💠 برگزيده ای از دعای امام حسين عليه السلام در روز_عرفه
❇️ ستايش حق تعالی:
ستايش سزاوار خداوندي است كه كس نتواند از فرمان قضايش سرپيچد و مانعي نيست كه وي را از اعطاي عطايا، باز دارد. و صنعت هيچ صنعتگري به پاي صنعت او نرسد. بخشنده بي دريغ است. اوست كه بدايع خلقت را به سرشت و صنايع گوناگون وجود را با حكمت خويش استوار ساخت... .
❇️ تجديد عهد و ميثاق با خدا:
پروردگارا به سوي تو روي آورم. و به ربوبيت تو گواهي دهم. و اعتراف كنم كه تو تربيت كننده و پرورنده مني. و بازگشتم به سوي توست. مرا با نعمت آغاز فرمودي قبل از اين كه چيز قابل ذكري باشم... .
❇️ خود شناسي:
و قبل از هدايت مرا با صنع زيبايت مورد رأفت و نعمت هاي بي كرانت قرار دادي. آفرينشم را از قطره آبي روان پديد آوردي. و در تاريكي هاي سه گانه جنيني سكونتم دادي: ميان خون و گوشت و پوست. و مرا شاهد آفرينش خويش نگرداندي و هيچ يك از امورم را به خودم وانگذاشتي... .
❇️ راز آفرينش انسان:
ولي مرا براي هدفي عالي يعني هدايت (و رسيدن به كمال) موجودي كامل و سالم به دنيا آوردي. و در آن هنگام كه كودكي خردسال در گهواره بودم، از حوادث حفظ كردي. و مرا از شير شيرين و گوارا تغذيه نمودي. و دل هاي پرستاران را به جانب من معطوف داشتي. و با محبت مادران به من گرمي و فروغ بخشيدي... .
❇️ تربيت انسان در دانشگاه الهي:
تا اين كه با گوهر سخن، مرا ناطق و گويا ساختي. و نعمت هاي بي كرانت را بر من تمام كردي. و سال به سال بر رشد و تربيت من افزودي. تا اين كه فطرت و سرنوشتم، به كمال انساني رسيد. و از نظر توان اعتدال يافت. حجتت را بر من تمام كردي كه معرفت و شناختت را به من الهام فرمودي... .
❇️ نعمت هاي خداوند:
آري اين لطف تو بود كه از خاك پاك عنصر مرا بيافريدي. و راضي نشدي اي خدايم كه نعمتي را از من دريغ داري. بلكه مرا از انواع وسائل زندگي برخوردار ساختي. با اقدام عظيم و مرحمت بي كرانت بر من . و با احسان عميم خود نسبت به من، تا اين كه همه نعماتت را درباره من تكميل فرمودي... .
❇️ شهادت به بي كراني نعمت هاي الهي:
الهي! من به حقيقت ايمانم، گواهي دهم. و نيز به تصميمات متيقن خود و به توحيد صريح و خالصم
و به باطن ناديدني نهادم. و پيوست هاي جريان نور ديده ام. و خطوط ترسيم شده بر صفحه پيشاني ام، و روزنه هاي تنفسي ام، و نرمه هاي تيغه بيني ام. و آوازگيرهاي پرده گوشم و آنچه در درون لب هاي من پنهان است... .
❇️ ناتواني بشر از بجا آوردن شكر الهي:
گواهي مي دهم اي پروردگار كه اگر در طول قرون و اعصار زنده بمانم و بكوشم تا شكر يكي از نعمات تو بجا آورم، نتوانم مگر باز هم توفيق تو رفيقم شود، كه آن خود مزيد نعمت و مستوجب شكر ديگر، و ستايش جديد و ريشه دار باشد... .
❇️ ستايش خداي يگانه:
بنابر اين من با تمام جد و جهد و توش و توانم تا آنجا كه وسعم مي رسد با ايمان و يقين قلبي گواهي مي دهم. و اظهار مي دارم:
حمد و ستايش خدايي را كه فرزندي ندارد تا ميراث برش باشد. و در فرمانروايي نه شريكي دارد تا با وي در آفرينش بر ضديت برخيزد و نه دستياري دارد تا در ساختن جهان به وي كمك دهد... .
❇️ خواسته هاي يك انسان متعالي:
خداوندا، چنان كن كه از تو بيم داشته باشم، آنچنان كه گويي تو را مي بينم و مرا با تقوايت رستگار كن! اما به خاطر گناهانم مرا به شقاوت دچار مساز! مقدر كن كه سرنوشت من به خير و صلاح من باشد. و در تقديراتت خير و بركت به من عطا فرما!
❇️ سپاس به تربيت هاي الهي:
خداوندا! ستايش از آن توست كه مرا آفريدي. و مرا شنوا و بينا گرداندي! و ستايش سزاوار توست كه مرا بيافريدي و خلقتم را نيكو بياراستي. به خاطر لطفي كه به من داشتي والا... .
❇️ نيازهاي تربيتي از خدا:
و مرا بر مشكلات روزگار، و كشمكش شب ها و روزها ياري فرماي! و مرا از رنج هاي اين جهان و محنت هاي آن جهان نجات بده و از شر بدي هايي كه ستمكاران در زمين مي كنند نگاه بدار... .
❇️ شكايت به پيشگاه خداوند:
خدايا! مرا به كه وا مي گذاري؟ آيا به خويشاوندي كه پيوند خويشاوندي را خواهد گسست؟ يا به بيگانه كه بر من بر آشفتد؟ يا به كساني كه مرا به استضعاف و استثمار كشانند؟ در صورتي كه تو پروردگار من و مالك سرنوشت مني؟
❇️ اي مربي پيامبران و فرستنده كتب آسماني:
اي خداي من و اي خداي پدران من! ابراهيم، اسماعيل، اسحاق و يعقوب، و اي پروردگار جبرائيل، ميكائيل و اسرافيل. و اي تربيت كننده محمد، خاتم پيامبران و فرزندان برگزيده اش. اي فرو فرستنده تورات، انجيل زبور و فرقان ... .
❇️ تو پناهگاه مني:
تو پناهگاه مني، به هنگامي كه راه ها با همه وسعت، بر من صعب و دشوار شوند و فراخناي زمين بر من تنگ گردد. و اگر رحمت تو نبود من اكنون جزء هلاك شدگان بودم. و تو مرا از خطاهايم باز مي داري. و اگر پرده پوشي تو نبود از رسوايان بودم.
زشت ترين زندگی.mp3
652.6K
🌟🌟کوتاه و شنیدنی🌟🌟
🌺زشت ترین زندگی 🌺
✅حاج آقای میرباقری✅
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداَهُم أجْمَعِینَ🌹
@kotah_Ama_Shnedani
✅درنشرمعارف اهل بیت سهیم باشیم.
🔶🔸پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
إنَّما جَعَلَ اللّهُ الأضحى لِشبَعِ مَساكِينِكُم مِنَ اللَّحمِ فَأطعِمُوهُم
خداوند عيد قربان را برنهاد تا مستمندان از گوشت سير شوند؛ پس از گوشت قربانى به ايشان بخورانيد
ثواب الأعمال صفحه 59
عید قربان آمده ای دوستان شادی کنید
یادی از پیغمبر توحید و آزادی کنید
او که در راه خدا از مال و فرزندش گذشت
با تبر بت های جهل و خودپرستی را شکست
بنده ی پاک خدا و پیرو الله شد
نامش ابراهیم بود اما خلیل الله شد
💐 عید قربان بر شما مبارک
@Afsaran_ir
🌹روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅✴️❎در عید قربان یک قدردانی بزرگ الهی نهفته است از پیامبر برگزیدهی حضرت حق
[سوره إبراهيم (14): آيه 39]
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي وَهَبَ لِي عَلَى الْكِبَرِ إِسْماعِيلَ وَ إِسْحاقَ إِنَّ رَبِّي لَسَمِيعُ الدُّعاءِ (39)
ستايش خداوندى را كه در پيرى، اسماعيل و اسحاق را به من عطا فرمود.
