eitaa logo
تاملات حقوقی
460 دنبال‌کننده
7.2هزار عکس
3.4هزار ویدیو
379 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از شبکه خبر
⭕️رهبر معظم انقلاب (در پاسخ به گزارش دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره نحوه مدیریت وضعیت جانباختگان و مصدومین حوادث اخیر): پیشنهادات هرچه سریعتر انجام شود و نسبت به افراد مشکوک در هرگروه، با جهتی که به رافت اسلامی نزدیکتر است عمل شود. 🔹متن کامل دستور رهبر معظم انقلاب در: 👉https://www.irinn.ir/fa/news/750635 @irinn_channel
1_144122973.mp3
2.99M
امام خمینی: برای قانون اساسی معنايش چيست؟ ⭕️ به اسم رفراندم دنبال برگرداندن وضع سابق هستند. ⭕️ اگر میزان آراء مردم است، اینها که از اروپا نیامده‌اند، همین مردم‌اند که به جمهوری اسلامی رأی دادند. ⭕️ اینها می خواهند اسلام نباشد ⭕️ اینها قدرت اسلام و مردم را نمی دانند. ⭕️ این دفعه مردم فهمیدند چه اشخاصی اسلام را قبول دارند و چه کسانی ندارند. ⭕️ آقایان بیدار و هشیار باشید. دشمن های شما پشت همین دروازه های تهران هستند و... ⭕️ کلمه حقی که از آن اراده باطل می کنند.
⭕️ شرايط زمامدار در دوره غيبت اكنون كه دوران غيبت امام (ع) پيش آمده و بناست احكام حكومتی اسلام باقی بماند و استمرار پيدا كند و هرج و مرج روا نيست، تشكيل حكومت لازم می آيد. عقل هم به ما حكم می كند كه تشكيلات لازم است تا اگر به ما هجوم آوردند بتوانيم جلوگيری كنيم، اگر به نواميس مسلمين تهاجم كردند، دفاع كنيم. شرع مقدس هم دستور داده كه بايد هميشه در برابر اشخاصی كه می خواهند به شما تجاوز كنند برای دفاع آماده باشيد. برای جلوگيری از تعديات افراد نسبت به يكديگر هم حكومت و دستگاه قضايی و اجرايی لازم است. چون اين امور به خودی خود صورت نمی گيرد، بايد حكومت تشكيل داد؛ چون تشكيل حكومت و اداره جامعه بودجه و ماليات می خواهد، شارع مقدس بودجه و انواع مالياتش را نيز تعيين نموده است؛ مانند خراجات، خمس، زكات، و غيره. اكنون كه شخص معينی از طرف خدای تبارك و تعالی برای احراز امر حكومت در دوره غيبت تعيين نشده است، تكليف چيست؟ آيا بايد اسلام را رها كنيد؟ ديگر اسلام نمی خواهيم؟ اسلام فقط برای دويست سال بود؟ يا اين كه اسلام تكليف را معين كرده است، ولی تكليف حكومتی نداريم؟ معنای نداشتن حكومت اين است كه تمام حدود و ثغور مسلمين از دست برود؛ و ما با بی حالی دست روی دست بگذاريم كه هر كاری می خواهند بكنند. و ما اگر كارهای آنها را امضا نكنيم، رد نمی كنيم. آيا بايد اين طور باشد؟ يا اين كه حكومت لازم است؛ و اگر خدا شخص معينی را برای حكومت در دوره غيبت تعيين نكرده است، لكن آن خاصيت حكومتی را كه از صدر اسلام تا زمان حضرت صاحب (ع) موجود بود، برای بعد از غيبت هم قرار داده است. اين خاصيت كه عبارت از علم به قانون و عدالت باشد، در عده بی شماری از فقهای عصر ما موجود است. اگر با هم اجتماع كنند، می توانند حكومت عدل عمومی در عالم تشكيل دهند. ولايت فقيه اگر فرد لايقی كه دارای اين دو خصلت باشد به پا خاست و تشكيل حكومت داد، همان ولايتی را كه حضرت رسول اكرم (ص) در امر اداره جامعه داشت دارا می باشد؛ و بر همه مردم لازم است كه از او اطاعت كنند. اين توهّم كه اختيارات حكومتی رسول اكرم (ص) بيشتر از حضرت امير (ع) بود، يا اختيارات حكومتی حضرت امير (ع) بيش از فقيه است، باطل و غلط است. البته فضائل حضرت رسول اكرم (ص) بيش از همه عالم است؛ و بعد از ايشان فضايل حضرت امير (ع) از همه بيشتر است؛ لكن زيادی فضايل معنوی اختيارات حكومتی را افزايش نمی دهد. همان اختيارات و ولايتی را كه حضرت رسول و ديگر ائمه، صلوات اللَّه عليهم، در تدارك و بسيج سپاه، تعيين ولات و استانداران، گرفتن ماليات و صرف آن در مصالح مسلمانان داشتند، خداوند همان اختيارات را برای حكومت فعلی قرار داده است؛ منتها شخص معينی نيست، روی عنوانِ «عالم عادل» است. امام خمینی ره (کتاب ولایت فقیه )
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ استدلالی که باید در گینس ثبت شود😁 ⭕️ خدا را شکر کنید ماییم اگر کس دیگری بجای این دولت بود وضع بدتر می شد!! 😳
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨نمیشود ۴ سال کوتاهی کنیم و بعد بگوییم مردم بد انتخاب کردند! 🔸جمهوریت، محور قدرت نظام در برابر دشمنان 🔸سخنان صریح دکتر جلیلی پیرامون فعالیت انتخاباتی جریان انقلابی و رای مردم | دانشگاه شهید بهشتی، آذر۹۸ ✅ @saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
🔻دکتر جلیلی در مراسم روز دانشجو: 🔹تقی‌زاده به عنوان کسیکه در مشروطه به اسم مشروطه‌خواهی مقابل انقلابیون واقعی می‌ایستد و میگفت باید از فرق سر تا نوک پا غربی شویم، در جلسه‌ای پس از شهادت سه دانشجوی دانشگاه تهران، خطاب به نیکسون این شعر را میخواند که : «گر خانه محقر است و تاریک/ بر دیده‌ی روشنت نشانم»! | دانشگاه شهید بهشتی، ۹۸/۹/۱۸ ✅ @saeedjalily
هدایت شده از محمود عیسوی
🔴 یادداشت قابل تامل 🔵 اصلاح طلبانِ ایران، صدری های عراق و ۱۴مارسِ لبنان ؛ شباهتی عجیب و شوم ! 🔺شاید این سه جریان در نگاه اول هیچ گونه اشتراک و شباهتی باهم نداشته باشند اما این سه گروه با همه تفاوت هایی که باهم دارند در یک داستان، به هم شباهت دارند. قصه پر غصه، عجیب و مشترکِ این سه جریان شنیدنی است... 🔺در ایران اصلاح طلبان، تمام قد در حمایت از شیخِ تدبیر و امید وارد شدند و با ائتلافی منفعت طلبانه دو قوه مجریه و مقننه را بدست گرفتند. اما از آنجا که مرد عمل نیستند و حرف و ادعا را بیشتر از کار و زحمت بلدند، بلافاصله بعد از تَکرارِ پیروزی در انتخابات خرداد ۹۶ ، بازی عجیبِ خود را که در تاریخ حکومت ها و جریانات سیاسی جهان بی سابقه بود آغاز کردند. یعنی در عین حال که در دولت و مجلس حضور دارند ، به انتقادهای تند علیه دولت و حکومت روی آورده و با آمدن برخی از مردم به خیابان ها و گِل آلودکردنِ آب فضای سیاسی کشور ، سعی در ماهی گیری داشتند. انگار نه انگار که در همین زمان، خودشان در مسند قدرت هستند. 🔺نکته جالب تر و عجیب تر اینکه از هر توان و اختیارِ خود در قدرت استفاده می کردند که با تصمیمات شاذ و سختگیرانه اقدام به افزایش نارضایتی در بین اقشار ضعیفِ جامعه نموده و در آتشِ اعتراضات بدمند. بیننا و بین الله ... ناجوانمردانه تر و شوم تر از این بازیِ کثیفِ سیاسی ، سراغ دارید؟ 🔺دقیقاً شبیه همین بازی را جریان صدر در عراق انجام می دهد. این گروه با هر ترفندی بود توانست در نظام پارلمانی عراق جزئی از گروه های پیروز و صاحب کرسی در مجلس و مناصبِ مختلف سیاسی و حکومتی باشد. اما حالا قصد موج سواری در امواج اعتراضات علیه حکومت را دارد و شعار سرنگونی حکومتی را می دهد که خود از اعضای همین حکومت است!!! 