هدایت شده از در محضر قرآن
🕌شاه پناهم بیده خستهی راه آمدم
آه نگاهم مکن غرق گناه آمدم
راه خراسان چنین ماه خراسان چنان
شاه خراسان ببین بهر پناه آمدم
#امام_رضا (ع) #چهارشنبه_های_امام_رضایی
🌷سلام علیکم؛ ثواب تلاوت آیه امروز را هدیه می کنیم به ارواح طیبه شهدا و درگذشتگان بالاخص شهید محمود ابراهیمیان
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
✍️بررسی آیات دربرگیرنده #آیات_الأحکام و #عهد در قرآن کریم
۱.۲- سوره بقره آیه ۲۷:
•┄❁بِـسْـمِاللّٰهِالرَّحمنِالرَّحیمْ❁┄•
💠الَّذِينَ يَنْقُضُونَ عَهْدَ اللَّهِ مِنْ بَعْدِ مِيثَاقِهِ وَيَقْطَعُونَ مَآ أَمَرَ اللَّهُ بِهِٓ أَنْ يُوصَلَ وَيُفْسِدُونَ فِي الْأَرْضِ أُولَٰٓئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ
🌿فاسقان كسانی هستند كه پیمان خدا را، پس از محكم ساختن آن، میشكنند؛ و پیوندهایی را كه خدا دستور داده برقرار سازند، قطع نموده، و در روی زمین فساد میكنند؛ اینها زیانكارانند.
✅نكتهها:
وفای به عهد، كمالی است كه خداوند خود را به آن ستوده است؛ «وَ مَنْ أَوْفی بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ» توبه، 111. كیست كه بهتر از خدا به پیمانش وفا كند؟. وفای به عهد حتّی نسبت به مشركان لازم است؛ «فَأَتِمُّوا إِلَیْهِمْ عَهْدَهُمْ إِلی مُدَّتِهِمْ» توبه، 4. تا پایان مدّت قرارداد به پیمانی كه با مشركان بستهاید وفادار باشید. همچنین در آیه 25 سوره رعد پیمانشكنان لعنت شدهاند.
🔰عهد دو گونه است: عهدو پیمانی كه مردم با یكدیگر میبندند وباید به آن وفادار باشند. و عهد وپیمانی كه خداوند برای رهبری یك جامعه، بر عهدهی پیامبر یا امام قرار میدهد كهاین عهد مقام الهی است. «لا یَنالُ عَهْدِی الظَّالِمِینَ» بقره، 124.
🔰بخشی از پیمانهای الهی كه این آیه بر آن تأكید میكند، همان پیمانهای فطری است كه خداوند در نهاد همه افراد بشر قرار داده است. چنانكه حضرت علی علیه السلام فلسفهی نبوّت را شكوفا كردن پیمان فطری میداند. «و واتر الیهم انبیائه لیستأدوهم میثاق فطرته» نهجالبلاغه، خطبه 1.
✍ادامه دارد... .
بسم الله الرحمن الرحیم
پرونده ویژه
انتخابات در ایران الگوی صداقت و سلامت (یادداشت روز)
ص1 از 2
با وجود گذشت چند روز از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان، همچنان در بین مردم و رسانهها بحث و گفتوگو و پرداختن به موضوع انتخابات ادامه دارد. انتخاباتی که یکبار دیگر پیشبینیهای متوهمانه و تلاشهای دلسردکننده شاید یکساله رسانههای معاند و دشمنان این ملت برای زمینهسازی مشارکت
زیر 20 درصد را به باد داد. تلاشهایی که در یک سال اخیر تشدید شده بود وگرنه این خط القایی و جنگ روانی و تبلیغی شبهه رسانههای
آلت دست دشمنان این ملت و سرزمین سالهاست که هر روز ساعتها در بیش از 200 شبکه فارسیزبان و با بهکارگیری پرحجم شبکههای اجتماعی و هرگونه امکان و فرصت دیگر ادامه داشته است و دارد.
