eitaa logo
جهادگران تبیین
894 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
219 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ زمان بر، اما قابل تحقق! 🔹یک سال پس از مصوبه پارلمان، نظامیان آمریکایی همچنان درعراق حضور دارند،به نظر می‌رسد مهم‌ترین عامل در این خصوص، نبود اجماع میان گروه‌های عراقی است. اگرچه پارلمان عراق طرح خروج نظامیان آمریکایی را تصویب کرد اما اغلب گروه‌های اهل سنت و کرد و برخی ائتلاف‌های شیعی با این طرح مخالف هستند و جلسه رأی‌گیری پارلمان در روز 5 ژانویه 2020 را تحریم کردند. 🔸عامل مهم دیگر، نبود اراده جدی نزد دولت عراق برای پیگیری مصوبه پارلمان این کشور است. مصطفی الکاظمی با حمایت گروه‌هایی از هر سه طیف شیعی، اهل سنت و کرد عراق به ‌عنوان نخست‌وزیر، موفق به کسب رأی اعتماد از پارلمان شد. بخشی از این گروه‌های عراقی به طورمستقیم به آمریکا وابسته هستند و حمایت آمریکا را با خود دارند. 🔹از سوی دیگر، عراق کشوری تحت اشغال آمریکاست و 14 پایگاه نظامی در عراق دارد که البته 4 پایگاه را در سال 2020 و پس از مصوبه پارلمان تخلیه کرد. بنابراین، می‌توان گفت نه ‌تنها دولت بغداد استقلال لازم را برای اخراج نظامیان آمریکایی ندارد بلکه شخصِ نخست‌وزیر نیز حمایت آمریکا را برای تداوم بقای خود در قدرت لازم می‌داند.عامل مهم دیگر این است که عراق با آمریکا توافق‌نامه امنیتی در سال‌های 2008 و 2014 امضا کرد. 🔸 مطابق این توافق، آمریکا در عراق پایگاه‌های نظامی تأسیس کرد.دولت آمریکا برای خارج کردن نظامیان خود از عراق، خواستار پرداخت هزینه‌هایی است که برای ساخت این پایگاه‌ها صرف شده اما دولت بغداد به لحاظ مادی در شرایطی نیست که بتواند خسارت‌های ادعایی آمریکا را پرداخت کند. 🔹مجموع این شرایط، سبب شد با گذشت یک سال از مصوبه پارلمان عراق برای خروج نظامیان آمریکایی، اقدام جدی در این خصوص انجام نشود اما واقعیت این است که وضعیت امروز نظامیان آمریکایی در عراق قابل مقایسه با پیش از مصوبه 5 ژانویه 2020 پارلمان عراق نیست.امنیت نظامیان آمریکایی در عراق به شدت کاهش یافته است، به نحوی که آمریکا مجبور شد شماری از پایگاه‌های کوچک خود را تخلیه و نظامیان خود را در پایگاه‌های بزرگ‌تر مستقر کند. از این رو، به نظر می‌رسد با وجود دلایل ذکر شده فوق، فرایند خروج نظامیان آمریکایی از عراق، «زمان‌بر، اما درنهایت قابل تحقق» باشد.
