◼️ کشور بدون مجلس، بدون رئیس دولت اما همه چیز آرام
▪️ از طالبان تا سعودی، ایران همه را با مقاومت هماهنگ کرد
▪️ استفادهی هوشمندانه ایران از اجتماع رهبران جهان در تهران
▪️ اردوگاه ایران این روزها، ساعتهایی خاص و متفاوت و تجربه ای کاملا جدید به لحاظ حکومت داری را سپری میکند. تجربهای که نه صرفا در ایران بعد از ۵۷ و نه حتی در ایران بعد از مشروطه که در طول تاریخ ایران بی سابقه به نظر میرسد.
رئیس دولت و وزیر امور خارجه به شهادت رسیده و دولتمردان مستقر باید انتخابات برگزار کنند در حالی که مجلس کشور دقیقا یک روز بعد از سقوط بالگرد رئیسجمهور به کار خود پایان داده و عملا جمهوری اسلامی دو قوه خود را در خدمت ندارد.
▪️ اتفاقی بی سابقه که اگر با این همزمانی در هر نقطهای دیگر از دنیا رخ میداد کشور مورد نظر را وارد دوره ای تاریک و آیندهای مبهم میکرد و چه بسا سرنوشت سیاسی مردم آن سرزمین را هم دستخوش تغییر میکرد.
در ایران اما همه چیز کاملا متفاوت است.
نه نگرانی از بابت آینده ی کشور نه ترس از بابت تغییر سیاست ها در هیچکس اعم از شهروندان و سیاستمداران دیده نمیشود.
▪️ نکته جالب اینجاست که آنقدر همه چیز تحت کنترل است که متحدان ایران هم یقین دارند هیچ چیز ذره ای در آینده ی پیش رو دستخوش تغییر نخواهد بود.
مسئله اما از نگاه دشمنان ایران بسیار فراتر از این حرف هاست.
آنها بعد از دیدن فیلم ها و تصاویر تشییع ها بحثشان دیگر این نیست که اوضاع تحت کنترل هست یا نیست، بلکه بحثشان این است: ایرانیان یادآور شدند که دوشادوش هم آمادهی دفاع از میهن خود هستند.
یک نکته فراتر از این مسئله هم وجود دارد که توجه کارشناسان صهیون را به خود جلب کرده است.
▪️ همزمان با مراسم وداع با شهدای خدمت، ایران از طرفی از فرصت حضور همه ی طرفها در تهران استفاده کرده و جلسات رهبران مقاومت و نمایندگان آنها را
1️⃣ با روسای نیروهای مسلح در ایران
2️⃣ با دیپلمات های جدید (علی باقری و تیم وی) برگزار کرد تا میدان و دیپلماسی منسجمتر از قبل به مسیر خود ادامه دهد.
نکته جالب تر این است که وقتی دهها هیئت مختلف برای عرض تسلیت به ایران آمده اند ایران همان را فرصتی دانسته تا هیئت های دیگر کشور در پایتخت این کشور با رهبران حماس و مقاومت در تهران دیدارهایی داشته باشند.
▪️ مسئله ای با انتشار تصاویر دیدارهای رهبران طالبان با آقای اسماعیل هنیه خود را نشان داد. عکس های دیگری هم از دیدار هیئتهای مشابه وجود دارد که صرفا بنا بر نظر طرفین روی خروجی رسانه ها نرفته است.
جالب اینجاست که در مراسم وداع با شهید رئیسی در لبنان هم، نمایندگان مقاومت لبنان با سعودی ها دیدارهایی داشته اند که با واکنشهایی از سوی رسانه های رژیم صهیونیستی همراه بوده است.
▪️ ایرانیان به عنوان یک ملت قدرتمند و دارای سابقه اگر بخواهند در منطقه به همراه یاران خود قدرتمند عمل کنند نیاز به پیشبرد قدرتمند میدان و مدیریت روابط خود با همسایههایی که با این ملت در تخاصم بوده اند دارند.
