هدایت شده از شهید شیخ احمد کافی
🔴 راه غلبه بر نفس، محاسبه است
بعضی اولیای خدا یک دفتری همراه خود داشتند
و هر کاری که می کردند می نوشتند، در آخر روز
هم نشسته و حساب کارهای خود را می کردند
که ما در این روز چه کردیم،چه مقدار اطاعت
خداوند متعال را نمودیم، چه مقدار سرپیچی
و نافرمانی کردیم.
امام موسی کاظم (علیه السلام) فرمودند:
از ما نیست کسی که هر روز به حساب نفس خود
نرسد؛ پس اگر کار خوبی انجام داده بود خــدا را
شـکـــر کند و از خدا بخواهد که آن کار را بیشتر
و بهتر بتواند انجام دهد و اگر کار بدی انجام داده
بود استغفار و توبه نماید.
📚بحار الأنوار، ج۷۲
حضرت رسول اکرم (ص ) فرمودند:
انسان مؤمن نخواهد بود، تا این که به حساب
نفسش برسد؛ شدیدتر از حسابرسی شریک با
شریکش و مولی با بنده اش
📚بحار الأنوار، ج۷۲
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر کجا از من و شما شکایت کرده است؟!
@Afsaran_ir
هدایت شده از حوزه انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یکی بزنید ده تا میخورید
مطالبه حضرت آقاست #پاسخ_پشیمان_کننده
این همان منطق اقتدار نظام و بازدارنده است که باعث میشه اسرائیل دیگه از این غلط ها نکنه و به غلط کردن بیفته
نشرحداکثری
#پاسخ_پشیمان_کننده
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پوتین به مسجد رفت
🔹رئیسجمهور روسیه در سفر به چچن از مسجد حضرت عیسی در شهر گروزنی بازدید کرد.
@FarsNewsInt
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
کار برای خدا
هیچ وقت باخت ندارد
امام خمینی (ره):
🔻"باید ما کوشش کنیم برای این مقصد بزرگ؛ این مقصدی که انبیا دنبال این مقصد بودند، و تا آخر هم دنبال این مقصد بودند، و به پیش رفتند.
ماها باید به تبعیت از انبیای خدا، به تبعیت از اولیای خدا، این مکتب را به پیش ببریم؛ و ان شاء الله این مملکت را الگویی قرار بدهیم از برای سایر کشورهای اسلامی؛ و بلکه سایر کشورهایی که مستضعفین گرفتار مستکبرین هستند.
🔹و امیدوارم که موفق بشوید شما در این کارهایی که انجام میدهید - چه در جهاد سازندگی، چه در پاسداری و چه در دادگاهها - و هر جا هستید، ادارات، توجهتان به خدا باشد. کی کمک به من میکند، کی نمیکند، خیلی مطرح نباشد پیشتان
🔻شما دارید یک عمل انسانی - اسلامی برای خدا انجام میدهید. توانستید انجام بدهید، که به آن نتیجه هم رسیدید. اگر نتوانستید هم انجام بدهید، باز شما بُرد دارید؛ برای اینکه پیش خداست؛ مطلب الهی است.
🔹کسانی که برای خدا کار میکنند هیچ وقت باخت در آن نیست. آنهایی که برای دنیا کار میکنند باخت دارند که اگر نرسیدند خوب، باختند و عمرشان را هم هدر دادند. اگر برسند هم باخت دارند، لکن آنهایی که برای خدا قیام میکنند، اطاعت امر خدا را میخواهند بکنند، نهضت برای خدا، قیام برای خدا، عمل برای خدا، این هیچ وقت شکست ندارد.
🔻در ظاهر هم اگر خیال بشود که ما نتوانستیم، پس شکست خورده ایم، نه. به حَسَبِ واقعش شکستی نخوردیم؛ برای اینکه ما برای خدا کار کردیم، و کسی که برای خدا کار بکند، همین دنیا نیست قضیه؛ جاهای دیگر ما داریم، بُرد آنجاست".
▪️صحیفه امام خمینی جلد ۱۰ - صفحه ۴۴۲.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از خبر فوری
♦️قالیباف، پس از جلسۀ رأی اعتماد: نمایندگان گام دوم وفاق را برداشتند؛ موفقیت دولت موفقیت همۀ ماست
#قالیباف
@AkhbareFori
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔴📣 #الزام_قانونی #رأی_اعتماد_برای_کل_کابینه
به صراحت اصل ۸۷ قانون اساسی، رئیسجمهور محترم باید #پس_از_رأیاعتماد مجلس به تکتک وزیران و تشکیل هیئتوزیران، پیش از هر اقدام دیگر، برای کل کابینه رأیاعتماد بگیرد.
۳۱مرداد۱۴۰۳
https://ccri.ac.ir/fa/news/2108
#مطالبه_اجرای_قانون_اساسی
#قانون_گرائی
https://virasty.com/Draslani/1724259712259621139
🔴شهید انسانساز سید اسدالله لاجوردی از پس غبارها
✳️از سیاهچالهای شاه تا آموزشگاه انقلاب
✍دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان
«انسانی سالم به زندان آمدم و کلکسیونی از مرض را با خودم خواهم برد»1
این جمله بخشی از پرسشنامهای است که شهید سید اسدالله لاجوردی هنگام آزادی از زندان شاه، تکمیل کرد. او سالهایی بسیار سخت را در زندانها و سیاهچالهای رژیم شاه گذراند. ۹ سال از ۱۴ سال پس از تبعید حضرت امام (رضوان الله علیه) را در همان زندانها طی کرد، بنا بر اسناد ساواک، دید چشم چپ خود را از دست داد، دچار درد شدید کمر و زخم معده گردید و ناراحتیهای بسیاری را در اثر شکنجههای قرون وسطایی مزدوران شاه تحمل کرد.
❇️آخرین دوره زندان شهید لاجوردی که به 18 سال محکوم گردید.
...
در سالهای پس از انقلاب، زندانبان همانهایی شد که روزگاری با بدترین روشها در زندان ستمشاهی آزارش داده بودند.
پس از انقلاب که به فرمان حضرت امام، مسئولیت دادستانی انقلاب تهران و ریاست زندان اوین را برعهده گرفت، بهترین ساختمان زندان (که در زمان رژیم شاه، مجتمع اداری و محل اقامت رؤسای زندان بود) را برای نگهداری و آموزش تحت عنوان آموزشگاه در اختیار زندانیان قرار داد.
کتابخانه نسبتا بزرگی برای استفاده زندانیان برپا کرد ، آنها را از تلویزیون و همچنین شبکه داخلی زندان و تازهترین روزنامهها و اخبار بهرهمند ساخت، برای فراگیری کار و حرفه و احتمالا باری از دوش خانواده برداشتن، کارگاههای متعددی به وجود آورد و با بودجه محدودی که در اختیار داشت و کمکهای مالی برخی از دوستانش، دستگاهها و وسائل فنی این کارگاهها مانند چرخهای خیاطی و دوزندگی و کفش دوزی، ماشینهای نجاری و چوب بری و مکانیکی و کشاورزی و... را خرید و در اختیار زندانیان قرار داد تا هم حرفهای بیاموزند، هم به کاری مشغول شوند و هم با حقوق و حقالزحمهای که دریافت میکنند، احیاناً بتوانند به خانوادههایشان، کمک مالی بکنند.3
او برای زندانیانی که تمایل داشتند، کلاسهای آموزشی مختلفی به وجود آورد، زمینه کارهای تحقیقی و هنری و ورزشی و... آنان را فراهم کرد. بسیاری از زندانیانی که در بیرون فرصت تحصیل یا تکمیل آن را پیدا نکرده بودند، با نظارت وزارت آموزش و پرورش شاغل به تحصیل شدند، از آنها امتحان رسمی به عمل آمد و حتی مدرک تحصیلی خود را دریافت کردند.4
برای نخستین بار درون زندان اوین، استخری را برای استفاده همه زندانیان فراهم آورد5 و نکته جالب اینکه برخی از خاطره پردازان فراری به خارج کشور که دورانی را در زندان اوین گذرانده و انواع و اقسام افتراها و تهمتها را به زندانبانان خود نسبت دادند هم نتوانستهاند این خدمات حاج اسدالله لاجوردی را نادیده بگیرند و در هر صورت به گوشهای از آنها اعتراف کردهاند6 و همین میتواند گواهی دیگر بر عظمت کاری باشد که شهید لاجوردی در زندانها انجام داد.
...
وقتی در حسینیه آموزشگاه زندان اوین، دو زانو در کنار زندانیان مینشست و به احوالپرسی با آنها مشغول میشد، همه تبلیغات و حرفها و تهمتها نزد همان زندانیانی که پیش از این به او تهمت و افترا بسته بودند، به یکباره همچون دیواری شیشهای میشکست و فرو میریخت.
....
اما متاسفانه برخی از مسئولین، سادهزیستی و قاطعیت انقلابی و رأفت اسلامی حاج اسدالله را تاب نیاوردند تا جایی که او را از دادستانی انقلاب و ریاست زندان اوین کنار زدند. اما پس از چند سال، مجددا به همکاری دعوت و این بار رئیس سازمان زندانها شد. شهید لاجوردی در این سازمان همچنان از امور زندانیانی که با عفو حضرت امام به جامعه باز میگشتند و نیاز به شغل داشتند، غافل نمیشد.
شهید لاجوردی در سازمان زندانها، ادارهای به نام «مراقبت پس از خروج» برای کمک به زندانیان آزاد شده به وجود آورد و از طریق این اداره، بسیاری از زندانیان مشمول عفو حضرت امام که در محیطهای شغلی به سختی پذیرفته میشدند مشغول کار یا تحصیل کرد.
او اهل تجمل و تکلف نبود و در همان سازمان زندانها، بسیاری از روشهای زائد و اشرافیتهای اداری را ملغی کرد. تشریفات کاذب را حذف نمود و امور پرهزینه بیمورد را کنار گذارد. به قول دوستان و یارانش، او کم هزینهترین مسئول نظام بود.10
شهید لاجوردی باز هم تحت فشار و با سعایت برخی از مسئولین، از مسئولیت فوق کنارهگیری کرد و به قول خودش سبکبال و آسوده خاطر به همان مغازه کوچکی بازگشت که از سالهای پیش از انقلاب واقع در بازار در اختیار داشت و با همان دوچرخه قدیمیاش رفت و آمد میکرد. اما اول شهریور 1377، در حالی که در مغازه کوچکش مشغول گپ و گفت با دو نفر از دوستانش بود، هدف منافقین تروریست قرار گرفت.
او به آرزویش رسید که همواره شهادت را برای پایان زندگیاش از خدا طلب میکرد و حقیقتاً که مردن برای شخصیت بزرگی چون لاجوردی خیلی کم بود.
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/001EZS
هدایت شده از بیداری ملت
🔴از ۷ اکتبر تا امروز بیش از ۶۰ هزار نوزاد در غزه متولد شدهاند
گیرم که می کُشید..
گیرم که می برید...
گیرم که می زنید....
با رویش ناگزیر جوانهها چه می کنید؟
🔴#بیداری_ملت
@bidariymelat
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 دفاتر موسسه گوته (وابسته به دولت آلمان) در تهران بسته شد
🔸گفته میشود این اقدامی متقابل برای بستن مراکز فرهنگی و اسلامی در آلمان است./ نورنیوز
@Kayhan_online
📚📝📚📝📚
💢فرزند هیزم فروش
📝بمناسبت سالگرد شهادت شهید لاجوردی
✅سید اسدالله لاجوردی در جنوب تهران متولد شد. پدرش هیزمفروش بود. سید اسدالله پس از دو سال تحصیل، در مقطع دبیرستان ترک تحصیل کرد و به فراگیری علوم حوزوی پرداخت. شرح لمعه و اصول و منطق را در مسجد شاهچراغ نزد استاد شاهچراغی و فقه را نزد مرحوم سید مرتضی لنگرودی فرا گرفت.
🔸لاجوردی و همراهانش به مرور تحت رهنمودهای برخی شخصیت ها همچون شهید آیتالله بهشتی و شهید مطهری، گردانندگان سه هیئت مذهبی تهران و همچنین آشنایی گروههای مختلف با امام خمینی(ره) و توصیه ایشان به همبستگی میان گروهها تصمیم به ائتلاف و ایجاد تشکل در راستای مبارزه با رژیم ستمشاهی گرفتند، که به شکلگیری هئیت مؤتلفه اسلامی انجامید.
🔺اسدالله لاجوردی پس از خاتمه پرونده فرقان و پیشگیری از ادامه ترورها توسط این گروهک، مسئولیت دادستانی انقلاب تهران را در طول سالهای 60 تا 63 برعهده گرفت.
▫️مخالفت های زیادی در درون و بیرون بر علیه وی وجود داشت، ولی تقریبا می توان گفت که در سال های ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۳ وی به تدریج حاکم بلامنازع زندان های سیاسی شد. در طول این دوران او همزمان سه پست سرپرست زندان ها، دادستان انقلاب مرکز و ریاست اطلاعات دادستانی را بر عهده داشت.
🔺وی پس از آنکه از مقام خود عزل می گردد به شغل آزاد روی آورد و چند ماه بعد پنج بار به جبهه ها اعزام شد وعلی رغم سنش و آثار باقی مانده از شکنجه های زندان کارهای سنگینی مانند ساختن سنگر و خالی کردن جعبه مهمات در خطوط مقدم را نیز به عهده گرفت.
🔸برخورد وی با محاربین سبب شد تا نارضایتی کسانی که دوستان و یا اقوامشان در این برخوردها زندانی و یا اعدام می شدند، برانگیخته شود. بازداشت حسن لاهوتی، پدر دامادهای هاشمی رفسنجانی از جمله این برخوردها بود.
🔹در دی ماه ۱۳۶۳ او توسط شورای عالی قضایی از سمت هایش بر کنار شد و تا رحلت امام خمینی (ره) دیگر پست دولتی نداشت. موقعی که آیت الله محمد یزدی در سال ۱۳۶۸ رئیس قوه قضائیه شد، وی مجددا به مدیریت زندان ها برگشت و ریاست سازمان زندان ها را تا اسفند ۱۳۷۶ بر عهده داشت.
▪️حسین لاجوردی فرزند وی می گوید که علی رغم سه بار رد تقاضای استعفاء پدرش توسط آیت الله یزدی، محمد رضا عباسی فر، رئیس دفتر ، از او می خواهد که استعفا دهد و شهید لاجوردی هم بدون مقاومت متن استعفا را در دو خط می نویسد و به دفتر رئیس وقت قوه قضائیه فاکس می کند. .
🔺اما شاید مهمترین دلیل برکناری اسدالله لاجوردی از دادستانی انقلاب، پیگیری گسترده وبدون اغماض پرونده هشت شهریور بود که مستقیماً دفتر اطلاعات نخست وزیر را هدف گرفته بود.
🔹در طول سالهای پس از انقلاب منافقین بارها کمر به ترور و قتل او بستند ولی در هر بار ناکام بودند .
🔸در بخشی از کتاب «زندگی و مبارزات شهید اسدالله لاجوردی»؛درباره نحوه ترور وی میخوانیم:
▪️آقاي فاضل که شاهد عيني ماجرا بود، نحوه شهادت دوستانش را چنين نقل ميکند: «صداي فرياد گونهاي بهيکباره مرا متوجه خود کرد و اين درست همان زماني بود که بهيک باره چند چيز توأمان اتفاق افتاد که عبارت بودند از: ديدن چهره خشن و فرياد منافق مزدوري که با کلت به سوي شهيد لاجوردي نشانه رفته بود، نيمخيز شدن من براي رفتن به طرف او و شليک گلولههاي پي در پي از همه طرف و تمام شدن همه چيز... سرم به عقب پرتاب شد.
♦️احساس کردم براي لحظهاي سر در بدن ندارم؛ ولي سوزش بيني و خوني که روي لباسم ميريخت، مرا متوجه حاج آقا کرد. به طرفشان رفتم. گلوله درست در کنار چشم راست و گيجگاه اصابت کرده بود و خون چون چشمهاي فوران داشت
◽️دقايقي پس از حادثه ترور، يکي از مهاجمان توسط نيروهاي انتظامي دستگير و بازداشت شد. يک روز پس از حادثه، گروهک منافقین، ترور شهيد لاجوردي را بهعهده گرفت. به گزارش خبرگزاري فرانسه، يک سخنگوي اين گروهک، در تماس تلفني با خبرگزاري مذکور در نيکوزيا اعلام کرد که اين گروهک، حاج اسدالله لاجوردي و دو تن ديگر از همراهان وي را ترور کرده است.
🔸مقام امنيتي وزارت اطلاعات اعلام کرد: «سياوش»، تروريست دستگير شده که در واقع سر تيم عملياتي اين جنايت بود، پس از ترور شهيد لاجوردي توانست به نحوي خود را از معرکه خارج کرده و فرار کند؛ اما از آنجا که توسط مردم مورد شناسايي قرار گرفته بود، به هنگام خروج از کشور و زماني که قصد داشت خود را به پايگاه تروريستي منافقين در خاک عراق برساند، شناسايي و دستگير شد. غضنفرنژاد در اسفند همان سال از جانب دادگاه انقلاب اسلامي محاکمه و به اعدام محکوم گرديد و چندی بعد هم اعدام شد.
🇮🇷بدون مرز