⭕️ آزمون بصیرت در تشکیل دولت جوان حزب‌اللهی 🔹اینک در آستانه دومین سالگرد صدور بیانیه گام دوم انقلاب و با نزدیک شدن به برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، مهم‌ترین دغدغه مردم تشکیل دولت جوان حزب‌اللهی است. اگر چه دو ضلع از سه ضلع دولت جوان شکل گرفته و موجب افزایش اعتماد عمومی به آینده روشن شده است، اما همه مردم منتظر تشکیل ضلع سوم و قاعده دولت جوان حزب‌اللهی در قوه مجریه هستند. 🔸تردیدی نیست که اراده مردم برای تشکیل دولت جوان حزب‌اللهی از چند سو مورد هجمه ناجوانمردانه قرار خواهد گرفت؛ از یک‌سو تمام کسانی که از رانت‌خواری،اشرافی‌گری، کاخ نشینی، زد و بند‌های سیاسی و اقتصادی به نان و نوایی رسیده اند و از سوی دیگر شبکه نفوذی‌ها در کنار پروپاگاندای رسانه‌های بیگانه و رسانه داخلی همسو با دشمن با استفاده از تمام ظرفیت‌های خود سعی می‌کنند با دادن آدرس‌های غلط، عوام فریبی، دوقطبی‌های دروغین مانع از تحقق بیانیه گام دوم شوند. 🔹بصیرت انقلابی با تکیه به شاخصه‌های انقلابی بودن در گام دوم مشتمل بر: «جهادی بودن و جهادی عمل کردن»، «مردمی بودن، مردمی ماندن»، «اعتماد به مردم و سپردن امور به دست خود مردم»، «ظلم‌ستیزی»، «فسادستیزی»، «توجه به ظرفیت‌های داخلی»، «دشمن شناسی و دشمن ستیزی»، «داشتن خوی کوخ‌نشینی»، «عدالت محوری»، «خستگی ناپذیری و پرتلاش بودن» و... آدرس مسئولانی را می‌دهد که در تراز گام دوم باشند. 🔸خوشبختانه الگوی چنین مسئولی تحت عنوان مکتب سلیمانی فراروی ملت است. شهید سلیمانی مرد میادین مختلف بود. او مرد میدان اطاعت، خدمت، جهاد، تدبیر، برنامه ریزی، شجاعت، دشمن شناسی، وحدت، انسجام، اعتمادسازی، شورآفرینی، ایثار و گذشت، وفای به عهد و پیمان بود. شهید سلیمانی نمونه کامل مدیر متعهد انقلابی و حزب‌اللهی بود. مردم در انتخابات ۱۴۰۰ باید در پی کسانی باشند که در مکتب سلیمانی درس خوانده و نمره قبولی گرفته باشند. کشور در شرایط فعلی به مدیر درس خوانده در مکتب سلیمانی نیاز دارد. مردم از هم اکنون و در دهه بصیرت عزم خود را برای انتخاب دولت جوان حزب‌اللهی منطبق با مکتب سلیمانی جزم نموده و بی صبرانه منتظر آزمون انتخابات سیزدهم هستند.
⭕️ درد بن‌سلمان چیست؟ 🔹محمد بن سلمان ولیعهد سعودی در لفاظی جدیدش گفته است: «برنامه موشک بالستیک ایران، صلح منطقه را تهدید می کند؛ باید متوقف شود!» 🔸برنامه موشکی و قدرت دفاعی ایران نه تنها تهدیدآمیز نیست بلکه در مقابل زیاده‌طلبان منطقه و بین‌الملل بازدارنده است. کما اینکه توان دفاعی و موشکی ایران در مقاطع مختلف از طریق مقابله و نابودی گروه‌های تروریستی و مثلث ماجراجوی اسرائیلی - سعودی - آمریکایی، تأمین‌کننده و حافظ صلح و امنیت و ثبات در منطقه بوده است. 🔹صحبت‌های بن‌سلمان یک آدرس اشتباه است. آنچه که مخل امنیت کشورهای منطقه و شهروندان غرب‌آسیا و تهدیدکننده صلح بین‌الملل است، مدارس و مراکز تربیت عناصر مسلح تروریستی و تکفیری و وهابی وابسته به دربار سعودی است نه موشک‌های ایران! 🔸ولیعهد کشوری که موشک‌ها و تجهیزات و مزدوران و دلارهایش باعث کشته شدن بیش از ۱۰۰ هزار نفر یمنی شده است نباید در مورد صلح و ثبات حرف بزند؛ مضحکه است کسی که منتقدانش را قطعه قطعه کرده و در کوره می‌سوزاند، قدرت بازدارندگی ایران تهدید جهان معرفی می‌کند! 🔹بن‌سلمان نمی‌تواند شانه از زیر بار فجایعی که در جهان اسلام و علیه دولت‌ها و ملت‌های کسلمان مرتکب شده است، خالی کند! اگر موشک‌های ایران نبود، امروز کشورهای منطقه زیر آتش توپخانه سعودی که هرچه از فروش نفت درمی‌آورد را صرف خرید ادوات نظامی می‌کند می‌سوخت.
⭕️ برخورد اراده ها 🔹بعد از شهادت سرادر حاج قاسم سلیمانی، وعده انتقام سخت مطرح شد که در این راستا اراده نظام بر اخراج آمریکا از منطقه شکل گرفت. در نقطه مقابل اراده آمریکا بر حضور در منطقه می باشد . 🔸آمریکا بعد از خروج انگلیس از منطقه و حضور در خاورمیانه منافع بسیاری را کسب نموده و می نماید و به این راحتی منطقه غرب آسیا را ترک نمی کند. حالا دو اراده مقابل هم قرار گرفته و برخورد اراده ها شکل گرفته است. 🔹در این وضعیت کشوری که نقشه راه و استراتژی قوی و مشخصی دارد ، قطعا پیروزی آن نزدیک است. مهمترین ابزار برای تحقق پیروزی استفاده از منابع انسانی و بسیج مردم منطقه به ویژه کشورهای ایران، عراق، سوریه، لبنان و فلسطین(محور مقاومت) می باشد که خود مردم، با روحیه انقلابی آمریکا را از منطقه خارج کنند و البته از ابزار و امکانات نظامی، مالی ، پشتیبانی، هماهنگی آنها نیز برای پیروزی اراده ها می توان استفاده کرد و لزوما نبایستی جنگ رو در رو شکل بگیرد و این اخراج آمریکا در قالب یک راهبرد جامع، کامل و کلان می باشد و در هر زمانی که لازم است پاسخ های ترور نیز داده می شود.
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ ویژه سایت رهبر انقلاب همزمان با آغاز مجدد غنی‌سازی ۲۰ درصد در فردو منتشر شد.
⭕️ روزمان را با قرآن آغاز کنیم ❎❎فرمول مبارزه در قرآن (86) 🔰✅ایمان و غیرت دینی دو درس 19 دی ( قیام مردم قم در سال 56 ) وَ لا يَكُونُوا كَالَّذينَ أُوتُوا الْكِتابَ مِنْ قَبْلُ فَطالَ عَلَيْهِمُ الْأَمَدُ فَقَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَ كَثيرٌ مِنْهُمْ فاسِقُونَ (16/ حدید) قرآن گروهى از مؤمنان را در اينجا سخت ملامت مى‏كند كه چرا در برابر اين امور خاشع نمى‏شوند؟ و چرا همچون بسيارى از امتهاى پيشين گرفتار غفلت و بى‏خبرى شده‏اند؟ همان غفلتى كه نتيجه آن قساوت دل و همان قساوتى كه ثمره آن فسق و گناه است 👇🔰امام خامنه ای در دیدار مردم قم ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ گاهی یک فئه‌ی قلیله‌ای بر یک جبهه‌ی بسیار وسیع و گسترده‌ای، به قدرت الهی پیروز میشود وقتی که متّکی باشد به این ایمان و غیرت دینی. نگذارید این درس فراموش بشود؛ عزیزان من! چه مسئولین تبلیغاتی کشور، چه علمای معظّمی که در قم و در سایر مناطق کشور هستند، چه جوانهای فعّال در حوزه‌ی‌ فرهنگی، چه آحاد مردم، نگذارید این درس بی‌نظیری که جلوی چشم ما اتّفاق افتاد فراموش بشود؛ درس شروع مظلومانه‌ی متّکی به ایمان و غیرت دینی و برکتی که خدای متعال به این جور حرکتی میدهد و این حوادث عظیم را پشت سرِ هم به وجود می‌آورد. خداوند متعال در جای جای قرآن این نکته را که «فراموشی سراغتان نیاید» تکرار کرده است به مناسبت اُمم گذشته. میفرماید: وَ لا یَکونوا کَالَّذینَ اوتُوا الکِتابَ مِن قَبلُ فَطالَ عَلَیهِمُ الاَمَدُ فَقَسَت قُلوبُهُم؛بنی‌اسرائیل یک روزی آن چنان قدرت معنوی‌ای پیدا کردند که با اینکه مردشان، زنشان، فرزندانشان زیر شکنجه‌ی فرعون بودند، توانستند فرعون را مغلوب کنند، توانستند ایستادگی کنند، مقاومت کنند تا اینکه خدای متعال راه را برای آنها باز کند و فرج به آن عظمت را با غرق فرعون و فرعونیان به آنها عطا کند. همین بنی‌اسرائیل بعد از اندکی، فَطالَ عَلَیهِمُ الاَمَدُ فَقَسَت قُلوبُهُم؛ یک مقداری که زمان گذشت، با گذشت زمان از آن حالت اوّلیه خارج شدند، دلها سخت شد، سنگین شد، قسی شد؛ آن توکّل، آن اعتماد به خدا، آن حرکت در راه خدا، آن صبر، آن استقامت را از دست دادند، نتیجه این شد که «وَ ضُرِبَت عَلَیهِمُ الذِّلَّةُ وَالمَسکَنَةُ وَ باءو بِغَضَبٍ مِنَ‌ الله»؛این آیه یکی از آیات است؛ آیات متعدّد دیگری هم [وجود دارد]. حضرت موسیٰ به بنی‌اسرائیل گفت: اَفَطالَ عَلَیکُمُ العَهد؛ شما تا دیروز زیر فشار فرعون بودید، حالا زمان خیلی گذشته که فراموش کردید و میگویید «اِجعَل لَنا اِلهًا کَما لَهُم ءالِهَة»؟ اینها درس است؛ این، آن چیزی است که بنده همیشه تکرار میکنم. بحمدالله امروز کمیّت و کیفیّت جوانِ مؤمن و پایبند و علاقه‌مند در کشور، از اوّل انقلاب خیلی بیشتر است؛ امروز این جوری است؛ ما ناراضی نیستیم؛ امّا مراقب باشید راه، درست طی بشود؛ این درس بزرگ قرآنی و نبوی و الهی را که خدای متعال کمک میکند -وَ مَن یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسبُه- فراموش نکنیم و در یاد داشته باشیم. ✅تدوین : رجبعلی بازیاد
⭕️ اخبار ویژه 18 دی ماه 👇👇👇👇 http://rahnama97.ir/fa/news/8136/
🌠🍁 🍁 ⭕️ ✅ رئیس نیم جمهور‼️ ✍️دکتر قاسم حبيب زاده 🔸🌹🔹 👈 امروز را از یاد نمی بریم، زیرا: ۱) جو بایدن در میان آتش و خون رئیس نیم جمهور شد، چرا نیم جمهور؟ چون جامعه آمریکا به دو قطب تقسیم شدند و فقط یک قطب جامعه آمریکا بایدن را قبول دارند. اگر آمریکا در واشنگتن سفارت میداشت! و رسانه‌های آمریکا رویه خود را در موارد مشابه مقابل دیگر کشورها دنبال می کردند، امروز آمریکائیان شاهد معرفی همین نیم جمهور هم نبودند. ۲) امروز سالروز زدن پایگاه است، اقدامی که در تاریخ آمریکا سابقه ندارد. آنان از این ضربه و تبعات حیثیتی آن، چنان وحشت زده شدند که ترجیح دادند با انکار گستره و خسارات و تلفات آن با سکوت آن را فراموش کنند، اما مگر می شود؟ 🔹البته ماهم یاد مسافران بیگناه هواپیمای اوکراینی را که به خاطر شرایط جنگی که آمریکا ایجاد کرد و باعث اشتباه وحشتناک کاربر سامانه موشکی شد، فراموش نمیکنیم. ۳) امروز دو رئیس قوه مقننه و قضاییه در ادامه پیگیری مشکلات مردم به استان‌های چهارمحال و کرمانشاه سفر کردند، اما رئیس قوه مجریه همچنان ترجیح داد از طریق مجازی با استان ها ارتباط بگیرد و چند پروژه اقتصادی را افتتاح نماید. به هرحال این اراده و خواست ملت بود که سه و نیم سال پیش نشستگان را بر ایستادگان ترجیح دادند و نتیجه این نشستن ها در اتاق کار، چنین شده که یارانه مردم در ماه شده یک شانه تخم مرغ! 💯خرداد سال بعد نیز اراده ملت حاکم خواهد شد، هرچه که باشد...
