هدایت شده از معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس
💢بازدید از مسکن محرومین کمیته امداد امام خمینی (ره) شهر طبس
📸 به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس ؛ بازدید از مسکن محرومین کمیته امداد امام خمینی (ره) شهر طبس با حضور رحیمی معاون استاندار و فرماندار ویژه و عرب مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان خراسان جنوبی انجام شد.
🔹 لازم به ذکر است ۵۱ واحد مسکن محرومین در طرح نهضت ملی مسکن در ۵۰ هکتاری که ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته با تسهیلات بالغ بر ۷ میلیارد تومان از کمک های داخلی کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان طبس میباشد.
🔸 در این بازدید آقای حقانی و آقای اکبرزاده معاونین فرمانداری ویژه و آقای رفیعی ریاست کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز حضور داشتند.
#سال_مهار_تورم_رشد_تولید
🇮🇷 @skh_tabas 🇮🇷
سلسله مباحث پاسخگویی به سوالات ماه مبارک رمضان و روزه داری
سوال: چگونه روزه داری را به فرزندان خود آموزش دهیم؟
مقدمه
یکی از موضوعات مهم در تربیت دینی روش آموزش روزه داری به فرزندان است. در روش آموزش روزه داری به فرزندان متاسفانه برخی خانواده ها تا رسیدن فرزندشان به سن تکلیف شرعی هیچ اقدامی انجام نمی دهند و یا گروهی دیگر از خانواده ها سخت گیریهای بیجا می کنند و هر دو دسته کودک را با آسیب مواجه می کنند. تفریط سبب می شود که کودک بعد از رسیدن به سن تکلیف تحمل پذیرش روزه را نداشته باشد و افراط هم سبب دین گریز شدن کودکان در سن تکلیف خواهد شد. حال ممکن است بگویید چه کنیم که در آموزش روزه داری به فرزندان دچار افراط و تفریط نشویم؟ خوبست والدین گرامی به این نکات توجه کنند.
روش های صحیح آموزش روزه داری به کودکان
1. به استقبال ماه مبارک رمضان برویم. پدر ومادر بايد قبل از شروع ماه مبارك چنان شوق و ذوقي از خودشان نشان دهند كه باعث ایجاد انگیزه در فرزندان شود و فرزندان بگويند چه اتفاقي در راه است كه پدر و مادر اين قدر خود را براي آن آماده مي كنند، نه اين كه ماه مبارك را ماه سختي و درد و ... معرفي كنند.
2. ماه مبارک رمضان را برای کودکان خوشایند سازی کنیم. در چینش سفره افطار و سحری، بهتر شدن اخلاق والدین نسبت به فرزندان و... سعی وافر داشته باشیم.
3. در آموزش روزه داری به کودکان الگوی خوبی برای فرزندان باشیم.
4. در آموزش روزه داری از اصل تدریج و تسهیل استفاده کنیم. آموزش روزه داري بايد از چند سال قبل از بلوغ آغاز شود تا زمانی که کودک به سن بلوغ شرعی می رسد روزه گرفتن برای او سخت نباشد.
5. از خاطرات خوش روزه داری خودمان در ایام کودکی بگوییم.
6. از تشویق کودکان فراموش نکنیم.
7. به بچه ها بگویید که مهمانی خداوند با مهمانی بقیه فرق می کند که کودک تصور نکند مهمانی فقط خوردن و آشامیدن است از ثواب قرائت قرآن، خواندن دعا و ثواب روز داری برای او بگویید و از لذتی که امساک از غذا دارد و لذتی که غذا خوردن بعد از چند ساعت تحمل گرسنگی و تشنگی دارد.
8. دقت کنید در آموزش روزه داری گرفتار افراط و تفریط نشوید.
9. از الگوهای ارزشمند روزه داری مانند حضرت مریم (ع)، حضرت زهرا (س) و ائمه برای فرزندان داستان هایی را بگویید. مثل این که حضرت مریم در عبادتگاه خودش روزها را روزه می گرفت یا داستان روزه گرفتن امام علی و همسرشان و فرزندانشان که در سوره انسان آمده است.
10. معيار اصلي شروع روزه داري توانايي نسبي كودك براي روزه گرفتن است.
