eitaa logo
جهادگران تبیین
892 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
222 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ سیگنال مثبت دولت آمریکا به تروریستها 🔹حمایت های رسمی و غیر رسمی ایالات متحده از گروههای تروریستی در سرتاسر دنیا، تبدیل به یک موضوع عادی و ملموس در حوزه امنیت و سیاست خارجی این کشور شده است. عفو رسمی تروریستهای شرکت بلک واتر توسط کاخ سفید،مصداق عینی حمایت آشکار واشنگتن از تروریسم دولتی و غیردولتی در عراق و افغانستان می باشد. دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا فرمان عفو و تخفیف مجازات ۱۵ نفر از جمله محکومان پرونده کشتار میدان نسور بغداد در سال ۲۰۰۷ و شماری از نزدیکانش در ماجرای دخالت روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ را صادر کرد.چهار تن از کهنه سربازان آمریکایی شاغل در شرکت امنیتی خصوصی «بلک واتر» که در سال ۲۰۰۷ و در ماجرای معروف به «کشتار میدان نسور» بغداد محکوم شده بودند، از جمله مشمولان احتمالا آخرین فرمان عفو ریاست جمهوری دونالد ترامپ بودند. 🔸پیام عفو مزدوران بلک واتر از سوی دولت آمریکا برای همگان محرز است. اینکه "تروریسم آمریکایی" در عراق، در سایه حمایت رسمی دولت و محافل امنیتی و قضایی ایالات متحده به حیات شوم خود ادامه خواهد داد. در حقیقت، مقامات دو حزب دموکرات و جمهوریخواه در صدد انتقال پیامی مشخص به تروریستها در عراق هستند :اینکه نگران عواقب و تبعات اقدامات تروریستی خود در این کشور نباشند. نکته مهم و قبال تامل اینکه عفو قاتلین و تروریستهایی که رسما در کشتار مردم عراق دست داشته اند ( آن هم توسط عالی ترین مقام اجرایی در آمریکا) از سوی سازمانهای به اصطلاح بین المللی به چالش کشیده نشده و به مثابه موضوعی عادی به آن نگریسته شده است! در این میان، برخی مقامات عراقی نیز که قرابت خاص میان آنها و کاخ سفید حاکم است ، از کنار موضوع رد شده اند. با این حال گروههای مقاومت در عراق تاکید کرده اند که عفو تروریستهای وابسته به شرکت بلک واتر توسط کاخ سفید،یک "جرم مطلق"تلقی شده و قطعا قابل پذیرش نخواهد بود.
⭕️ آلودگی خواص و ویروس تردید دو آفت اصلی بصیرت هستند 🔹آفت آلودگی خواص، منشأ اصلی شکل‌گیری فتنه و ویروس تردید عامل اصلی سست کردن عزم و اراده مردم در جانبداری از حق است. اگر دشمن در دستیابی به اهدافش ناکام بماند، تلاش می‌کند تا با فریب مردم آن‌ها را از مسیر درست منحرف کند و چنانچه در این مرحله نیز موفق نشود، ویروس تردید را در میان افکار عمومی رها می‌کند تا عزم راسخ مردم در صیانت از منافع ملی را دچار اختلال کرده و مرز‌های هویت ملت ایران را مخدوش کند تا از این طریق از آب گل‌آلود فتنه، ماهی سیطره و سلطه خود بر مردم را صید نماید. 🔸دشمن تلاش دارد تا همه شکست‌های قبلی خود را با ترویج ویروس تردید میان مردم جبران کند که در این چارچوب خواص نقش تعیین‌کننده‌ای دارند. عنصر اصلی برنامه سیاسی و رسانه‌ای دشمن در قبال انقلاب اسلامی ترویج ویروس تردید میان مردم است. دشمن با ایجاد تردید در مردم قصد دارد تا اراده آن‌ها را به چالش بکشد و از این طریق و با کمترین هزینه اهداف تجاوزکارانه و برتری جویانه‌اش را تأمین کند. 