هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📣 پیام استاد میرباقری دربارۀ برخی گمانهزنیهای انتخاباتی در فضای مجازی
باسمه تعالی. طی روزهای اخیر مطالبی در شبکههای اجتماعی مبنی بر دعوت از این حقیر برای حضور در انتخابات آتی منتشر شده است. بیشترِ این مطالب، برآمده از محبّت و حُسناعتمادِ طیفی از برادران مؤمن و انقلابی و ناشی از انگیزههای جدّی آنها برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی است، اما این مسئولیت، چندان تناسبی با وظایف حوزوی و اجتماعی حقیر ندارد و لذا ضمن تشکر از سروران عزیز، چنین دعوتهایی تداوم پیدا نکند. از نخبگان جوان و انقلابی تمنّا دارم که با تکیه بر الگوی سیاستورزیِ مؤمنانه و رویکرد انقلابی و اخلاقیِ شهید رئیسی، در پی تبیین و گفتمانسازی مولّفههای «دولت انقلابی» باشند تا تسهیلکنندۀ روی کار آمدنِ دولت کارآمد و در طراز انقلاب اسلامی باشد که بتواند راه شهدای خدمت را امتداد بخشد.
این روزها که در پی حوادث غزّه، جهان از ظلم نظامهای سیاسی برآمده از جبهۀ لیبرالدموکراسی به ستوه آمده، خوب است جوانان مؤمن و انقلابی، با نظر به ظرفیتهای مردمی که در پی شهادت آیتالله رئیسی ایجاد شده، و با نگاهی جهانی و افقی تمدنی، در پی آن دسته از کاندیداهای مؤمن و انقلابی باشند که ظرفیت فکری و توان اجرایی لازم را برای پیشبرد آرمانهای تمدنی انقلاب اسلامی و عبور از الگوهای توسعۀ غربی را دارا باشند.
بدیهی است حقیر بهعنوان عضوی از جبهۀ انقلاب اسلامی، انشاءالله به رسالت علمی و تبیینی خود در این مسیر عمل خواهم کرد و از کاندیداهای انقلابی که به چنین افقهای بلندی بیندیشند و از عهده فهم دشواریها و ظرافتها و پیچیدگیهای اداره کشور برآیند، پشتیبانی و حمایت میکنم. در پایان، از همه جوانان دغدغهمند که به اعتلای کشور و امتداد خط دولت انقلابی میاندیشند، تشکر میکنم. ۱۴۰۳/۳/۴
☑️ @mirbaqeri_ir
تأمُّلاتِ نظری
📣 پیام استاد میرباقری دربارۀ برخی گمانهزنیهای انتخاباتی در فضای مجازی باسمه تعالی. طی روزهای اخیر
✍️🏼 آیت الله #میرباقری از چهره های برجسته، #متفکر و #اندیشه_ورزِ انقلاب اسلامی است. لذا این پیام ایشان، بسیار بجا و دقیق بود. به جرأت می توانم بگویم شخص ایشان در ترازِ "رهبری انقلاب" است، لذا نباید چنین ظرفیت هایی در سطح ریاست جمهوری مورد استفاده قرار بگیرند. جبهه ی انقلاب بحمدلله برای ریاست جمهوری، چهره های خدوم و عالم و جهادی کم ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️🏼 این سخن دکتر #علی_باقری را باید جدی پنداشت. اگر جنگ گسترش پیدا کند، چیزی از #رژیم_غاصب_صهیونیستی باقی نخواهد ماند.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀دلار حج تمتع۱۴۰۳ و سیاست تثبیت ارز
♦️امسال به هر زائر حج،۵۰۰ دلار ارز مسافرتی اختصاص میدهند،یعنی برای ۸۷ هزار و ۵۵۰ زائر ایرانی میشود حدود ۴۴ میلیون دلار که اگر به قیمت بازار مبادله حدود ۴۴۸۰۰ تومان فروخته شود میشود حدود ۲ همت، تفاوت قیمت با نرخ دلار آزاد حدود ۵۹۵۰۰ تومانی هم میشود حدود ۶۵۰ میلیارد تومان.
♦️وقتی ما از سیاست تثبیت ارز سخن میگوییم یعنی در شرایط جنگ اقتصادی باید از هر تک دلار ذخایر ارزی کشور حفاظت کرد، باید تقاضای ارز را مدیریت کرد، اینکه ما حجاج را هم درگیر خرید دلار میکنیم ناسازگار با فضای جنگ اقتصادی است، حاجیان ما چه این ۴۴ میلیون دلار را در عربستان هزینه کنند و چه در بازار آزاد ارز سودی ۷.۵ میلیون تومانی ببرند، هردو طرفش ضرر است.
