دعوت ریاست کانون شوراهای اسلامی کار خراسان جنوبی از جامعه کارگری برای حضور حداکثر ی درایین تشییع جنازه 2شهید گمنام
فردا ساعت 15:30 در میدان امام خمینی (ره)
@tabasgolshantabas 🌴🍊🍃
شناسه : #58914
نام : شکت پشمی 200325
جنس : پشمی ضخیم
رنگ بندی : 2, 3, 5, 6, 7, 8, 1, 4
سایز ها : فری سایز (38_48)
پر فروش ترینمون فقط : ۳۹۹ تومان😍🙈
👗قد 80 دورسینه110 قد آستین از یقه 69 دوربازو 40 دورباسن120
@kwowjns
این هم لینک کانال
https://eitaa.com/arzansarayshaparak
ارسال رایگان
📎 آگهی استخدام
✍ فرماندهی انتظامی شهرستان طبس.
گزینش و استخدام
⬛️یازهرا🏴 @tabasgolshantabas 🌴🍊🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شهید_گمنام_سلام
#خبر_آوردن_باز هم_تو شهر_مهمونیه
#همه_دعوتید
🌹🌹تقدیم به روح مطهر شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس که میهمان مردم ولایت مدار و مهمان نواز دارالمؤمنین شهرستان طبس خواهند بود.🌹🌹
🔸️ وعده دیدار یکشنبه 19 آذرماه 1402 ساعت 15:30 از میدان امام خمینی (ره) به طرف آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)
✍️روابط عمومی ستاد نماز جمعه شهرستان طبس
⬛️یازهرا🏴 @tabasgolshantabas 🌴🍊🍃
هدایت شده از مجید نصیرایی
✨ نماینده در باغستان
💠 حجت الاسلام #مجید_نصیرایی صبح جمعه در شهر باغستان با اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار دیدار کرد.
🔹 نماینده فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه درباره موضوعات مختلف ومشکلات با مسولین باغشهر باغستان به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.
🔸 ضرورت ارتقا به بخش، تامین و تحویل زمین نهضت ملی مسکن، گردشگری، ارتقا شبکه بهداشت، کشاورزی و حفظ باغات، بودجه و توسعه شهری از جمله موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
🔹 حجتالاسلام نصیرایی بر پیگیری مجدانه برای ارتقا شهر حسب دستور رئیس جمهور تاکید کرد و در ادامه طی تماس با مدیران ارشد سازمانهای مسکن و شهرسازی، بهداشت و درمان، بنیاد مسکن و اداره ثبت اسناد و املاک مسائل و موضوعات را مورد بررسی و پیگیری قرار داد.
✍ روابط عمومی و رسانه نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی_ شهرستان فردوس
۱۷ آذر ۱۴۰۲
✅ @nasiraei_ir
هدایت شده از شهرداری طبس
#آغاز_پویش_شهر_پاک_۲
#برای_شهری_پاک_و_زیبا
📸مراسم آغاز مرحله دوم پویش شهر پاک با حضور آقای سید مجتبی حقانی رئیس و محمد جواد راستینه عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر و مهندس سید سعید صادقزاده شهردار طبس صبح شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲ از منطقه #شهرک_ولی_عصر و#شهرک_گلشن آغاز گردید.
🔷در این مرحله از اجرای طرح به همت نیرو های واحدهای خدمات شهری، بازرسی و موتوری شهرداری طبس و همچنین شرکت پیمانکار خدمات شهری اجرا می شود; ،رفت و روب کامل معابر، بلوار ها، کوچه ها، جمع آوری نخاله و زباله انباشت شده، لای روبی جوی ها و... در دستور کار حوزه مدیریت شهری قرار دارد تا زیربنای نخست استقبال شایسته از نوروز ۱۴۰۳، پاکیزگی و زیبایی شهر محقق شود و تحقق این هدف و پایداری آن منوط به دلسوزی و همکاری شهروندان با خادمان خود در شهرداری می باشد.
🔶لازم به ذکر است، زمان جمع آوری زباله ها در محدوده کل شهرک ولیعصر روزهای #فرد و در محله شهرک گلشن روز های #زوج و زمان تقریبی خروج زباله راس ساعت ۲۱ است که خواهشمندیم در همین محدوده زمانی زباله ها را از منزل خود خارج نمایید.
✍ روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری طبس
@tabasziba