🔹فتنه که از درون اختلاط میان حق و باطل سر بلند می‌کند، امری درون‌زا نیست، بلکه خواص آلوده با برنامه‌ریزی و به طور هدفمند کاری می‌کنند تا تشخیص حق و باطل برای توده‌های مردم مشکل شود تا در این فضای غبارآلود که تمییز حق و باطل آسان نیست، طعمه خود را که کسب قدرت است، صیدکنند. 🔸پیرایش خواص به ویژه خواصی که در جایگاه حاکمیتی قرار می‌گیرند، آن‌قدر مهم است که رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم شرط مشروعیت همه مقامات حکومت جمهوری اسلامی، را طهارت اقتصادی، عنوان نمودند. به عبارت دیگر، دوری از هر گونه آلودگی معیار و ملاک صلاحیت کارگزاران جمهوری اسلامی است. به همین جهت رهبر انقلاب دوری از شیطان حرص و گریز از لقمه حرام را از الزامات مسئولان حکومتی در جمهوری اسلامی برشمارده اند. 🔹شایسته است دست‌اندرکاران حکومت و دستگاه‌های مسئول به فرمایش راهبردی رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم لبیک گفته و برای اجرایی‌سازی فرمایش معظم‌له مبنی بر این که شرط مشروعیت همه مقامات حکومت جمهوری اسلامی، طهارت اقتصادی است، معیار‌ها و شاخص‌های قانونی را که قابل راستی‌آزمایی و نظارت هم باشد، تعبیه نمایند. 🔸یکی از ویژگی‌های فتنه، هم‌راستایی اهداف فتنه با برنامه‌های دشمن است و لذا همواره فتنه‌انگیزان مورد حمایت دشمن هستند. یکی از کارویژه‌های جریان فتنه آن است که واقع‌نمایی را به‌جای واقع‌گرایی جا بزند. به عبارت دیگر، برنامه فتنه‌گران آن است که آنچه را که تأمین‌کننده اهداف جریان فتنه است، به عنوان واقعیت به فکر و ذهن مردم تحمیل کنند، هرچند که مدعای آن‌ها صددرصد خلاف واقع هم باشد. 🔹واقع‌نمایی یعنی سراب را به عنوان برکه مملو از آب زلال نمایش دادن و با فریب توده‌ها، هدف نامشروع خود را دنبال کردن و آن را واقع‌گرایی نشان دادن و هر واقع‌بینی را با برچسب ضدواقع‌گرایی از میدان به در کردن.
⭕️ بحران پیچیده صلح در افغانستان 🔹همسایه شرقی ایران، بیش از چهل سال آبستن تحولات مصیبت باری بوده که با جنگ، خشونت، ناامنی و ترور عجین گشته است. 🔸پس از حدود دو دهه حضور نظامی نیروهای امریکایی در افغانستان، دونالد ترامپ اعلام کرد شرایط را برای کاهش تدریجی این حضور فراهم آورده و مذاکرات صلح را کلید خواهد زد. مذاکراتی که در عمل، میان طالبان با دولت امریکا برگزار شده و حتی دولت مرکزی افغان نیز چندان در این مسیر به بازی گرفته نمی شود. 🔹طالبان در وضعیت کنونی به دو بخش اصلی حامی مذاکره و مخالف آن تقسیم می شود. حامیان مذاکره در دوحه با امریکا قرارداد صلح امضا می کنند و مخالفان آن با انجام عملیات مختلف تروریستی در مناطق مختلف افغانستان، عرض اندام می کنند و هرگونه مصالحه ای را زیر سوال می برند. به نظر می رسد بحران افغانستان با این گونه مذاکرات به سرانجامی نخواهد رسید. ماهیت متکثر جامعه افغان، هر یک ساز متفاوتی می نوازد و جمع شدن این سازهای ناهمساز و برقراری جامعه ای آرام، به دور از خشونت و افراط گری امری به غایت بعید است.
