eitaa logo
تبیین
189 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
1.7هزار ویدیو
32 فایل
مختصر و مفید وقتت رو جای دیگه تلف نکن بمون همینجا پیرامون : تربیت خانواده بصیرت اعتقادی فرهنگی ازدواج همسرداری و... دیگه چی می خوای؟😊
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺کامالا هریس، (معاون بایدن): آیت الله خامنه‌ای توانایی تغییر موازنه جهانی را دارد و این را ثابت کرده
27.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ با صدای ابوذر روحی تقدیم به سیّد شهیدان خدمتی که حق بزرگی به گردن ما دارد کاری از موسسه رسانه ای نهضت باتشکر از برادر عزیز تر ازجانم شاعر گرانقدر حسین صیام
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️واکنش مردم به مرگ شاه 🔔شرح نیم قرن تاریخ ایران زمین در: 〰️〰️〰️〰️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ پرفسور درخشان استاد تمام اقتصاد از دانشگاه آکسفورد: 👈 برخی کاندیدا بجای پرداختن به عمق مسائل، شروع میکنند به وعده و وعید دادن و تصاویر زیبایی را ترسیم کردن. اما دکتر جلیلی به خاطر اخلاق اسلامی که دارد چنین کاری را نمیکند. کم هستند سیاست مدارانی که موضع گیری سیاسی خود را منطبق کنند بر اخلاق من اطمینان دارم که دکتر جلیلی نقطه عطف در تاریخ ایران خواهد شد.
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : هولناک ترین آگاهی! •┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله جنتی: جرات نمی کنن فشار بیارن برای تایید😁😄 ۱۵۰ سال زنده باشی شیرِپیر انقلاب
⁉️ یعنی چی که پورمحمدی خطرناکه ، چرا آخه ⁉️ ✅ برای اینکه دقیقا با اطلاعات فوق محرمانه ای که داره و سالها منصب های قضایی و اطلاعاتی داشته ، میتونه حرفهایی بزنه که برای مردم جذاب باشه ، دقیقا شبیه حسن روحانی در سال 92 که با گفتن یک سری مطالب محرمانه ورق رو برگردوند ✅ برای اینکه ممکنه بخش زیادی از مردم که از اصلاح طلب ها فاصله گرفتن و قصد رای به پزشکیان ندارن و از اون طرف از جریان انقلاب هم خوششون نمیاد ، به ایشون رأی بدن ‼️ ✅ برای اینکه اصلاح طلب ها هرچند گفتند روی نامزد دیگه قمار نمیکنن و فقط به کاندیدای خودشون که پزشکیان باشه رأی میدن ، اما هیچ بعید نیست هفته آخر وقتی رأی پایین پزشکیان رو ببینن ، با یک نامه از آقای ، پزشکیان کنار بره و همه روی پورمحمدی اجماع کنن. دقیقا عین سال 92 ‼️ ⬅️ پورمحمدی وزیر دادگستری آقای روحانی بود ، وزیر کشور احمدی نژاد هم بود ‼️ این یعنی خیلی راحت میتونه در هر گروهی باشه ‼️ 👌 پس باید خیلی زیرچشمی در کنار پزشکیان ، مراقب ایشون هم بود.
❌ بزرگان اصلاحات کم کم وارد گود حمایت می شوند ❌ ✅ پزشکیان بعد از تائید صلاحیت ، به دیدار ، معاون اول خاتمی رفت و عارف هم قول حمایت از او داد. 👌 حواسمون باشه ، پزشکیان روی تسلط داره ، میتونه خیلی راحت با مغالطه کردن و سوء برداشت از نهج البلاغه و سیره مولا و غلط نشان دادن رویه انقلابی، نگاه برخی مذهبی های بی طرف رو هم به سمت خودش بکشونه. 👈 امیدواریم نامزدهای جریان انقلاب از الان خودشون رو برای آماده کنن ، مخصوصا روی کار کنن و انواع رو بشناسن تا در برابر ایشون و پورمحمدی قوی ظاهر بشن
روایت علامه مبارز آیت الله مصباح یزدی از دکتر جلیلی: « امید ما این است كه توسط ایشان ارزش‌های الهی احیا شده و ایشان به عنوان بهترین یار مقام معظم رهبری در پیشبرد نظام اسلامی به سمت آرمان‌های انقلاب تلاش كنند و از خدا می‌خواهیم ما هم بتوانیم به اندازه وسعمان قدمی برای خدمت به نظام اسلامی برداریم.»