11. اگر کودکتان علاقه ای به روزه گرفتن نشان داد نگویید تو نمی توانی روزه بگیری، بر عکس بگویید اشکالی نداره روزه بگیر و البته توانایی کودک را در نظر بگیرید مثلا روزه بگیر تا موقعی که از خواب بیدار شدی و متناسب با سن کودک دختر و پسر این زمان را هر سال تا رسیدن به سن تکلیف افزایش دهید به طوری که در قبل سن تکلیف فرزند شما حداقل چند روزه کامل را گرفته باشد.
12. فضای سحرو سحری خوردن و دور هم جمع شدن اعضای خانواده فضای شیرین و لذت بخشی است، فضای جدیدی هست، سعی کنید فرزندان را از این فضا محروم نکنید تا هم لذت بیدار شدن و بهره بردن از سحر را داشته باشند و هم اندک اندک با روزه داری آشنا شوند.
13. خودتان به کودک خصوصا دخترها القا نکنید که تو ضعیف هستی، تو نمی توانی، خود القاء منفی سبب می شود کودک به این باور برسد که توان روزه گرفتن را ندارد.
14. گروه همسالان هم می توانند در روزه گرفتن کودک موثر باشند. وقتی کودک می بیند که هم سن و سال های او روزه گرفته اند او هم تشویق به روزه گرفتن می شود. والسلام
جمع آوری و تالیف: دکتر محمد اسماعیل زاده- کارشناس تعلیم و تربیت اسلامی – مشاور خانواده
# مشاوره خانواده - ازدواج- تحکیم خانواده - تربيت فرزند 👇 👇 👇
لینک کانال در ایتا – شماره تماس با کارشناس
https://eitaa.com/dr_09132532756️
آدرس: استان خراسان جنوبی، طبس گلشن، فاز یک امیر المومنین (ع)، پشت دادگستری، کانون فرهنگی – تبلیغی مسجد ائمه بقیع (علیهم السلام) با رویکرد تخصصی مشاوره خانواده و دارای مجوز رسمی از سازمان تبلیغات اسلامی، مشاوره کودک، نوجوان و جوان، مشاوره فردی (اعتقادی، اخلاقی، مشکلات روحی روانی)، مشاوره تحصیلی، مشاوره ازدواج (انتخاب همسر، خواستگاری، نامزدی و عقد)، تحکیم خانواده (زوج درمانی، خانواده درمانی، تربیت دینی فرزندان)
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
هدایت شده از مجید نصیرایی
❇️ بازدید نماینده مجلس شورای اسلامی از اداره و مرکز مخابرات
🔰 حجة الاسلام #نصیرایی نماینده مردم انقلابی طبس، فردوس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی از مرکز مخابرات طبس بازدید کرد.
🔸 حجة الاسلام #نصیرایی ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان تصریح کرد مجلس شورای اسلامی آمادگی بررسی پیشنهادات شرکت مخابرات را برای ارائه خدمات بهتر به مردم دارد.
نماینده مجلس افزود خدمات ارائه شده توسط شرکت مخابرات باید در خور شان مردم باشد.
🔸 در این بازدید که مهندس #رحیمی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس نیز حضور داشت، دکتر میری مدیر عامل شرکت مخابرات استان خراسان جنوبی گزارشی از اقدامات شرکت مخابرات استان در حوزه انتخابیه بیان کرد.
وی خاطر نشان کرد در نهضت ملی مسکن برای توسعه شبکه مخابرات تماما از فیبر نوری استفاده خواهد شد.
✍ روابط عمومی و رسانه دفتر نماینده مجلس شورای اسلامی - شهرستان طبس
۶ فروردین ۱۴٠۲
✅ @nasiraei_ir
و اوست که باران را بعد از آنکه نومید شدند، فرو می فرستد و رحمت خویش را می پراکند و او سرپرستی ستوده است.
#خدایا_شکر
🌴@tabasya 👈 #طبسیا🌴
هدایت شده از معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس
💢 مراسم رسم ابرار
📸 به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس ؛ مراسم رسم ابرار با حضور حجتالاسلام محمدی امام جمعه شهرستان ، مهندس #رحیمی معاون استاندار و فرماندار ویژه ، آقای عرب مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) و آقای حقانی ، آقای اکبرزاده و آقای بدیعی معاونین فرمانداری ویژه در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) برگزار شد.
#سال_مهار_تورم_رشد_تولید
🇮🇷 @skh_tabas 🇮🇷
طبسیا 🌴
درجستجوی گمشدگان کویر حلوان آزادوار فعال گردشگری در گفتگو با خبرنگار ما از گمشدن تعدادی گردشگر در
گمشدگان کویر حلوان پیداشدند.