این نوع از کنشگری در دوره ی سپهبد سلیمانی با توجه او بر میدان و در دوره ی امیرعبداللهیان با تمرکز وی بر موارد قابل اشاره به خوبی سر و شکل گرفته است.
نه ترور دانشمندان هستهای توانست جلوی ایران را بگیرد. (کما اینکه رسیدن غنی سازی ایران از ۳ به بالای ۸۰ درصد گواه آن است) نه ترور سپهبد سلیمانی و نه ترورهای مشابه است.
▪️ این کشور مسیر خود را پیدا کرده است. ترور یا شهادت اشخاص شاید این مردم را اندوهگین کند اما عنایت خدا شامل حال این ملت شده و آنها وارد مرحله ای جدید از حکومت داری شده اند که در آن هیچ چیز ارادهی ایران، پایتخت ایالات متحده مقاومت را متوقف نخواهد کرد.
ایرانیها با همدلی و هوشمندی و در کنار هم ایستادن به شکلی که هیچ اثری از خلا قدرت در کشورشان به چشم نخورده شوک بزرگی را به اردوگاه "الکی خوشِ دشمنان" وارد کرده اند.
شوکی که به یاری حضرت الله به زودی با رو به رو شدن ملت ها با برخی حقایق جدید کامل خواهد شد.
@mrtahlilgar1
هدایت شده از مفاخر گیلان
📝خاطرات آموزنده شیخ هادی قدس از 10 سال شاگردی محضر بهجت عارفان
🖊به مناسبت چهلمین روز رحلت حاج شیخ هادی قدس، بخشی از خاطرات آموزنده و خواندنی از شیخ الفقهاء والعرفا، در گفت وگوی صمیمی با مرحوم حاج شیخ هادی قدس تقدیم مخاطبان ارجمند می گردد.
1.برنامه برای ترک گناه
2.توفیق مصونیت از گناه پیش از بلوغ
3.نتیجه توسل به امام رضا؟ع؟
4. اهتمام شیخ مرتضی طالقانی در حفظ «سنّتهاى حسنه»
5.ارزش وضو و طهارت
6.انسان کامل و مشاهده تسبیح موجودات
7.عدم معرفت، دلیل نداشتن حضور قلب در نماز
📚منبع: بهجت عارفان در حدیث دیگران، به کوشش استاد رضا باقی زاده گیلانی
⬅️دریافت فایل کامل👇👇
#کانال_رسمی_مفاخرگیلان
https://eitaa.com/joinchat/691798023C0216686926
چه جایش خالیست
اینجا کنار بیکسیهایم...
چه ظهرِ گرم تابستان
چه هر تاریخی از هفته
بدون او هوا سرد و
تمام روزها جمعهست...
و من همهی بیکسیهایم را
در آغوش کشیدهام،
و مینویسم برایش
از این حجمِ عظیمِ تنهاییهایم،
بیا ای آرامش وجودم...
شبت بخیر همه داروندارم
تعجیل در ظهور #امام_زمان صلوات
اللهم عجل لولیک الفرج🌹
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قرار_هر_روز
السَّلامُ عَلَيْكَ يابْنَفاطِمَةَسَيِّدَةِنِساءِالعالَمِينَ
#صلیاللهعلیڪیاسیدالشهدا
دیگردلینماندهکهدلبربخوانَمَت
هجرانِکربلایتودلِرامُذابکرد
#حسینجان💔
#اربابــ¹²⁸
یڪ ره تورا ببینم ، پس پیش تو بمیرم
من بیش از این ندارم ، در عالم آرزویے
🕌 سلام محضر اربابمون به نیابت از جمیع شهدا و اموات مومنین جهت تعجیل در فرج وسلامتی مولایمان
📿 السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ. 📿.
#امام_حسین_علیه_السلام؛
مردم مأمورند تا ما را بشناسند و به سوی ما بازگردند و تسلیم ما باشند. سپس فرمود: و در غیر این صورت اگر به سوی ما باز نگردند و از ما پیروی نکنند، هر چند که روزه بدارند و نماز بخوانند و به یگانگی خداوند اقرار نمایند، در شمار مشرکین خواهند بود.
