجرای یک انشای انگلیسی
🔺زینب ۱۲ساله است. مثل خیلی از بچههای امروز به کلاس زبان انگلیسی میرود. او تنها دختر چادری آموزشگاهشان است.
🔺بیش از ۴۰ روز در و دیوارهای آموزشگاه را پر از شعارهای مختلف «مرگ» دیده و طاقتش تمام شده. به تازگی اعتراف کرده که از چند روز قبل با خودش الکل میبرده و قبل و بعد از کلاس، وقتش را به پاک کردن شعارها میگذرانده. البته هر که از پشت سرش رد میشده، ناسزایی نثارش میکرده که با سکوت زینب ما مواجه میشده.
🔺 #دانشآموز_اصیل و دلاور ما برای اعتقادش هم دیوار پاک میکند، هم فحش میشنود. اما لب به ناسزا باز نمیکند. این است تفاوت این بچهها با بعضیهای دیگر. این بچهها دانشآموخته کلاس قهرمانی حاجقاسم هستند...
🔺 معلم کلاس زبان به بچهها تکلیف داده که انشایی (writing) بنویسند و یک شخصیت بزرگ را معرفی کنند. زینب که انگار ناسزاها به او کارگر نیفتاده، تصمیم میگیرد از آرمان بگوید؛ «#آرمان_علی_وردی». او میخواهد باز هم در قامت یک انسان فرهیخته و عاقل، اعتقادش را با کلمات بیان کند.
🔺مادرش که میترسد در آموزشگاه بلایی سر دخترش بیاورند، مخالفت میکند! اما در نهایت راضی میشود. زینب مینشیند به نوشتن و چه نوشتنی... #روضهٔ_انگلیسی شنیدهاید؟ آن هم از زبان یک زینب ۱۲ساله؟...
🔺زینب میداند نوشتن چنین متنی و خواندنش بین کسانی که فقط شعار «آزادی» میدهند یعنی چه. ولی کار خودش را میکند. انشایش را سر کلاس میخواند و بر خلاف انتظارش، استادش که تفکرات ضدانقلاب دارد در حالی که اشک در چشمهایش جمع شده، ایستاده برایش دست میزنند.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️مجموعه پوسترهای #دیکتاتور_کیست؟
🔺قابل استفاده در مدارس، دانشگاه ها و فضاهای فرهنگی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️ هشدار به متولیان فرهنگی کشور در خصوص حکمرانی فضای مجازی و رسانه ای
بسم الله الرحمن الرحیم
«إِنّما وَلیُّکُمُ اللهُ و رَسولُهُ والَّذینَ ءَامَنوا الَّذینَ یُقِیمُونَ الصَّلوةَ و یُؤتُونَ الزَّکوة و هُم راکِعونَ»
🔺این کمترین در دو هشدار پیشین به متولیان فرهنگی و فضای مجازی نشان داد که وضعیت کشور چیست و دشمن به دنبال چه هدفی است. اینک در سومین هشدار، قصد آن است که با تبیین فرایند حکمرانی در غرب و بدیل آن در حکمت اسلامی به ضرورت حکمرانی ولایی اشاره شود.
🔺غرب پنج مرحله حکمرانی را طی کرد:
⚡️اول: حکمرانی هرمی با رویکردی مستبدانه و ارباب و رعیتی و اقتدار مطلق و بی قید و شرط که منجر به توزیع ظلم و جور در مردم شد.
⚡️دوم: حکمرانی بازاری از طریق تفکیک قوا؛ گرچه تقسیم قدرت با این الگوی حکمرانی شکل گرفت؛ اما اختاپوس قدرتها، جایگزین حکمرانی هرمی شد و در واقع اقتدار ظلم و جور توزیع گردید.
⚡️سوم: حکمرانی حزبی؛ این الگو توانست احزاب متعدد و شفاف را با اساس نامه و مرام نامه و برنامه ریزی های تعریف شده در جامعه تشکیل دهد و مردم با تفکر و اراده به انتخاب حزب محبوب خود اقدام کنند؛ لکن قدرت اقتصادی در مدیریت احزاب، دوباره توزیع ظلم و جور را به شکل دیگری رهبری کرد.
⚡️چهارم: حکمرانی با رویکرد جامعه مدنی؛ در این الگو، علاوه بر احزاب، تشکل های دیگر و مستقل از دولت مانند ngo ها و سندیکاها شکل گرفت و توزیع قدرت های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و مشارکت مردمی توسعه یافت؛ لکن نقش اختاپوس اقتصادی و سیاسی و فرهنگی در مدیریت تشکلهای مستقل از دولت، نقش مشارکت واقعی مردم را کاهش داد.
⚡️پنجم: حکمرانی فضای مجازی و رسانه ای؛ این الگو به نوعی بازگشت به حکمرانی هرمی اقتدارگرای ظالمانه است؛ اما با ابزار رسانه و فضای مجازی و هوش مصنوعی که می تواند هم نیازسنجی کند و هم نیازسازی انسانها را به دست گیرد و با مدد هوش مصنوعی به مدیریت هوش طبیعی انسانها بپردازد و آدمیان را چون خیمه شب بازی، مختال فخور سازد و جبر اجتماعی رسانه ای پدید آورد. مردم در این الگو مشارکت دارند و حتا مشارکت حداکثری، اما با میل خود، ظلم و جور و فساد و اسارت را پذیرا می شوند. فرهنگ برهنگی و برده داری مدرن را با تخیل و نسبی گرایی و تناسخ هویتی می پذیرند.
بشر امروز گرفتار چنین حکمرانی گردید.
🔺این حکمرانی، مسلمان و غیرمسلمان و انقلابی و غیرانقلابی و اصول گرا و اصلاح طلب و رزمنده و شرمنده نمی شناسد و همه را اسیر حکمرانی رسانه ای می کند.حکمرانی مطلوب در اسلام، حکمرانی ولایی است. ولایت یعنی پیوند ناگسستنی ولی با مردم (مولی علیهم) و مردم با یکدیگر و مردم با ولی که از طریق بینش توحیدی، محبت اخوتی، تدبیر تعاونی و تلاش جهادی ممکن خواهد بود.
🔺 این الگوی حکمرانی، چتر محبت و اخوت و تعاون را بر سر همگان حتا غیر مسلمان می گستراند و مقاصد اصلی خود را عقلانیت و معنویت و عدالت در راستای حیات طیبه می داند.
🔺حکمرانی ولایی در حکومت نبوی و علوی و قیام حسنی و حسینی علیهم السلام نمایان و درس آموز است. حکمرانی ولایی در زمانه ما باید با ابزار هوش حکیمانه(نه هوش مصنوعی) و رسانه و فضای مجازی (از زیرساختها و سخت افزار تا مدیریت و برنامه ریزی) همراه باشد.
🔺به همین دلیل است که گفته میشود اولویت اول در نظام اسلامی، حکمرانی فضای مجازی و رسانه ای است که البته با حکمرانی رسانه تفاوت دارد. حکمرانی رسانه ای یک رویکرد حاکم بر حکمرانی سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و صنعتی و کشاورزی و غیره است.
🔺تحقق این ایده نشاید مگر با بر کنار شدن متولیان فرهنگی بی تدبیر و خسته و فرسوده از صدر تا ذیل و جایگزینی مدیران فکور و عالم و معتقد به حکمرانی ولایی و نیز بکارگیری منظومه فکری امامین انقلاب در الگوی حکمرانی ولایی با هوش حکیمانه.
🔺امیدوارم حکمرانان و متولیان فرهنگی و فضای مجازی کشور، این هشدار و راهکار را جدی بگیرند و از خواب تخیلی بیدار گردند و شبکه مردمی را در ذیل حکمرانی ولایی تشکیل دهند و مشارکت حداکثری نخبگانی و مردمی را در سیاستگذاری و تنظیم گری و خدمات عمومی و منطقه ای و بین المللی جاری سازند.
🔺بی شک، مسئولیت حوزه های علمیه از بقیه سازمانهای فرهنگی در تحقق این رسالت بیشتر خواهد بود.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
عبدالحسین خسروپناه دزفولی
طلبه حوزه علمیه قم
۲۴ آبان ۱۴۰۱
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
28.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️باید دید عَلَم دست کیست...
🔺بیان نکته ای از مرحوم آیت الله
حق شناس(ره) در مورد توجه در فتنه ها
🔺حجتالاسلام میرهاشم حسینی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️اظهار نظر در فضای اجتماعی و مجازی هزینه دارد و نمیشود هر کس هرچیزی را به راحتی بیان کند!
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️زن زندگی آزادی به روایت مستندات تاریخی!!!
🔺زنی در حال حمل کردن ارباب بریتانیایی خودش، بنگال غربی، هند (سال ۱۹۰۳)
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️فرهنگ و جبهه سازی یا عملیاتِ شبکه بازی _ قسمت دوم
🔺«فرا راهبرد فرهنگی» نوعی نظام عادلانه و توحیدی از فرهنگ است که در تبیین مقام توحید از ذات «هو» که اشاره به مقام لا قید مطلقی است( که این مطلق هم در وصف آن نوعی جفا است)،شروع شده و احدیت و مشیت الهی را به تجلی در آنچه از وجود هست، در ذهن مردم حفظ و صیانت کند و این نظام را تا بروز ظهور در روابط اجتماعی مردم تسری داده و از تصدی گری غیر مردم بر این ظهورات اجتماعی جلوگیری و از عاملیت دشمن در این تسری تا ظهور و بروزش پرده بردارد.و جامعه ی اسلامی را تا تکامل عزت و حکمت هدایت نماید.و این مقام امامت امت اسلامی است.
👇متن کامل در پست بعدی 👇
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی