بسمه تعالي
سلسله مباحث مشاوره قبل ازدواج
موضوع: سخن گفتن از روابط گذشته در فرایند شناخت
گروه مخاطب: پسران و دختران در آستانه ازدواج
مقدمه
یکی از آسیب هایی که زندگی جوانان را بعد از عقد و در حین زندگی مشترک تهدید می کند این است که دختر و پسر برای این که صداقتشان را به یکدیگر ثابت کنند در جلسات آشنایی و خواستگاری تمام روابطی را که در گذشته با دیگران داشته اند بیان می کنند. سوال این است که آیا مطرح کردن چنین سوالاتی به صلاح هست یا نیست و اگر دختر و پسر این سوال را از یکدیگر پرسیدند تا چه حد مجاز هستند در این باره پاسخ بدهند؟
جهت راهنمایی نکاتی تقدیم می گردد:
1. روابط رسمی مانند نامزدی، عقد یا ازدواج باید در جلسات اولیه گفته شود.
2. تاکید عقل، دین و اخلاق بر عدم رابطه عاطفی و جنسی قبل ازدواج، جهت تبعات و پیامدهای ناگواری است که برای دختر و پسر به همراه دارد. وقتی در رابطه نبوده با عزت و آزاد و سرافزار سرش را بالا می آورد و به این پاکی خود افتخار می کند. اما اگر در رابطه بوده و الان توبه کرده نگران است که رازش بر ملا نشود و اگر توبه نکرده که مصیبت برای او دو چندان است.
3. روابطی که اگر بعدا فاش شود طرف مقابل احساس فریب خوردگی کند باید گفته شود مثل این که دختر باکره نباشد. دختری که در اثر رابطه جنسی پرده بکارت خود را از دست داده اگر چنین موضوع مهمی را از پسر پنهان کند و بعد پسر متوجه شود می تواند عقد را بهم بزند. پس حیا و عفت داشته باشید که به مشکل برنخورید.
4. روابط اجتماعی ساده بدون احساس و عاطفه نیازی به بازگو کردن ندارد مثل این که در دوران دانشجویی پسر جزوه درسی را از دختر خانمی گرفته است.
5. بهتر است از روابطی که در گذشته بوده و وابستگی به آن تمام شده و شما از آن گناه توبه کرده اید و دیگر هیچ اثری از آن نیست حرفی به میان نیاید. اگر توبه شما حقیقی باشد مطمئن باشید که خداوند ستار العیوب است و به شما کمک خواهد کرد که ازدواج موفقی داشته باشید.
6. اگر می خواهید به خواستگاری بروید یا خواستگار دارید و هنوز در رابطه هستید لطفا ابتدا رابطه را قطع کنید تا هیچ اثری از رابطه قبلی در زندگی شما نباشد و آن وقت به خواستگاری بروید یا خواستگار را بپذیرید، چرا که با وجود چنین شرایطی نخواهید توانست تصمیم درست بگیرید و هم در صورت سوال کردن از شما مجبور به دروغ گفتن خواهید شد.
7. به این نکته توجه داشته باشند در صورتی که از روابط عاطفی و جنسی گذشته از شما سوال شد به گفتن کلیات بسنده کنید و جزییات روابط را بازگو نکنید. بگویید انسان جایز الخطاست. اگر طرف مقابل اطلاعات بیشتری درخواست کرد اطلاعات بیشتر در اختیار او قرار ندهید. از حالات چهره ، سخنان، زبان بدن و نوع نگاهش می توانید بفهمید چقدر این مسائل برای او اهمیت دارد.
8. مهم ترین آسیبی که زندگی مشترک چنین افرادی را تهدید می کند ایجاد سوء ظن و بدگمانی نسبت به همسر است. وقتی شما در جلسات خواستگاری از روابط گذشته سخن به میان می آوردید یک ذهنیت منفی در همسر آینده ایجاد می کنید که این ذهنیت منفی او را رها نمی کند و دیوار بی اعتمادی بین شما شکل می گیرد به همین جهت ممکن است به شما شک بکند و بخواهد شما را امتحان کند یا ممکن است نسبت به مکالمات و فضای مجازی و ارتباطات شما حساس شود و زندگی را تبدیل به جهنمی برای شما بکند. آسیب دیگر این است که پیوسته شما ترس و دلهره دارید که نکند آن شخصی که با او قبلا در رابطه بوده اید تصمیم بگیرید زندگی شما را خراب کند. آسیب دیگر این است که ممکن است شما همسرتان را با دوست قبلی مقایسه کنید و احساس کنید که همسرتان ویژگی های خوب اخلاقی دوست قبلی را ندارد چرا که در او فقط صفات خوب و زیبا را می دیده اید و الان که وارد زندگی مشترک شده اید اخلاق خوب و بد همسرتان را با هم مشاهده می کنید.
