هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آذربایجان و یک قرن آزادگی
👈 «مثبت ۱۰۰ ثانیه» عنوان بسته تصویری است که در صد ثانیه به کاوش در یک نکته مطرح شده از سوی رهبر انقلاب در جریان دیدارها و سخنرانیها میپردازد.
☝️ «آذربایجان و یک قرن آزادگی» اولین قسمت از این مجموعه است که براساس بیانات روز گذشته رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی، نگاهی ۱۰۰ ثانیهای به تاریخ ایستادگی و مقاومت آذربایجان و مردم تبریز داشته است.
به بزرگترین کانال جهاد تبیین بپیوندیم👇
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کدام فرمانده صهیونیستی گفته بود به احترام توان موشکی ایران کلاه از سر بر میدارم؟
🔸رهبر انقلاب صبح دیروز اشارهای به اعتراف یک فرمانده صهیونیستی کرد که گفته بود من با ایران دشمنم اما در مقابل موشکی که در شرایط تحریم ساختهاند کلاه از سرم برمیدارم!
🔹ویدیویی که میبینید همان فرمانده صهیونیستی «یوزی رابین» رئیس سابق سازمان موشکی رژیم صهیونیستی و ملقب به پدر صنعت موشکی اسرائیل است که درباره توان مهندسان ایرانی در ساخت موشک گفته بود: من مهندسم و نمیتوانم یک کار خوب مهندسی را تحسین نکنم؛ کلاهم را به احترام ایرانیهایی که این کار را انجام دادهاند از سرم برمیدارم!
به بزرگترین کانال جهاد تبیین بپیوندیم👇
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
📸 #عکس_نوشت | متضرعانه خواهش کنیم...
🔸️هر چه می توانیم یاد آقا امام زمان باشیم و از ایشان متضرعانه خواهش کنیم که:
▪️برای ما از خدا خیر بخواهند
▫️ ما را به آن راهی که بیشتر می پسندند موفق بدارند
▪️در انجام کاری که خودشان بیشتر دوست دارند، به ما کمک کنند.
۱۳۹۷/۰۱/۳۰
🌸 #مهدویت ۳۸
📱 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
17.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚫 #ببینید | جرم کدام یک بیشتر است، قتل یا اهانت به پیامبر؟
🗓به مناسبت ۲۵ بهمن، سالروز حکم تاریخی امام خمینی قدس سره مبنی بر ارتداد سلمان رشدی
📱 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴امام خامنه ای:
♦️حقیقت این است که علیرغم عشق و علاقهی وافری که مردم ما به ائمه (علیهم السّلام) دارند و ابراز میکنند، معرفت نسبت به زندگی ائمه و هدف جهاد و مبارزهی پیگیر آنها بسیار کمتر از آن چیزی است که باید باشد. امروز دربارهی تاریخ زندگی موسی بن جعفر حتی یک کتاب که بتوان گفت تشریح کنندهی زندگی سیاسی موسی بن جعفر است، ما نداریم و این واقعاً خسارت بزرگی است. کتابهای زیادی نوشته شده است، حرفهای زیادی زده شده است، منابع زیادی در باب زندگی ائمه از گذشته در اختیار ماست، اما حقاً و انصافاً زندگی ائمه و تلاش سیاسی آنها و حیات سیاسی آنها هنوز برای مردم ما روشن نیست و این خسارت است.
♦️و اما زندگی موسی بن جعفر یک زندگی شگفتآور و عجیبی است. اولاً در زندگی خصوصی موسی بن جعفر مطلب برای نزدیکان آن حضرت روشن بود. هیچ کس از نزدیکان آن حضرت و خواص اصحاب آن حضرت نبود که نداند موسی بن جعفر برای چی دارد تلاش میکند و خود موسی بن جعفر در اظهارات و اشارات خود و کارهای رمزیای که انجام میداد، این را به دیگران نشان میداد؛ حتی در محل سکونت، آن اتاق مخصوصی که موسی بن جعفر در آن اتاق مینشستند اینجوری بود که راوی که از نزدیکان امام هست، میگوید من وارد شدم، دیدم در اتاق موسی بن جعفر سه چیز است: یکی یک لباس خشن، یک لباسی که از وضع معمولی مرفه عادی دور هست، یعنی به تعبیر امروز ما میشود فهمید و میشود گفت لباس جنگ، این لباس را موسی بن جعفر را آنجا گذاشتند، نپوشیدند، به صورت یک چیز سمبولیک، بعد «و سیف معلق» ؛ (۴) شمشیری را آویختند، معلق کردهاند، یا از سقف یا از دیوار. «و مصحف»؛ و یک قرآن. ببینید چه چیز سمبلیک و چه نشانهی زیبائی است، در اتاق خصوصی حضرت که جز اصحاب خاص آن حضرت کسی به آن اتاق دسترسی ندارد، نشانههای یک آدم جنگی مکتبی مشاهده میشود.
♦️شمشیری هست که نشان میدهد که هدف جهاد است. لباس خشنی هست که نشان میدهد وسیله، زندگی خشونت بار رزمی و انقلابی است و قرآنی هست که نشان میدهد هدف این است؛ میخواهیم به زندگی قرآنی برسیم با این وسائل، و این سختیها را هم تحمل کنیم. اما دشمنان حضرت هم این را حدس میزدند. اولاً زندگی موسی بن جعفر یعنی امامت موسی بن جعفر در سختترین دورانها شروع شد. هیچ دورانی به گمان من بعد از دوران امام سجاد به سختی دوران موسی بن جعفر نبود. موسی بن جعفر در سال ۱۴۸ به امامت رسیدند، بعد از وفات پدرشان امام صادق (علیه الصّلاة و السّلام). سال ۱۴۸ اینجوری است اوضاع که بنیعباس بعد از درگیریهای اول، بعد از اختلافات داخلی، بعد از آن جنگهائی که بین خود بنیعباس در اول خلافتشان به وجود آمد، از گردنکشان بزرگی که خلافت آنها را تهدید میکردند، مثل بنی الحسن، محمّدبن عبداللَّه حسن، ابراهیم بن عبداللَّه بن الحسن و بقیهی اولاد امام حسن که جزو مبارزین و شورشگران علیه بنیعباس بودند، فارغ شدند و همهی اینها را منکوب کردند، سرکوب کردند.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا🇮🇷
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 splus.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
📸 خدمترسانی طلاب جهادی قم در مناطق زلزلهزده خوی + فیلم و عکس👇
https://hawzahnews.com/xc7d9
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
انسان ۲۵۰ ساله_230216_000651 (1).pdf
1.9M
💐کتاب انسان ۲۵۰ ساله دربردارنده تحلیل ها و سخنرانی های امام خامنهای درباره نظریه انسان ۲۵۰ ساله است.
این کتاب در ۱۳۹۰ش توسط انتشارات مرکز صهبا در ۳۷۵ صفحه به چاپ رسیده است.
این کتاب تا اواخر سال ۱۳۹۹ش بیش از ۸۵ بار تجدید چاپ و به زبانهایی همچون عربی، انگلیسی، اردو، ترکی استانبولی، کردی، آذری، سندی، هندی، آلمانی و تایلندی ترجمه شده است.
تقسیمبندی چهارمرحلهای
نظریه انسان ۲۵۰ ساله، دوران زندگی سیاسی ائمه(ع) را با تفاوتهای ظاهری که دارند، به چهار دوره مختلف تقسیم نموده است.
دوره اول: دورۀ ۲۵ ساله آغاز عهد خلافت (دوران حضرت علی(ع) در زمان خلفای نخستین) که از آن با عنوان دوران صبر یاد میشود.
دوره دوم: دوره شروع حکومت ائمه(ع) که دوران خلافت امام علی(ع) (۳۵-۴۰ق) و دورۀ کوتاه خلافت امام حسن(ع) است. مهمترین ویژگی این دوره رسیدن حق به حقدار و ایجاد حکومتی انقلابی همانند حکومت رسول خدا(ص) است.
دوره سوم: دوره فعالیتهای مخفی و تشکیلاتی ائمه(ع) از سال ۴۱ق، تا سال ۶۱ق است. مهمترین ویژگی این دوران، ایجاد زمینۀ فکری در میان جامعه بهواسطه سربازان مجاهد و تربیت نمودن افرادی است که بتوانند امام حسین(ع) را یاری نموده و کار او را جهت رسیدن به هدف، به سامان برسانند.
دوره چهارم: همزمان با آغاز امامت امام سجاد(ع) شروع و تا سال ۲۵۰ق ادامه پیدا کرد. در این دوره دو اقدام مهم انجام شد:
#احیای_اسلام: جامعه اسلامی در طول دوران حکومت طولانیمدت بنیامیه مبانی فکری اسلام ناب محمدی(ص) به فراموشی سپرده شده بود.
#تشکیل_حزب_سیاسی_مذهبی و مخفی با هدفِ «حفظ اسلام ناب»، «کادرسازی و تربیت نیرو»