eitaa logo
تبیین
75 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
1.5هزار ویدیو
31 فایل
مختصر و مفید پیرامون : تربیت خانواده بصیرتی اعتقادی فرهنگی ازدواج همسرداری و...
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ معلوم هست تو صدا و سیما چه خبره؟! 🎥 برنامه ۱۲۰ شبکه ورزش به تهیه‌کنندگی عادل فردوسی رسماً گرای اغتشاشات رو میده!! 🔺مجری که لباس مشکی تنش کرده میگه یک فوتبالیست کلمبیایی که در یکی از جام های جهانی گل به خودی زده بود (اسکوبار) توسط یک نفر مظلومانه کشته شد. بعضی از مرگ ها آثار متاخر زیادی دارن. این مرگ، مردم کلمبیا رو بیدار کرد!!! اون ها به خیابان ها ریختن و علیه خشونت کلمبیا به پا خیزیدند!!! تا باشه از این مرگ های این مدلی!!!!
طراح نقشه تجزیه ایران چه کسی است؟ 🔹مهم‌ترین نظریه تجزیه ایران کار یک مورخ یهودی انگلیسی است؛ کسی که پدر نقشه‌های تجزیه ایران است و نامش «برنارد لوئیس» است. 🔹فلسفه طرح «برنارد لوئیس» این است: «کشورهای اسلامی تهدیدی برای جهان غرب هستند و باید این کشورها تجزیه شوند تا یک‌بار برای همیشه قدرت اسلام خنثی شود.» 🔹طبق طرح لوئیس ایران به ۶ تکه تقسیم می‌شود. در واقع بخش‌هایی از ایران به کشورهای همسایه می‌پیوندد و اقوام بلوچ و عرب و ترک و کرد از ایران جدا می‌شوند. 🔹مشهور است که او گفته بود تنها راه رویارویی با ایران نابود ساختن آن است و باید ایران را به قطعات قومی گوناگون بشکنند و میان کشورهای نوپا تقسیم کنند. 🔹البته او این آرزو را در سال ۲۰۱۸ و در حالی که ۱۰۲ ساله بود با خود به گور برد.
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بعد از سال‌ها دشمنی و خیانت کاش به ایران پشت نمی‌کردم! ⭕️ امثال علی کریمی و براندازان، این مصاحبه‌ی قابل تامل محمدمنظرپور را ببینند!
اللهم عجل لولیک الفرج🤲: *اتمام حجت رهبر معظم انقلاب مدظله العالی* *برای عموم مردم عزیز* *همه ی ما ایرانیها🇮🇷 اعم از شیعه و سنی ، همه اقوام از ، کرد ، عرب ، لر ، ترک ، بلوچ ، ترکمن ، بختیاری ، ووو گرفته تا همه جریانات سیاسی اصولگرا ، اصلاح طلب و... باید بدانیم جایگزینی برای نظام جمهوری اسلامی فعلی وجود نخواهد داشت.* *اگر خدای ناکرده این نظام جمهوری اسلامی فعلی سرنگون شود ، فکر نکنید زمان قبل از انقلاب مثل دوران پهلوی شکل می گیرد.* *نـخیـــــــــر* *آنهـــایی که خواب تشریف دارند را بیدار کنید.* *آمریکا و انگلیس پشت دستشان را داغ کرده اند که بخواهند حکومتی مانند پهلوی را دوباره بر سر ما ایرانیها بگذارند.* ــــــــــــــــــ *پس جایگزین این نظام جمهوری اسلامی اگر خدای نکرده سرنگون شود چیست؟* جوابش را آمریکایی ها از زبان سگ هارشان داعش بیان کرده اند : حمام خون - قتل عام سراسری - فاجعه انسانی - نسل کشی ایرانیان *بسیار بدتر از میانمار* *لذا کسانی که فکر می کنند با رفتن ولایت فقیه و از بین بردن جمهوری اسلامی همه چیز عالی می شود. بسیار بسیار در اشتباهند.