فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#أَلسَّلامُـ عَلَۍ الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ
سَلامـ برآن اعضاے قِطعہقِطعہ شده..💔
🔷امام صادق علیه السلام فرمودند :
کسى که قبر حسین علیه السلام را زیارت نکند پس از خیر کثیر محروم مانده و به ازای هر سالی که میتونسته بره کربلا و نرفته ،از عمرش یک سال کسر مى شود و چه بسا افرادی ۳۰ سال عمرشون کم شده بخاطر ترک زیارت امام حسین (ع)
منبع : کتاب کامل الزیارات باب 61 حدیث سوّم
نسل ما منتقم خون حسین است حسین
دلمان عاشق و مجنون حسین است حسین
عشق از روز ازل مُهر درِ خانهی اوست
(اینحسین است که عالم همه دیوانهی اوست)
نسل ما نسل شهیدان به خون غلتان است
نسل "فهمیده" ای از "باکری" و "چمران" است
رود جاری شده تا بکرترین دریاهاست
نسل ما نسل حسینیست، خود عاشوراست
شور آباد شدن در دل ویرانیهاست
نسل عمارِ رسول است و سلیمانیهاست
همه مجنون حسینیم و همه مختاریم
جمعه تا جمعه پر از تاب و تب دیداریم
بگذارید بدانند همه "ما هستیم"
قطرهای منتظر پهنهی دریا هستیم
او که باید برسد از دل اعماق قرون
او که دل را همه پر کرده، پر از عشق و جنون
او که آرامِ دل منتظران خواهد شد
(عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد)
شب تاریک جهان تشنهی نوری ابدیست
نسل ما منتقم خون حسین ابن علیست....
#مهتا_صانعی
❤️ #آیات_فتح؛ #دعای_نصر | توصیه رهبر انقلاب به قرائت سوره فتح، دعای ۱۴ صحیفه سجادیه و دعای توسل برای پیروزی جبهه مقاومت
🖥 رسانه KHAMENEI.IR برای سهولت دسترسی مؤمنین، صوت این موارد را منتشر میکند.
🎙بشنوید👇
-200335616_-17568902.mp3
26.33M
🎧 قرائت اختصاصی دعای چهاردهم صحیفه سجادیه توسط حاج مهدی سماواتی
14030906_46402_1921k.mp3
10.56M
🎧 تلاوت اختصاصی سوره فتح توسط استاد کریم منصوری
امام خامنهای عزیز :
«بر همهی مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند.»
🔹۱-جهت کمک نقدی به مردم مظلوم فلسطین و لبنان از طریق زیر می توانید اقدام کنید؛
👈شماره کارت: 6037998200000007
👈شماره شبا: Ir320210000001000160000526
👈کد دستوری: #14*
👈پرداخت مستقیم در https://irane-hamdel.khamenei.ir/
🔸۲- برای اهدای طلا و جواهرات ارسال عدد ٢ به 3000222
🔹۳- برای سرپرستی از خانواده های آواره لبنانی و فلسطینی ارسال عدد ۳ به 3000222
بسم الله الرحمن الرحیم
پرونده ویژه
با چوب وفاق قانون ذبح نشود!
ص١از٢
حزب دموکرات ایران وابسته به نخستوزیر وقت (احمد قوام) که در تیر ماه 1324 تشکیل شده بود به مناسبتی جشنی را در تهران برپا کرده بود. در این جشن، نخستوزیر و مظفر فیروز (خواهرزاده مصدق که در زمان نخستوزیری قوام به ریاست تبلیغات و معاونت سیاسی نخستوزیری رسیده بود) و عدهای از رجال سیاسی برای تماشا در بالکن یکی از ادارات نشسته بودند که مظفر فیروز برای خودشیرینی و شاید هم به تناسب مسئولیت تبلیغاتی خود و البته با هدف ارتقاء جایگاهش در دولت، سر در گوش نخستوزیر کرد و گفت: قربان، این جمعیت انبوه فقط برای خاطر حضرت اشرف اینجا آمدهاند. قوام که در میان سیاستمداران روزگار خویش از ذکاوت بیشتری برخوردار بود، خنده معناداری کرد و گفت: روزی که پزشک احمدی را دار میزدند در میدان توپخانه جمعیت بیش از اینها بود!