تالیف : دکتر محمد اسماعیل زاده – کارشناس تعلیم و تربیت اسلامی- مشاور خانواده
# مشاوره خانواده - ازدواج- تحکیم خانواده - تربيت فرزند 👇 👇 👇
لینک کانال در ایتا – شماره تماس با کارشناس
https://eitaa.com/dr_9132532756
آدرس: استان خراسان جنوبی، طبس گلشن، فاز یک امیر المومنین (ع)، پشت دادگستری، کانون فرهنگی – تبلیغی مسجد ائمه بقیع (علیهم السلام) با رویکرد تخصصی مشاوره خانواده و دارای مجوز رسمی از سازمان تبلیغات اسلامی، مشاوره کودک، نوجوان و جوان، مشاوره فردی (اعتقادی، اخلاقی، مشکلات روحی روانی)، مشاوره تحصیلی، مشاوره ازدواج (انتخاب همسر، خواستگاری، نامزدی و عقد)، تحکیم خانواده (زوج درمانی، خانواده درمانی، تربیت دینی فرزندان)
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
2024_06_26_14_18_27.mp3
4.42M
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 حاج حسین یکتا : هر جا حرف ولایت را گوش کردیم ، معادلات دشمن بهم خورد .
🔸 کلام ولایت توش حکمته ، امر ولایت توش نورانیته ، امر ولایت توش برکته
🔸 هر که دنبال ظهوره ، جمعه روز حضوره
🔸ظاهرش جمعه می ریم پای صندوق رأی ، باطنش امتحانه ، از ما دارند امتحان می گیرند .
#انتخابات امتداد بدرقه شهیدان
#انتخاب اصلح
#مشارکت حداکثری
🌴 @Tabasya 🌴
#مدارک_لازم_فرآیند_انتخابات
جهت انجام فرایند اخذ رای در انتخابات ۱۴مین دوره ریاست جمهوری لازم است یکی از مدارک ذیل ارائه گردد :
۱_ کارت ملی جدید
۲_شناسنامه( جدید یا قدیم)
#دو_روز_نا_انتخابات
۱۴۰۳/۰۴/۰۶
✍کمیته اطلاع رسانی و مستندسازی ستاد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری _ شهرستان طبس
🌴 @Tabasya 🌴
🔹در هجدهمین جلسه شورای عالی مسکن کشور؛
💠 ۵۷۸ واحد نهضت ملی مسکن دراستان خراسان جنوبی افتتاح و به ۲ هزار متقاضی زمین رایگان تخصیص یافت
🔹امروز چهارشنبه ۶ تیر در هجدهمین جلسه شورای عالی مسکن که به ریاست محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری و با حضور مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و سایر اعضای شورای عالی مسکن در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد ۶۶ هزار و ۷۹۱ واحد نهضت ملی مسکن در کشور افتتاح و به ۵۱ هزار و ۷۴۰ متقاضی واجد شرایط زمین واگذار شد.
🔹مدیرکل راه وشهرسازی خراسان جنوبی پس از این مراسم در نهمین جلسه شورای مسکن استان که به ریاست معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری برگزار شد گفت: ازتعداد کل واحدهای افتتاح شده در کشور ۵۷۸ واحد مربوط به خراسان جنوبی است وشامل ۷۷ واحد مسکن حمایتی ۱۴۳ واحد خودمالک ۱۶۳ واحد بازآفرینی و ۱۹۵ واحد روستایی است.همچنین از ۲ هزار قطعه زمین تخصیصی دراستان هزار و ۴۰۰ قطعه مربوط متقاضیان نهضت ملی مسکن و ۶۰۰ قطعه به متقاضیان جوانی جمعیت می باشد.
🔹وی ادامه داد: تاکنون در طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در استان حدود ۱۲۵ هزار نفرثبتنام کردند که از این تعداد ۴۵ هزار و ۸۶۸ نفر تأیید نهایی شدهاند.
