#شعر_فلسطین
سعدیا! دیگر بنیآدم برادر نیستند
جملگی اعضای یک اندام و پیکر نیستند
عضوهای بیشماری را به درد آورده چرخ
عضوهای دیگر اما یار و یاور نیستند
کودک چشمآبی غرب و سیهچشم عرب
در نگاه غربیان با هم برابر نیستند
شاید اطفالی که اکنون در فلسطین زندهاند
تا رسد شعرم به این مصراع، دیگر نیستند
از نگاه غربیان انگار در مشرقزمین
مادران داغ کودکدیده مادر نیستند
نزد آنانی که میگریند در سوگ سگان
صحنههای قتل انسان گریهآور نیستند
کاش بیبیسی سوال از باربیسازان کند:
این عروسکها که میسوزند دختر نیستند؟
ای نتانیاهو اگر مردی تو با مردان بجنگ
گرچه اسرائیلیان از دم مذکر نیستند
بیمروت! کودکاند اینها نه مردان حماس
خانهاند اینها که شد ویرانه، سنگر نیستند
کودکان هرچند بسیارند در ویرانهها
ساقههای ترد ریحاناند لشکر نیستند
خادمان کعبه سرگرماند در کابارهها؟
یا که اهل جنگ جز با رقص خنجر نیستند؟
بار دیگر خو گرفت این قوم با دخترکشی؟
یا که غیرت داده از کف یا دلاور نیستند؟
پشتهها از کشتهها پیداست، دنیا کور نیست؟
آسمان از ناله پر شد، گوشها کر نیستند؟
تا به کی کودککشی در غزه؟ آیا غربیان
در هراس از انتقام اهل خاور نیستند؟!
😔
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قرار_هر_روز
السَّلامُ عَلَيْكَ يابْنَفاطِمَةَسَيِّدَةِنِساءِالعالَمِينَ
#صلیاللهعلیڪیاسیدالشهدا
دیگردلینماندهکهدلبربخوانَمَت
هجرانِکربلایتودلِرامُذابکرد
#حسینجان💔
#اربابــ¹²⁸
یڪ ره تورا ببینم ، پس پیش تو بمیرم
من بیش از این ندارم ، در عالم آرزویے
🕌 سلام محضر اربابمون به نیابت از جمیع شهدا و اموات مومنین جهت تعجیل در فرج وسلامتی مولایمان
📿 السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ. 📿.
#امام_حسین_علیه_السلام؛
مردم مأمورند تا ما را بشناسند و به سوی ما بازگردند و تسلیم ما باشند. سپس فرمود: و در غیر این صورت اگر به سوی ما باز نگردند و از ما پیروی نکنند، هر چند که روزه بدارند و نماز بخوانند و به یگانگی خداوند اقرار نمایند، در شمار مشرکین خواهند بود.
«الکافی، جلد ۲، صفحه ۳۹۸»
اللّٰھمعجللولیڪالفرج
•┈—┈—┈✿┈—┈—┈
@tabibdavvar
ای ز نسل حسین و کرببلا ،،
شکر حق فاطمه نشانی تو ،،
بی بصیرت چرا نمی فهمد ،،
نائب صاحب الزمانی تو
تا روز ظهور مهـــــــــــــدے انشاءالله بر روے سرم سایه ے آقـــــ🌜ــــا باقـــــے است..
#اللهم_احفظ_قائدنا_الامام_خامنه_ای
#لبیک_یا_خامنه_ای
#رهبر_انقلاب_اسلامی
@tabibdavvar
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیبایی طبیعت و نعمت های الهی که انسان را شگفت زده می کند.
در طبیعت که قدم می زنی، می فهمی که خداوند چقدر کنترل همه ی امور در دستش است. به قول همان مثل معروف که میگوید برگی از به اذن خداوند روی زمین نمی افتد، اگر به دور و اطرافت نگاه کنی، می بینی که همه چیز طبق یک سیستم خاص پیش می روند. درختان آرام آرام، شکوفه داده و سپس به بار می نشینند؛ هوا گرم بوده و کم کم شور و حال هوای زمستانی خود را نشان می دهد و … . در همه ی اینها نشانه هایی از قدرت خداوند نهفته است. کاش ما هم بدانیم که اگر خداوند به همه ی اینها نظارت می کند، پس قطعا زندگی ما که روح او در وجودمان نهادینه شده است هم برایش اهمیت دارد و هیچ وقت ما را وا نمی گذارد. پس کاش تنها به او توکل کنیم و برای اجابت خواسته هایمان به دنبال غیر از خدا نرویم.
@tabibdavvar
5.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#أَلسَّلامُـ عَلَۍ الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ
سَلامـ برآن اعضاے قِطعہقِطعہ شده..💔
🔷امام صادق علیه السلام فرمودند :
کسى که قبر حسین علیه السلام را زیارت نکند پس از خیر کثیر محروم مانده و به ازای هر سالی که میتونسته بره کربلا و نرفته ،از عمرش یک سال کسر مى شود و چه بسا افرادی ۳۰ سال عمرشون کم شده بخاطر ترک زیارت امام حسین (ع)
منبع : کتاب کامل الزیارات باب 61 حدیث سوّم
🔅[پایتختِ خدا]
💠برای امام رضا
بریدم از کورهراه دنیا، به پایتخت خدا رسیدم
گذشتم از پایبستِ غفلت، به پایبوس رضا رسیدم
هنوز در جادهها اسیرم، هنوز در حیرت مسیرم
که من کجا و به او رسیدن؟ کجاست اینجا؟ کجا رسیدم؟
گرسنه بودیم، نان عطا کرد، به بینوایان جهان عطا کرد
که نان ما و نوای ما اوست، اگر به نان و نوا رسیدم
اگر تو راهی؟ چرا رسیدن؟ چقدر راه است تا رسیدن
خوشا به حسنالقضا رسیدن، خوشم؛ به حسنالقضا رسیدم
مبارکم باشد این تشرف، خود وصال است این توقف
هزار افسوس و صد تاسف، جز این حرم هرکجا رسیدم
به شوق لبخند روشنِ تو، پر از اذانِ نماز صبحم
به شوق گیسوی چون شب تو، پی نمازِ عشا رسیدم
نه عرض حاجت به غیر بردم، نه خلق را التماس کردم
که منبه هرچه رسیدم اینجا ، از التماسِ "دعا" رسیدم
به صحن "جمهوری" آمدم باز! چقدر مردم! چقدر مردم!
حیاط "آزادی" است و من هم، ز هر تعلق رها رسیدم
به نزد شاه آمدم؛ ببینید! پر از گناه آمدم؛ ببینید!
چه سربلندم، چه سربهزیرم، که من به این سرسرا رسیدم
سر من و امتثال امرِ، مطاعتان ای همیشه سلطان
نیامدم حاجتی بگیرم، به شوق "امر" شما رسیدم
نوایی از آسمان میآید، صدای "انصاریان" میآید
کنار تو ناگهان برای، شنیدنِ آن صدا رسیدم:
اللهم صل علی علی بن موسیالرضا المرتضی...