در این حکایت خدای نکرده قصد قرینهسازی رئیسجمهور محترم با عنصر نامطلوب و بدنامی همچون قوام یا دیگر دولتمردان فاسد دوران قاجار یا پهلوی را نداریم که این قیاسی بسیار غلط و معالفارق است. این حکایت تاریخی از آن رو گفته شد که این روزها رفتار برخی اصلاحطلبان با مقوله «وفاق» مورد توجه و تاکید رئیسجمهور محترم که شعاری اعتقادی و برگرفته از مبانی دینی است، دستاویزی شده تا خواستههای دیکتاتورمآبانه جماعتی، باب هرگونه انتقاد قانونی آنهم انتقاداتی از سوی مراجع رسمی همچون مجلس شورای اسلامی و رئیس آن که وظیفه اصلی آنها نظارت برحسن اجرای قانون است را به بهانه «مخالفت با وفاق» ببندند. چاپلوسانی که درِ گوشی و در بستر مشاوره دادنهای پشت اتاقهای در بسته یا با نوشتن تحلیلها و تیترهای جهتدار در رسانهها به رئیسجمهور محترم، مخالفت با یک رویه غلط غیرقانونی انجام شده در بخشی از دولت را مخالفت رئیسمجلس با «وفاق» مورد تاکید دولت تلقی میکنند. در اینجا به چند گزاره اشاره میشود:
1- پنجشنبهای که گذشت نه تنها تیتر یک، بلکه تمام صفحه اول روزنامه «هممیهن» غلامحسین کرباسچی اختصاص داده شده بود به انتقاد قانونی محمدباقر قالیباف رئیسمجلس درباره انتصاب غیرقانونی محمد جواد ظریف در مسئولیت معاونت راهبردی رئیسجمهور با تیتر«عبور از وفاق». همچنین در دو مطلب سرمقاله «تکرار خودزنی سیاسی» و یادداشت سردبیر با عنوان «خود را نشناختن»، رئیس
یک قوه فقط به دلیل بیان یک واقعیت قانونی «حضور ظریف در دولت غیرقانونی است»، مورد شماتت و سرزنش قرار گرفته بود. این در حالی است که آنچه قالیباف مطرح کرده بود، صرفا یک بند قانونی است که در حال حاضر برای بررسی به کمیسیون مربوطه مجلس ارجاع شده است و طبیعی است تا زمان بررسی موضوع، هرگونه انتصابی بدون توجه به مفاد قانون، خارج از روال قانونی است و تخلف محسوب میشود و قرار نیست اختلاف دیدگاه یا انتقاد از موضوعی، با برحسب «عبور از وفاق» و اتهامزنیهای بیاساس همچون؛ «جناب آقای قالیباف! قرار نیست هر فرد بیصلاحیتی به دلیل حمایت شما یا وابستگی به شما همچنان در مصدر کار بماند. بهتر است خودزنی سیاسی را پایان دهید»، مواجه شود. صرفنظر از دعوای آقایان با رئیسمجلس، سؤال این است که چرا در حالی که روزنامههای اصلاحطلب تا پیش از هرگونه آتشبسی در لبنان، مکرر در اخبار و تحلیلهای خود سخن از ضرورت هرچه زودتر آتشبس در لبنان و ایضا در غزه میکردند، ولی در فردای روز آتشبس در حالی که همه رسانهها از آتشبس و شادی مردم لبنان نوشتند، به یکباره موضوعی که بیش از سه ماه است در رسانهها میچرخد را محور خبری آن روز قرار دادند؟ آیا هدف آنها به حاشیه بردن یک موضوع مهم منطقهای و برجسته کردن یک موضوع حاشیهای که در بستر قانونی خود قابل حل است، نبوده است؟!
2- تجربه رفتارهای گذشته برخی اصلاحطلبان نشان میدهد که آنها کمترین وفاداری به قانون اساسی و قوانین مصرح جاری کشور که از قضا در این دوره مورد تاکید ویژه رئیسجمهور است را ندارند که نمونه بارز آن را در لوایح دو قلو «افزایش اختیارات رئیسجمهور» که در دوره دوم رئیسجمهوری خاتمی در شهریور 1381 به مجلس داده شد و در نهایت پس گرفته شد را دیدیم. در لایحه افزایش اختیارات رئیسجمهوری، برخی اصلاحطلبان ساختارشکن حتی بهدنبال بستر قانونی برای افزایش اختیارات رئیسجمهور نبودند و فراتر از آن تغییر قانون اساسی را دنبال میکردند. برای روشن شدن این موضوع کافی است به مقاله علیرضا علوی تبار- که این روزها یک طرف ثابت گفتوگو با رسانههای اصلاحطلب و نسخه پیچیدن برای دولت پزشکیان است-
ص٢از٢
در شماره 19 ماهنامه «آفتاب» عیسی سحرخیز در مهر 1381 با عنوان «گذاربه مردم سالاری در سهگام » توجه داشته باشیم. او در این مقاله مینویسد: «جنبش اصلاحات در ايران خواهان گذار به مردم سالاري در سهگام اصلي بوده است.در گام اول؛ اصلاحطلبان از همان آغاز پذيرفته بودند كه ايران در كوتاه مدت و ميان مدت «حاكميتي دوگانه» خواهد داشت. لذا در گام نخست، در پيِ اين هدف بودند كه بخش مردمسالار را در درون حاكميت تثبيت كنند و براي اين منظور، ضمن پذيرش وجود بخشِ غيرمردمسالارِ درون حاكميت بكوشند تا بار ديگر قدرت نامحدود و غيرمسئول آن را در چارچوب يك «حاكميت دوگانه كاركردي» تعريف كنند.» این بود که در مقاله خود تاکید بر قانونگرایی برای طی کردن گام اول مردمسالاری داشت. در گام دوم؛ اصلاحطلبان معتقدند باید تفسيري مردم سالارانهتر از قانون اساسي ارائه داد. از نظر او؛ «پذيرش تفسيرهاي مردمسالارانهتر از قانون اساسي، توسط بخش غيرمردم سالار حاكميت، تنها از طريق بحث و گفت وگو و اقناع ذهني صورت نمیپذيرد. نبايد فراموش كرد كه قدرت را تنها قدرت محدود ميكند. از اين رو، برداشتن موفق اين گام، مستلزم نشان دادن و اعمال قدرت، هم در عرصه اجتماعي و هم در عرصه سياسي، توسط اصلاحطلبان است.» آنچه در جامعه در مقاطع مختلف و فتنههایی که در سال 88 در بستر انتخابات یا 1401 در بستر شورشهای اجتماعی اتفاق افتاد را باید در راستای این گام و رسیدن به قدرت برای گذار از این گام دانست. اما در گام سوم؛
او مینویسد: «اگر گام دوم به خوبي برداشته شود، ممكن است همگرايي عمومي به اين نقطه برسد كه به تغيير قانون اساسي و جايگزين كردن يك تعبير ديگر از حكومت ديني (غير از تعبير ولايت انتصابي مطلقه فقيه) و يا مردمسالاري غيرديني به جاي آن، نيازي نيست. ولي اين امكان نيز هست كه عرف اهل نظر و فعالان عرصه سياست به اين نتيجه برسند كه گذار كامل به مردمسالاري در چارچوب اين قانون اساسي امكان پذير نيست». علوی تبار در این مقاله به صراحت بیان میکند لایحه افزایش اختیارات رئیسجمهوری که خاتمی ارائه داده است فقط برای عبور از گام اول و دوم مردمسالاری است و برای گذار به گامهای بعدی مردمسالاری چهبسا به تغییر قانون اساسی که از درون آن نگاه مردمسالارانه بیرون بیاید، نیاز باشد.
3- رئیسجمهور محترم در نشست با جمعی از اساتید سیاست خارجی و روابط بینالملل بار دیگر بر وفاق ملی تاکید کردند و گفتند: «وفاق ملی در داخل کشور پشتوانه محکم سیاست خارجی دولت است و هرکسی که طبق سند چشمانداز، قوانین مصرح در قانون اساسی و سیاستهای کلی نظام به کشور خدمت کند، نیروی من است و ازحضور او در دولت استقبال خواهم کرد.» این سخن درستی است که همواره باید مبنای عمل رئیسجمهور باشد. اما سؤال اینجاست همه این کسانی که در این مدت سه ماه توسط رئیسجمهور در بخشهای مختلف دولت بهکار گرفته شدهاند، پایبند به قانون اساسی و قوانین مصرح کشور هستند؟ اگر چنین است پس اظهارات خلاف قوانین کشور و بعضا قانون اساسی که میثاق ملی کشور محسوب میشود و یا توئیتهای ساختارشکنانه آنها تا پیش از انتصاب جدیدشان در فضای رسانهای رسمی و غیررسمی چه میگوید؟!
4- 12آذرماه روزی است که اولین همهپرسی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸ برگزار شد و ملت ایران با 5/99 درصد آرا پای صندوق رای رفتند و به این میثاق ملی رای مثبت دادند. بنابراین، بر رئیسجمهور محترم و البته دیگر قوای کشور است که نگذارند برخی خناسان، این میثاق ملی را دستخوش امیال نفسانی و جریانی خود قرار دهند و مراقب پوست خربزههایی باشند که برخی سیاسیون با تفسیرهای ناصواب خود و توسل به واژههای جذابی همچون «وفاق» زیر پای آنها قرار میدهند تا در بستر آن، قانون اساسی و قوانین کشور را ذبح کنند. رئیسجمهور محترم باید مراقب «مظفر فیروز»هایی که در اطراف او بهدنبال خوشرقصی و البته شیطنتهای سیاسی برای ایجاد اختلاف بین قوای کشور در این مقطع که بیش از همه به وحدت و انسجام ملی نیاز داریم، باشند.
حسن رشوند
@tabibdavvar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلمی ناب از
میدان و دیپلماسی در کنار هم
شادی روح شهدا صلوات
┄┅☫🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷☫┅┄
👈عضویت درگنجینه دفاع
┏━━━━━🇮🇷🌺🍃━┓
@Ganjineh_defa
┗━━🇮🇷🌺🍃━━━━┛
شما هم به کمپینِ
«تلآویو و حیفا را با خاک یکسان کنید»
بپیوندید 💪🇮🇷👇
https://asle8.24on.ir/n/97?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaaTzP8cuz02LHsM_S0C9FCgUIsLkxStH9n0xpBzOYnROpDjuIoIOWNMPHA_aem_rlUnVlMOtBeHRo3q3k1zjQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرار_هر_روز
السَّلامُ عَلَيْكَ يابْنَفاطِمَةَسَيِّدَةِنِساءِالعالَمِينَ
#صلیاللهعلیڪیاسیدالشهدا
دیگردلینماندهکهدلبربخوانَمَت
هجرانِکربلایتودلِرامُذابکرد
#حسینجان💔
#اربابــ¹²⁸
یڪ ره تورا ببینم ، پس پیش تو بمیرم
من بیش از این ندارم ، در عالم آرزویے
🕌 سلام محضر اربابمون به نیابت از جمیع شهدا و اموات مومنین جهت تعجیل در فرج وسلامتی مولایمان
📿 السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ. 📿.
#امام_حسین_علیه_السلام؛
مردم مأمورند تا ما را بشناسند و به سوی ما بازگردند و تسلیم ما باشند. سپس فرمود: و در غیر این صورت اگر به سوی ما باز نگردند و از ما پیروی نکنند، هر چند که روزه بدارند و نماز بخوانند و به یگانگی خداوند اقرار نمایند، در شمار مشرکین خواهند بود.
«الکافی، جلد ۲، صفحه ۳۹۸»
اللّٰھمعجللولیڪالفرج
•┈—┈—┈✿┈—┈—┈
@tabibdavvar
ای ز نسل حسین و کرببلا ،،
شکر حق فاطمه نشانی تو ،،
بی بصیرت چرا نمی فهمد ،،
نائب صاحب الزمانی تو
تا روز ظهور مهـــــــــــــدے انشاءالله بر روے سرم سایه ے آقـــــ🌜ــــا باقـــــے است..
