eitaa logo
تاملات حقوقی
460 دنبال‌کننده
7.2هزار عکس
3.4هزار ویدیو
379 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 راهپیمایی مهم و تاریخ‌ساز یوم‌الله ۱۳ آبان امسال، از ساعت ۹ صبح امروز از میدان فلسطین به سمت لانه جاسوسی سابق آمریکای جنایتکار و حامی جنایت های رژیم صهیونیست و کودک کش و مانع محکومیت آن در سازمان ملل آغاز می‌شود. 📣لازم به ذکر است که پس از انتشار اسناد لانه جاسوسی مشخص شد که سفارت آمریکا لانه جاسوسی بود نه یک سفارتخانه و مرکز دیپلماتیک. محمدباقر قالیباف سخنران اصلی مراسم خواهد بود.
🔴یوم الله ۱۳ آبان ۱۳۵۸ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا: ۹ ماه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دانشجویان مسلمان پیرو خط امام با تسخیر محل که به این کشور و محل طراحی توطئه های آمریکا علیه انقلاب اسلامی و نظام مقدس و تازه تأسیس جمهوری اسلامی تبدیل شده بود،  طعم شکست دیگری را به آنها بچشانند و مرحله نوینی از مبارزات ضد استکباری را در تاریخ انقلاب رقم زنند و مدال «انقلاب بزرگ تر از انقلاب اول» را از امام خمینی(ره) دریافت نمایند.  تسخیر سفارت آمریکا در یوم الله ۱۳ آبان ۱۳۵۸، ضمن شکست ابهت و هیمنه و پرستیژ ابرقدرتی آمریکا و پاک سازی جریان میانه رو و آخرین وابستگان به آمریکا و قطع نفوذ و ارتباط آمریکایی ها در ایران، عملا به ماهیت مستقل و انقلابی نهضت اسلامی در ایران تبلور عینی بخشید و با به حاشیه رانده شدن و ، گروههای لیبرال و چپگرا در اداره امور کشور و ظهور نسل جدید نخبگان اجرایی و انقلابی در ایران، نظام جمهوری اسلامی ایران، ساختار و قوام اصیل و واقعی خود را به دست آورد. اقدام دانشجویان مسلمان پیرو خط امام تسخیر یک سفارت دارای مصونیت دیپلماتیک نبود بلکه تسخیر لانه جاسوسی کشور متخاصم آمریکا علیه ملت انقلابی و دولت تازه تأسیس جمهوری اسلامی بود و بنابر این اقدامی مغایر با حقوق بین الملل نمی توانست قلمداد شود. سفارت ها مصونیت دارند نه لانه های جاسوسی که کارشان برخلاف قوانین داخلی کشورها و حقوق بین‌الملل است 📣لازم به ذکر است که پس از انتشار اسناد لانه جاسوسی مشخص شد که سفارت آمریکا لانه جاسوسی بود نه یک سفارتخانه و مرکز دیپلماتیک.
⭕️مراسم با شکوه راهپیمایی روز ۱۳ آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید. ✊تهران، خیابان طالقانی 🌷✊🇮🇷✊🌷
📣📌برای 🔴 یا قطعنامه ۳۷۷ مجمع عمومی سازمان ملل متحد ✳️قطعنامه ۳۷۷ مجمع عمومی سازمان ملل متحد معروف به  متضمن این مفهوم است که اگر در مواردی شورای امنیت سازمان ملل متحد به علت وتو یکی از اعضای دائم خود نتواند به هنگام تهدید علیه صلح، نقض صلح یا عمل تجاوز اقدام مناسبی انجام دهد، وظیفهٔٔ صلح و امنیت بین‌المللی به عهدهٔ مجمع عمومی سازمان ملل متحد و شورای امنیت گذاشته می‌شود. در این حالت مجمع عمومی فوراً به موضوع رسیدگی می‌کند و حتی می‌تواند راهکارهایی را که به نظر ضروری می‌رسد همانند کاربرد نیروی نظامی، به دولت یا دولت‌های مربوط برای بازگرداندن صلح و امنیت بین‌المللی توصیه نماید.[۱]  بر اساس پیشنهاد ایالات متحده آمریکا با موافقت اولیهٔ ۷ عضو شورای امنیت (کانادا، فرانسه، ترکیه، فیلیپین، انگلستان، اروگوئه و ایالات متحده آمریکا)، در اکتبر ۱۹۵۰ به عنوان راهکاری برای خنثی نمودن وتو و مخالفت‌های مکرر شوروی سابق با اجرای اقدامات شورای امنیت در جریان جنگ کره به مجمع عمومی ارائه گردید.[۲] (دین آچسن نام وزیر خارجهٔ ایالات متحده آمریکا در آن زمان بود. ) که نام دیگر قطعنامهٔ اتحاد برای صلح است، سرانجام بعد از ۱۴ روز بحث و تبادل نظر در مجمع عمومی با ۵۲ رأی موافق، ۵ رأی مخالف (چکسلواکی، لهستان، جمهوری سوسیالیستی اوکراین شوروی، اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی و جمهوری سوسیالیستی بلاروس شوروی) و ۲ رأی ممتنع (هند و آرژانتین) در ۳ نوامبر ۱۹۵۰ تصویب شد. به منظور سهولت و فوریت اقدامات مجمع عمومی در مواردی که شورای امنیت قادر به انجام وظایف خود نیست در قطعنامهٔ اتحاد برای صلح حالت تشکیل اجلاس فوق‌العاده فوری برای مجمع پیش‌بینی شده‌است. دبیر کل موظف است بنا به درخواست اعضای شورای امنیت (۹ رأی موافق، بدون حق وتو) یا تقاضای اکثریت اعضای سازمان ملل، ظرف ۲۴ ساعت مقدمات تشکیل جلسهٔ اضطراری را فراهم نماید تا مجمع بتواند تصمیمات لازم را اتخاذ نماید.[۳] اولین اجلاس فوق‌العاده فوری مجمع در قضیهٔ بحران کانال سوئز در ۲۹ اکتبر ۱۹۵۶ تشکیل گردید. در این اجلاس مجمع عمومی به جای شورای امنیت که بر اثر وتوهای پی در پی بریتانیا، شوروی سابق و همراهی اسرائیل از انجام وظایف خود ناتوان شده بود، با تصویب قطعنامه ۱۰۰۱ به طرفین متخاصم دستور آتش‌بس داد و نیروی فوری سازمان ملل متحد [یا نیروی امداد سازمان ملل متحد] (به انگلیسی: United Nations Emergency Force یا UNEF) را به منظور ایجاد امنیت و نظارت بر آتش‌بس در مصر ایجاد کرد.[۴] تاکنون ۱۰ بار از راهکار قطعنامهٔ اتحاد برای صلح و تشکیل اجلاس فوق‌العاده فوری مجمع عمومی استفاده شده‌است. 📌پانویس ↑ «Emergency Special Sessions» (به انگلیسی ‏). General Assembly of the United Nations ‏. دریافت‌شده در ۱۷ فوریه ۲۰۱۲. ↑ صباغیان، نقش میانجیگری در حل و فصل اختلافات بین‌المللی، ۸۳. «United Nations General Assembly Resolution 377». در دانشنامهٔ ویکی‌پدیای انگلیسی، بازبینی‌شده در ۱۷ فوریه ۲۰۱۲. ↑ شایگان، عملیات حفظ صلح سازمان ملل متحد، ۶۱.