فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نشریه_الکترونیکی
#آستان_مبارک
🌹 نشریه الکترونیکی «میقات الرضا»
🔹 شماره 25
✍️ آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
🇮🇷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 🇮🇷
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا نُودِيَ لِلصَّلَاةِ مِنْ يَوْمِ الْجُمُعَةِ فَاسْعَوْا إِلَى ذِكْرِ اللَّهِ وَذَرُوا الْبَيْعَ ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ.🌹
❇️آیین عبادی سیاسی و وحدت آفرین "نماز جمعه" دارالمومنین طبس ؛این هفته(1401/12/19)
✳️خطیب: حجت الاسلام و المسلمین صاف امام جمعه محترم و موقت شهرستان طبس
✅مدیر آدینه : برادر سید احمد حقانی مسئول ستاد
✅مجری و مکبر :برادر مهدی ناظمی
✅ قاری و موذن : برادر حسین بخشی
✅ مکبر: برادر محمد عرفان درباغی مقدم
✳️ سخنران : جناب آقای شوری ریاست محترم منابع طبیعی شهرستان طبس
⏰ شروع مراسم:ساعت 11:15 (مسجد جامع طبس)
✍روابط عمومی ستاد نماز جمعه
شهرستان طبس
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
🔰برنامه هفتگی کلینیک بیمارستان شهید سید مصطفی خمینی طبس
☎️ تلفن نوبت دهی: ۳۱۰۰۳
🔴 نوبت_دهی بصورت روزانه و از ساعت ۱۳ روز قبل فعال می گردد.
(کد تخصص مربوطه جهت دریافت نوبت درج شده است)
🔴جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن های ۳۲۳۸۳۰۰۰ و ۳۲۳۸۳۰۹۶ تماس حاصل نمائید.
💠در ضمن
🔻 کلینیک تغذیه روزهای یکشنبه و سه شنبه عصر
🔻کلینیک فیزیوتراپی همه روزه در شیفت صبح
🔻کلینیک گفتار درمانی در روزهای شنبه و چهارشنبه هر هفته فعال می باشد.
✍روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس
بسمه تعالی
سلسله مباحث مشاوره تحکیم خانواده
موضوع: مدیریت افکار منفی در زندگی مشترک
مقدمه
یکی از موضوعاتی که می تواند آرامش اعضای خانواده به ویژه زن و شوهر را بر هم بزند، عدم مدیریت افکار منفی است. در طول روز ممکن است افکار منفی بسیاری به سراغ ما بیاید که اگر این افکار مدیریت نشود می تواند آسیب های جدی به زندگی مشترک بزند.
به طور مثال ممکن است در اثر رفتار نادرست شوهر یا یکی از اعضای خانواده همسر، این فکر به ذهن خانم برسد که چقدر بدبخت هستم، این هم شد زندگی یا این فکر که انگار من کلفت این خانه هستم یا ممکن است افکاری منفی از ذهن مرد بگذرد که دیگران هم زن دارند و من هم زن دارم، خوش به حال فلانی که همسرش چقدر به فکر او هست. نتیجه پر و بال دادن به افکار منفی احساساتی مانند غم، عصبانیت و احساس نا امیدی از زندگی است که همین احساسات منفی می تواند منجر به رفتارهایی مانند قهر کردن، پرخاشگری، افسردگی و... شود. برای رهایی از افکار منفی و مدیریت آن چه راهکارهایی وجود دارد؟
جهت راهنمایی نکاتی تقدیم می گردد.
1. نمی توان کاری کرد که افکار منفی وارد ذهن نشود ولی می توان افکار منفی را کنترل و مدیریت کرد.
2. مهم ترین اصل این است که خودمان را بشناسیم که انسان هر چه خودشناسی و خودآگاهی خود را افزایش دهد بهتر خواهد توانست افکار منفی را کنترل کند. اگر انسان بداند که شیطان و هوای نفس دشمن قسم خورده او هستند هرگز به آنان اجازه نخواهد داد که آرامش زندگی او را بهم بزنند. اگر انسان بداند که افکار منفی و مزاحم ریشه در وسوسه های نفس و شیطان دارد از شرّ این دشمنان قسم خورده به خدا پناه خواهد برد. اگر انسان بداند که با ورود افکار منفی روح و روان خود را در معرض آسیب قرار می دهد هرگز به افکار منفی اجازه جولان نخواهد داد.