#اللهم_احفظ_قائدنا_الامام_خامنه_ای
#لبیک_یا_خامنه_ای
#رهبر_انقلاب_اسلامی
@tabibdavvar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبایی طبیعت و نعمت های الهی که انسان را شگفت زده می کند.
در طبیعت که قدم می زنی، می فهمی که خداوند چقدر کنترل همه ی امور در دستش است. به قول همان مثل معروف که میگوید برگی از به اذن خداوند روی زمین نمی افتد، اگر به دور و اطرافت نگاه کنی، می بینی که همه چیز طبق یک سیستم خاص پیش می روند. درختان آرام آرام، شکوفه داده و سپس به بار می نشینند؛ هوا گرم بوده و کم کم شور و حال هوای زمستانی خود را نشان می دهد و … . در همه ی اینها نشانه هایی از قدرت خداوند نهفته است. کاش ما هم بدانیم که اگر خداوند به همه ی اینها نظارت می کند، پس قطعا زندگی ما که روح او در وجودمان نهادینه شده است هم برایش اهمیت دارد و هیچ وقت ما را وا نمی گذارد. پس کاش تنها به او توکل کنیم و برای اجابت خواسته هایمان به دنبال غیر از خدا نرویم.
@tabibdavvar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#أَلسَّلامُـ عَلَۍ الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ
سَلامـ برآن اعضاے قِطعہقِطعہ شده..💔
🔷امام صادق علیه السلام فرمودند :
کسى که قبر حسین علیه السلام را زیارت نکند پس از خیر کثیر محروم مانده و به ازای هر سالی که میتونسته بره کربلا و نرفته ،از عمرش یک سال کسر مى شود و چه بسا افرادی ۳۰ سال عمرشون کم شده بخاطر ترک زیارت امام حسین (ع)
منبع : کتاب کامل الزیارات باب 61 حدیث سوّم
گر شرق و غرب هم قسم و هم هدف شوند
بر ضد ما یگان به یگان صف به صف شوند
پیـروز هر زمیـن و زمیـنه نظــام ماست
حاشا حریف شیـــعهٔ شاه نجـــف شوند
#سید_مرتضی_هاشمی_شیخ_شبانی
امام خامنهای عزیز :
«بر همهی مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند.»
🔹۱-جهت کمک نقدی به مردم مظلوم فلسطین و لبنان از طریق زیر می توانید اقدام کنید؛
👈شماره کارت: 6037998200000007
👈شماره شبا: Ir320210000001000160000526
👈کد دستوری: #14*
👈پرداخت مستقیم در https://irane-hamdel.khamenei.ir/
🔸۲- برای اهدای طلا و جواهرات ارسال عدد ٢ به 3000222
🔹۳- برای سرپرستی از خانواده های آواره لبنانی و فلسطینی ارسال عدد ۳ به 3000222
بسم الله الرحمن الرحیم
پرونده ویژه
میدان راهبردی سوریه؛
اهمیت تکاپوی دیپلماتیک
ص١از٢
♦️دیپلماسی و میدان مکمل هم هستند. امنیت و ثبات سوریه برای امنیت و ثبات منطقه، بسیار مهم است و به همین علت، برخی رژیم های شرور، دائما برای به هم ریختن آن کشور تلاش کرده اند؛ به ویژه اسرائیل و آمریکا.
🔹رژیم صهیونیستی، سوریه را عقبه موثر در پیروزی های مقاومت و پل ارتباطی لبنان با عراق و ایران می بیند؛ آمریکا نیز همین طور. احتمالا اگر نظام سوریه حاضر می شد نقشی شبیه حاکمان سعودی و اردن و مصر ایفا کنند، غرب با او کنار می آمد.
♦️آمریکا و غرب همواره به واسطه برخی رژیم های مرتجع - با تهدید و تطمیع- کوشیده اند دولت سوریه را از ایران و جبهه مقاومت جدا کنند، اما موفق نشده اند.
🔹شبیه این شیطنت، همزمان با تحریک صدام به حمله متجاوزانه علیه ایران انجام شد تا با عده های فریبنده، دولت مرحوم حافظ اسد را از ایران جدا کنند؛ اما سوریه در دوران سخت حمایت اغلب دولت های عربی از جنایت صدام، کنار ملت ایران ایستاد.
♦️اینکه در میدان مهم نظامی، مجددا می توان چه کمکی به سوریه کرد، بحث مستقلی است. یک ده قبل بیش از ۸۵ درصد سوریه به اشغال مزدوران نیابتی غرب درآمده بود اما بسیج سیاسی- نظامی با محوریت ایران، توانست این کشور را نجات دهد.
🔹در عین حال، دیپلماسی پویا و بهنگام می تواند به شکل جدی به کمک میدان بیاید؛ چنان که از میانه دهه گذشته توانست دولت روسیه را قانع کند و به کمک میدان بیاورد.
♦️آن زمان، در حالی که برخی اجزای وزارت خارجه سرگرم مذاکره با غرب بودند، سردار سلیمانی ضمن ارسال پیغامی محرمانه، وزیر خارجه را از عملیات پنهان آمریکا در سازماندهی و تسلیح و تجهیز تروریست ها علیه ایران مطلع کرد.
🔹در عین حال نیاز بود که توان دیگر کشورها نیز به کمک "جبهه مقاومت ضد تروریسم" در عراق و سوریه بیاید. در اینجا، تکاپوی سردار سلیمانی در عراق و لبنان برای بسیج ظرفیت های مردمی و دولتی بی نظیر بود.
♦️او همچنین مرداد ۱۳۹۴ به مسکو سفر کرد و مذاکرات قوی و موثری با پوتین داشت که روسیه را قانع و تشجیع کرد مقابل "جنگ جهانی" غرب در سوریه به میدان بیاید. سال ۱۳۹۵، کیسینجر (وزیر خارجه اسبق آمریکا) و موشه یعلون وزیرجنگ اسرائیل گفتند «جنگ سوریه، جنگ جهانی سوم است».
🔹بعد ها خبرگزاری آسوشیتد پرس درباره ابتکار عمل سردار سلیمانی نوشت:
🔻"دیدار مهم ژنرال سلیمانی با پوتین، نقشی مؤثر در نقشآفرینی روسیه در جنگ سوریه داشت. یکی از قدرتمندترین مقامات نظامی ایران، نشستی سهساعته را با پوتین روسیه داشت تا او را متقاعد کند.
🔻فرمانده نیروی قدس سپاه، ماه اوت (مردادماه ۹۴) به مسکو رفت. سلیمانی و پوتین، نقشهها و عکسها را بررسی کردند و به تبادل اطلاعات پرداختند.
بررسیها نشان داد گروههای تروریستی، در صورتی که مسکو وارد عمل نشود، فعالیتشان را به نزدیکی روسیه در منطقه قفقاز گسترش خواهند داد.
🔻در این نشست درباره برنامه تشکیل یک مرکز مشترک تبادل اطلاعات میان عراق، سوریه، ایران و روسیه توافق شد. این نقشآفرینی، حاکی از نفوذ شدید ایران در منطقه است».
ص٢از ٢
🔹اقدامات تروریستی که بعدها گروه های تکفیری (مزدوران تربیت شده آمریکا، انگلیس و اسرائیل) در مسکو انجام دادند و همچنین مزدورانی که در جنگ اوکراین به کار گرفته شدند، درستی هشدار و پیش بینی شهید سلیمانی را نشان داد.
♦️حتما شرایط امروز،با یک دهه قبل تفاوت هایی کرده است. احتمالا تمرکز روسیه در جنگ اوکراین، از تمرکز بر جنگ سوریه کاسته باشد، هر چند که آنها طی چند روز اخیر، حملات سنگینی علیه برخی مواضع گروهک تحریر الشام داشته اند.
🔹عملیات فریب غرب و وعده معامله هم، یک احتمال است. همین طور ممکن است ترکیه تحرکاتی برای بده بستان داشته باشد. اما هیچ کدام این گمانه زنی ها نمی تواند مانع از پیگیری منافع ملی در موضوع سوریه در دو حوزه میدان و دیپلماسی باشد.