🔺همین داستان را در رابطه با جریان ۱۴مارس و حزب المستقبلِ سعد حریری در لبنان شاهد هستیم. نخست وزیر و رئیسِ دولت ، همین حریری است که با سیاست های مالیاتی سختگیرانه اوضاع را برای قشرهای ضعیف لبنانی سخت تر می کند و در عین حال طرفداران و حامیانِ همیشگی همین جریان، خیابان ها را علیه حکومت، صحنه اعتراض و اغتشاش می کنند. 🔺وقیحانه ترین اتفاق هم پیوستن سعد حریری بعد از استعفاء به صف معترضین است!!! یعنی عامل همه نابسامانی ها ، خودش مدعی شده است!!! 🔺نکته بسیار مهم و کلیدی این است که بازی در این نقشِ بسیار پیچیده و متتاقض ، نیازمند شخصیت های منفعت طلب، متناقض، پیچیده، غیر شفاف و رنگ به رنگی است که هر سه جریان مذکور مملو از این گونه شخصیت هاست... 🆔 @eisavim
هدایت شده از محمود عیسوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 امام خمینی ره: نمی دانم، اطلاعی ندارم ♦️وقتی خبرنگاری بازجو می شود باید اینجور جواب داد. ♦️آقایون مسئول جمهوری اسلامی، یاد بگیرند. 🆔 @eisavim
⭕️ مردم ایران! یادتان هست؟ چه دولتی دولت محرمانه هاست؟ چه دولتی مردم را نامحرم در مذاکرات دانسته؟ چه دولتی بدون اطلاع رسانی و مشکوک با اقدامات بدون توجیه مردم را شوکه کرده؟ چه دولتی قرار بود دهان منتقدان را نبندد؟ چه دولتی روی همه دولت‌ها را در اطلاع رسانی سفید سفید سفید کرده است؟ یادتان نیست؟ اگر هست پس یادتان بماند! تا باز دوباره رای نازنینتان را با تکرار می کنم تقدیم مدعيان اصلاح طلبی کنید! امام ره فرمود چشمها را باز کنید و اشخاص را مطالعه کنید. ⭕️ مردم به روشنی مواظب جنگ های زرگری هستند. پشت صحنه ها را خوب می فهمند. دروغگو و راستگو را خوب تشخیص می دهند. اهداف برجامی برای برجام های 2 را خوب درک می کنند. نارضایتی تراشی ها و ایجاد فشار برای مذاکره را خوب تشخیص می دهند. از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شوند. مردم یادشان هست. مگر نه؟! پس ⭕️ یادتان بماند،آی مردم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨نیمی لیبرال و نیمی انقلابی! ✅ استاد فاضل و شجاع، رحیم‌پور ازغدی خطاب به حسن روحانی؛ آقای روحانی! رئیس جمهوری اسلامی دوگانه و متناقض با مردم حرف نمی‌زند و وعده_دروغ نمی‌دهد؛اگر می‌خواهی لیبرال باشی، لیبرال باش. اگر می‌خواهی انقلابی باشی، انقلابی باش. نمی‌شود نیمی لیبرال و نیمی انقلابی باشید! مگر مردم بیشعورن نفهمن این چیزها را؟
هدایت شده از شناخت جبهه دشمن
⭕️ ای رگبارها و ای خمپاره‌ها مرا پاره‌پاره کنید "بر سنگ قبرم اسم مرا ننویسید و بجای آن حدیث امام حسین(ع) را که معلمم به من آموخته، بنویسید: ان کان دین محمد لم یستقم الا بقتلی فیاسیوف خذینی من هم به پیروی از او فریاد می‌زنم؛ اگر انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی تداوم نمی‌یابد، مگر با کشته شدن من و اگر فرج مولایم ولی‌عصر(عج) نزدیک نمی‌شود مگر با کشته شدن من، ای رگبارها و ای خمپاره‌ها مرا پاره‌پاره کنید." ⭕️ فاتحه و ۳ صلوات تقدیم به شهید ۲۲ ساله "فرامرز بخشی پور" و همه آنانکه تجسم ایثار و از خودگذشتگي بودند.