⭕️ روزمان را با قرآن آغاز کنیم 🔹بصیرت و استقامت شرط غلبه بر مستکبران عالم است [سوره يونس (10): آيه 88] 🔸و قالَ مُوسى رَبَّنا إِنَّكَ آتَيْتَ فِرْعَوْنَ وَ مَلَأَهُ زِينَةً وَ أَمْوالاً فِي الْحَياةِ الدُّنْيا رَبَّنا لِيُضِلُّوا عَنْ سَبِيلِكَ رَبَّنَا اطْمِسْ عَلى أَمْوالِهِمْ وَ اشْدُدْ عَلى قُلُوبِهِمْ فَلا يُؤْمِنُوا حَتَّى يَرَوُا الْعَذابَ الْأَلِيمَ (88) 🔹و موسى گفت: پروردگارا! تو به فرعون و بزرگان قومش در زندگى دنيا زينت و اموال بسيار دادهاى، پروردگارا تا (به وسيلهى آنها،) مردم را از راه تو گمراه سازند. پروردگارا! اموالشان را نابود كن و دلهايشان را سخت، زيرا كه آنان تا عذاب دردناك را نبينند، ايمان نخواهند آورد. 🔸بیانات رهبر انقلاب در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى۱۳۹۶/۰۹/۱۵‌ 🔹[ملّتها] میتوانند بر قدرتها فائق بیایند. بله، امروز توطئه‌های بزرگی از طرف قدرتمندان عالم در مقابل امّت اسلامی در جریان است، لکن در مقابل این توطئه‌ها میشود ایستاد، میشود اینها را خنثی کرد. حضرت موسی (علی نبیّنا و علیه السّلام) به خداوند متعال عرض کرد: «رَبَّنا اِنَّکَ ءاتَیتَ فِرعَونَ وَ مَلَاَهُ زینَةً وَ اَموالًا فِی الحَیوةِ الدُّنیا رَبَّنا لِیُضِلّوا عَن سَبیلِکَ رَبَّنا اطمِس عَلى‌ اَموالِهِم وَ اشدُد عَلى قُلوبِهِم فَلا یُؤمِنُوا حَتَّى یَرَوُا العَذابَ الاَلیم‌؛» نفرین کرد. فرعون در مقابل حضرت موسی یک قدرت فائقه‌ای بود؛ زینت، اموال، استعداد، سلاح، پول، همه چیز در اختیار او بود؛ موسی دست‌تنها بود؛ از خدای متعال درخواست کرد، استغاثه کرد؛ خداوند متعال در جواب فرمود: «قالَ قَد اُجیبَت دَعوَتُکُما؛ دعای شما دو نفر را موسی و هارون را ما قبول کردیم، مستجاب کردیم، امّا شرط دارد: فَاستَقیما وَ لا تَتَّبِعآنِّ سَبیلَ الَّذینَ لا یَعلَمون» بِایستید، استقامت کنید. استقامت در میدان جنگ نظامی یک‌جور است، در میدان جنگ سیاسی یک‌جور است، در میدان جنگ اراده‌ها یک‌جور است؛ در همه‌ی اینها استقامت لازم است. اگر ملّتها و زبدگان و نخبگان استقامت را فراموش نکنند، قطعاً پیروزی نصیب خواهد شد. بله، امروز در مقابل امّت اسلامی صف کشیده‌اند؛ آمریکا، استکبار جهانی و دنباله‌هایشان، صهیونیسم، رژیم صهیونیستی، مرتجعین، پول‌پرستان عالم، شهوت‌رانانِ میان مسلمانان که وابسته‌ی به آن قدرتها هستند، اینها همه در مقابل اسلام، در مقابل راه پیغمبر صف کشیده‌اند؛« اِنَّکَ ءاتَیتَ فِرعَونَ وَ مَلَاَهُ زینَةً وَ اَموالًا فِی الحَیوةِ الدُّنیا»؛ بله، امروز فرعون اینها هستند؛ فرعون، امروز آمریکا است؛ فرعون، امروز رژیم صهیونیست است؛ فرعون، همین دنباله‌روهای اینها هستند در منطقه که بتدریج میخواهند مسلمانها را به جان هم بیندازند ؛ در مقابل این باید چه‌کار کرد؟« فَاستَقیما وَ لاتَتَّبِعآنِّ سَبیلَ الَّذینَ لایَعلَمون»؛دنبال راه جهّال نرویم 🖊 رجبعلی بازیاد @tabyinn
⭕️سیاست جدید اردوغان ، تهدید امنیت ملی ایران 🔹با توجه به انتخابات آمریکا و روابط بد اردوغان با دموکرات ها ، ترکیه به دنبال نزدیکی مجدد به رژیم صهیونیستی برای استفاده از لابی صهیونیست در کنگره می باشد. آذربایجان میانجی میان ترکیه و رژیم صهیونیستی شده است. 🔸رژیم صهیونیستی درخواست هایی از ترکیه خواهد داشت مانند پیوستن به روند جبهه سازی علیه ایران . ترکیه محل انتقال تسلیحات و جاسوس های رژیم صهیونیستی به آذربایجان است ، امروز بسیاری از مخالفان نظام در ترکیه مستقر شده اند. منافع استراتژیک ترکیه در جبهه دیگر قرار گرفته است. نباید از تلاش ترکیه برای نزدیکی مجدد به رژیم صهیونیستی به سادگی گذشت، چرا که امنیت ملی ایران از شمال غرب کشور تهدید می شود.