♦️قطعا آقای عراقچی، آقای ظریف نیست و تفاوت های جدی با او دارد، اگرچه در برخی موضوعات مثل برجام و مذاکره با اروپا همکار بوده اند. عراقچی، این تفاوت مهم را در جریان سفرهای مهم دو ماه گذشته به کشورهای منطقه (با موضوع حمایت از مقاومت) به ویژه لبنان و سوریه و عراق نشان داد.
🔹نباید به دستاوردهای احتمالی دیپلماسی نگاه صفر و صدی داشت. مهم است که ظرفیت دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران، به عنوان قدرت مهم منطقه، از عراق و سوریه (و حتی ترکیه) گرفته تا روسیه و چین و دیگران به حرکت در آید و امکانات موجود را پای کار آورد.
♦️اردوغان با وجود این که در ماجرای کودتا، از آمریکا شبیخون خورد و تداوم قدرت خود را از جمله مدیون حمایت ایران است، اما متاسفانه با آرزوی موهوم نوعثمانیگری، همچنان در نقشه آمریکا و اسرائیل، و بر خلاف منافع ملت های منطقه رفتار می کند و دیر یا زود، آسیب این بازی را خواهد دید.
🔹در این میان، در مورد چین و روسیه، دیپلماسی بهنگام ضروری است؛ تا از جمله درباره نقشه آمریکایی- صهیونیستی و نیابتی "پان ترکیسم" -که از مرزهای چین و آسیای میانه تا مدیترانه پیگیری می شود و فعلا بر استخدام میلیشیای نظامی در چین (اویغور ها)، قزاقستان، ازبکستان، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان و... استوار است-، هشدار و توجه داده شود.
♦️دور از ذهن نیست که مشابه تهدید های تروریستی- امنیتی ضد مسکو، در قلمرو چین هم بازسازی شود، ضمن این که تضعیف مقاومت منطقه در مقابل جبهه تروریسم، نهایتا موجب تقویت سیطره آمریکا و تحت فشار قرار گرفتن شدید اقتصاد و امنیت چین خواهد شد.
🔹 محمد ایمانی
@tabibdavvar
🔻تجربه برجام کفایت میکند آقای ظریف!
یاسر جبرائیلی:
🔹️آقای دکتر محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور روز گذشته مقالهای در رسانه شورای روابط خارجی ایالات متحده آمریکا (فارین افیرز) منتشر و مواضعی ایراد کرده که چند نکته درباره آن قابل تامل است.
🔹️1- آقای ظریف نوشته که دولت آقای پزشکیان آماده مدیریت تنشها با آمریکاست و امید دارد مذاکراتی از موضع برابر در مسائل هستهای و فراتر از آن با دولت ترامپ برگزار شود. این جمله، قلب مقاله آقای ظریف است و باقی مطالب را باید حاشیه دانست. نخستین پرسشی که دکتر ظریف باید بدان پاسخ دهد این است که چرا در میانه جنگ تمام عیار ارتش آمریکا علیه مقاومت، درخواست کتبی مذاکره به واشنگتن فرستاده است؟ آیا او از جانب شورای عالی امنیت ملی چنین ماموریتی داشته است؟ رهبر حکیم انقلاب اسلامی حتی در مورد وزارت امور خارجه -در زمانی که آقای طریف وزیر خارجه بودند- تصریح فرمودند که وزارت امور خارجه صرفا مجری مصوبات شورای عالی امنیت ملی است. آیا شورای عالی امنیت ملی، برای ارسال درخواست کتبی مذاکره با آمریکا در «مسائل هستهای و فراتر از آن»، به آقای ظریف ماموریتی داده است؟ دومین پرسشی که ایشان باید پاسخ دهند این است که منظورشان از «مدیریت تنش با آمریکا» چیست؟ مگر ایران تنشی ایجاد کرده که بخواهد با مذاکره با آمریکا آن تنش را مدیریت کند؟
🔹️شما با دولت آمریکا یک توافقی امضا کردید که به زودی تبدیل به یک تعهد یکجانبه از سوی تهران شد. آمریکا سردار بلندپایه شما را ترور کرد و رسما مسئولیت آن را بر عهده گرفت. آمریکا در غزه مرتکب نسل کشی و در لبنان و سوریه و دیگر کشورهای منطقه مرتکب جنایت شده و میشود. این تنشها را میخواهید با مذاکره مدیریت کنید؟ مشکل آمریکا در ارتکاب این جنایتها این بوده که استدلال جنابعالی را نشنیده و شما میخواهید با مذاکره، واشنگتن را قانع کنید که جنایت نکند؟