«الکافی، جلد ۲، صفحه ۳۹۸»
اللّٰھمعجللولیڪالفرج
•┈—┈—┈✿┈—┈—┈
@tabibdavvar
ای ز نسل حسین و کرببلا ،،
شکر حق فاطمه نشانی تو ،،
بی بصیرت چرا نمی فهمد ،،
نائب صاحب الزمانی تو
تا روز ظهور مهـــــــــــــدے انشاءالله بر روے سرم سایه ے آقـــــ🌜ــــا باقـــــے است..
#اللهم_احفظ_قائدنا_الامام_خامنه_ای
#لبیک_یا_خامنه_ای
#رهبر_انقلاب_اسلامی
@tabibdavvar
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیبایی طبیعت و نعمت های الهی که انسان را شگفت زده می کند.
در طبیعت که قدم می زنی، می فهمی که خداوند چقدر کنترل همه ی امور در دستش است. به قول همان مثل معروف که میگوید برگی از به اذن خداوند روی زمین نمی افتد، اگر به دور و اطرافت نگاه کنی، می بینی که همه چیز طبق یک سیستم خاص پیش می روند. درختان آرام آرام، شکوفه داده و سپس به بار می نشینند؛ هوا گرم بوده و کم کم شور و حال هوای زمستانی خود را نشان می دهد و … . در همه ی اینها نشانه هایی از قدرت خداوند نهفته است. کاش ما هم بدانیم که اگر خداوند به همه ی اینها نظارت می کند، پس قطعا زندگی ما که روح او در وجودمان نهادینه شده است هم برایش اهمیت دارد و هیچ وقت ما را وا نمی گذارد. پس کاش تنها به او توکل کنیم و برای اجابت خواسته هایمان به دنبال غیر از خدا نرویم.
@tabibdavvar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#أَلسَّلامُـ عَلَۍ الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ
سَلامـ برآن اعضاے قِطعہقِطعہ شده..💔
🔷امام صادق علیه السلام فرمودند :
کسى که قبر حسین علیه السلام را زیارت نکند پس از خیر کثیر محروم مانده و به ازای هر سالی که میتونسته بره کربلا و نرفته ،از عمرش یک سال کسر مى شود و چه بسا افرادی ۳۰ سال عمرشون کم شده بخاطر ترک زیارت امام حسین (ع)
منبع : کتاب کامل الزیارات باب 61 حدیث سوّم
▪️ #شعر
گذشتی خسته از اَمواج، دریا استراحت کن
شهید،ای نورِ در مِعراج، حالا استراحت کن
در اینجا که تلاشت خستگی را از نَفَس اَنداخت
محبّت کن کمی بنشین در آنجا استراحت کن
شهادت عاشقت بود و به وجد آمد بغل وا کرد
به گوشت زمزمه می کرد: آقا استراحت کن
همیشه دورِ شمعِ عشق بی اندازه می گشتی
کنارِ هر چه پروانه است زیبا استراحت کن
پسر ها مادری اند و تو از زهرا نشان داری
تنت می سوخت درآتش چو زهرا.. استراحت کن
همیشه در صفِ خدمت حماسه خلق می کردی
و حالا تا «اَنَالْمَهدیِ مولا» استراحت کن
تو از زخمِ زبان، طعنه، کنایه، خسته تر بودی
شهیدا استراحت کن شهیدا استراحت کن
امیرعلی گازارپور
بسم الله الرحمن الرحیم
پرونده ویژه
رئیسی عزیز
ص1از 3
«مانَنْسَخْ مِنْ آيَهًْ أَوْ نُنْسِها نَأْتِ بِخَيْرٍ مِنْها أَوْ مِثْلِها أَلَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللهَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدير.» (هر حكمى را نسخ كنيم، يا آن را بفراموشانيم، بهتر از آن، يا مانندش را مىآوريم مگر ندانستى كه خدا بر هر كارى تواناست؟)1