⭕️سرمایه ای به نام 9 دی 🔹حماسه 9 دی در میانه یک سری التهابات سیاسی-اجتماعی از درون جامعه ایران برخاست. تنش های هشت ماهه ای که جامعه را با موجی از مسائل مواجه ساخته بود. بخشی از ریشه های این تنش از درون جامعه ایران و چندگانگی به وجود آمده در آن ایجاد شده بود که با برخی رفتارهای اشتباه تشدید شده و زمینه های یک بروز اجتماعی را مهیا کرده بود. فرایندی که با رفتارهای خارج از چارچوب منافع ملی و قوانین اسلامی به پیش می رفت. 🔸در این بین به ناگاه شاهد حضور خود جوش و بی سابقه مردم پس از انقلاب در میدان هستیم؛ حضوری که در عین حالی که توانست زنجیره بی قانونی و هتاکی های صورت گرفته به مقدسات را بشکند پیامی روشن را به دنیا مخابره کرد و این که جمهوری اسلامی یک مکانیزم دفاعی غیر قابل پیش بینی و غیر قابل سنجش به نام « مردم » را داراست. 🔹موضوعی که رهبر انقلاب در سخنرانی های متعدد خود به آن اشاره داشتند و عنصر « مردم » در کنار عنصر « ایمان دینی» را اساسا هویت و ماهیت انقلاب اسلامی بر می شمارند و تاکید می کنند که این مسئله در قیام 9 دی ماه به شکل بارزی به نمایش گذاشته شد ( 21/9/1390). اما نکته قابل توجه آن جاست که وقتی به 9 دی و خروش بی سابقه مردم در آن سال می نگریم می بینیم که مردم همه از یک طیف فکری یا سیاسی نبوده و اقشار گوناگون مردم با سلیقه ها، تفکرات و گرایش های مختلف و متفاوت پابه صحنه گذاشته اند و همین مردم هستند که ماهیت انقلاب را شکل داده اند. مردمی که به فرموده مقام معظم رهبری، انقلابی واقعی بوده و حتی انقلابی نما هم نبودند(6/10/96) موضوعی که طی این سال ها کمتر به آن اشاره شده و برخی جریان های مختلف جاهلانه یا عامدانه سعی کرده اند که این رویداد مردمی و مهم را به نفع خود مصادره کنند. افتی که می تواند این سرمایه گران بها یعنی حضور مردم در بزنگاه های حساس انقلاب را دچار آسیب های جدی کند و حتی این مکانیزم را از بین ببرد. خروش های این چنینی مردم و این عناصر ملی و دینی باید مورد توجه قرار گیرد و اجازه داده نشود که جهت گیری های سیاسی آن ها را تضعیف کند. این وظیفه همه آحاد ملت و البته حاکمیت است.
⭕️ چرایی عصبانیت بی بی سی‼️ 🔹مستند "غیر رسمی" در حالی پخش شد که با بازتاب و استقبال قابل توجهی رو به رو شد و مورد توجه طیف وسیعی از مخاطبین در داخل و خارج از ایران قرار گرفت. در این میان دیدگاه کارشناسان و گردانندگان بی‌بی‌سی فاسی که سالهاست درباره تخریب رهبر انقلاب با پخش مستندهای حرفه‌ای و پشتوانه به روزترین امکانات رسانه ای و تحقیقاتی مشغول هستند، از دیگر رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور بیشتر قابل توجه است. 🔸بی‌بی‌سی فارسی معترف هست که این مستند بسیار تاثیرگذار بوده و توانسته جلوه‌های جالبی از معاشرت‌های رهبری با نخبگان ایران به نمایش بگذارد. کارشناسان بی بی سی گفته اند که این مستند توانسته تصویر غیررسمی رهبر ایران را خوب و مطلوب روایت کند. بی‌بی‌سی همچنین اذعان دارد که این مستند با استقبال قابل توجهی در داخل و خارج از ایران روبه رو شده و از مهمترین دلایل موفقیتش نیز داشتن جاذبه بالای مستند است. 