🔹️2- آقای ظریف بلافاصله پس از اعلام آمادگی برای مذاکره، نوشته است که «ایران تسلیم خواستههای غیرمنطقی نخواهد شد». معنی این جمله آن است که مذاکرهای که ایشان از آن سخن میگویند، اساسا ربطی به جبران بدعهدیهای آمریکا در برجام یا توقف جنایات آمریکا در منطقه ندارد. بلکه آمریکا یک سری خواسته دارد که ایران آماده مذاکره حول آنهاست! منتهی یک سری از این خواستهها منطقی است، یک سری غیرمنطقی است و ایران تسلیم خواستههای غیرمنطقی نخواهد شد! آقای ظریف باید بفرمایند خواستههای منطقی آمریکا دقیقا کدامند؟ مقاله ایشان از جانب آمریکا خطاب به ایران است یا از جانب ایران خطاب به آمریکا؟
🔹️3- آقای ظریف نوشتهاند که اگر غرب رویکرد همکاری با ایران را رها نمیکرد، تعداد سانتریفیوژهای ایران افزایش نمییافت و غنیسازی اورانیوم از 3.5 درصد به بالای 60 درصد نمیرسید. این سخن، حقیقتا حیرتانگیز است. آقای ظریف باید بفرمایند مگر بنا نبوده که 10 سال پس از قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل (یعنی سال 1404)، تمامی محدودیتهای هستهای ایران رفع شود؟ چگونه است که ایشان میگویند اگر غرب رویکرد همکاری با ایران را رها نمیکرد، برنامه صلح آمیز هستهای ایران متوقف شده بود؟
🔹️4- آقای ظریف نوشته اند: «توافق هستهای نمونهای منحصربهفرد است و غرب باید به احیای آن بپردازد. اما برای این کار، باید اقدامات مشخص و عملی—شامل اقدامات سیاسی، قانونی و سرمایهگذاریهای مشترک سودآور—انجام دهد تا اطمینان حاصل کند که همانطور که وعده داده شده است ایران میتواند بهطور اقتصادی از این توافق بهرهبرداری کند». سوال این است که آیا غرب منتظر نصیحت آقای ظریف بوده که تاکنون اجازه بهرهمندی ایران از برجام را نداده است؟ یا اینکه ایشان علاقه دارند یک وعده توخالی دیگر از غربیها بشنوند و تضمینی در حد امضای کری بگیرند و بار دیگر آنچه غربیها میخواهند، تقدیمشان کنند؟
🔹️5- مطلب آقای ظریف برای فارین افیرز، بسیار نگرانکننده است. نگران کننده است به این دلیل که معاون راهبردی رئیس جمهور، شناخت صحیحی از تحولات نظم جهانی ندارد. بجای اینکه در صدد مهندسی نظم جدید منطقهای باشد، همچنان در مقام برطرف کردن خواستههای هژمون نظم قدیم است.
🔹️او درک معتبری از ماهیت آمریکا ندارد و نمیخواهد یا نمیتواند ببینید که آنکه در غزه نسلکشی میکند، اسرائیل نیست، خود آمریکاست. ظریف یک نگاه آرمانگرایانه و عاطفی به مناسبات بینالمللی دارد و خیال میکند آنچه موجب تنش میان کشورها میشود، یک سری سوء تفاهم است که با گفت و گو و مذاکره قابل حل است.
اما منافع ملی را نمیتوان بر این دست تخیلات استوار کرد. تجربه برجام، کفایت میکند.
✅️ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اردوغان به دنبال امپراطوری عثمانی
𑁍 @ourasia | اورآسیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ کوبنده جوان عرب ایرانی به گستاخی جولانی سر کرده تروریست های تحریر الشام که به زنان ایرانی و شیعه جسارت کرده بود...
تا آخر ببینید 👌
سپاه حضرت مهدی(عج)
آماده است....
دنیا در شرف تحول بزرگی ست....
@bode4om