علامه طباطبایی در تفسیر این آیه، ترجمه عمیقتر را اینگونه میفرماید که «ما عين يك آيت را به كلى از بين نمىبريم، و يا آنكه يادش را از دلهاى شما نمىبريم، مگر آنكه آيتى بهتر از آن و يا مثل آن مىآوريم. انبيای خدا و اوليایش، آيات او هستند چرا که هم با زبان و هم با عمل خود، بشر را به سوى خدا دعوت مىكنند»
خدا روح بزرگانمان را غریق رحمت کند که با منطق و انصاف، زلف عقلمان را شانه میکنند و لقمه لقمه نور در کاممان میگذارند و جرعه جرعه آرامش به جانمان مینوشانند و اگر آن بزرگان نبودند، در این دنیای کوچک و پر از غم چه میکردیم؟ ما که تربیت و تمدنمان با سایرین تفاوت دارد و انسان را گرگ انسان نمیدانیم و نمیتوانیم خود را با تخیلها و تفننها و تقلبهای فرعونها، قارونها و سامریها مشغول کنیم وگرنه یا افسرده میشدیم و بنده ایسمها و برده مکانیسمهای دیگران و یا ساکنِ ساکت و مشغول جنگل منظم مدرن. و یا مثل نسلهای سوخته کمونیزم و لیبرالیزم در چرخهای هرزگَرد تمدنها به امید تناسخ میمُردیم و این دنیا تمام؛ و آن دنیا، هیچ و هاج و واج و بیپناه. خسر الدنیا والآخره.
جان کلام و ختم آن این است که اگر خدا از روی حکمت و مصلحتش، آیت و نشانهای از خود را از ما گرفت و سلب کرد، ثلمه و لطمه و جای خالی او به کنار، خداوند مثل او یا بهتر او را به ما میدهد. و ما این را در انقلاب اسلامی خود به اندازه فقدان همه بزرگانمان و به تعداد همه اتفاقات و حوادث ناگوار، دیدهایم و دیدهایم که در قبیله موحدان و مؤمنان، هرگاه دلاوری از مردان خدا بر زمین افتاد، سلحشوری بهپا خاست و مجلس را گرم و دلها را نرم کرد و اصل ولایت نیز همین است که ولایتمداران را با محبت و شوق، به هم میرساند و راز تفاوت ما با آنها که انسان را حیوان ناطق و گرگ یکدیگر میدانند این است که ما مردمان را «عیال الله»
و خانواده خدا میدانیم و به هر چه از خداست، عاشقیم و علاقهمند. آن مردانِ محوری و آن والیان صفیّ جای خود دارند.
علامه طباطبایی راز میگوید که میفرماید اولیاءالله چون با زبان و رفتارشان مردم را به سوی خدا دعوت میکنند، آیات اویند، و این، راز عاطفی بودن ما مؤمنین اسلام ناب و محبت شدید ما به مخلصین و اولیای خداست. عاطفهای برآمده از معرفت و معرفتی برخاسته از حقیقت. اولیاء خدا («ماءٍ غَيْرِ آسِنٍ» و «أَنْهارٌ مِنْ لَبَنٍ لَمْ يَتَغَيَّرْ طَعْمُهُ» وَ «أَنْهارٌ مِنْ خَمْرٍ لَذَّةٍ لِلشَّارِبينَ» وَ «أَنْهارٌ مِنْ عَسَلٍ مُصَفًّى»)2 هستند و ما با دیدن آنها و بودن در کنارشان به گفته مولوی یاد آن نیستانی میافتیم که از آن جدا شده و نوای جانسوز ما از این جدایی، ناله همه مردان و زنان را درآورده است. هر زیباییِ واقعی، ما را به یاد بهشتی میاندازد که از آن دور افتادهایم و هر زیباروی و زیبا خوی اصیلی ما را به یاد همنشینان خدا میاندازد و از اینروست که سراغ خدا را از اولیاءالله میگیریم.