♦️متاسفانه سیاست تثبیت ارز بد معرفی شده است و فقط روی نرخ تمرکز شده است، سیاست تثبیت یعنی شما باید عرضه و تقاضای ارز را کاملا مدیریت کنی، عرضه را با پیمان سپاری ۱۰۰ درصدی و تقاضا را با مدیریت واردات و ... سیاست تثبیت یعنی شما باید نسبت به فرهنگ اقتصادی هم حساس باشی که مردم دلال ارز یا ذینفع در افزایش قیمت ارز نشوند، تثبیت یعنی نگذاری شکاف بین نرخ ارز رسمی و بازار افراد را وسوسه کند که وارد بازار غیرقانونی آزاد شوند، سیاست تثبیت یعنی با مالیات بر عایدی سرمایه رانت تفاوت نرخ ارز رسمی و غیررسمی را مالیات بگیری.
⁉️سوال پایانی آیا اساسا ضرورتی دارد که برای حج دلار به حجاج بدهیم نه ریال سعودی و اساسا راهبرد ما برای دلارزدایی داخلی و خارجی چیست و چه طرحی برای مدیریت مصرف منابع ارزشمند ارزی کشور داریم؟
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
✅️ #مکتب_کلاسیک: اندیشه های اقتصادی #آدام_اسمیت
🔸️ مقدمه: اجمالا باید دانست؛ تحولاتِ اجتماعی، علمی و صنعتی در قرنِ هفدهم و هجدهم میلادی در شکل گیری "مکتبِ کلاسیک" تأثیر بسزایی داشته اند. مضاف بر این، اقتصاددانانِ مختلف، قضاوتهای متفاوتی درباره "اسمیت" و کتابش [ثروت و ملل] انجام داده اند. اما علی ای حال، صاحب نظرانِ "تاریخ عقائد اقتصادی" ضمن آنکه نقشِ اقتصاددانانِ پیشین را در بنیان گذاریِ #علم_اقتصاد مقدم بر اسمیت می دانند، در عین حال نوشته های آنها را به عنوان یک جزوه مقدماتی معرفی کرده، و کتابِ #ثروت_و_ملل را یک رساله ی کامل در "علم اقتصاد" می دانند. این کتاب، هسته ی علمیِ #تولید، #توزیع و #مبادله را بیان کرده و آنها را به آزادی طبیعی پیوند داده است.
🔸️ اجمالا محورهای اساسیِ #اندیشه_اقتصادی "آدام اسمیت" تقدیم حضور می گردد که عبارتند از:
1️⃣ #دست_نامرئی: با توجه به این مبنا؛ آدام اسمیت دنبال آن است که به گونه ای بین "منافع شخصی" و "منافع اجتماعی" هماهنگی ایجاد کند. البته از نظر اسمیت، یک پیش شرطِ این هماهنگی و کارکردِ درستِ "دست نامرئی" وجودِ #بازار_رقابت_کامل است. "انسانِ" مورد نظر اسمیت، با ویژگی هایی که دارد، وقتی در بازار رقابتِ کامل، به همراه دیگر انسان ها به دنبالِ منافعِ شخصی خود می رود، منافع اجتماعی را نیز به حداکثر میزان ممکن می رساند.
2️⃣ #تقسیم_کار و #تجارت_آزاد: به نظر آدام اسمیت، توجه نمودن به "تقسیم کار" منجر به بالا رفتنِ "بهره وری" نیروی کار می شود. زیرا تقسیم کار و انجام یک کار مشخص، مهارتِ نیروی کار را افزایش می دهد و در آنصورت اتلافِ زمان مربوط به تغییر شغل نیز، وجود نخواهد داشت. در واقع تقسیم کارِ اسمیت، نوعی #تخصص_گرایی است. در عین حال، شرطِ لازم برای موفقیت این نظریه، ادامه ی تولید و وجودِ رونق در اقتصاد است. به نظر وی اگر کالای تولید شده به فروش نرسد، انگیزه ی تولید کاهش می یابد. از اینرو اسمیت پیشنهادِ #آزادی_تجارت بین کشورها را مورد تأکید قرار می دهد. آدام اسمیت؛ با حمایت از "صنایع داخلی" از راه محدود ساختنِ #تجارت_خارجی به شدت مخالف است و این سیاست را دشمن تجارت بر می شمرد.