خبرهای مهم.pdf
2.51M
💠🍁 🍁 ⭕️ بسته خبری شبکه های اجتماعی 🌐نسخه pdf 💢محورهاي خبري- تحليلي رسانه ها و شبکه های اجتماعی
⭕️ روزمان را با قرآن آغاز کنیم 🔹مومنین در مقابل دشمن همیشه روحیه تهاجمی دارند [سوره النساء (4): آيه 104] 🔸و لا تَهِنُوا فِي ابْتِغاءِ الْقَوْمِ إِنْ تَكُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ يَأْلَمُونَ كَما تَأْلَمُونَ وَ تَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ ما لا يَرْجُونَ وَ كانَ اللَّهُ عَلِيماً حَكِيماً (104) 🔹و در تعقيب دشمن سستى نكنيد، اگر شما رنج مىكشيد، همانا آنان نيز همان گونه كه شما رنج مىبريد رنج مىبرند، در حالى كه شما چيزى (امدادهاى غيبى و بهشت) از خداوند اميد داريد كه آنان اميد ندارند، و خداوند دانا و حکیم است 🔸سردار سلامی فرمانده کل سپاه 🔹بدانید ما و دشمن بر روی دو خط موازی پیش می‌رویم و اگر ما مشکل اقتصادی داریم، دشمن هم به همین نسبت و بیش از ما این مشکل را دارند چراکه قدرت‌ها هرچه بزرگ‌تر باشند مسائل‌شان نیز بزرگ‌تر است؛ « إِن تَکُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ یَأْلَمُونَ کَمَا تَأْلَمُون وَتَرْجُونَ مِنَ اللَّـهِ مَا لَا یَرْجُونَ (آیه 104 سوره نساء)» این باور ما است، سنت الهی تحقق پذیر است و بلا تبدیل و بلا تغییر است و با امید باید زندگی کنیم. 🔸ما راه را از نظر نظامی بر دشمن بسته‌ایم و ظرفیت‌های غلبه بر او را در هر مقیاسی از جنگ فراهم کرده‌ایم و 40 سال است در فضای ذهن و در عالم خارج از ذهنمان بازی‌های جنگ قدرتمندی را با دشمن انجام داده‌ایم و گاهی در مقیاس‌های کوچک اراده تاکتیکی خود را به آنان تحمیل کرده‌ایم که بازتابی از اراده استراتژیک ملت در برابر دشمن است 🖊 رجبعلی بازیاد
⭕️روشنفکران خسته 🔹متاسفانه اکثر روشنفکران ایرانی که دارای ارتباط ارگانیک با جریان غرب گرا هستند، نسبت معکوسی با واقعیت‌های جهان دارند و دریافت و درک درستی از محدودیت‌های زیاد آمریکا در دشمنی با حاکمیت ایران ندارند. به همین جهت ، عقب افتادن آنها از جریان روشنفکری ضد سرمایه داری و منتقد نظام بین الملل آن‌ها را در جهت تئوریزه کردن حفظ وضع موجود قرار داده است. 🔸 واکنش این جریان به ناآرامی‌های چهارشنبه‌شب ایالات متحده، خود دلیل واضحی برای این گزاره است. جریانی که کوچک‌ترین اتفاقی را بهانه‌ای برای تئوری پردازی علیه حاکمیت ایران می‌کند و ناامیدانه از آینده سخن می‌گوید؛ در مقابل شکاف عمیق در جامعه آمریکا و ناکارآمدی نظام سیاسی و انتخاباتی این کشور یا سکوت می‌کند یا آن را به پدیده ترامپ تقلیل می‌دهد در حالی که ترامپ نماد شکاف و تسریع کننده شکاف‌هاست و با رفتن ترامپ وضعیت آمریکا به قبل از دوران ترامپ بازنخواهد گشت. 🔹تبدیل شدن جریان روشنفکری ایران به جریانی محافظه کار، گرچه تأسف انگیز است اما به این معنا نیست که امیدی به رویش جریان روشنفکری بومی و ملی و اسلامی با گفتمان ایران قوی و بازگشت به خویشتن وجود ندارد. در روزهای ناامیدی جریان خسته و پیر روشنفکری غرب گرا، فصل روشنفکران جدید دینی و ملی رفته رفته فرا خواهد رسید.