⭕️ تربیت نفوذیها در سفارتخانه آمریکا
🔹رویدادهای روزهای اخیر عراق نشان میدهد که آمریکا و رژیم صهیونیستی که در رسیدن به برنامههای خود در منطقه بهخصوص عراق ناموفق بودند، با تربیت نفوذیها و ایجاد ناآرامی در تلاشند تا تظاهرات مسالمتآمیز و بحق مردم عراق را به سمت خشونت سوق دهند و بار دیگر این کشور را محل شرارتهای جدیدی کنند، کما اینکه اخیراً تعدادی از نظامیان خود را از سوریه به عراق گسیل کردند تا گروههای تروریستی دیگری را پس از داعش در این کشور ایجاد کنند؛ 🔸موضوعی که «ماجد غماس» کارشناس عراقی بر آن تاکید میکند و میگوید: آمریکا در فکر ایجاد حلقههای دیگری از تروریستها در منطقه است تا همچنان به شرارتهای خود ادامه دهد، آمریکا میخواهد با اعلام مرگ ابوبکر البغدادی برای انتخابات 2020 برگ برندهای در دست داشته باشد و همچنان هم به این هم فکر میکند تا با ایجاد دیگر گروههای تروریستی، مانعی برای پیروزیهای محور مقاومت در منطقه ایجاد کند.
⭕️ روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔹یکی از روشهای استکبار زینت دادن به گفتارش؛ برای فریب مخاطبان است
🔸[سوره البقرة (2): آيه 204]
وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يُعْجِبُكَ قَوْلُهُ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ يُشْهِدُ اللَّهَ عَلى ما فِي قَلْبِهِ وَ هُوَ أَلَدُّ الْخِصامِ (204)
🔹و از مردم كسى است كه گفتارش درباره زندگى دنيا، مايهى اعجاب تو مىشود و خداوند را بر آنچه در دل (پنهان) دارد گواه مىگيرد (در حالى كه) او سرسختترين دشمنان است.
ترجمه المیزان ج/2 ص /143
🔸بعضى از مردمند كه وقتى با تو سخن مىگويند، طورى وانمود مىكنند كه افرادى حقپرستند، جانب حق را رعايت مىكنند، و به صلاح خلق عنايت دارند، و پيشرفت دين و امت را مىخواهند، در حالى كه دشمنترين مردم نسبت به حقند، و دشمنيشان با حق از هر دشمن ديگر شديدتر است.
🔹نکته:
🔸غربیها چنان از حقوق بشر ؛ حقوق طبیعت ؛ پرندگان و حیوانات و حتی از دین دفاع می کنند ؛ شبکه شیعه را ه اندازی میکنند که گمان میکنی ؛ اگر دینداری هست در غرب هست دیگر فراموش میکنی که در افغانستان و یمن و عراق و سوریه و فلسطین کودک کشی میکند ؛مجلس عروسی را به خاک و خون میکشد حتی قسم میخورد که راست می گوید غرب زده ها را هم به دنبال خودش میکشد آنها هم غرب را به عنوان کعبه آمال خود تبلیغ می کنند
🖊 رجبعلی بازیاد
⭕️ تحلیل اعتقادی انتخابات امریکا
🔹ترامپ از جایی خورد که به مخیله هیچکس نمیرسید. 45 روز بعد از شهادت حاجقاسم خداوند متعال ناگهان علل و اسبابی را فراهم کرد که قلههای دستاوردهای ترامپ را یکی پس از دیگری منهدم کرد. کرونا گرچه جهانی است، اما امثال کشور ما، چون در تحریم بود تکانههای حداکثری نخورد، اما The First America ناگهان به اول شدن در مرگومیر و بیماری، رشد بیکاری، درگیریهای نژادی، سرگردانی کشتیهای نفت در سواحل، رفتن قیمت نفت به زیر منفی و ناتوانی دولت در کنترل بیماری باعث شد که همه نقاط قوتی که ترامپ روی آن مانور میداد خاکستر شود و نه اقتصاد دیگر سر جای خودش بود و نه سلامت مردم.
🔸 از سوی دیگر رسانههای امریکا اجماعی علیه ترامپ ساختند که حتی سخنرانی مستقیم وی در انتخابات را قطع کردند یا توئیتهای وی را مخفی میکردند. نخبگان دو حزب به این جمعبندی رسیدند که ترامپ مأمور افول امریکاست، بنابراین حتی جمهوریخواهان پشت ایشان را خالی کردند، رسانهها علیه وی شدند و شد آنچه باید میشد.