🔹اما همه دلایل عصبانیت بی‌بی‌سی فارسی از مستند غیررسمی به استقبال گسترده مخاطبین از این مستند بر نمی‌گردد. نکته جالب اینجاست که کارشناسان بی‌بی‌سی دلیل عصبانیت خود را نیز پنهان نمی‌کنند و بیان می‌کنند که عمده عصبانیت آنها از این مستند، نشان دادن تصویری موفق از نوع تعامل و دیدار رهبر معظم انقلاب با منتقدین حوزه‌های مختلف عملکرد انقلاب و نظام است. نشان دادن این موضوع که رهبر ایران با منتقدین عملکرد نظام و حتی منتقدان خود دیدارهای متعددی برگزار کرده و در برابر انتقادات نیز تصویری صمیمی، انتقادپذیر، دارای سعه صدر ویژه و علاقمند به شنیدن نقد بیشتر و بی‌تعارف است، به صورت ویژه گردانندگان و کارشناسان بی‌بی‌سی را ناراحت و عصبانی کرده است. 🔸نکته جالبتر اما آنجاست که بی‌بی‌سی از نمایش اصول پاسخ رهبری به منتقدین نیز نگرانی ویژه‌ای دارد. نگرانی مهمی که معتقد است که رهبر ایران به علت نوع نگاه خاص راهبردی که به جمهوری اسلامی و اتفاقات آن دارد، بسیاری از نقدها را در چارچوبی پاسخ می‌دهد که سبب اقناع مخاطب و منتقدین شده و خواهد شد. 🔹به خوبی قابل لمس است که اساس برنامه سازی بی‌بی‌سی فارسی برای تخریب مستند غیر رسمی در موضع انفعال است. البته باید به آنها تا حد زیادی حق داد؛ زیرا رسانه‌ای که در این سالها خود را پیشرو در ساخت مستندهای تخریبی علیه آیت الله خامنه‌ای می‌داند، به یکباره با یک مستند آرام و ساده روبه‌رو می‌شود که توان از بین بردن بسیاری از زحمات شان را دارد. البته این تازه آغاز راه است و مستندهای دیگر در راه هست.
⭕️بصیرت، حماسه ۹ دی را ماندگار ساخت 🔹فتنه، نقاب‌دار می‌آید و سرانجام بی‌نقاب آشکار و از مدار خود خارج می‌شود. همچنین با شکل‌گیری نگاهی غبارآلود موجب عدم‌تشخیص حق از باطل نیز می‌گردد. به‌طور حتم در هنگام فضای غبارآلود فتنهنور عدالت لازم است تا راه درست نمایان و حق از باطل تمیز داده شود. 🔸رأس فتنه سال ۸۸ در دستان استکبار و برخی نفوذی‌های داخل کشور بود که در عصر روز عاشورا نمایان گشت. اگرچه آشوبگران سال ۸۸ درصد نمایش مخالفت با نتایج انتخابات بودند اما بی‌شک دلیل فتنه‌گری‌شان، نظام جمهوری اسلامی، اسلام هراسی و اصل تشییع بود.‌ این افراد کوشیدند تا مسیر حق را به بی‌راهه و باطل را جایگزین آن کنند اما حضور آگاهانه، مقتدرانه و با بصیرت مردم در کنار رهبری فرزانه انقلاب موجب خاتمه اهداف آن‌ها شد و بصیرت افزایی، تأمل، نگرش و بینش درست حماسه 9 دی را خلق و ماندگار ساخت». 🔹حماسه 9 دی تابلویی بود که فضای غبارآلود را به فضای شفاف حق از باطل مبدل کرد. همدلی مردم در این روز جرقه‌ای شد تا به هنگام چالش‌های حاصل از بی‌تدبیری‌ها و سو مدیریت‌ها به‌ویژه جریان استکبار، مردم به صحنه بیایند و با تمام وجود از نظام جمهوری اسلامی دفاع کنند. 🔸تمامی مسائل دنیا دارای دو جلوه ظاهری و باطنی هستند. آنچه پشت پرده قرار دارد تنها با چشم بصیرت قابل دید است و با نگاه ظاهری نمی‌توان به آن دست‌یافت. فتنه سال ۸۸ و همگام شدن برخی افراد که در اصل، هیچ گرایش یکسانی با فتنه‌گران نداشتند، تنها به دلیل بی‌بصیرتی‌شان بود. 🔹بی‌شک دشمنان اسلام و نظام جمهوری اسلامی نیز درصدد گسترش بی‌تدبیری و عدم بصیرت در جامعه هستند‌. بنابراین اگر امروز در اعمال و نگاه خود بصیرت را پیش نگیریم، تحت‌الشعاع خطر گمراهی قرار خواهیم گرفت‌. به‌موجب گمراهی از مسیر درست و تشخیص حق از باطل غرق در فتنه دشمنان و کمک برای تحقق اهدافشان خواهیم شد. امروز تدبیر و بصیرت به‌عنوان دو اصل مهم در ثبت اهداف و دست‌یابی به آن‌هاست.
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بخش اول/ خنثی سازی تحریم مقدم بر رفع تحریم
20.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بخش دوم/ رو در رو با دکتر سنایی راد درس ها و عبرت های 9 دی برای امروز