علاوهبر فعالیتهای روزمره و پرحجم این شبکه رسانهای، هر بار که قرار است در کشورمان انتخاباتی برگزار شود و مردم برای تعیین تکلیف اداره کشور از طریق انتخاب نمایندگان مجلس یا رئیسجمهور و... پای صندوقهای رای بیایند، این فعالیت رسانهای و جنگ تبلیغی علیه این ملت بهطور چشمگیری افزایش مییابد و تبدیل به کار ویژه گردانندگان این شبکههای وابسته میشود.
در این راه بیان تکراری برخی اتهامات بیپایه برای زیر سؤال بردن اصل و سلامت و تاثیر انتخابات در ایران یک خط مشترک برای به تردید انداختن مردم و بازداشتن آنها از مشارکت در انتخابات بوده است. اما هر بار مشارکت قابل توجه مردم و نشان دادن اعتماد به سلامت و تاثیر انتخابات در کشورمان برگ دیگری بر دفتر ناکامی دشمنان افزوده است.
شاید بتوان پروژه بودن این اتهامات بیپایه به نظام انتخاباتی جمهوری اسلامی ایران را با مرور شبههآفرینی و تردیدپراکنی در خصوص نتایج مشارکت با شکوه مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 بهتر متوجه شد. آنجا که بدون سند و به دروغ و در شرایطی که فاصله رای رئیسجمهور منتخب با نفر دوم بیش از 11 میلیون رای بود، دشمنان و معاندین از طریق رسانههای متنوع خود و کمک پادوهای داخلی پروژه فتنهانگیزی، در اقدامی برنامهریزی شده از قبل به دروغ تقلب و دستکاری در نتایج دامن زدند.
دروغی که آنقدر پرحجم بود که چند روزی برخی از مردم فریبخورده را نیز همراه خود کرد، مردمی که خیلی زود متوجه اصل ماجرا و دروغ بودن ادعای تقلب شدند و از سران فتنه و زمین طراحیشده دشمن فاصله گرفتند. آن روز کسانی برای خدشه به
رای ملت تلاش میکردند و در مقابل نظام و در راس همه رهبر انقلاب با همه وجود پای صیانت از رای مردم ایستادند چون بهواقع میزان را رای مردم میدانستند.
دیری نگذشت که برخی عناصر دخیل در فتنه اعتراف کردند که هیچگونه تقلبی در انتخابات سال 88 رخ نداده و اساساً امکان تقلب و تغییر آرا در انتخاباتی با سازوکار انتخابات در ایران ممکن نیست، از اعتراف «تاجزاده» که خود زمانی مسئولیت برگزاری انتخابات در دولت اصلاحات را داشت تا «ابطحی» که در جلسه دادگاه اعتراف کرد تقلب اسم رمز فتنه بود و از همه مهمتر اعتراف رئیس دولت اصلاحات در دیدار با جمعی از دانشجویان به اینکه «معتقد نیست در انتخابات تقلب صورت گرفته است»؛ اعترافی که صوت آن نیز موجود است اما هیچگاه این اعتراف از سوی او علنی نشد.
اینجا نیز یکبار دیگر سلامت انتخابات و صداقت مسئولان جمهوری اسلامی ثابت شد و روسیاهی ماند برای سران فتنه و معاندان و دشمنان طراح این سناریو.
این ایستادگی پای رای مردم را چند سال پیش از این هم رهبر معظم انقلاب به صراحت نشان داده بودند. آنجا که در آستانه برگزاری انتخابات مجلس هفتم، تلاشها و زمزمههایی برای تاخیر در برگزاری آن انتخابات از سوی برخی سیاسیون و محافل سیاسی مطرح میشد، همان زمان ایشان در دیدار با جمعی از مردم در 15 بهمن سال 1382 انتخابات را مظهر حضور و قدرت مردم در اداره کشور برشمردند و قاطعانه فرمودند: «انتخابات مجلس حتی بدون یک روز تاخیر، در اول اسفند برگزار خواهد شد.»