🔹به تعبیر رهبر معظم انقلاب، بولتون، پمپئو و ترامپ رفتند، اما انقلاب اسلامی ماند. اما شاید هیچ عاملی مانند پیدایش ناگهانی کرونا و پیامدهای آن به وی ضربه نزد و این هم دست غیبی است که هیچکس گمان نمیکرد امریکای اول در همه چیز را به امریکای اول در هیچ چیز تبدیل کند.
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جایگاه رهبری یک جایگاه تشریفاتی یا کارآمد‼️
🔹 اگر رهبری قرار نیست در مسائل اجرایی دخالت و ورود کند، پس دقیقا مسئولیت رهبری در کشور چیست؟
⭕️ ما این تجربه را تکرار نمیکنیم
🔹 پاسخ دقیق رهبر انقلاب به یک پیغام:
🔸رهبر انقلاب۲۳ خرداد ۹۸ در دیدار نخست وزیر ژاپن، درباره پیغام مذاکره، نکاتی را از موضع درایت و عزت بیان فرمودند که این روزها شایسته بازخوانی است. در ابتدای این دیدار، آقای آبه شینزو گفت: من قصد دارم پیام رئیسجمهور آمریکا را به جناب عالی برسانم.
🔹حضرت آیت الله خامنه ای در پاسخ، ضمن بازگویی حقارت شخصیت ترامپ و اوباما فرمودند: "ما بهلطف خداوند، بدون مذاکره با آمریکا و با وجود تحریم هم به پیشرفت خواهیم رسید... جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به آمریکا ندارد و تجربه تلخ مذاکرات قبلی در چارچوب برجام را به هیچ وجه تکرار نخواهد کرد. هیچ ملت آزاده وعاقلی مذاکره تحت فشار را نمیپذیرد.
🔸 من، شخص ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد..... کدام عاقلی با کشوری که زیر توافق زده، مذاکره کند؟
🔹 ما این حرف را که آمریکا آماده مذاکرات صادقانه با ایران است، اصلاً باور نمیکنیم زیرا مذاکرات صادقانه از جانب شخصی همچون ترامپ، صادر نمیشود. صداقت در میان مقامات آمریکایی بسیار کمیاب است... ما به هیچ وجه تجربه تلخ مذاکره چند سال اخیر با آمریکا را تکرار نخواهیم کرد.
🔸بعد از توافق هستهای، اولین کسی که برجام را بلافاصله نقض کرد، شخص اوباما بود، همان کسی که درخواست مذاکره با ایران کرده و واسطه هم فرستاده بود. این تجربه ما است و جناب آقای آبه، بدانید که ما این #تجربه را تکرار نمیکنیم"
⭕️ پیروزی «جو بایدن» و بیم و امیدها در عراق
🔹 با پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، تقریباً بیشتر مقامات و مسئولان عراقی، بیتوجه به نتیجه اعتراضات «دونالد ترامپ»، به استقبال پیروزی وی رفتند.
🔸 مسعود و مسرور بارزانی، تقریباً نخستین مقاماتی در قلمرو جغرافیایی عراق بودند که پیروزی بایدن را تبریک گفتند. برهم صالح، رئیسجمهور کرد عراق نیز در پیامی توییتری، بایدن را «دوست و شریکی قابل اعتماد» خواند. در مجموع به نظر میرسد کردها با این تصور که بایدن قائل به لزوم اجرای فدرالیسم کامل در عراق است، از شکست ترامپ، چندان ناراضی نیستند.
🔹 همین پیشزمینه درباره سیاستهای گذشته بایدن در قبال عراق، باعث شده تا رهبران اهل سنت این کشور نیز به استقبال پیروزی وی بروند. چهاینکه مشعان الجبوری، اهل سنت عراق را «فرزندان مناطق تخریبشده» خواند و گفت: «ما خواهان اجرای نقشه بایدن در عراق هستیم». اثیل النجیفی، از سران الجبهة العراقیة نیز با بیان اینکه بایدن 24 بار به عراق سفر کرده، وی را دارای روابط مناسب با رهبران عراقی دانست.