3️⃣ #مزیت_مطلق: آدام اسمیت بر نظریه ی "مزیت مطلق" کشورها در تجارت تأکید می کند. این نظریه، اشاره به موقعیتی دارد که یک کشور نسبت به دیگر کشورها دارای مزیت در تولید بیشتر از کالای خاصی است. مثلا اگر با ۱۰ واحد #نهاده در کشور استرالیا بتوان ۱۵ واحد خرگوش تولید کرد، اما در کشورهای دیگر با همان ۱۰ واحد نهاده کمتر از ۱۵ واحد خرگوش تولید شود، گفته می شود: استرالیا در تولید خرگوش #مزیت_مطلق دارد. [مزیت مطلق در مقابلِ مزیت نسبی دیوید ریکاردو می باشد که بزودی پیرامونش خواهیم گفت.]
4️⃣ #دستمزد، #سود و #بهره: اسمیت در موردِ "دستمزدِ" طبیعی نیروی کار نیز، نظریه ی حداقل دستمزد را مدون ساخت. بر مبنای این نظریه، حداقل دستمزد، آن میزانی است که کارگر می تواند با داشتنِ آن به حیات خود ادامه دهد و قادر به بازتولید شود. به نظر اسمیت، "صاحبان سرمایه" که ریسکِ "سرمایه گذاری" را متحمل می شوند، عقلایی است که مقداری #سود داشته باشند تا ضمنِ جبرانِ ریسک یاد شده، مقداری مازاد برایشان باقی بماند. از اینرو، #نرخ_بهره ی مربوط به وام ها [پرداختی به وام دهنده] باید قدری بیش از زیان های احتمالی ایجاد شده در استقراض باشد.
5️⃣ #ارزش، #ارزش_کار و #کمیابی: از اندیشه های آغازین اسمیت، تعریفِ ارزش مصرفی [استفاده ای / استعمالی] و ارزش مبادله ای کالاست. ارزش مصرف یا استفاده، به ارزشِ ایجاد شده نزد مصرف کننده؛ مانند مطلوبیت، رضایت مندی و مانند اینها گفته می شود. اما ارزش مبادله یک کالا از نظر اسمیت، مقدار کالایی است که در مقابلِ آن مبادله می شود. به نظر اسمیت، #ارزش_کالا، توسط مقدار کاری سنجیده می شود که برای تولید آن کالا به کار رفته است. از اینرو، اساسا کالای با ارزش، کالایی است که در آن کار صورت گرفته باشد. همچنین اسمیت، مسأله ی "فراوانی" و #کمیابیِ کالا را در ارزش مبادله ای کالا موثر می داند. به اینصورت که وی معتقد است؛ کالای کمیاب، ارزش مبادله ای بیشتر نسبت به کالای غیر کمیاب دارد. وی این مسأله را در قالبِ #معمای_آب_و_الماس مطرح می کند.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر انقلاب: کار اصلی نماینده مجلس، تأمین منافع ملّی است
🔹️رهبر انقلاب در پیام به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی:
✏️ [یک نکته] یادآوریِ این حقیقت است که هر یک از نمایندگان مجلس، نمایندهی همهی ملّت ایران است؛ این بدان معنی است که کار اصلی نماینده تأمین منافع ملّی است. پیگیری مسائل حوزهی انتخابیّه باید در چارچوب نگاه کلان به مسائل کشور انجام گیرد و از تصویب طرحهای آبادانی به صورت افراطی و بیرون از حدّ طاقت بودجهی عمرانی پرهیز شود.۱۴۰۳/۳/۶
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️🏼 مرحوم جلال آل احمد: #غرب_زدگی می گویم، همچون وبا زدگی و یا اگر به مذاق خوشایند نیست، بگوییم همچون گرمازدگی یا سرمازدگی؛ اما نه! دست کم چیزی است در حدود سن زدگی. دیده اید که گندم را چطور می پوساند؟ از درون. پوسته، سالم برجاست، اما فقط پوست است، عین همان پوستی که از پروانه ای بر درختی مانده. به هر صورت سخن از یک بیماری است. عارضه ای از بیرون آمده و در محیطی آماده برای بیماری، رشد کرده است. مشخصات این درد را بجوییم و یا علت یا علت هایش را و اگر دست داد، راه علاجش را.