چند سالی بود که مردم ما با نام رئیسی آشنا شده بودند و او را در قامت رئیس قوه قضا و قوه مجریه میدیدند. در اینکه او آیتالله و مجتهد مسلّم بود یا دکترای فقه و حقوق داشت یا قاضیالقضات بود و خادمالرضا شکی نیست، ولی مردم او را به نام رئیسی میشناختند که سید محرومان بود و هرگز ریاست نکرد. خودش را به واقع طلبه کوچک و خدمتگزار مردم میدانست. بزرگ بود و کارهای بزرگ او بیمانند بود ولی اصرارش به ندیده شدن بود و گمنامی. از آن سربازانی بود که امام خمینی در زمان بروز انقلاب اسلامی فرموده بود «سربازان من در گهواره هستند». مثل قاسم سلیمانی و دیگر ستارگانی که نَفَس امام راحل به آنها خورد و قد کشیدند و دست امام حاضر را گرفتند و به عیوق3، بَر شدند.
ما مفتخریم که در دورانی نفس میکشیم که غیر از نوادری مثل خمینی و خامنهای و بهجت، سلیمانی و رئیسی و امثال این جواهرات هم، نفس کشیدهاند و میکشند و هرگز زمین خالی از حجت خدا و اولیایش نخواهد بود. آنکه به مبدأ و معاد معتقد است میداند که آخرت بهتر و باقی و محل حیات همیشگی است. آنها که دهه شصت و سال 60 را به یاد دارند، خوبتر میدانند که اراده خدا به وسیله ایمان خمینی چگونه کشور را از دهانههای مخوف مصائب و مهلکه نجات داد. اعتقاد ما بر اینکه خدای ابراهیم و نوح و موسی و عیسی و محمد و مهدی که سلام خدا و خوبان و ما نثارشان یکی است، به کنار.
ص2از3
ما در این 62 سال نهضت مقدس و ماندگارمان، هزاران بار دیدهایم که آتش و طوفان و فرعون و منکران و ملحدان و صهیون حتی وقتی همه با هم، هم قسم شدند هم نتوانستند ما و عهد و ایمانمان را بشکنند.
آنکه دست ما را به آسمان رساند، ما را به خدای جهانیان سپرد و دری به روی ما گشود که هرگز بسته نمیشود و نهالی غرس کرد که امروزه تناور شده و هرگز نمیشکند. به ما آموزاند، که هرگز خسته و ناامید نشویم. ما شعار خدا، قرآن، خمینی را از مغز استخوان فریاد میزدیم و میزنیم و تا امروز هم خدا شاهد است از آرمانهای امام راحل کوتاه نیامده و امام حاضر را تنها نگذاشتهایم. هرچه آقا گفت را بر چشم گذاشتیم و عمل کردیم و برکت را در اطاعتش دیدیم و دریافتیم. شاید کارمان کم و کوتاه بود ولی آمدیم و حاضر بودیم و در صحنه ماندیم. قیصر ادب ما، بیا تو بگو «اگر داغ دل بود، ما دیدهایم / اگر خون دل بود، ما خوردهایم / اگر دل دلیل است، آوردهایم / اگر داغ شرط است، ما بردهایم / گواهی بخواهید، اینک گواه، همین زخمهایی که نشمردهایم.»
در حقانیت ما همین بس که بهشتی گفت «سرنوشت مقلدان خمینی چیزی جز شهادت نیست» و هم سرنوشت بهشتی و رجایی و باهنر و چمران و صدها هزار مقلد خمینی را دیدیم که یا تکهتکه شدند و یا در آتش سوختند و آنها که مأمور به ماندن و رزمیدن شدند، در کنار خامنهای از جان مایه گذاشتند و میگذارند. به خدای کعبه، که دیدیم چگونه شیاطین بزرگ، سردارمان را در فرودگاه بغداد تکهتکه کرد و سوزاند و دیدیم چگونه کار جهادی و بیوقفه، رئیسجمهورمان را برای خدمترسانی انقلابی، بیمنت و صادقانه به مردم محروم مرزی به دوردستترین نقاط کشور برد و تا جایی رفت که فقط 18 ساعت طول کشید تا در کوه و کمر پیدایش کنند.