🔸 در میان شیعیان اما مهمترین و جدیترین واکنش به پیروزی بایدن را نوری المالکی اتخاذ کرد. وی نخستین رهبر جریانات شیعه عراقی بود که با تبریک به بایدن، برای وی آرزوی موفقیت کرد. المالکی که جولای سال جاری گفته بود: «بایدن در نامهای به دلیل طرح ایده تجزیه عراق از من عذرخواهی کرد»، به نظر میرسد دوران ریاستجمهوری بایدن را فرصتی برای احیای نقش تضعیفشده خود در ساحت سیاسی عراق میداند.
🔹 مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق اما با تأخیر نسبت به رئیسجمهور و مقامات اقلیم و یک روز پس از المالکی در پیامی توییتری، انتخاب بایدن را تبریک گفت. الکاظمی که خود را برای انتخابات پیش از موعد پارلمانی آماده میکند، احتمالاً شکست ترامپ را مانعی در مسیر موفقیت خود میداند.
🔸 در مجموع فارغ از اینکه بعید به نظر میرسد در دوره ریاستجمهوری بایدن، راهبردهای اساسی ایالات متحده در غرب آسیا دچار تغییر رادیکالی شود، اما سیاست داخلی عراق از تغییر تاکتیکها در کاخ سفید نیز اثرات حائز اهمیتی میپذیرد. آیا بایدن به ایده عراق سه اقلیمی میاندیشد؟ آیا رئیسجمهور جدید تلاش میکند دوستان جدیدی در عراق بیابد یا به همراهان دیروز تکیه خواهد کرد؟ و...؟
⭕️ ایران باید چه منطق و رفتاری با ساکن جدید کاخ سفید داشته باشد؟
🔹حضور کم سابقه مردم آمریکا در انتخابات بی شک به دلیل ارادت به دموکرات ها نبوده ❗️
🔸بلکه نوعی اعتراض در مقابل سیاستهای نژاد پرستانه که در ساختار حاکمیتی آمریکا حاکم است و از طرفی تنها راه کنار گذاشتن ترامپ از طریق ساختار قانونی رای دادن به رقیب او بوده است.حال بایدن با چالش جدی مواجه است،زیرا او هم مانند دیگر روسای جمهور آمریکا پیش برنده سیاستهای ساختار سیاسی حاکمیت آمریکا است و از طرفی مواجهه با مردمی که خواستار تغییر در این ساختار هستند و به این دلیل به او رای داده اند.ساختار سیاسی آمریکا به گونه ای است که فرد غیر متعهد به منافع نظام سرمایه داری و نژاد پرستی اجازه رقابت در انتخابات را ندارد و جو بایدن صرفا ظاهری آراسته تر از ترامپ دارد. 🔹بزرگترین دستاوردی که ما میبایست نگاه ویژه ای به آن داشته باشیم این است که رنگین پوستان و ملت آمریکا از نظام حاکم بر آمریکا و سیاستهای نژادپرستانه نا امید و خسته شدند . در خصوص این اتفاق ما نباید از نقش بی بدیل ایران غافل باشیم زیرا ایستادگی ایران در مقابل مستکبران و نژادپرستان و منطق مقاومت و احترام به حقوق دیگر کشورها و ملت ها باعث بیداری دیگر ملت ها شده تا بتوانند از کمند استکبار و نژاد پرستی رهایی یابند.بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ترامپ دومین رئیس جمهور بعد از کارتر بوده است که به دشمنی با ایران در نظام بین المللی شهره بود و هر دوی آنها رئیس جمهوری یک دوره ای شدند. 🔸ایران یک مرحله دیگر از سیاستهای ضد ایرانی را سرافرازانه پشت سر گذاشت.بازگشت دولت جدید آمریکا به برجام شکست مفتضحانه ی دیگری برای آمریکا رقم خواهد زد و این اتفاق اقتدار ملت ایران را به جهانیان نشان خواهد داد.حال دولتمردان ما می بایست با منطق مقاومت و از موضع قدرت با ساکن جدید کاخ سفید سیاستهای خود را پیش ببرند.
⭕️از تطهیر تحقیر تا سفارش به آلزایمر‼️
🔹سردبیر نشریه صدا (ارگان حزب تندرو اتحاد ملت) ادعا کرده "ترامپ رفت؛ شاید مدتی بعد دیوارهایی که او چید، فرو بریزد. همچنان که جانشین او وعده داده به عهدهایی که او شکسته و پیمانهایی که گسسته، بازگردد. اما دیوارهایی هست که با رفتن ترامپ هم بهسادگی فرو نمیریزد. دیوارهایی که پی و آجر و سنگ آنها در ذهنیتها و منفعتهایی ریشه دارد که با این آمدنها و رفتنها از هم نمیگسلد".