سالها بعد در جریان حضور پرشور مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 وقتی آقای روحانی رئیسجمهور منتخب در عرصه رقابت انتخاباتی با کمتر از یک درصد رای بیشتر از حد نصاب توانست
بر کرسی ریاست قوه مجریه بنشیند، یکبار دیگر سلامت انتخابات و تلاش صادقانه و میلیمتری نظام و برگزارکنندگان انتخابات برای امانتداری و صیانت از رای مردم بهطور ویژه به اثبات رسید تا باز هم روسیاهی سران فتنه تشدید شود و مردم از آنها بپرسند چطور نظامی را که از کمتر از یک درصد رای هم نمیگذرد به تقلب 11 میلیونی در انتخابات سال 88 متهم کردید؟
ص 2 از 2
در انتخاباتهای سالهای اخیر هم این تهمت نخنما از سوی بیچارگان اجارهای استودیوهای وابسته تکرار شده است، اما مگر میشود صداقت و سلامت اثبات شده را با تهمتهای بیسند خدشهدار کرد؟
این سلامت در برگزاری انتخاباتی که برگزارکنندگان آن که خود مردم هستند از انبوه معلمان زحمتکش تا کسبه و معتمدان محل و جوانان پاکدست حاضر در صحنه برگزاری انتخابات در شعب اخذ و شمارش آرا و مسئولان بالادست برگزاری انتخابات و خود را متعهد به صیانت از رای مردم میدانند نمیتوان بهراحتی زیر سؤال برد.
در دو سه انتخابات اخیر شاهد کاهش چند درصدی مشارکت در انتخابات بودهایم که دلایل مختلفی از جمله گلایه مردم از شرایط معیشتی و اقتصادی میتواند مهمترین علت آن باشد، با این حال اعلام دقیق و صادقانه میزان مشارکت مردم بدون کم و کاست از سوی مسئولان خود گواهی دیگر بر صداقت آنها و سلامت انتخابات در ایران است. اگر بنا بر صداقت و سلامت انتخابات نبود، نمیتوانستند مثلاً میزان مشارکت را بالاتر از این اعلام کنند؟
بهواقع انتخابات در ایران را میتوان به عنوان یکی از سالمترین و صادقانهترین الگوهای انتخابات در جهان دانست، انتخاباتی که
به علت واقعی بودن و سلامت در برگزاری، خواست و رای مردم بدون
هیچ شائبهای به کرسی مینشیند. نمونه واضح آن تغییر مختلف رای اعتماد مردم به جناحها و گرایشهای سیاسی متنوع طی سالهای گذشته در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری از جمله در انتخابات چند روز گذشته است که شاهد تغییرات گسترده و معنیدار در ترکیب منتخبان نهائی بسیاری از حوزهها نسبت به دوره گذشته هستیم.
در این انتخابات است که «میزان، رای ملت است» وگرنه در انتخاباتی مانند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گاه شاهد بودهایم در یک سازوکار عجیب فردی به عنوان رئیسجمهور انتخاب شده است که رای مردمی کمتر داشته است. آیا واقعاً در چنان انتخاباتی رای و نظر مردم به کرسی مینشیند؟
باید بیش از پیش هم مردم و هم مسئولان قدر این نظام انتخاباتی سالم و مؤثر را بدانند، البته مردم ما حتی آن کسانی که ممکن است رای سفید در صندوق بیندازند هم به ساختار و سلامت انتخابات در کشور اعتقاد دارند و همانطور که گفته شد، بخش عمده و اکثریت آن عده از هموطنانی که در پای صندوق رای حاضر نشدند نه از روی بیاعتمادی به انتخابات بلکه به دلایلی همچون گلایه از شرایط معیشتی و اقتصادی تصمیم به عدم مشارکت گرفتهاند که البته وظیفه مسئولان دولتی و نمایندگان فعلی و منتخبان جدید مجلس را در رفع مشکلات مردم و جلب رضایت و بازگشت انگیزه مشارکت آنها دوچندان میکند؛ هرچند مشارکت تقریباً مشابه انتخابات چهار سال قبل مجلس و کاهش نیافتن محسوس آن با وجود افزوده شدن مشکلات اقتصادی و پررنگ شدن دشمنیهای خارجی، میتواند یک معنی داشته باشد و آن اینکه مردم همچنان به اصلاح امور و رفع مشکلات و تلاشهای انجام شده در این دولت و مجلس امیدوارند.