✏️رضا یزدانی
بسم الله الرحمن الرحیم
پرونده ویژه
نقش رسانه و استفاده درست از اپلیکیشنها در جنگ غزه
ص 1 از 2
1- یکی از موضوعات مهم مرتبط با «جنگ غزه» که شاید آنطور که باید مورد توجه قرار نگرفته است، نقش و اهمیت «رسانه» است. همه میدانیم که همواره، به موازات یک جنگ سخت - مثل آنچه 221 روز است در غزه جریان دارد، یا آنچه بیش از 2 سال است در اوکراین میبینیم - یک جنگ نرم و رسانهای نیز شکل میگیرد که اهمیت آن اگر، بیشتر از جنگ سخت نباشد، کمتر از آن نیست. این را هم میدانیم که، بزرگترین و تاثیرگذارترین رسانههای جهان نیز در اختیار غرب و صهیونیزم جهانی قرار دارد. با قدرت همین ابزار «رسانه» است که قدرتها اقدام به «اقناعسازی» میکنند. اقناعسازی برای انجام غیرانسانیترین و وحشیانهترین اعمال و جنایات جنگی. غرب با کمک همین رسانه بود که سال 1381 توانست به عراق لشکرکشی کند و تا «افکار عمومی» متوجه شود که چه کلاهی سرش رفته، میلیونها انسان بیگناه را در این کشور یا کُشت، یا معلول و زخمی کرد، یا یتیم و بیوه نمود. درباره فروپاشی شوروی نیز، گروهی از کارشناسان رسانه معتقدند، آنچه باعث شکست شوروی مقابل آمریکا و در نتیجه فروپاشی آن شد، برتری آمریکا در جنگ نرم یا «جنگ روایتها» بود نه توان اتمی و موشکی آن چرا که، هر دو تواناییهای نظامی و اتمی را داشتند.
2- چندی پیش ویدئوی مهمی از گفتوگوی
«ویلارد میت رامنی»، تاجر، سیاستمدار، حقوقدان و سناتور ارشد و قدیمی آمریکایی با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا منتشر شد. «میت رامنی» در حالی که گیج به نظر میرسید با حالت تعجب میپرسد: «چرا اسرائیلیها که همیشه در تبلیغات قوی بودند اینقدر افتضاح عمل کردند؟ همه به جای اینکه سر حماس فریاد بزنند، سر اسرائیل فریاد میزنند. در مورد ایران هم همینطور است. منظورم این است که اینجا چه اتفاقی در حال رخ دادن است؟ آنها
[ایران و حماس] چگونه [با مردم و افکار عمومی جهان] ارتباط میگیرند و اسرائیل و ما چگونه ارتباط میگیرم؟» و بلینکن هم اینطور پاسخ میدهد که: «مشکل شبکههای اجتماعی است. مردم را با تصویر احساساتی میکنند و... بلافاصله میت رامنی اضافه میکند: «پس خوب شد تیک تاک را بستیم.»(!)
طبق اظهارات میت رامنی، علت شکست رژیم صهیونیستی
- که متخصص جنگ روانی و رسانهای است و بسیاری از رسانههای بزرگ و تاثیرگذار جهان در اختیار سرمایهداران این رژیم است - در جنگ رسانه، فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است. اگر موبایلهای هوشمند نبود، اگر اپلیکیشنها و شبکههای اجتماعی نبود، چه بسا بسیاری از تصاویری که از جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در غزه منتشر شد، منتشر نشده بود و امروز نیز خبری از جنبشهای عظیم دانشجویی که در آمریکا و اروپا میبینیم، نبود. اگر رسانه فقط همان رسانه قدیمی و روزنامه و تلویزیون بود، چه بسا امروز به جای رژیم صهیونیستی سر حماس فریاد میزدند. اگر گوشیهای هوشمند نبود تا نشستن موشکها و پهپادهای ایرانی در سرزمینهای اشغالی را ثبت و در شبکههای اجتماعی منتشر کند، شاید امروز خیلیها باور کرده بودند، اسرائیل 99 درصد پرتابههای ایران را رهگیری کرده است!