* اینها هیچ چیز از عالم سیاست و گرگهای در کمین مردم ایران نمی دانند. آخر و عاقبت سقوط نظام جمهوری اسلامی برای مردم ایران چیزی بسیار بدتر از سوریه و لیبی و افغانستان فعلی است. حالا سوریه کسی مانند ایران را داشت بفریادش برسد. اگر نظام سقوط کند ما غارت می شویم - به ما شبیخون می زنند و خدا میداند چه خواهد شد. فقط همین را بدانید که کار به جاهایی برسد که حسرت این ایام را خواهیم خورد. باید دست خانواده ات را بگیری و فراری کوه و بیابان بشوی. ای مردم عزیز بیائید قدر این امنیت را بدانیم و همه مشکلات را با هوشیاری تحمل کنیم باید دقت کنیم و هوشیار و آگاه باشیم تا فریب دسیسه های بدخواهان ملتمان را نخوریم. *نشر دهید و مطلع باشید که دشمن بفکر من و تو نخواهد بود.* جزاکم الله خیرا *نشر و روشنگری = صدقه ی جاریه*
♦️نکات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث اخیر و واکنش‌های برخی خواص 🔹اول/ این کسانی که در خیابانها فساد و تخریب می‌کنند، همه یک حکم ندارند برخی جوانان و نوجوانانی هستند که بر اثر هیجان ناشی از ملاحظه یک برنامه اینترنتی به خیابان می‌آیند. چنین افرادی را می توان با یک تنبیه متوجه کرد که اشتباه می‌کنند. برخی از این افرادی که به خیابان می‌آیند، از بازمانده‌های عناصر ضربه خورده از جمهوری اسلامی همچون منافقان، تجزیه‌طلبان، سلطنت‌طلبان و خانواده‌های ساواکی‌های منفور هستند که قوه قضاییه باید به تناسب مشارکت در تخریبها و ضربه به امنیت خیابانها، مجازات تعیین، و آنها را محاکمه کند. 🔹دوم/ در اول کار برخی بدون تحقیق و احتمالاً ناشی از دلسوزی، اطلاعیه و بیانیه دادند و اظهار نظر کردند. برخی از آنها اتهام را به سمت سازمان انتظامی بردند و برخی هم مجموعه نظام را متهم کردند. اکنون که دیدند قضیه چیست و نتیجه حرف‌های آنان با برنامه‌ریزی دشمن چه اتفاقاتی را در خیابانها رقم زده است، باید کار خود را جبران و صریحاً اعلام کنند با آنچه اتفاق افتاده و با برنامه دشمن خارجی، مخالفند. وقتی عنصر سیاسی امریکایی این قضایا را به دیوار برلین تشبیه می کند باید بفهمید قضیه چیست و اگر نفهمیدید حالا بفهمید و صریحاً موضع گیری کنید. 🔹سوم/ از نظر من این موضع‌گیری‌ها ( برخی چهره‌های ورزشی و هنری ) هیچ اهمیتی ندارد و نباید در مورد آنها حساسیت به خرج داد. جامعه هنری و ورزشی ما سالم است و در آن عناصر مؤمن و با شرف کم نیستند و موضع‌گیری چند نفر ارزشی ندارد. تطبیق اینکه موضع‌گیری آنها عناوین مجرمانه دارد یا نه با قوه قضاییه است ولی از لحاظ عمومی، موضع‌گیری این افراد ارزشی ندارد و جامعه هنری و ورزشی با این مواضع دشمن شادکن آلوده نخواهد شد.
🔴قهرمان سازی فتوشاپی! 🔹با کمی رصد در فضای مجازی شاهد تصاویری از اغتشاشات اخیر هستیم که با سرچی ساده فتوشاپ بودن آن‌ها مشخص می‌شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لشکر خودتحقیران مجازی این کلیپ رو ببینن سکته میکنن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥✴️ اینها میخوان از حقوق زن دفاع کنن؟! ▫️اینها اگر دستشون برسه آب رو به روی ما میبندن...
ایلان ماسک با ۱۰۰ میلیون فالوئر توییتش ۱۸۰کا فیو خورده، علی کریمی با هفت صد هزار تا فالور توییتش ۲۴۰ کا فیو خوره.
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 🚨 زینب کمایی دختر ۱۴ ساله‌ای که منافقین او را با چادرش خفه کردند.