🔹میرمحمد مودی افزود: تعداد ۲۰ هزار و ۸۶۴ واحددارای پروانه ساختمانی، تعداد ۱۴ هزار و ۳۲۸ واحد در مرحله اتمام فونداسیون، نه هزار و ۵۸۵ واحد به مرحله اتمام اسکلت و سقف، پنج هزار و ۶۸۵ واحد به مرحله اتمام سفتکاری و دوهزار و ۶۱۵ واحد به مرحله اتمام نازک کاری رسیده است.
🔹دبیرشورای مسکن استان ادامه داد: در طرح جوانی جمعیت نیز ۲۰ هزار و ۷۳۶ نفر در استان ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۱۱ هزار و ۲۹۱ نفر برای فرزند سوم و بیشتر و ۹ هزار و ۴۳۵ نفر برای ۴ فرزند زیربیست سال ثبت نام کرده اند.
🔹وی بااشاره به اینکه تاکنون برای ۱۱ هزارو۲۷۳ نفر تامین زمین انجام شده افزود:از تعداد کل متقاضیان ثبت نامی ۸ هزار و ۸۱۰ نفر تایید نهایی شده اند وبرای ۶ هزار و ۸۱۷ متقاضی قرعه کشی انجام وبرای ۲ هزارو ۴۳۳ متقاضی تخصیص زمین در سامانه انجام گرفته است.
♦️ اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی خراسان جنوبی
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
#اطعام علوی
طبخ ۲۷۰۰ پرس غذای گرم به مناسبت عیدسعیدغدیر به همت خیرین وحامیان محترم باهمکاری گروه جهادی شهید حججی، گروه جهادی شهید علیجان مرادی، مرکز نیکوکاری باب الحوائج و مرکز نیکوکاری پنج تن محله میان آباد و توزیع بین نیازمندان بخش دستگردان.
انشالله مورد رضایت خداوند متعال قرار گیرد.
✍️روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) بخش دستگردان
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ موشن گرافی آفت خطرناک مگس میوه مدیترانه
🔸 مديريت در کاهش خسارت مگس ميوه مديترانه در گرو مبارزه همگانی کشاورزان برای کاهش سطح خسارت این آفت در باغات است.
✅ ردیابی و شناسایی آغاز فعالیت آفت
✅ پایش آفت با استفاده از تله جلب کننده سراتراپ، قرص سراتینکس، سراتل
✅ جمع آوری و دفن میوه های آلوده در عمق ۴۰ سانتیمتری
✅ طعمه پاشی پروتئین هیدرولیزات همراه با حشره کش مالاتیون
https://eitaa.com/mjktabas
معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان طبس
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
50.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دعوت_به_حضور_حداکثری
#تبیین_اهمیت_و_جایگاه_انتخابات
📹ببینید/ سخنان مهم آقای سید ابوالفضل حقانی مسئول کمیته اطلاع رسانی و مستندسازی ستاد انتخابات شهرستان طبس پیرامون لزوم حضور حداکثری مردم در انتخابات چهاردهم دوره ریاست جمهوری در روز ۸ تیر ماه ۱۴۰۳
#دو_روز_نا_انتخابات
۱۴۰۳/۰۴/۰۶
✍کمیته اطلاع رسانی و مستندسازی ستاد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری _ شهرستان طبس
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
21.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
84.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#افزایش_دو_برابری
#ظرفیت_پست_برق_طبس
#یادگار_شهید_آیت_الله_رئیسی
در سه سال اخیر در حوزه پست ۱۳۲ طبس، پست ۱۳۲ دیهوک و زیرساختهای حوزه برق شهرستان مبلغ ۴۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
ارتقاء برق شهرستان طبس با افزوده شدن ترانس برق بروز و مجهز تر از نوع قبلی متناسب با شرایط آب و هوایی شهرستان با اعتباری بالغ بر ۲۷۰ میلیارد تومان
با توجه به سرمایهگذاری انجام شده ظرفیت پست برق طبس به دو برابر افزایش و این باعث شده تا با توجه به برنامهریزیهای انجام شده برای تامین برق واحدهای نهضت ملی مسکن در سایتهای مختلف مشکلی را نخواهیم داشت.
#دو_روز_تا_انتخابات
۱۴۰۳/۰۴/۰۶
✍کمیته اطلاع رسانی و مستندسازی ستاد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری _ شهرستان طبس
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