مسئولان محترم باید بهطور ویژه قدر این رای و مشارکت مردمی را بدانند. رای جهاد گونهای که روز گذشته رهبری در خصوص آن فرمودند: «از ملّت ایران به خاطر حضورشان در پای صندوقهای رأی تشکّر میکنم. ملّت ایران با این حضور، هم یک وظیفه اجتماعی و تمدّنی را انجام دادند، هم یک جهاد انجام دادند. میگوییم «جهاد»؛ چرا؟ چون در مقابل تبلیغات دشمنان بود. تقریباً حدود یک سال، دشمنان ملّت ایران، دشمنان ایران اسلامی، دشمنان جمهوری اسلامی از اطراف دنیا تلاش کردند که مردم را از [شرکت در] انتخابات منصرف کنند و انتخابات را از رونق بیندازند. مردم با حضور خودشان در پای صندوقها، در مواجهه با این حرکت دشمنان، یک حرکت بزرگ و حماسهآمیزی را انجام دادند؛ بنابراین، این یک «جهاد» بود.»
عباس شمسعلی
@tabibdavvar
🔴ایران محموله نفتی آمریکا را توقیف کرد
🔹در پی تحریمهای کشورهای غربی و به طور ویژه آمریکا که منجر به جلوگیری فروش داروهای مورد نیاز برای بیماران پروانهای توسط یک شرکت سوئدی شده و صدمات شدید جسمانی و روحی را بر آنها وارد ساخته است، بیماران پروانهای (EB) شکایتی را علیه ایالات متحده آمریکا در دادگاه حقوقی روابط بینالملل (شعبه ۵۵) تهران انجام دادند.
🔹بر همین اساس، با پیگیریهای حقوقی انجام گرفته توسط وکیل پرونده، در نهایت دادگاه حکم توقیف محموله نفتی آمریکایی کشتی ADVANTAGE SWEET در خلیج فارس را صادر کرده و محموله این کشتی توقیف شد.
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قرار_هر_روز
السَّلامُ عَلَيْكَ يابْنَفاطِمَةَسَيِّدَةِنِساءِالعالَمِينَ
#صلیاللهعلیڪیاسیدالشهدا
دیگردلینماندهکهدلبربخوانَمَت
هجرانِکربلایتودلِرامُذابکرد
#حسینجان💔
#اربابــ¹²⁸
یڪ ره تورا ببینم ، پس پیش تو بمیرم
من بیش از این ندارم ، در عالم آرزویے
🕌 سلام محضر اربابمون به نیابت از جمیع شهدا و اموات مومنین جهت تعجیل در فرج وسلامتی مولایمان
📿 السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ. 📿.
#امام_حسین_علیه_السلام؛
مردم مأمورند تا ما را بشناسند و به سوی ما بازگردند و تسلیم ما باشند. سپس فرمود: و در غیر این صورت اگر به سوی ما باز نگردند و از ما پیروی نکنند، هر چند که روزه بدارند و نماز بخوانند و به یگانگی خداوند اقرار نمایند، در شمار مشرکین خواهند بود.
«الکافی، جلد ۲، صفحه ۳۹۸»
اللّٰھمعجللولیڪالفرج
•┈—┈—┈✿┈—┈—┈
@tabibdavvar
ای ز نسل حسین و کرببلا ،،
شکر حق فاطمه نشانی تو ،،
بی بصیرت چرا نمی فهمد ،،
نائب صاحب الزمانی تو
تا روز ظهور مهـــــــــــــدے انشاءالله بر روے سرم سایه ے آقـــــ🌜ــــا باقـــــے است..
#اللهم_احفظ_قائدنا_الامام_خامنه_ای
#لبیک_یا_خامنه_ای
#رهبر_انقلاب_اسلامی
@tabibdavvar
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیبایی طبیعت و نعمت های الهی که انسان را شگفت زده می کند.
در طبیعت که قدم می زنی، می فهمی که خداوند چقدر کنترل همه ی امور در دستش است. به قول همان مثل معروف که میگوید برگی از به اذن خداوند روی زمین نمی افتد، اگر به دور و اطرافت نگاه کنی، می بینی که همه چیز طبق یک سیستم خاص پیش می روند. درختان آرام آرام، شکوفه داده و سپس به بار می نشینند؛ هوا گرم بوده و کم کم شور و حال هوای زمستانی خود را نشان می دهد و … . در همه ی اینها نشانه هایی از قدرت خداوند نهفته است. کاش ما هم بدانیم که اگر خداوند به همه ی اینها نظارت می کند، پس قطعا زندگی ما که روح او در وجودمان نهادینه شده است هم برایش اهمیت دارد و هیچ وقت ما را وا نمی گذارد. پس کاش تنها به او توکل کنیم و برای اجابت خواسته هایمان به دنبال غیر از خدا نرویم.
@tabibdavvar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#أَلسَّلامُـ عَلَۍ الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ
سَلامـ برآن اعضاے قِطعہقِطعہ شده..💔
🔷امام صادق علیه السلام فرمودند :
کسى که قبر حسین علیه السلام را زیارت نکند پس از خیر کثیر محروم مانده و به ازای هر سالی که میتونسته بره کربلا و نرفته ،از عمرش یک سال کسر مى شود و چه بسا افرادی ۳۰ سال عمرشون کم شده بخاطر ترک زیارت امام حسین (ع)
منبع : کتاب کامل الزیارات باب 61 حدیث سوّم
بسم الله الرحمن الرحیم
پرونده ویژه
آقای خاتمی! همراهی با مردم یا همکاری با دشمن؟! (یادداشت روز)
صفحه ١از٢
۱- دشمنان تابلودار و شناخته شده اسلام و انقلاب از یک سال قبل تبلیغات گسترده و پُرحجمی را با هدف مایوس کردن مردم از انتخابات و بیاثر بودن آن، آغاز کرده و تمامی رسانههای تحت مدیریت خود را در این عرصه به کار گرفته بودند. علاوهبر دهها رسانه رسمی وابسته به دولتهای آمریکا و اروپا، نظیر بیبیسی فارسی، VOA، شبکه تلویزیونی فارسیزبان دویچهوله آلمان، ایندیپندنت، یورونیوز، رادیو فردا، رادیو زمانه هلند و... صدها شبکه تلویزیون ماهوارهای و هزاران کانال در فضای مجازی و برخی از سایتها و روزنامههای زنجیرهای نیز ماموریت مایوس کردن مردم از انتخابات و تشویق آنها به خودداری از حضور در پای صندوقهای رأی را برعهده داشتند.
٢- انتخابات برخلاف تبلیغات گسترده و هجوم پرحجم دشمنان بیرونی و پادوهای داخلی آنها، با حضوری پرشور و برخاسته از شعور مردم برگزار شد. بدیهی است که نمیتوان تبلیغات گسترده و یکساله دشمنان بیرونی و دنبالههای داخلی آنها را نادیده گرفت و از دیگر سوی برخی از مشکلات اقتصادی و معیشتی نیز اگرچه مانع حضور حماسی مردم نشدند ولی در مجموع کارکرد ویژه خود را داشتند. در این میان و با وجود اینهمه دشمنیها و برخی نارساییها، حضور چشمگیر مردم در انتخابات را بیتردید باید حضوری حماسی و «جهاد فیسبیلالله» دانست و از این روی به قول حضرت آقا «دشمنان حدود یکسال با تبلیغات خود تلاش کردند تا مردم را از حضور در انتخابات منصرف کنند و انتخابات از رونق بیفتد اما مردم با حرکت بزرگ و حماسهآمیز خود در ۱۱ اسفند، به مواجهه با تلاش دشمنان رفتند، بنابراین، این حرکت یک جهاد بود».
٣- جبهه موسوم به اصلاحات در جریان انتخابات به دو بخش تقسیم شدند. بخش اول که اکثر گروههای حاضر در جبهه اصلاحات در آن جای گرفته بودند، ضمن آن که مانند همیشه انتقاداتی به روال جاری امور داشتند، تاکید میکردند که در انتخابات شرکت میکنند و به فهرست نامزدهای مورد قبول خود در تهران و سایر استانها رای خواهند داد. برخی اعضای این طیف از جبهه اصلاحات، به تبلیغات پر حجم دشمن برای پیشگیری از حضور مردم در انتخابات اشاره کرده و صریحاً اعلام میکردند که عدم شرکت در انتخابات، همراهی با دشمنان اسلام و انقلاب است. از این روی اصرار داشتند که حضورشان در پای صندوقهای رای رسانهای نیز بشود، که شد. این طیف ۱۶۵ نامزد برای انتخابات مجلس شورای اسلامی معرفی کردند که ۴۵ تن از آنها در دور اول به مجلس راه یافتند. طیف یادشده دریافته بودند که خودداری از شرکت در انتخابات بدون کمترین تردید، همکاری و همراهی با دشمن است. اقدام این طیف صرفنظر از اشکالات قابل توجهی که به کارنامه فعالیت سیاسی و بینش و منش آنها وارد است، اقدامی هوشمندانه تلقی میشود.
۴- طیف دوم از جبهه موسوم به اصلاحات که شمار بسیار اندکی از این جبهه را شامل میشوند و آقای خاتمی ادعای سردمداری آنها را یدک میکشد، از شرکت در انتخابات خودداری کردند. اقدام این طیف از مدعیان اصلاحات به وضوح و بدون کمترین تردید، همراهی با دشمنان تابلودار نظام بوده است. آنها از تلاش گسترده و همهجانبه دشمن برای پیشگیری از حضور مردم در انتخابات با خبر بودهاند و با افرادی که به دلایل متفاوت، از جمله کماهمیت دانستن انتخابات، بیخبری از تلاش دشمن و یا تصوراتی درباره مشکلات معیشتی، از شرکت در انتخابات خودداری کرده بودند، تفاوت اساسی و بنیادین دارند. خاتمی میداند که عدم حضور در انتخابات خواسته بارها اعلام شده آمریکا، اسرائيل، انگلیس و سایر همپیمانان غربی و عبری و عربی آنهاست. آقای خاتمی در فتنه آمریکایي اسرائيلی ۸۸ هم برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران از دستورالعملی که جرج سوروس صهیونیست در جریان دو بار ملاقات به وی دیکته کرده بود پیروی کرد و به جای همراهی با مردم وطن خویش، با دشمنان تابلودار اسلام و انقلاب همپیمان شد و با ادعای تقلب در انتخابات که به گفته ریچارد هاوس، مسئول شورای روابط خارجی آمریکا، «رمز جنبش سبز»! بود به میدان مقابله با اسلام و انقلاب آمد. خاتمی از کیهان به خاطر افشای ملاقاتهایش با جرج سوروس شکایت کرده است ولی از آنجا که میداند اسناد غیر قابل انکاری از این ملاقات پنهان و توطئه مقابله با نظام در اختیار داریم، پیگیر شکایتش نیست.
ادامه دارد