3- گفتیم در طول تاریخ همواره موازی با جنگهای سخت، یک جنگ نرم و رسانهای هم وجود داشته است. این را هم نوشتیم که اهمیت رسانه و جنگ روایتها، کمتر از جنگ سخت نیست. در لابلای خطوط بالا به این مهم نیز اشاره شد که، رسانههای نوین و شبکههای اجتماعی توانستهاند جای رسانههای سنتی و قدیمی
مثل روزنامه و تلویزیون را بین مردم بگیرند. در مبحث «جامعهشناسی علم» میخوانیم، رسانه یک تکنولوژی است و انسان قرن 21 به دلیل ورود تکنولوژیهای نوین به زندگی، تبدیل به موجودی تنبل شده است که حال و حوصله مطالعه متون طولانی، سنگین و عمیق را ندارد. دنبال متنهای ساده شده و کوتاهی است که سریع خواده شود. این انسانِ مجهز به گوشیهای هوشمند و اپلیکیشنهایی شده است که باب میل او، تولید محتوا میکنند. هم، این تکنولوژی اسیر انسان است - چون مجبور است باب میل او محتوا تولید کند - و هم انسان اسیر تکنولوژی است - چون این تکنولوژی جذاب و دارای محتوای متنوع است و انسان بدون آن نمیتواند زندگی کند -
یک نوع وابستگی متقابل بین بشر قرن 21 و رسانه ایجاد شده است. در چنین دنیایی وقتی جنگی مثل جنگ غزه یا اوکراین رخ میدهد، طبیعی است که، مسلح بودن به چنین تکنولوژیهایی مثل مجهز بودن به موشکهای نقطهزن، حیاتی و مهم است. حماس اگر همه چیز را در جنگ باخته باشد - که قطعا نباخته است - افکار عمومی را بُرده است. دلیل این ادعای بزرگ نیز، صرفا اظهارات میت رامنی یا بلینکن نیست.
ص2 از 2
وضعیتی است که امروز در سرتاسر دنیا میبینیم، مهمترین و مستندترین دلیل است: محاکمه سران اسرائیل در دادگاه لاهه، قیام کمسابقه دانشگاهی در 5 قاره جهان، نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی، مفتضح شدن ابزار مظلومنمایی صهیونیستها یعنی هولوکاست، هوا شدن طرح شیطانی آبراهام، و از همه مهمتر، تبدیل شدن مسئله اسرائیل از «سازش با اعراب» به «اسرائیل چه زمانی فرو میپاشد» آن هم طی فقط چند ماه! این تغییر و تحولات که فقط طی 221 روز رخ داده است! شبیه به معجزه نیست؟!
4- مراکز مطالعاتی رژیم صهیونیستی میگویند، چند هفته پس از عملیات طوفان الاقصی و کشته شدن نزدیک به 1500 صهیونیست طی کمتر از دو روز، پژوهشی بینالمللی انجام دادند. بیش از 90درصد تجمعاتی که در دنیا برگزار شده بود - به دلیل همان برتری رسانهای - در حمایت از رژیم صهیونیستی بود. این درحالی است که اسرائیل به غزه حمله کرده و بمباران خانههای مردم را هم آغاز کرده بود. اما پس از بمباران و انهدام اولین بیمارستان در غزه و انتشار گسترده تصاویر جنایات اسرائیل که با گوشیهای تلفن همراه تصویربرداری شده بود! ورق خیلی زود برگشت و از آن پس بیش از 95درصد اعتراضهایی که در جهان برگزار میشد، در حمایت از ملت مظلوم فلسطین بود! درباره قیام دانشگاهی آمریکا نیز روایت مشابهی در یکی از رسانههای آمریکایی منتشر شده است. اعتراضهای دانشجویی کمتر از یک ماه است که آغاز شده و این درحالی است که از جنگ غزه بیش از 220 روز میگذرد. طبق گزارشهایی که منتشر شده است، تا پیش از جنگ غزه، شاید فلسطین و آنچه در این سرزمین اشغال شده میگذرد، دغدغه و مسئله فقط 10 درصد دانشجویان و اساتید دانشگاههای آمریکایی بود. اما امروز این اعتراضها به بیش از 200 دانشگاه این کشور سرایت کرده و تبدیل به دغدغه اکثریت نخبگان دانشگاهی آمریکاست. اگر قرار بود این دانشجویان و اساتید، اخبار مربوط به تحولات غزه را از رسانههای سنتی و روزنامه و تلویزیون آمریکا - که تحت نفوذ سرمایهداران صهیونیست هستند - دنبال کنند، آیا امروز علیه رژیم صهیونیستی و در حمایت از فلسطین قیام میکردند؟!
