eitaa logo
جهادگران تبیین
888 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
220 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
: قسمت دوم منطقه قره‌‌باغ در دوران صفویه جز قلمرو ایران محسوب می‌شد، اما پس از انعقاد قرارداد گلستان و ترکمنچای به روسیه تزاری واگذار شد. روس‌ها پس از انعقاد این دو قرارداد، ارامنه ایرانی را به مناطق تحت تسلط خود کوچانده و مناطق مسلمان‌نشین ایروان و قره‌‌باغ را برای اسکان ارامنه تازه‌وارد در نظر گرفتند. به دنبال وقوع جنگ‌های عثمانی و روسیه، جمعیت ارامنه مناطق شرقی امپراطوری عثمانی با روس‌ها متفق شده و علیه دولت عثمانی وارد جنگ شدند. به دنبال پیروزی‌های ارامنه در این جنگ، مجبور به مهاجرت به داخل مرزهای روسیه شده و ترکیب جمعیتی خان‌نشین ایروان و قره‌باغ را به نفع ارامنه تغییر دادند. 🔹 پس از این واقعه، قره‌‌باغ به منطقه‌ای عمدتا ارمنی‌نشین تبدیل شد، ولی با استقلال ارمنستان و آذربایجان از امپراطوری روسیه در سال ۱۹۱۸ اختلاف بر سر حاکمیت این منطقه آغاز شد. با تثبیت سلطه و قدرت اتحاد جماهیر شوروی، این حکومت در سال ۱۹۲۳ اوبلاست (استان) خودمختار قرهباغ کوهستانی را درون جمهوری سوسیالیستی آذربایجان شوروی ایجاد کرد. 🔻 🔹 امروزه نیز مقام‌های این منطقه خودمختار خود را کشوری مستقلی می‌دانند، ولی با این وجود سازمان ملل نیز هنوز این ناحیه را بخشی از خاک جمهوری آذربایجان می‌داند و در مکالمات رسمی و غیر رسمی در جهان (از جمله ایران) در هنگام نام بردن از این ناحیه یا رهبران آن، با لفظ «خودمختار» بیان می‌شود.
❇️🔘 اطلاعات ما در اینترنت کجا می رود؟ ♦️ کشور ایران، اینترنت را حداقل با واسطه 11 کشور از «آمریکا» خریداری می کند و اکثر تبادلات اینترنتی ایران بر روی این بستر انجام می شود. به صورت دقیق تر می توان فرایند تبادل اطلاعات در اینترنت را به این شکل توضیح داد: ♦️ زمانی که مطلبی را در اینترنت ارسال می نمایید، حال می تواند آن مطلب شامل عکس، فیلم یا نوشته ای باشد، ابتدا آن مطلب در ISP و PAP و DCI وزارت ارتباطات ذخیره شده و پس از آن در حداقل 11 کشور کپی می شود تا بعد از ذخیره شدن در NSA (آژانس امنیت ملی آمریکا) به سرور برسد؛ در این لحظه تیک اول زیر مطلب می خورد و همین مسیر طی می شود تا به گیرنده رسیده و تیک دوم بخورد؛ یعنی اطلاعات ارسالی شما حداقل در 15 نقطه کپی و نگهداری می شود. آیا می توان این بستر را برای تبادل اطلاعات امن دانست؛ در حالی که برای هر تبادل، اطلاعات علاوه بر «آمریکا» و سازمانهای جاسوسی،‌در تمامی آن کشورها هم کپی می شود؟ ♦️ طبق اسناد اسنودن ایران نا امن ترین کشور جهان در حوزه فضای مجازی است. آژانس امنیت ملی آمریکا که زیر مجموعه سازمان سیا است موفق شده در یک ماه 14 میلیارد بسته اطلاعاتی، شامل تماس های تلفنی و اینترنتی را از کاربران و مدیران ایرانی جمع آوری کند که این حجم جاسوسی از یک کشور در جهان بی سابقه است. .