پ.ن: این سخنان #مصطفی_ملکیان درباره #شهید_آیت_الله_رئیسی، ناشی از اندیشه ی وابسته و غرب زده ی جنابِ ملکیان و امثال ایشان است. بماند که "فی قلوبهم مرض" هم سر جای خود باقی است. به اذن الله بعد از اتمام مباحث تاریخ عقائد اقتصادی، با محوریت کتاب های برجسته، به بررسی و سیر تطور #جریان_روشنفکری در ایران خواهیم پرداخت.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
تأمُّلاتِ نظری
✅️ یادداشتِ انتخاباتِ ریاست جمهوری ۱ ✍️ ادامه ی راه #دولت_سیزدهم زمانی امکان پذیر خواهد بود؛ دولتِ
✅️ یادداشتِ انتخاباتِ ریاست جمهوری ۲
✍️🏼 در یادداشتِ قبلی اجمالا رویکردهایی که دولتِ آتی بایستی داشته باشد، بیان گردید. در این یادداشت مختصرا عارضم: شخص رئیس جمهور، علاوه بر دارا بودنِ توانایی های مدیریتی به طور اتم و اکمل، بایستی #نظرا و #عملا معتقد به انقلاب اسلامی و مبانی آن باشد. [مبانی انقلاب اسلامی در بیانات و آثار امامین انقلاب موجود است] و مضاف بر آن که بسیار حائز اهمیت است؛ رویکردِ #تمدنی داشته باشد. یعنی در حوزه ی مباحثِ #پیشرفت و #توسعه، معتقدِ به #الگوی_اسلامی_ایرانی باشد نه #الگوهای_توسعه_غربی. [بحث پیشرفت و توسعه بحث مهمی است که سابقا در باب توسعه غربی، سلسله یادداشت هایی تقدیم حضور شده است.]
از میانِ نامزدهایی که به زودی لیست شان مشخص خواهد شد، خواهیم گفت که چه کسانی و به چه میزان و در چه سطحی، نظرا و عملا معتقد به مبانی انقلاب و الگوی ایرانی-اسلامی پیشرفت هستند و چه کسانی و به چه میزان و در چه سطحی معتقد به الگوهای توسعه غربی.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
✍️🏼 بی تردید جناب آقای دکتر سید یاسر جبرائیلی، یکی از چهره های شاخصِ جوان، فعال، با سواد و انقلابی در بدنه ی جبهه ی انقلاب اسلامی است. پیرامونِ نامه ای که ایشان اخیرا برای حضراتِ آیات #میرباقری، #اراکی و #اعرافی به جهتِ شرکت در انتخاباتِ ریاست جمهوری نوشته اند، باید گفت: اینکه آیا این شخصیت های بزرگِ انقلاب اسلامی این دعوت را می پذیرند یا نه، که به دلائلِ گوناگون بعید است که بپذیرند، آن چیزی که مهم به نظر می آید: #نفسِ دعوت کردن ایشان از حضراتِ آیات میرباقری، اراکی و اعرافی است. این دعوت دو پیام اساسی قطعا خواهد داشت:
1️⃣ توجه دادنِ اذهان جامعه خاصتا نخبگان، به تبعیتِ فکری و تئوریک از روحانیت اصیل و انقلابی به عنوانِ پرچم دارانِ اصلیِ انقلاب اسلامی
2️⃣ با توجه به اینکه حضرات آیات میرباقری، اراکی و اعرافی، سالیانی است از جمله ی چهره های برجسته ی انقلابِ اسلامی در مقابله ی با اندیشه ی #لیبرال_دموکراسی و #نئولیبرالیسم و #اسلام_آمریکایی هستند و در این مسیر با اندیشه و قلم و عمل خود به تبیین پرداخته اند و مضاف بر این از جمله چهره های شاخصِ #تمدنی هستند، و انقلاب اسلامی در این برهه از زمان بیش از پیش نیاز به حضور اشخاص با رویکردهای تمدنی است تا مسأله ی #دولت_اسلامی و سپس #جامعه_اسلامی و #تمدن_اسلامی تحقق پیدا کند، این دعوتِ جناب جبرائیلی حائز اهمیت می باشد.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
✍️🏼 محمد باقر قالیباف با ۱۹۸ رأی، مجددا بر کرسی ریاست مجلس تکیه زد. و آقایان حاجی بابایی و نیکزاد هم به عنوان نواب اول و دوم انتخاب شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◽️ لحظاتی از حضور عاشقانه و عارفانه #سید_مقاومت در کنار مادر مکرمه شان
✅️ #مکتب_کلاسیک؛ اندیشه های اقتصادیِ #جرمی_بنتام
🔸️ علاوه بر آدام اسمیت، متفکران برجسته ی دیگری مانند جرمی بنتام، دیوید ریکاردو، رابرت مالتوس و دیگران، در تکامل و تثبیتِ اندیشه ی #اقتصاد_کلاسیک نقش داشته اند. از اینرو اجمالا به اهمِّ عقائد ایشان می پردازیم.
🔸️ جرمی بنتام [۱۸۳۲- ۱۷۴۸] بیشتر یک فیلسوف است تا اقتصاددان. لکن تواناییِ ابعادی از اندیشه های فلسفیِ او در تبدیل شدن به کاربردهای اقتصاد، وی را در اردوگاه اقتصاددانان هم قرار داده است. سهمِ اصلیِ بنتام، وارد کردن یا احیای اندیشه ی #مطلوبیت_گرایی در تجزیه و تحلیلِ علم اقتصاد است. بنتام تأکید می کند که هر نوع انگیزه ی بشری را می توان به یک اصلِ ساده برگشت داد و آن تمایلِ وی به حداکثر کردنِ #مطلوبیت و #لذت و کاستن از رنج و درد است. در عین حال، مجموع رفتارهای مربوط به این لذت ها و دردهای افراد، رفتار دسته جمعی را شکل می دهد. وانگهی او ادعا می کرد که می توان دردها و رنج ها را #اندازه_گیری نمود. او با این تفسیرها در رابطه با اقتصاد، زمینه ی ساختنِ علمی را فراهم می کرد که همانندِ فیزیک دارای دقتِ ریاضی باشد. بنتام معتقد بود: انسان علاوه بر آنکه به دنبالِ "حداکثر کردن لذت" است، خودخواه نیز هست؛ یعنی #ترجیحات_فردی بر همه ی امور زندگیِ او حاکم است. [Stark, W. 1952, Jeremy Benthams Economic Writings, London Allen and Unwin, Vol. III, P.421]
🔸️ به عقیده بنتام لازم است دولت به گونه ای تلاش کند که بیشترین مطلوبیت برای بیشترین افراد جامعه حاصل شود. عقیده به حضور دولت و دستیابی به مطلوبیت برای بیشترین جمعیت، نشان می دهد که بنتام نسبت به منافع جمع هم بی توجه نبوده است. مباحثِ دیگری هم پیرامون اندیشه های اقتصادیِ بنتام وجود دارد که به جهت اطاله ی کلام از آنها خودداری نموده و علاقه مندان را به مطالعه ی کتب تفصیلی ارجاع می دهیم.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
✍️🏼 بعد از اتمامِ سلسله مباحثِ "تاریخ عقائد اقتصادی" ان شاء الله با توجه به کتب برجسته، سلسله یادداشت هایی رو پیرامونِ #اقتصاد_اسلامی خواهیم داشت.
✅️ یادداشتِ انتخابات ریاست جمهوری ۳
🔸️ با انتخابِ مردم، کدام #الگوی_توسعه در پاستور اجرا خواهد شد؟
✍️🏼 عمیقا و دقیقا باید دانست؛ انتخاباتِ ۸ تیر، صرفا جا به جایی اشخاص نیست، بل جا به جاییِ نسخه های اقتصادی، اجتماعی و سیاسیِ افرادی است که بناست بر مسند #ریاست_جمهوری تکیه بزنند. این "نسخه ها" در رشد و شکوفایی و ثبات، و یا افول و تنزلِ کشور اثر گذار و تعیین کننده است. اگر بخواهم بدونِ اطاله ی کلام، لُبِّ مطلب را بگویم، باید چنین گفت: اساسا در کشور ما از ابتدای انقلاب تا کنون، نزاع بین دو جریان و گفتمان بوده است: #اولا؛ معتقدانِ اندیشه ی "مقاومت و پیشرفت" و #ثانیا؛ معتقدانِ به "انفعال و توسعه".
طبعا تفاوتی فاحش و بنیادین وجود دارد بینِ مفهومِ #الگوی_ایرانی_اسلامی_پیشرفت با مفهوم #توسعه به معنای Development. از اینرو نامزدهای انتخاباتی را باید با این معیار و ملاک سنجید که به کدامین "الگوی توسعه" معتقدند؟!
