هدایت شده از بیداری ملت
♦️هشدار وزیر علوم به دانشجویان درباره پوشش
واکنش وزیر علوم به اعتراضات برخی دانشجویان درباره پوشش و برخورد دانشگاه با آنها:
🔹️باید بپذیریم که ورود به هر مکانی شرایط خاص خودش را دارد، دانشجویان باید از قوانین دانشگاه تبعیت کنند.
🔹️افرادی که از قوانین تبعیت نکنند، طبق قانون درباره حرمت محیط دانشگاه، کلاس و استاد باید مجاب شوند.
🔹️باید تلاش کنیم آزادی را در قالب قانون بپذیریم.
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
چاله و چاره گرانی،
چند نکته درباره اقتصاد کشور - ۱
🔹تحلیل مشکلات اقتصادی، باید برای علت یابی و چاره جویی باشد، نه توجیه و فرافکنی. آنچه مردم، در قالب #گرانی با آن دست و پنجه نرم می کنند، غالبا نتیجه -سوء- تدبیر های دولت گذشته است، اما این واقعیت، چیزی از مسئولیت دولت مستقر نمی کاهد.
♦️بنابراین، هم باید #معلول های مزمنی مانند گرانی را ریشه یابی کرد و به دولت برای اصلاح تدریجی روند های تورم ساز مهلت داد، و هم از دولت #مطالبه جدی و توقع داشت که خطا ها یا خط انحرافی لیبرالیسم اقتصادی را تکرار نکند؛ روندی که خروجی آن، شکستن رکورد های تورم و آسیب جدی به معیشت طبقات ضعیف در دولت های هاشمی و روحانی بود.
🔹بیان این مقدمه از این جهت مهم است که متهمان وضعیت اقتصادی فعلی، هم اکنون در فضای سیاسی و رسانه ای، سرگرم ملتهب سازی فضا و دادن آدرس های دروغین به مردم هستند و حال آن که همان ها در گذشته، سرگرم #مین_گذاری اقتصاد، همسو با نقشه جنگ دشمنان علیه ملت ایران بوده اند. حتی برخی از همین ها علت دفاع دوباره خود از آقای روحانی در سال ۹۶ را با وجود نداشتن دل خوش از وی، ناکارآمدی او و احتمال رساندن اقتصاد کشور به #نقطه_جوش" دانسته اند.
♦️آقای رئیسی، دولت را نه با خزانه خالی، بلکه با کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیارد تومانی و بدهی ۱۵۰۰ میلیاردی تحویل گرفت. به علاوه، درآمد نفتی شدیدا کاهش یافته بود و ضمنا ۱۱ میلیارد دلار ارز اختصاص یافته برای واردات کالاهای اساسی در طول سال ۱۴۰۰، همان چهارماه پایانی دولت روحانی پیش خور شده بود و دولت جدید باید هفت هشت ماه بعدی، تدبیر دیگری می کرد. به بیان دیگر، دولت رئیسی از زیر صفر شروع کرده و نه صفر و خزانه خالی.
🔹اگر از علت جهانی گرانی سرسام آور اقلامی مانند گندم و روغن -جنگ اوکراین- بگذریم که موجب گرانی یا قحطی و کمیابی برخی کالاهای در کشور های مختلف شده، باید به برخی سوء تدبیری های داخلی در ریل گذاری اقتصاد پرداخت که در فرآیند ۸ ساله، موجب پسرفت شاخص های کلان و بازنمایی آن در شکل و شمایل تورم شد.
♦️ماجرا از آنجا آغاز می شود که دولت در معرض جنگ اقتصادی دشمنانش، باید هم به حمایت از تولید و تنوع صادرات اهتمام ورزد، و هم هزینه کرد منابع ارزی را با هدفمند ترین شکل ممکن مدیریت کند. متاسفانه دولت یازدهم و دوازدهم، چه در زمان اجرای نیم بند برجام از سوی دشمن و چه به هنگام خروج آمریکا، فاقد راهبرد معطوف به مصالح ملی بود، بنابراین وابستگی اقتصاد کشور به فروش نفت شدت گرفت و واردات بی رویه، در کنار #سیاست_نمایشی سرکوب قیمت ها در دستور کار قرار گرفت تا به قیمت #آینده_فروشی، توهم حال خوب(!) را به افکار عمومی القا کند و عایدی آن، در انتخابات به جیب ائتلاف حاکم بر دولت بریزد.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
چاله و چاره گرانی،
چند نکته درباره اقتصاد کشور -۲
♦️به عنوان یک نمونه، تصمیم قیمت گذاری ۴۲۰۰ تومانی برای دلار و واگذاری بی ضابطه ۶۰ میلیارد دلار از این منابع در طول چهار سال، رانت ۹۰۰ هزار میلیارد تومانی را (به مثابه یارانه ای رانتی و غیر هدفمند)، غالبا در کام رانت خواران ریخت.
🔹همچنین، شگرد سرکوب قیمت ها در اقلامی مانند بنزین در طول چند سال، برای کتمان کاهش ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم (ثابت نگه داشتن بنزین از سال ۹۴ تا ۹۸و سپس، سه برابر کردن آن در آبان ۹۸)، و همچنین حذف بی سر و صدای ارز لازم برای واردات برخی کالاهای اساسی در دو سال پایانی دولت روحانی، از جمله تصمیم سازی های زیگزاگ و افراطی-تفریطی است که آثار آن تا سال ها در اقتصاد کشور باقی خواهد ماند.
♦️یکی از سوء تدبیر های مهم در شرایط مضیقه درآمد ارزی، دور ریز غیر هوشمند منابع به نام واردات کالاهای اساسی است که به جای رسیدن به دست مردم، عمدتا به جیب رانت خواران رفت: یا کالای اساسی مد نظر وارد نشد و کالاهای غیر ضروری یا دارای مشابه داخلی وارد شد؛ یا کالا با ارز دولتی وارد، اما با نرخ ارز آزاد فروخته شد! بنابراین با دو مشکل عمده رو به رو شدیم؛ یکی عدم شفافیت در زمینه #سامانه_جامع_تجارت، و دوم، چند نرخی شدن ارز و رانت و حیف و میل حاصل از آن.
🔹مشکل اساسی دیگر، کاهش ارزش پول طی هفت هشت سال اخیر است که همزمان، موجب افزایش قاچاق سوخت و دارو و گوشت و روغن و آرد و ماکارونی و بسیاری از اقلام مصرفی مورد نیاز در داخل کشور شده و حال آن که برای برخی از همین اقلام قاچاق شده به خارج، ارز دولتی اختصاص یافته است! این، خسارتی مضاعف و دو سره است.
♦️البته برخی کشور ها که توانسته اند بر مشکلاتی مانند تنظیم و تأمین بازار داخلی فائق بیایند و تولید مازاد مصرف داخلی داشته اند، پایین نگه داشتن نرخ پول ملی در مقابل سایر ارز ها، موجب رونق تولید و صادرات و افزایش درآمدهای ارزی شده است. اما در شرایط فعلی کشور ما، پایین بودن ارزش پول ملی در کنار برخی نواقص، موجب رونق قاچاق کالاها به کشور همسایه، کمیابی در داخل و هدر رفت منابع ارزی یی می شود که برای واردات کالاهای اساسی و تنظیم بازار داخلی اختصاص می یابد.
🔹به عنوان مثال، درست در سال هایی که کشور ما وارد کننده بنزین بود، دولت روحانی به مدت چهار سال، قیمت بنزین را هزار تومان (یک دوازدهم یا یک پانزدهم برخی کشور های همسایه) نگه داشت و موجب قاچاق بنزین و هدر رفت ۱۴۴ هزار میلیارد تومان شد؛ یعنی هم منابع ارزی هنگفتی را برای واردات بنزین اختصاص دادند و هم با سرکوب قیمت، مجال قاچاق و هدر رفت روزانه دست کم ۱۰۰ میلیارد تومان یارانه بی هدف را قرار کردند. صرفا به این خاطر که #دولت_برجام_و_دیگر_هیچ، می خواست وانمود کند قیمت ها -ولو در شرایط بی تدبیری و حاکم کردن رکود اقتصادی کم سابقه- ثابت مانده و تورم (بدون تدارک لوازم آن) تک رقمی شده است!
♦️متاسفانه بخش مهمی از اتفاقات مهمی که امروز در قالب گرانی و تورم مشاهده می کنیم، پیامد صحنه آرایی و عوام فریبی های دولت در فاصله سال های ۹۴ تا ۹۸ و حتی ۹۹ و ۱۴۰۰ است.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
چاله و چاره گرانی،
چند نکته درباره اقتصاد کشور -۳
🔹یکی دیگر از بی تدبیری های دولت گذشته، ترجیح #واردات_گندم و کنار گذاشتن ارز برای آن، به جای خرید از کشاورزان به قیمت مناسب و حمایت از تداوم خودکفایی در این حوزه است. یعنی یارانه ای را که می شد صرف حمایت از کشاورزان و تولید کنندگان ایرانی کرد، به جیب تولید کنندگان خارجی و وارد کنندگان رفت و حالا که دنیا با بحران کمبود گندم و مواد غذایی مواجه شده، ما هم باید گرفتار این مسئله باشیم.
♦️اما این فهرست طولانی بی تدبیری و بد تدبیری ها، چیزی از مسئولیت دولت فعلی نمی کاهد، چه اینکه دولتمردان جدید با علم به سنگینی کار، شانه به زیر بار خدمتگزاری داده اند و فرصت تکرار اشتباهات مدیران گذشته را ندارند.
🔹اولا رفتار آنها باید راهبردی و در قالب یک کل به هم پیوسته باشد و رفتار هر کدام از اجزای تیم اقتصادی دولت، بخشی از همان پازل راهبردی را تکمیل کند. ثانیا بدون روشنگری و تبیین لازم، و در شرایط بمباران رسانه ای سنگین از سوی جریان تحریف، نمی توان مردم را به عنوان پیشران اصلاحات ضروری اقتصادی بسیج و همراه کرد. ثالثا، باید به موازات اصلاحات، و پیش از آن، تدابیر لازم جبران فشار ها به معیشت مردم، اندیشیده و اجرا شود.
♦️این نکته هم مهم است که از واقعیت "غلط بودن قیمت گذاری ارز و اختصاص ناهوشمند آن برای واردات کالاهای اساسی"، نمی توان "حذف یکباره ارز واردات و آزاد سازی بی محابای قیمت ها" را نتیجه گرفت و در دام طرفداران سیاست های منسوخ لیبرالیستی یا اتاق جنگ اقتصادی دشمن افتاد.
🔹چاره راهبردی مشکلات موجود: افزایش ارزش پول ملی از مسیر اهتمام به رونق تولید و صادرات، بستن مسیرهای قاچاق کالا و ارز، هوشمند و متمرکز سازی سامانه جامع تجارت کشور، هدفمند سازی یارانه های مختص تولید کنندگان و مصرف کنندگان به جای واگذاری بی هدف یا حذف آن، دهک بندی کارشناسی و به روز شده شهروندان و حمایت از دهک های پایین درآمدی، و ضمنا اهتمام ویژه به ساز و کار های مبارزه قاطع و بی امان با همه اخلالگران اقتصادی و پرهزینه کردن فعالیت های مخرب است.
♦️انجام این مسئولیت بزرگ، نیازمند هم اندیشی و هم پوشانی قوه قضاییه و مقننه و سایر نهاد هاست. فقط با این رویکرد جبهه ای است که می توان از میدان مین عبور کرد و تهدید جنگ اقتصادی را تبدیل به فرصت کرد.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
وارد دومینوی دشمن نشویم
♦️دوستی در توییتر نوشته "ما با جماعتی روبرو هستیم که هنوز فرق مهدی طائب با حسین طائب را نمیدانند. اما چند ساعت در کلاب هوس در این مورد ویس مهدی طائب به اسم حسین طائب صحبت میکنند" و دیگری پاسخ داده "وقتی مهدی طائب فرق میثم نیلی رو با مقداد نیلی نمیدونه، حرجی بر جماعتی که فرق مهدی طائب و حسین طائب رو ندونن هم نیست".
🔹چرا باید آقای مهدی طائب، حرف هایی بی سند، خلاف واقع و ناروا را علیه فلان فعال یا مجموعه سیاسی درون جبهه انقلاب بگوید؟ این سخنان نادرست که در یک جمع کوچک بیان شده، با چه انگیزه ای و از سوی چه کسانی در فضای مجازی توزیع و ضریب داده می شود؟! که برخی افراد دارای دغدغه هم برای پاسخ دادن و اعتراض کردن، احساس مسئولیت کنند؟
♦️چرا باید وقت محدود و فرصت مغتنم نیروهای انقلابی، به جای تمرکز روی اولویت های انقلاب و تحرکات جبهه دشمن، صرف خراشیدن و بر چسب زدن به همدیگر شود؟ آیا تکرار این خطاها، و ضریب یافتن آنها در فضای مجازی، اتفاقی عادی است؟
🔹کاش اولا مراقب باشم سوء ظن و مجادله و اختلاف را به درون جبهه انقلاب نکشانیم، ثانیا با کیفیت و کمیت واکنش، اجازه ندهیم مجادله ضریب پیدا کند، تبدیل به دومینو شود و به ماندن کدورت ها در درون جبهه انقلاب بینجامد.
♦️می گویند چند نفر داشتند نماز می خواندند. یکی از آن میان، لابه لای نمازش، حرف هایی غیر از اذکار نماز گفت. دومی، رو به اولی کرد و گفت نمازت باطل شد! سومی رو به دومی کرد و گفت تو هم حرف زدی و نمازت باطل شد! چهارمی گفت خوبه که من حرف نزدم و نمازم باطل نشد!
🔹واقعا با ادامه دلخوری های گذشته، یا اولویت دادن به مسائل فرعی و مشغول کردن خود یا دیگران ، جایی برای اقامه جهاد تبیین و مواجهه با جنگ ترکیبی دشمن باقی می ماند؟! آیا جهاد، جبهه نمی خواهد؟ و جبهه بدون الفت، حسن ظن، همدلی و هم افزایی، و اصلی- فرعی کردن مسائل محقق می شود؟!
♦️هیچ کدام ما حق نداریم کمترین مجال و امکانی برای تسهیل نقشه دشمن در زمینه اختلاف افکنی فراهم کنیم.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
⭕️مهدی طائب: از میثم نیلی عذرخواهی میکنم!
🔻اگر اتهامی به دیگران زدهایم نباید در پستو توبه کنیم.آن ادعا بخشی از سوال یکی از حاضرین بود که بنده برای پاسخ، ابتدا سوال را تکرار و سپس پاسخ گفتم.
🔻آنجا هم گفتم و باز هم میگویم که شان آقای میثم نیلی مبرا از چنین کارهایی است و چنین اتهاماتی به هیچ عنوان نمیتواند نسبتی با او داشته باشد.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
🔴 ۴٠ اتفاق خوب در ٢٠٠ روز دولت رئیسی
✅ از آغاز دولت مردمی ۲۰۰ روز گذشت، کارهای مهمی با کمک مردم انجام شده که تنها چهل اقدام را فهرست کردهام، آینده روشن است.
1️⃣ دولت کنار مردم در ۱۸ سفر استانی رئیسجمهور
2️⃣ واکسیناسیون عمومی و مهار کرونا؛ واردات نزدیک به ۱۶۰ میلیون دوز و تولید بیش از ۶۰ میلیون دوز واکسن داخلی، تزریق ۱۴۶ میلیون دوز واکسن
3️⃣ پذیرش عضویت دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگهای و حضور فعال در سازمان همکاری اکو و مجمع کشورهای صادرکننده گاز
4️⃣ آزادسازی سواحل به نفع مردم
5️⃣ قرارداد سوآپ گازی (ایران، ترکمنستان و آذربایجان)
6️⃣ مدیریت مصرف و توزیع سوخت و جلوگیری از قطع گاز خانگی در زمستان
7️⃣ انعقاد قراردادهای بزرگ وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز به ارزش بیش از ۱۱ میلیارد دلار
8️⃣ رفع مشکلات فاضلاب اهواز
9️⃣ آغاز پرشتاب نهضت ملی مسکن (ثبتنام بیش از ۵ میلیون نفر و تامین زمین یک میلیون مسکن)
🔟 احیا و فعالسازی شوراهای عالی کشور با حضور رئیسجمهور
۱۱. احیای صنعت فضایی و قرار گرفتن موفق اولین ماهواره سنجشی (نور ۲) در مدار ۵۰۰ کیلومتری
۱۲. تقویت تعامل و ارتباط با مجلس شورای اسلامی و دیدار اعضای مجامع نمایندگان استانی با رئیسجمهور
۱۳. رشد ۴۰ درصدی تجارت خارجی کشور، تاسیس ۶ مرکز تجاری ایران در کشورهای مختلف
۱۴. حذف امضای طلایی و تسهیل در صدور مجوز کسب و کارها و افزایش ۳۰ برابری سرعت صدور مجوز مشاغل خانگی
۱۵. دیپلماسی متوازن و فعال با همه کشورها خصوصا کشورهای همسایه و منطقه با محوریت اقتصاد
۱۶. مقابله با پدیده فیشهای نجومی و ممنوعیت پرداختهای خارج از روال قانونی و غیر متعارف
۱۷. آغاز تحول در خودروسازی داخلی با شروع اجرای بندهای هشتگانه اصلاحات اساسی در خودروسازی
۱۸. سه برابر شدن سود سهام عدالت و پرداخت یکجای سود تا پیش از پایان سال برای اولین مرتبه
۱۹. مذاکره عزتمندانه برای رفع تحریمهای ظالمانه علیه ملت ایران
۲۰. آغاز عملیات اجرایی ۴۸ طرح بزرگ صنعتی و پیشران به ارزش ۱۷ میلیارد دلار
۲۱. شروع ساماندهی و نظمبخشی به انبارهای سازمان اموال تملیکی
۲۲. جدیت برای تحول در نظام بانکی، تسهیل پرداخت وام خرد و افزایش سقف وام قرض الحسنه و حذف ضامن
۲۳. حضور در میدان بحرانها (سیل، زلزله، اختلال در جایگاههای سوخت و ...)