🔸 او می افزاید: "دیوارهایی سترگتر از مرز مکزیک و حتی میانه برلین. این دیوارهای ریشهدار در ذهنیتها و منفعتها را ترامپ نساخت که با آمدن بایدن فرو بریزد. تا چنین دیوارهایی هست؛ راهها به بنبست و تعهدات و توافقات نهایتا به شکست خواهد انجامید. راهحل مسایل پیچیده جهانی و منطقهای، عبور از این دیوارهای افراشته و ذهنیتهای برساخته است؛ وگرنه، دهها ترامپ و بایدن دیگر هم بیایند و بروند، مسایل پابرجاتر و ریشهدارتر خواهد ماند"
🔹 معنای این جملات در نشریه صدا چیست؟ خباثت، بدعهدی و دشمنی های رو به تصاعد آمریکا را دشمنی ندانید و بگویید ان شاء الله گربه است. این آدرس گمراه کننده فقط از شریک دزد هایی بر می آید که خود را رفیق قافله جا زده اند.
🔸 البته این جناب سردبیر همان آقایی است که دو ماه قبل بعد از انتشار عکس تحقیر سیاستمدار صربستان توسط ترامپ، در همین نشریه به خیال ماندگاری ترامپ نوشت: فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمی در اتاق بازجويی و حتی يك برده نشسته؛ اگر منافع، چنین اقتضایی كند، بايد آن را تمسخر كرد، يا عقلانيتی سياسی خواند؟!
⭕️ اقدام مشکوک ترامپ!
🔹 دونالد ترامپ، مارک اسپر وزیر دفاع خود را برکنار و كريستوفر ميلر رئیس مرکز مبارزه با تروریسم را جایگزین وی کرد.
🔸 میلر از همفکران نزدیک ترامپ است و با وجود پیشینه نظامی، اما همچون وزیر دفاع برکنار شده از استقلال و قدرت شخصیتی کافی در مواجهه با ترامپ برخوردار نیست.
🔹 ترامپ و اسپر مدتهاست با هم اختلاف نظر دارند و اسپر با وجود سابقه دوستی با پومپئو اما سازگاری و همسویی کاملی با ترامپ و حلقه نزدیک به وی نداشت؛
🔸 اما به نظر این اختلافات پیشین تنها دلیل برکناری وزیر دفاع آمریکا نیست؛ هر چند ترامپ این روزها به شدت عصبانی است و همین عصبانیت احتمالا او را بیشتر به صرافت تسویه حساب با شخصیتهای ناسازگار در کابینه در ایام باقیمانده ریاست جمهوریاش انداخته است؛
🔹 اما این احتمال دور از ذهن نیست که ترامپ با هدف انجام عملیات و یا حملاتی نظامی در منطقه خواسته باشد مهمترین مانع آن در کابینه خود یعنی مارک اسپر را از میان برداشته باشد.
🔸 در روزهای قبل هم این گمانه را مطرح شد که هیچ بعید نیست که ترامپ در این دو ماه پایانی دورهاش دست به اقدامات خطرناکی بزند که روزنامه نیویورک تایمز نیز در شماره امروز خود در تایید این مدعا از مقاماتی در پنتاگون نقل قول کرد که ترامپ بعید نیست قصد انجام حملاتی علیه ایران و یا دیگر دشمنان آمریکا را در روزهای آخر دولت خود داشته باشد.
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جایگاه رهبری یک جایگاه تشریفاتی یا کارامد‼️
🔹 اگر رهبری قرار نیست در مسائل اجرایی دخالت و ورود کند، پس دقیقا مسئولیت رهبری در کشور چیست؟
⭕️ آن سوی تبریک دیرهنگام رژیم صهیونیستی و عربستان
🔹خشم و عصبانیت ترامپ دلیل اصلی رژیم صهیونیستی و عربستان برای ابراز پیام تبریک به جو بایدن بود. بالاخره ترامپ حدود 70 روز دیگر رئیس جمهور آمریکاست و با توجه به تیپ شخصیتی پیش بینی ناپذیرش، به نظر میرسد که این طرفها نگران آن بودند که آتش انتقام ترامپ زبانه بکشد و دامان «نمک نشناسان» را بگیرد و در این دو ماه تصمیماتی بگیرد که برای آنها بسیار ناخوشایند باشد.