5- از آنجایی که یک: «اسرائیل» برای غرب، مسئلهای حیاتی است، دو: تکنولوژیهای نوین رسانهای اینبار کمانه کرده
و علیه همین غرب به کار گرفته شدهاند پیشبینی میشود، غرب برای محدود کردن فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، به قیمت زیر سؤال رفتن ادعای «آزادی بیان» و «گردش آزاد اطلاعات»، بسیار جدی وارد عمل شود و بلایی که بر سر «تیک تاک» آورد را بر سر دیگر اپلیکیشنها و پلتفورمهایی که به ساز آنها نمیرقصند بیاورد. غرب برای تیک تاک ضربالاجل تعیین کرده است که،
«یا تحت کنترل و مالکیت آمریکا در میآیی یا منحل میشوی!» اقدامی که هر کشوری - تاکید میشود - هرکشوری به سمت آن حرکت کرده، آماج حملات و تحریمهای سنگین قرار گرفته است.
جعفر بلوری
@tabibdavvar
هدایت شده از در محضر قرآن
به عالم گر تهی دستی به درگاه رضا(ع) رو کن
کز این در هیچکس با دست خالی برنمیگردد
#امام_رضا (ع) #چهارشنبه_های_امام_رضایی
🌹با سلام ثواب تلاوت آیه امروز را هدیه می کنیم به ارواح طیبه شهدا و درگذشتگان بالاخص شهید خدابخش بخشی رزگی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
✍️بررسی آیات دربرگیرنده #آیات_الأحکام و #حجیت_اجماع در قرآن کریم
۲- سوره آل عمران آیه ۱۰۳:
•┄❁بِـسْـمِاللّٰهِالرَّحمنِالرَّحیمْ❁┄•
💠وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا وَاذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَآءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِٓ إِخْوَانًا وَكُنْتُمْ عَلَىٰ شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَٰلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ
🌿و همگی به ریسمان خدا [= قرآن و اسلام، و هرگونه وسیله وحدت]، چنگ زنید، و پراكنده نشوید! و نعمت (بزرگِ) خدا را بر خود، به یاد آرید كه چگونه دشمن یكدیگر بودید، و او میان دلهای شما، الفت ایجاد كرد، و به بركتِ نعمتِ او، برادر شدید! و شما بر لبِ حفرهای از آتش بودید، خدا شما را از آن نجات داد؛ این چنین، خداوند آیات خود را برای شما آشكار میسازد؛ شاید پذیرای هدایت شوید.
✅نكتهها:
حضرت علیّ علیه السلام میفرماید: قرآن، حبل اللّه است. و از امام صادق علیه السلام نقل شده است كه فرمود: «نحن حبل اللّه» ما اهلبیت، حبل اللّه هستیم. و در روایت دیگری آمده است: علیّبن ابیطالب علیهما السلام حبل اللّه است.
ایجاد الفت میان دلها تنها به دست خداست. «فَأَلَّفَ بَیْنَ قُلُوبِكُمْ» قرآن خطاب به پیامبر میفرماید: «لَوْ أَنْفَقْتَ ما فِی الْأَرْضِ جَمِیعاً ما أَلَّفْتَ بَیْنَ قُلُوبِهِمْ» انفال، 63. اگر همهی سرمایههای زمین را خرج كنی نمیتوانی بدون خواست او بین دلها ایجاد الفت نمایی.
تفرقه، در ردیف عذابها و مجازاتهای الهی است. همچنین در اسلام دروغ گفتن برای ایجاد وحدت، جایز و راست گفتنِ تفرقهانگیز، حرام است.
✍ادامه دارد... .