۲۴. آغاز واگذاری باشگاههای استقلال و پرسپولیس به مردم
۲۵. شفافیت دولت و الزام به ثبت حقوق و مزایای کارکنان همه دستگاهها در سامانه پاکنا
۲۶. توجه ویژه به محیط زیست با شروع اقدامات برای احیای تالاب میانکاله و خلیج گرگان، لایروبی رودخانهها، جمعآوری گازهای مشعل پالایشگاهها، ممنوعیت صید ترال، آزادسازی سواحل، دستور راهاندازی نیروگاه زبالهسوز ساری
۲۷. رفع کمبود کالاهای اساسی و پایان صفهای طولانی خرید مایحتاج روزانه مردم
۲۸. توقف رکود و رونق نسبی در تولید و کسب و کارها
۲۹. کاهش روند پرشتاب رشد تورم و توقف استقراض از بانک مرکزی
۳۰. رونق گردشگری پس از توقف دو ساله ورود گردشگران خارجی
۳۱. افزایش چشمگیر میزان فروش نفت
۳۲. بازگشت ۷۳ درصدی ارز حاصل از فروش نفت و تجارت خارجی به کشور
۳۳. رایگان شدن هزینه آب و برق و گاز افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی (در الگوی مصرف)
۳۴. جلوگیری از افزایش نرخهای دولتی اینترنت و پست
۳۵. آغاز پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارها و آمادهسازی بیش از نیم میلیون پورت
۳۶. اتصال بیش از ۱۲۵۰ روستا به شبکه پایدار و پرسرعت اینترنت که معادل یک سال پیش از آن است
۳۷. دستیابی به توان تعمیر فیبرهای نوری دریایی برای اولین بار در کشور و انعقاد قرارداد با کشورهای همسایه برای تعمیر فیبرهای دریایی آنان
۳۸. آغاز عملیات اجرایی طرح جهاد آبرسانی به ۱۰ هزار روستا
۳۹. آغاز طرح آزمایشی «بنزین برای همه» در جزیره کیش
۴۰. تسلیم انگلیس در برابر ایران و پرداخت بدهی ۵۳۰ میلیون دلاری این کشور پس از گذشت بیش از ۴۰ سال.......واین راه ادامه دارد...رسانه ذهن را آنقدر درگیر میکند که چشم را یارای دیدن حقیقت نیست.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅🍃⚙🍃༅══┅─
💰◁حکایت حذف ارز شد مثه همون بنده خدایی که به حضرت عزرائیل گفت قبل از مرگ به من خبر بده کی میخوای جون منو بگیری و خلاصه یه روز حضرت عزرائیل سلام الله علیه اومد سراغش و گفت باید بریم...
💬طرف گفت مگه قرار نبود قبلش بهم خبر بدی ؟😀
💬#گفــــت_خــــبر_دادم_کـــــــــه ...
🌀اونوقتی که موهات سفید شد
🌀اونوقتی که مریض شدی
🌀اونوقتی که دستان لرزه داشت
🌀اونوقتی که توانت کم شد
🌀اونوقتی که کمرت خم شد و ....
─═┅═༅𖣔8⃣𖣔༅═┅┅─