آزادوار فعال گردشگری در گفتگو با خبرنگار ما از گمشدن تعدادی گردشگر در کویر حلوان خبر داد که به کمک نیروهای محلی پیداشدند .
وی گفت از پنج روز قبل این گردشگران با سه خودرو آفرود به منطقه آمده اند که با دو خودرو به کویر رفته بودند
وی تصریح کرد این افراد در نزدیکی خور کمپ زده بودند که امروز با کمک اهالی محلی پیدا شدند
#گردشگری #کویر_حلوان #کویر #آفرود
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
هدایت شده از معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس
💢افتتاح بازارچه و نمایشگاه توانمندی های زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) ترنج بانو
📸 به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس؛ بازارچه و نمایشگاه توانمندی های زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) ترنج بانو توسط حجت الاسلام محمدی امام جمعه شهرستان طبس ، رحیمی معاون استاندار و فرماندار ویژه ، عرب مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) ، آقایان حقانی ، اکبرزاده ، بدیعی معاونین فرمانداری ویژه و دیگر مسئولین شهرستان طبس صورت گرفت.
#سال_مهار_تورم_رشد_تولید
🇮🇷 @skh_tabas 🇮🇷
🔻برگزاری #اولین جلسه شورای اسلامی #بخش_دیهوک در سال ۱۴۰۲
🔺دیدارهای نوروزی با #امام جمعه و #بخشدار دیهوک
🔷آقایان ابوالقاسم ندایی ، اسماعیل کاظمی ، محسن عابدی ، عباس خداوردی و مصطفی محمدی اعضای شورای اسلامی بخش دیهوک قبل از برگزاری جلسه رسمی شورا ، ابتدا با حاج آقای استاد امام جمعه محترم و سپس با مهندس توکلی بخشدار محترم دیدار و ضمن تبریک سال جدید و ماه مبارک رمضان به بیان عمده ترین مسائل و مشکلات بخش پرداخته و خواستار پیگیری جدی آنها شدند.
مشروح مسائل مطرح شده
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
طبسیا 🌴
🔻برگزاری #اولین جلسه شورای اسلامی #بخش_دیهوک در سال ۱۴۰۲ 🔺دیدارهای نوروزی با #امام جمعه و #بخشدار د
🔺دیدارهای نوروزی با #امام جمعه و #بخشدار دیهوک
🔷آقایان ابوالقاسم #ندایی ، اسماعیل #کاظمی ، محسن #عابدی ، عباس #خداوردی و مصطفی #محمدی اعضای شورای اسلامی بخش دیهوک قبل از برگزاری جلسه رسمی شورا ، ابتدا با حاج آقای استاد امام جمعه محترم و سپس با مهندس توکلی بخشدار محترم دیدار و ضمن تبریک سال جدید و ماه مبارک رمضان از پیگیری های انجام شده در سال گذشته قدردانی و مشکلات بخش دیهوک را یادآور شدند و تاکید کردند با وفاق و همدلی در سال جدید باید مشکلاتی که سالها برای حل آنها وعده داده می شود ولی حل نمی شود ، چاره اندیشی شود .
🔻#مصطفی_محمدی رئیس شورای اسلامی بخش دیهوک با بیان اینکه در برخی حوزه ها از جمله گاز و آسفالت معابر اقدامات خوبی صورت گرفته و نیازمند ادامه هست ولی در برخی حوزه ها در حل مشکلات روستاها #کوتاهی_می شود ، گفت :
باید در راستای حل مشکلات روستاها بویژه حل مشکل کمبود و نبود آب توجه جدی و عملیاتی صورت پذیرد .
🔺وی گفت : بسیاری از ادارات #حتی_پاسخ_مکاتبات شوراها به عنوان نمایندگان مردم را هم نمی دهند و مکاتبات شورا از سوی ادارات #پیگیری_نمی شود که نیازمند توجه ویژه است.
🔴 رئیس شورای بخش دیهوک با انتقاد از شورای اسلامی روستای #زنوغان که پس از گذشت حدود دوسال از عمر شورای اسلامی دوره ششم علیرغم تذکرات متعدد شورای بخش و بخشداری نتوانسته اولین وظیفه شورا یعنی #انتخاب_دهیار را انجام دهد ، گفت : انجام پروژه های عمرانی دهیاری زنوغان توسط شورای اسلامی روستا وفق مقررات مالی دهیاری ها نیست.
🔴 #عمده_ترین مسائل و #مشکلاتی که در این دیدارها توسط اعضای شورای اسلامی بخش مطرح و #خواستار_پیگیری_جدی آنها شدند :
🔻 جلوگیری از خروج نیروهایی که با امتیاز کار در بخش دیهوک پذیرفته و استخدام شده اند ولی بلافاصله پس از تصاحب پست سازمانی ادارات این بخش (بخشداری (۲ نفر) و سایر ادارات) به سایر شهرستانها و مرکز شهرستان بدون جایگزین منتقل می شوند که این موضوع آسیب جدی به تامین نیروی انسانی بخش وارد می کند.
🔺فرآیند لاک پشتی و کند دوبانده سازی جاده ها (دیهوک به طبس و فردوس) و کیفیت نامطلوب بخشی از جاده دیهوک - بیرجند که شهرستان و اداره متولی آن مشخص نیست.
🔹 کمبود امکانات و نیروی انسانی در حوزه ی مرکز درمانی دهستان کویر که در ایام تعطیلات نوروزی بدون آمبولانس است (آمبولانس پارک است) پاسخ مسئول مرکز زنوغان علت آن را نبود راننده اعلام کرده است.
🔸 مشکل جذب اعتباراتی که به پروژه های بخش تخصیص یافته ولی به سایر پروژه ها حتی در شهرستان های دیگر هزینه می شود.
🔹تعطیلی برخی واحدهای خدمات رسان : پلیس بعلاوه ۱۰ ، دفترخانه اسناد رسمی ، مرکز ترک اعتیاد و ... که با استفاده از امتیازات و تسهیلات بخش دیهوک مجوز گرفته ولی در این بخش فعالیت نمی کنند .
🔻پروژه آبرسانی روستاهای دهستان کویر و روستاهای اقماری دیهوک علیرغم اینکه پیشرفت خوبی داشته و در مراحل پایانی قرار دارد ، متاسفانه بدلیل عدم پرداخت طلب پیمانکاران مربوطه ، پیمانکاران اتمام و تحویل کامل پروژه ها را منوط به پرداخت طلب شان دانسته و پروژه ها را گرو نگه داشته اند و نتیجه آن عدم بهره مندی مردم روستاها از آب بهداشتی است که موجب نارضایتی مردمی در روستاهای دهستان کویر و اقماری دیهوک شده و به مشکلات آنها توجه نمی شود.
🔷 عدم تکمیل مخزن آب ۲۰۰۰ مترمکعبی مرکز بخش دیهوک و مخازن آب روستاهای اصفهک و پیکوه که قرار بود سال ۱۴۰۱ به بهره برداری برسد ولی هنوز شروع نشده است.
🔷 مشکل مرتع داران محله های چهارطاق ، تلخ آب ، لهدی و شندای حجنه که مجوزهای لازم توسط ادارات مربوطه برای شان صادر نمی شود.
🔶 مشکل مسدود بودن جاده حاجی آباد (سرند) پس هر بارندگی و عدم بازگشایی آن.
🔺 مشکل سرمحیط بانی بخش دیهوک که ساختمان آن سالهاست نیمه تمام رها شده است.
🔻مشکل وضعیت آب روستای نای بند .
🔹 مشکل تردد تریلی های معدنی با تناژ بسیار بالا و غیراستاندارد در جاده های روستایی سرند ، ماودر و رضویه که خطرات جانی زیادی را برای کاربران جاده ای این روستاها متحمل می سازد.
🔴 مشکل عدم اختصاص اعتبارات از معادن بخش برای توسعه راه ها و حل مشکلات که تاکنون هیچ گونه کمک قابل ملاحظه ای به بخش دیهوک مخصوصا حوزه ی روستایی انجام نشده است.
🔺مسدود بودن خروجی روستای زنوغان به سمت اسفندیار که تمام کاربران جاده ای با حرکت حدود یک کیلومتری در جهت خلاف لاین کرمان به سمت دیهوک و عبور عرضی کاملا نا ایمن از عرض لاین دیهوک به سمت کرمان وارد جاده اسفندیار می شوند علیرغم اعلام فرماندهی پلیس راه استان بر خطرساز بودن مسیر حرکت خودروها در جهت خلاف جریان تردد ، دستگاه های متولی موضوع را به یکدیگر پاس کاری می کنند و هیچ تصمیم منطقی برای حل آن گرفته نمی شود.
✍ روابط عمومی شورای اسلامی بخش دیهوک
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