🔸 جدا از آن هم احتمالا رهبرانرژیم صهیونیستی ، عربستان و امارات نیم نگاهی هم به این دو ماه دارند و میخواهند در فرصت باقی مانده از ریاست جمهوری ترامپ حداکثر بهره را به ویژه در زمینه فشار حداکثری علیه ایران ببرند به گونهای که چنان مسیر بایدن ناهموار شود که اگر هم بخواهد به حل و فصل مشکلات برجامی با ایران روی آورد، عملا نتواند کاری از پیش ببرد.
🔹البته این مسئله چندان ناخوشایند بایدن هم نخواهد بود و چه بسا از درون هم خوشحال و خرسند باشد. بایدن میراث ترامپ علیه ایران را نه مانعی بر سر راه خود بلکه برگ برندهای برای امتیازگیری از تهران میداند. به هر حال، رهبران عربستان و رژیم صهیونیستی بالاخره وقتی دیدند که ترامپ دیگر هیچ شانسی برای پیروزی ندارد و خود وی هم به نوعی واقعیت را پذیرفته، به بایدن تبریک گفتند ولی دیرهنگام بود تا هم زیاد جلب توجه نکند، هم خشم ترامپ چندان برافروخته نشود و هم رفع تکلیف شده باشد.
⭕️ افتضاح تاريخي غرب
🔹فساد در انتخابات آمريکا آنقدر عيان گشته که عالیترین انتخابات در نظام سياسي ایالاتمتحده را به افتضاح کشانده است. انتخاباتي که در آن دو نامزد انتخاباتي و دو حزب حمایتکننده آن به هیچیک از اصول اخلاقي پايبند نبوده و براي پيروزي به هر روش کثيفي دست يازيدند.
🔸نکات تحليلي: 1- افتضاح تاريخي یادشده از همان ابتداي جدي شدن رقابت بايدن و ترامپ آشکار شد و بهصورت گسترده خود را در مناظرات تلويزيوني اين دو نامزد نمايان ساخت. بهنحویکه برخي از فعالين سياسي آمريکايي آرزو کردند کاش کسي در جهان اين مناظره را نديده باشد! طرفين، پيش از آغاز رأیگیری، خود را پيروز انتخابات معرفي کرده و رسماً اعلام کردند که حاضر به شکست نخواهند بود! برخي از منسوبين به دو نامزد، حتي از اعلام جنگ عليه رقيب سخن گفتند و رقيب را به فساد و عدم صلاحيت متهم نمودند! 2- بداخلاقيهاي سياسي در انتخابات آمريکا به پيش از انتخابات و فضاي رقابتهاي انتخاباتي باقي نماند، بلکه با فرارسيدن روز انتخابات به اوج خود رسيد. اتهام تقلبهاي گسترده از همان روز انتخابات از طرف ستاد انتخاباتي بايدن و ترامپ عليه رقيب اعلام شد و درگيريها ميان هواداران طرفين به پاي صندوقهاي رأی کشيده شد. حضور افراد مسلح از مردم عادی در پاي صندوقهاي رأی ناامني را در روز انتخابات افزايش داده بود. 3- پس از اعلام تدريجي نتايج آرا نيز شاهد هجمههاي سنگين طرفين رقابت انتخاباتي بوديم. ترامپ که همهچیز را ازدسترفته ميبيند در اين روزها رقيب خود را به تقلب سازمانیافته گسترده متهم کرده است که حتي براي پيروزي، به رأی مردگان متوسل گرديده و آرای زيادي را معدوم نموده است! اعتراضات به شمارش آرا آنقدر بالا گرفت که در برخي ايالات، هواداران ترامپ شعار توقف شمارش آرا را سر دادند و با پليس درگير شدند! جنگ بر سر قدرت همچنان ادامه دارد و در روزهاي آتي شاهد تداوم اين رويارويي و مفتضح شدن بيشتر دموکراسي غربي خواهيم بود.
🔹نکته پایانی: حقيقت و ماهيت پليد غرب و آنچه تحت عنوان مفاهيم پرطمطراقي چون حقوق بشر و دموکراسي و آزادي و ... تزئين گرديده، خيلي وقت است که براي اهل نظر و بسياري از مردمان مظلوم و مستضعف جهان آشکار شده است. البته مافياي رسانهاي نظام سلطه همواره تلاش نموده تا اذهان عمومي را فريب داده و با اغواگري اجازه ندهد تا نسل جديد اين سرزمينها نسبت به ماهيت دشمنان خود آگاهي يابد. در برابر اين خط تحريف بايد هوشمند بود.