با تشدید حملات گروههای جدید و ناشناس به کاروان و مقرهای متجاوزان آمریکایی و اعلام بسته شدن سفارت آمریکا در بغداد، شرایط عراق پیچیده تر شده است. این در حالی است که برخی از گروههای عراقی من جمله حشد الشعبی با صدور بیانیه، هر گونه حملات به سفارتخانه های خارجی را محکوم کرده اند. اما آمریکایی ها که قصد خروج از این کشور را نداشته و فقط وعده کاهش و خروج نیروهای خود را می دهند، بسیار زیرکانه از این فرصت (شاید این حملات طراحی خودشان باشد) استفاده و در حال پیاده سازی سناریوهای خود هستند. البته احتمالا آنها با متمرکز کردن نیروهای شان و تهدید عراقی ها به حمله و پاسخ به این حملات، سعی در نابودی گروههای مقاومت و مهمترین بالهای منطقه ای ایران را دارند. برکنار کردن چند تن از فرماندهان حشدالشعبی توسط مصطفی الکاظمی را هم می توان در همین راستا قلمداد نمود، زیرا که بعد از سفر الکاظمی به واشنگتن تحولات عراق به گونه ای دیگر در حال رقم خوردن است. البته از سفر وزیر خارجه عراق به ایران هم نباید غافل شد و باید منتظر پیامدها و نتایج این سفر بود. علی ای حال با توجه قرائن و شواهد موجود، راه حل سیاسی و برون رفت از این بحران به راحتی نبوده و حمله تروریست های آمریکایی به مواضع گروههای مقاومت و احتمال تشدیددرگیری ها و پیچیده تر شدن شرایط در روزهای آینده دور از انتظار نیست. ✍️فرهاد سرور
✅یادداشت/ ❌ مخالفت ایران در تنش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان 🔻درگیری آذربایجان و ارمنستان یک موضوع قدیمی است که از سال ۱۹۹۲ تا کنون هر از چندی به دلایل مختلف شروع و پایان یافته است. حدود ۲۸ سال از اولین درگیری های به خاطر منطقه قره باغ می گذرد . 🔹دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال 1992 تا 1994 به مدت بیش از 2 سال بر سر قره‌باغ جنگیدند و در نهایت این جنگ با ضعف جمهوری آذربایجان و با تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه با آتش‌بس خاتمه یافت و از آن زمان تاکنون، جمهوری آذربایجان منطقه خودمختار قره‌باغ را منطقه‌ای اشغال شده از خاک خود از سوی ارمنستان می‌داند. 🔸دو طرف پس از آتش‌بس سال 1994 تاکنون بارها در این منطقه درگیری نظامی داشته‌اند که آخرین آنها طی روزهای گذشته به وقوع پیوسته است. در این جنگ های کوتاه و مقطعی بازیگرانی چون ترکیه،امریکا و رژیم صهیونیستی نقش اساسی دارند. 🔹علیرغم اینکه گروههای قومگرا با تبلیعات دروغ ا علام می کنند که ایران به ارمنستان سلاح و تجهیزات نظامی می دهد اما این خبرسازی ها واقعیت ندارند و جمهوری اسلامی با سیاست مستقل خود بارها اعلام کرده است که این درگیری ها به نفع منطقه نیست و برای مقابله با حضور و نقش آفرینی جریانهای خارجی به سرعت باید این درگیری ها فروکش کند. 🔸چرا جمهوری اسلامی مخالف تنش و درگیری ارمنستان و آذربایجان است؟ ۱. خسارات و آسیب های هر دو طرف پیامدهایی همچون ناامنی در مرزهای شمالی ایران و ورود آوارگان به ایران را در این شرایط دشوار اقتصادی و کرونایی به دنبال دارد. ۲.رژیم صهیونیستی به وجود درگیری در منطقه نیاز دارد زیرا به وسیله این ناامنی خود را به مجاورت مرز ایران می کشاند. ۳.تاکنون جنگ هیچ مشکلی را در منطقه حل نکرده و در واقع مشکل اصلی حل نشدن قره باغ، همین جنگ طلبی است. ۴.برخی از جریانهای قومگرا در صدد بهره برداری از اوضاع نا آرام این کشورها برای افزایش تحرکات قومگرایانه در داخل کشور هستند تا به اهداف ناکام خود در طول دهه های گذشته جامه تحقق بپوشانند. کشورهای منطقه باید با مسوولیت پذیری به دنبال آرامش لازم در منطقه باشند و فریب بازی ماهرانه رژیم صهیونیستی را که به دنبال نفود در دو کشور ارمنستان و آذربایجان است را نخورند. زیرا این رژیم مجعول در سالهای گذشته نفود و حضور خود را در این کشورها و تهدید مناطق مرزی ایران افزایش داده است. ✅نویسنده:فرهاد مهدوی
17.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ پژواک شماره 12 🔹 چرا دلار به کانال 29 هزار تومان رسید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️موشن گرافیک/ 🔹موضوع: بحران قره باغ به زبان ساده ⏫دیدن این موشن گرافیک به کسانی که تصویر واضحی از ماجرای قره باغ و مناقشات بین آذربایجان و ارمنستان ندارند توصیه می شود!
❇️ نماهنگ با موضوع مقاومت فعال با سخنرانی دکتر گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان ضمنأ از زحمات مع سیاسی بنیاد تعاون تقدیر و تشکر می گردد.
❇️ در انتظار دیدن آمریکای بدون روتوش‼️ 🔻 اولین مناظره انتخاباتی میان بایدن و ترامپ سه شنبه شب در ایالت اوهایو بدون دست دادن و همچنین پوشیدن ماسک برگزار می‌شود. ترامپ در سمت راست صحنه مناظره می‌ایستد و بایدن در سمت چپ خواهد ایستاد و کریس والاس مجری معروف فاکس نیوز اجرای برنامه را بر عهده خواهد داشت. 🔹 مناظره در ساعت ۹ شب به وقت محلی ( ۴:۳۰ بامداد چهارشنبه به وقت تهران) به میزبانی دانشگاه کلیولند در ایالت اوهایو آغاز خواهد شد و ۹۰ دقیقه به طول می‌انجامد. برای هر مناظره فقط ۸۰ مخاطب با رعایت دستور العمل‌های بهداشتی در سالن محل مناظره حضور خواهند داشت.
🗓 🔹امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۹
روزمان را با آغاز کنیم 🔰✅دفاع همچنان باقی است(10) اگر كشوري با خون شهيد پاك شد، محصول آن, دولت پاك است, مردان پاك است, زنان پاك است این وعده خداست [سوره الأعراف (7): آيه 58] وَ الْبَلَدُ الطَّيِّبُ يَخْرُجُ نَباتُهُ بِإِذْنِ رَبِّهِ وَ الَّذِي خَبُثَ لا يَخْرُجُ إِلاَّ نَكِداً كَذلِكَ نُصَرِّفُ الْآياتِ لِقَوْمٍ يَشْكُرُونَ (58) و سرزمين پاك (و آماده)، گياهش به اذن پروردگارش بيرون مى‏آيد. امّا زمينى كه خبيث (و شوره‏زار) است، جز محصولى اندك و بى‏فايده بيرون نمى‏دهد. ما اين چنين آيات خويش را براى گروه شكرگزار، گونه‏گون بيان مى‏كنيم. 🔰✅✅آیه الله جوادی آملی همايش ملی الميزان و علوم انسانی اسلامی (1397/08/23) اهل‌بيت به ما گفتند به بارگاه رفيع شهدا كه بار يافتيد، بگوييد: «طِبْتُمْ وَ طَابَتِ الْأَرْضُ الَّتِي فِيهَا دُفِنْتُمْ»، قرآن هم مي‌گويد: ﴿وَ الْبَلَدُ الطَّيِّبُ يَخْرُجُ نَبَاتُهُ بِإِذْنِ رَبِّهِ﴾. اگر كشوري با خون شهيد پاك شد، شهدا گفتند ؛ما سعي مي‌كنيم ميوه پاك بدهيم؛ ميوه پاك, حوزه پاك است, دانشگاه پاك است, دولت پاك است, بانك پاك است, مردان پاك است, زنان پاك است؛ فرمود ما پاك مي‌كنيم. اين وعده الهي با فعلش همراه است، با انجاز الهي همراه است؛ ﴿لاَ يُخْلِفُ اللَّهُ﴾ ميعاد خدا, وعده خدا. فرمود: ﴿وَ الْبَلَدُ الطَّيِّبُ يَخْرُجُ نَبَاتُهُ﴾. ✅تدوین : رجبعلی بازیاد
❇️ عکس یادگاری با تحریم انتخابات تمام شد؟ فرهيختگان نوشت: اصلاح‌طلبان به واسطه چسبندگی بسیار زیادی که به روحانی داشتند پس از بروز ناکامی‌های دولت دوازدهم طبیعتا دچار چالش‌های سیاسی و اجتماعی شده و ریزش بدنه قابل‌توجهی را تجربه کردند... ناظران و کنشگران سیاسی به خوبی می‌دانند که حتی اگر اصلاح‌طلبان بنای حضور تام و تمام در انتخابات را داشته باشند به دلیل موانعی که پیش‌رو دارند امکان نقش‌آفرینی موثر و توأم با موفقیت برای آنها به سادگی فراهم نخواهد شد. اولین مساله، چالش عملکرد روحانی و کاهش محبوبیت بی‌سابقه دولت در جامعه است...چالش دوم اصلاح‌طلبان چالش درون‌تشکیلاتی است. دعوا و درگیری بر سر سازوکارهای فعالیت سیاسی و انتخاباتی مانند شورای عالی اصلاح‌طلبان آنقدر جدی است که باعث شده رئیس و نایب‌رئیس آن هردو استعفا کنند و هنوز هم هیچ سازوکاری جایگزین آن نشده است... مانع سوم مساله رهبری و لیدری جریان اصلاح‌طلب است. تا پیش از انتخابات گذشته محمد خاتمی تصمیم‌گیر نهایی و بی‌چون و چرای این جریان بود و برای مثال می‌توانست محمدرضا عارف را وادار به کناره‌گیری از انتخابات کند. اما پس از انتقادهایی که به عملکرد او در انتخابات‌های گذشته شد جایگاه وی حالا تضعیف شده است و با مانور‌هایی که محمد موسوی‌خوئینی‌ها می‌دهد یا تحرکاتی که موسوی‌لاری داشته به نظر می‌رسد تغییراتی در این زمینه در حال وقوع است.