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
1_11738450050.pdf
1.05M
🌀 آخرین نامه دکتر صمصامی به رئیس جمهور
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
✍️🏼 در انتخاباتِ ریاست جمهوری، نباید هیجانی شد و با احساس تصمیم گرفت و انتخاب نمود. گاه ممکن است؛ شخصی نظرا و عملا معتقد به انقلاب اسلامی باشد، لکن همان شخص، برخی برنامه ها و نسخه های خاصتا "اقتصادی اش" عینا کپی شده ی نسخه های #غربی و یا بگونه ایست که در نهایت این برنامه ها و نسخه ها به ضرر مردم و انقلاب و به نفع صاحبانِ زر و زور و تزویر تمام می شود. بنابراین، با جدیت و بدون احساسات، بایستی برنامه های نامزدهای جریان انقلاب را رصد و بررسی کرد.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
مصوبه تعطیلی شنبهها در هیات عالی نظارت مغایر با سیاستهای کلی نظام شناخته شد.
https://maslahat.ir/fa/news/5450/
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀پیشنهادات برنامهای برای رئیس جمهور آتی
1. کاهش نرخ تورم به زیر 10 درصد از طریق تثبیت نرخ ارز با پیمانسپاری صددرصدی؛ طرح جایگزینی واردات کالاهای با ارزبری بالا؛ اعمال قانون قاچاق بودن ارز بازار آزاد؛ و کاهش تدریجی نرخ ارز رسمی به سمت نرخ ارز سازگار با واقعیتهای اقتصاد ایران
2. کاهش نقدینگی مخرب از طریق کنترل خلق پول خصوصی و غیر مولد از طریق افزایش نرخ ذخیره قانونی بانکهای نامولد، انحلال بانکهای خصوصی ناکارامد و ...
3. هدایت نقدینگی به سمت فعالیتهای مولد از طریق افزایش نظارت بر بانکها، تقویت تسهیلات تکلیفی بر بانکهای خصوصی
4. اجرای طرح مشارکت بانکی-مردمی برای ایجاد طرحهای تولیدی صادراتی همانند پتروپالایشگاهها
5. کاهش سود فعالیتهای سفتهبازی از طریق اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه و افزایش نرخ این مالیات به نرخ بازدارنده؛ تقویت شفافیت اطلاعات با تقویت پیوستگی بانکهای اطلاعاتی، تسریع در ایجاد سامانه مودیان و پایانههای فروشگاهی
6. تمرکززدایی از کلانشهرها با اجرای طرح انتقال پایتخت اداری و پراکندهسازی وزارتخانهها در استانها و گسترش حمل و نقل سریع
7. اولویت به طرحهای حمل و نقل سریع و ریلی در برنامه هفتم توسعه برای تکمیل کریدورهای شمال-جنوب و شرق-غرب
8. اصلاح ساختار بودجه ریزی با تقویت بودجهریزی منطقهای، اصلاح رابطه دولت و شرکت ملی نفت و گاز، ....
9. اجرای طرح گسترده جایگزینی واردات در مورد اقلام عمده وارداتی از جمله دانههای روغنی، نهاده دامی، قطعات خودرو،
10. تبدیل یارانه واردات به یارانه تولید و ایجاد ارتباط بین مالیات و یارانه (بازنگری در تبصره 14 بودجه)
11. تقویت نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید با افزایش عرضه اولیه سهام
12. واگذاری گسترده زمین برای ساخت مسکن ویلایی با الگوی خویش ساختی (طرح توسعه افقی)
13. اجرای طرح اوراق سفارش ساخت مسکن جوانان
14. کاهش تدریجی تعداد بانکها و شعب آنها با اولویت بانکهای خصوصی
15. حذف سود علی الحساب از نظام بانکی و جایگزینی با الگوی سهمبری سپردهگذاران در سود و زیان
16. طرح واگذاری مالیات بر خانههای خالی به شهرداریها
....
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️شهریار زرشناس: میراثی که از مرحوم آیتالله رئیسی برای ما باقی مانده است نمونه عینی موفقیت از یک مدیریت با روحیهی جهادی و پرتلاش است که این مدیریت اساسا نقطه مقابل مدیریت بوروکراتیکِ اشرافیمنش و بریده از مردم است.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چه کسی زورش به اینها میرسد؟
✅️ دکتر سید یاسر جبرائیلی: میگوئیم چرا شرکتهای #فولادی و #پتروشیمی که مالکان انحصاری ارز هستند، مرتب ارز را گران و زندگی را بر مردم سخت میکنند؟ میگویند هیچ دولتی زورش به اینها نرسیده است! بسیار خب! موضوع انتخابات این باشد که چه کسی زورش به اینها میرسد.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari