معرفی داوران سومین جشنواره ملی عکس و فیلم مستند "کویر و زندگی "
#استاد_علی_قلمسیاه
🔸علی قلمسیاه، شهریور 1323 در یزد متولد شده است. عکاسی را در دوران دبیرستان و از سالهای 1336 آغاز کرده و از سال 1340 در زمینه های عکاسی از طبیعت و ورزش فعالیت نموده است.
🔸او همچنین عکاسی پیشرفته را در موسسات و دانشکده های عکاسی از سال 1360 تدریس می نماید.
🔸علی قلمسیاه با عکاسی از رویدادها ، بازیهای المپیک ، پاراالمپیک و بازیهای جهانی از المپیک 1988 در کارنامه عکاسی خود تجارب ارزنده ای دارد. از آثار عکاسی وی تاکنون نمایشگاههای متعددی در ایران و دیگر کشورهای جهان برگزار شده است. قلمسیاه سمت دبیر اجرائی 3 دوره اول تا سوم نمایشگاه دوسالانه عکس موزه هنرهای معاصر ایران را از افتخارات کارنامه عکاسی خود می داند.
🔸از سال ۱۳۶۴ تا کنون تدریس عکاسی در دانشگاههای الزهرا،دانشکده ی هنرهای زیبای دانشگاه تهران، دانشکده هنرو معماری دانشگاه آزاد، دانشکده هنر،دانشگاه بین
المللی قزوین، دانشکده ی سینما وتئاتر وموسسات آموزشی بسیاردیگر را در کارنامه آموزشی وفرهنگی خود دارد .
.....................................
#میزبان_شما_در_آئین_اختتامیه_هستیم
چهارشنبه ۱۱ بهمن_ساعت ۱۸:۳۰
تالار همایش میقات الرضا
📚@FarhangTabas
روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان طبس
🌴@tabasya👈#طبسیا🌴
#پویش_ملی_سلامت:
تغذیه سالم
((تاریخ ۱ تا ۱۵ بهمن ۱۴۰۲))
🔶واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان طبس
🔶واحد آموزش و ارتقاء سلامت بیمارستان طبس
✍روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
#چهاردهمین_پویش_ملی_تغذیه
((۱ تا ۱۵ بهمن ۱۴۰۲))
💠مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش میدهد.
🔶واحد آموزش و ارتقاء سلامت - واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان طبس
✨️ روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
📜 فرعون و خوشه انگور 🍇
روزی ابلیس نزد فرعون رفت.
فرعون خوشهای انگور در دست داشت و تناول میکرد.
ابلیس گفت: آیا میتوانی این خوشه انگور تازه را به مروارید تبدیل کنی؟
فرعون گفت: نه.
ابلیس به لطایفالحیل و سحر و جادو، آن خوشه انگور را به خوشهای مروارید تبدیل کرد.
فرعون تعجب کرد و گفت: احسنت!
عجب استاد ماهری هستی.
ابلیس خود را به فرعون نزدیک کرد
و یک پس گردنی به او زد و گفت: مرا با این استادی و مهارت حتی به بندگی قبول نکردند، آن وقت تو با این حماقت، ادعای خدایی میکنی؟!
✍ حال و روز بعضیا تو این روزاست.....
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسمه تعالی
سلسله مباحث پاسخگویی به سوالات پیامبر شناسی
سوال: چرا همه پیامبران در منطقه غرب آسیا مبعوث شدند و پیامبری که در آفریقا یا آمریکا یا دیگر نقاط زمین مبعوث شده، نداریم؟ چرا در قرآن نام سایر پیامبران نیست؟ وقتی پیامبر نداشتند پس تکلیفی هم نداشته اند پس خداوند چگونه می خواهد به آنان پاداش دهد یا آنان را مجازات کند؟
پاسخ:
1. خداشناسی و خداپرستی فطری انسان است؛ یعنی انسان ها فطرتا خداشناس و خداپرست هستند. اگر هم به فرض بپذیریم که در مناطقی مانند آفریقا و اروپا پیامبرانی مبعوث نشده اند باز هم انسان به مقتضای فطرت خود می تواند تا حدودی راه درست زندگی را تشخیص دهد و خداوند هم بر اساس همان مقتضای فطرت از افراد بازخواست خواهد کرد همان طور که پیامبران قبلِ حضرت نوح علیه السلام مردم به عمل به مقتضای فطرت دعوت می کردند و هنوز شریعتی مدون برای بشر نیامده بود.
2. گرچه در قرآن کریم اسامی حدود 28 نفر از انبیای الهی آمده که همه در منطقه ی غرب آسیا مبعوث شده اند، اما معنای این حرف این نیست که سایر نقاط جهان پیامبر نداشته است. اولا خود قرآن کریم اذعان دارد که هر جا امتی بوده انذار دهنده ای برای آنان آمده است (فاطر، 24)؛ ثانیا بیان می کند که داستان برخی از پیامبران برای تو (پیامبر) نقل کردیم و داستان دیگران را نقل نکردیم (نساء، 164)، ثالثا از آنجایی که قرآن در منطقه شبه جزیره نازل شده قاعدتا باید از پیامبرانی سخن بگوید که مردم داستان آنان را شنیده اند یا آثار بجا مانده از اقوام آنان را دیده اند. رابعا مطابق روایات خداوند 124000هزار پیامبر مبعوث کرده که داستان بسیاری از آنان را ما نشنیده ایم اما یقین داریم که مبعوث شده اند.
3. از بین 124000هزار پیامبر فقط پنج نفر صاحب شریعت بوده اند و 113 نفر رسول بوده اند که مامور تبلیغ بوده اند و اینان عمدتا در جاهایی حضور داشته اند که جمعیت بیشتر بوده است و بقیه پیامبران وظیفه تبیلغ این پنج شریعت را به عهده داشته اند. بنابراین ممکن است پیامبر اولوالعزم در منطقه ای بوده که بیشترین افراد کرده زمین در آن منطقه بوده اند و هم زمان رسولان و پیامبران بسیاری در سایر نقاط زمین شریعت او را تبلیغ می کرده اند، همچنانکه که در زمان حضرت ابراهیم حضرت لوط هم به تبلیغ در بخش دیگری از آن سرزمین مشغول بود.
جمع آوری و تالیف: دکتر محمد اسماعیل زاده- کارشناس تعلیم و تربیت اسلامی – مشاور خانواده
كانال معارف اسلامی و پاسخگويي به سوالات و شبهات دینی 👇 👇 👇
لینک کانال در تلگرام – شماره تماس با کارشناس
https://t.me/andiseh09132532756
لینک کانال در ایتا – شماره تماس با کارشناس
https://eitaa.com/dr09132532756
️آدرس: طبس گلشن، فاز یک امیر المومنین (ع)، مسجد ائمه بقیع علیهم السلام، كانون فرهنگي _ تبليغي مسجد ائمه بقيع (عليهم السلام) با رويكرد تخصصي _ خانواده و سبك زندگي اسلامي
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
#آستان_مبارک
📚 بازدید دانش آموزان پایه دوم دبستان صالحزاده از فرهنگسرا و کتابخانه حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)
💠 گفتنی است دانش آموزان پس از زیارت بارگاه نورانی حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)، از فرهنگسرا و کتابخانه بازدید و با فعالیت های فرهنگی و اجتماعی مجموعه،بخش های کودک، کتب مرجع، مجلات، نحوه بازیابی کتاب، خدمات واحد سمعی و بصری و میز امانت کتاب، شرایط عضویت و... آشنا شدند.
🆔 @MighatAlReza
⭕️ آگهی فراخوان مناقصه عمومی تهیه مصالح،ساخت،حمل و نصب حفاظ بتنی مفصلی با اولویت محور شریانی طبس-یزد و اجرای روشنایی نقطه ای نقاط پرتصادف استان خراسان جنوبی
🔰 با توجه به اینکه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی در نظر دارد نسبت به ایمن سازی مقاطع حادثه خیز محور جاده ای طبس-یزد و نقاط پرتصادف راه های حوزه استان از طریق برگزاری تشریفات مناقصه عمومی به شرح فوق اقدام نماید لذا از تمامی پیمانکاران حائز شرایط دعوت بعمل می آید در صورت تمایل، ضمن مراجعه به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) و کسب اطلاعات بیشتر، در این مناقصه عمومی شرکت فرمایند
✍ روابط عمومی اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای طبس
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