داستان ذوالقرنین را در قرآن بارها خوانده بودیم که برای کسانی که زبانشان به سختی قابل فهم بود و گویا مرزنشین بودهاند سدی ساخت تا جانشان را حفظ کند و تا قیامت پابرجا باشد ولی یکشنبه گذشته، برای چندمین بار با رفتار رئیسی این آیه را به چشم خود دیدیم که چگونه برای مرزنشینان سد کشید و زندگیشان را از تشنگی رهاند. داستان یکشنبه رئیسی یکی از داستانهای قرآن است و در این سه سال ریاست جمهوری او دهها داستان قرآنی و روایی را در رفتارش دیدیم و باور نمیکردیم که روزی بیاید که او نباشد. از بس مهربان و خیالمان از کارها و پیگیریهایش راحت بود، هرگز به رفتنش فکر نمیکردیم. سیل کمنظیر جمعیت تشییعکننده او که تشییع امام راحل و آیتالله بهجت و حاج قاسم را یاد میآورد گویای جایگاه بلند او در عقول و قلوب مردم قدرشناس ایران است.
خدا با ولایتفقیه و مردم فهیم و بابصیرت، به ملت ایران برکت داده که سربلند تاریخ شده و ایرانی بودن را غرورآفرین و لذتبخش کردهاند. نعمت ولایتفقیه، ما را در تاریخ و جغرافیای جهان، جلوه داده و خواهد داد و آیندگان در مورد ما مردم با احترام و اکرام یاد میکنند و آرزو خواهند کرد که ای کاش این روزگار پرفراز و نشیب را
در میان این مردم میگذراندند. مثل مورّخین و دانشمندان و مشتاقانی که آرزو میکنند کاش طوفان را با نوح و امتحانات دوران موسای کلیم را میدیدند و با بنی اسرائیل از دریا عبور میکردند. ما در این نهضت 62 ساله، صدها بار غرق دهها فرعون را در دریا دیده و از دریای ژرف حوادث به سلامت عبور کرده و صدها بار به چشم خود دیدهایم که عصای حقیقی موسی، اژدهاهای مجازی سحره را بلعیده است و... و این امت خمینی و خامنهای، چقدر آرامشبخشاند. مرحبا بر این ملت بزرگ و محترم و قدرشناس و مؤثر در مدیریت آخرالزمان. مرحبا.
به گفته آقا «رئیسی عزیز، خستگی نمیشناخت» و برای مردم «مغتنم و محترم» و «خدمتگزاری و تلاشش برای کشور، نعمت بزرگ» بود، ولی همه بدانند که حتی بدون وجود ایشان و با توجه به شرایط ویژه کشور «هیچ اختلالی در اداره کشور به وجود نمیآید». و این یعنی «ثبات نظام». ما طبق تجربههای مفصل قبلی میتوانیم مثل گذشته و به فضل خدا از «شرایط سخت عبور کرده و آنها را به فرصت تبدیل کنیم». ما معتقدیم که اولیای خدا و شهدا پس از شهادتشان اثرگذارتر و توانمندتر میشوند و شاید به این دلیل بود که آقا فرمود «دشمنان از شهید سلیمانی بیش از سردار سلیمانی میترسند». اکنون برای شهید رئیسی هم همینگونه است. یاور رهبر و خادم ملتی که مردم ناامید شده را امیدوار و دشمنان کمین گرفته را ناامید کرد. خزانه و سیلوی خالی کشور را پُر، و وعده دیگران را وفا کرد. در مقابل متلک و تهمت و تخریب و دروغ، سکوت کرد تا آرامش مردم به هم نخورد.