3. وقتی در اثر گفتار یا رفتار نادرست دیگران افکار منفی به سراغ ما می آید در عوض این که انگشت اتهام را به سوی دیگران دراز کنیم به خودمان مراجعه کنیم که ما چه رفتار نادرستی داشته ایم. به طور مثال ممکن است مرد وارد خانه شود و انتظار داشته باشد که همسرش بعد از یک روز کاری خسته کننده به او سلام کند ولی بر خلاف انتظار، همسرش به او سلام نمی کند و ممکن است مرد از رفتار خانم حس خوبی نداشته باشد و در نتیجه به قهر کردن روی بیاورد در حالی که ممکن است عامل بی توجهی خانم خودش باشد مثل این که صبح وقتی می خواسته از منزل خارج شود از همسر خداحافظی نکرده و همین سبب دلخوری خانم شده است.
4. برای مدیریت افکار منفی برای گفتار و رفتار دیگران تا جایی که ممکن است توجیه خوبی پیدا کنیم. در روایات هم از ما خواسته شده که تا می توانید برای رفتار دیگران توجیه خوب پیدا کنید و حتی توجیه بتراشید. به طور مثال اگر خانم به شما سلام نکرد و یا آقا به شما توجه نکرد بگویید حتما همسرم امروز خسته بود یا سلام کرد و من متوجه نشدم.
5. هنگامی که افکار منفی از گفتار یا رفتار همسر به سراغ شما می آید در عوض بزرگ کردن افکار منفی سعی کنید ویژگی های مثبت و صفات خوب همسر را برجسته سازی کنید.
6. یکی از بهترین روش ها برای مدیریت افکار منفی این است که زن و شوهر در یک گفتگوی صمیمانه ضمن نقد منصفانه به بیان احساس خود از گفتار یا رفتار همسر بپردازند و دلیل آن را جویا شوند. به طور مثال اگر زن در خانه احساس می کند که کلفت خانه است با همسر خود این احساس خود را درمیان بگذارد. ارتباط گرم و صمیمی دور از توهین و تحقیر و سرزنش یکدیگر می تواند بسیاری از گره های زندگی را باز کند و می تواند ذهنیت منفی که از همسر ایجاد شده را از میان ببرد. در مثال قبل وقتی مرد از عدم پاسخ سلامِ زن، ناراحت شده می تواند علت را جویا شود و ممکن است زن بگوید که چرا من سلام کردم ولی شما جواب سلام مرا نشنیدید و سعی می کنم از این به بعد بلندتر سلام کنم.
جمع بندی
بسیاری از برهم زننده های آرامش ریشه در عدم خودشناسی و عدم خودآگاهی زوجین دارد. اگر انسان خود راشناخت خواهد توانست با دیگران هم ارتباط بهتری برقرار کند و به افکار منفی اجازه ندهد که آرامش زندگی او را برهم زند. والسلام
تالیف: دکتر محمد اسماعیل زاده- کارشناس تعلیم و تربیت اسلامی – مشاور خانواده
# مشاوره خانواده - ازدواج- تحکیم خانواده - تربيت فرزند 👇 👇 👇
لینک کانال در ایتا – شماره تماس با کارشناس
https://eitaa.com/dr_09132532756️
آدرس: استان خراسان جنوبی، طبس گلشن، فاز یک امیر المومنین (ع)، پشت دادگستری، کانون فرهنگی – تبلیغی مسجد ائمه بقیع (علیهم السلام) با رویکرد تخصصی مشاوره خانواده و دارای مجوز رسمی از سازمان تبلیغات اسلامی، مشاوره کودک، نوجوان و جوان، مشاوره فردی (اعتقادی، اخلاقی، مشکلات روحی روانی)، مشاوره تحصیلی، مشاوره ازدواج (انتخاب همسر، خواستگاری، نامزدی و عقد)، تحکیم خانواده (زوج درمانی، خانواده درمانی، تربیت دینی فرزندان)
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