قطعاً پروردگارم شنونده دعاست (و آن را مستجاب مىكند.)
👇✴️✅امام خامنه ای در دیدار مردم اصفهان در روز عید قربان ۱۳۸۹/۰۸/۲۶
اگر به حکمت مندرج در عید قربان توجه شود، خیلی از راهها برای ما باز میشود. در عید قربان یک قدردانی بزرگ الهی نهفته است از پیامبر برگزیدهی حضرت حق، حضرت ابراهیم (علیهالسّلام) که آن روز ایثار کرد. بالاتر از ایثار جان، در مواردی ایثار عزیزان است. او در راه پروردگار، به دست خود عزیزی را قربان میکرد؛ آن هم فرزند جوانی که خدای متعال بعد از عمری انتظار، در دوران پیری به او داده بود؛ که فرمود: «الحمد للَّه الّذی وهب لی علی الکبر اسماعیل و اسحاق» خدای متعال این دو پسر را در دوران پیری، لابد بعد از یک عمر انتظار و اشتیاق، به این پدر داده بود؛ امید فرزند هم دیگر بعد از آن نداشت.
این ایثار و این گذشت، یک نماد است برای مؤمنانی که میخواهند راه حقیقت را، راه تعالی را، راه عروج به مدارج عالیه را طی کنند. بدون گذشت، امکان ندارد. همهی امتحانهائی که ما میشویم، در واقع نقطهی اصلیاش همین است؛ پای یک ایثار و یک گذشت به میان میآید. گاهی گذشت از جان است، از مال است؛ گاهی گذشت از یک حرفی است که کسی زده است، میخواهد با اصرار و لجاجت پای آن حرف بایستد؛ گاهی گذشت از عزیزان است؛ فرزندان، کسان. امتحان یعنی عبور از وادی محنت. یک محنتی را، یک شدتی را جلوی پای یک انسانی یا یک ملتی میگذارند؛ عبور از این محنت، امتحان است. اگر توانست عبور کند، به آن منزل مقصود میرسد؛ اگر نتوانست - نتوانست استعداد مندرج در وجود خود را بروز دهد، نتوانست بر هوای نفس غالب بیاید و عبور کند - میماند؛ امتحان این است. امتحان الهی برای این نیست که خدا ما را بشناسد، ببیند ما در چه وزنی، در چه حدی هستیم؛ خود امتحان در حقیقت یک گام است به سوی مقصد. من و شما که امتحان میشویم، معنایش این است که اگر توانستیم از این شدت و از این محنت عبور کنیم، یک وضع جدیدی، حیات جدیدی، مرحلهی جدیدی را به دست میآوریم. در این خصوص، یک ملت و یک شخص تفاوتی نمیکند.
👤تدوین : رجبعلی بازیاد
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
#کودک
✅ همه پدر و مادرها به خصوص در سنین کودکی فرزندشان، آنها را دعوا می کنند، سرشان فریاد می زنند و گاهی متاسفانه با کتک هم همراه است.
👌اما والدین باید بدانند که همین رفتار و عصبانیت آنها که ناشی از یک رفتار اشتباه فرزندشان بوده ، ممکن است در آینده ، او نیز برای برخی از درخواست هایش به داد و هوار متوسل شود و این عمل را از پدر و مادر خودش یاد گرفته است.
❌ هرگز کودکانتان را جمله برسیم خونه حسابت و می رسم، تهدید نکنید!
🏡 خونه محل آرامش است نه تسويه حساب هاي شخصي!
👶خانه برای فرزندتان باید محل امنیت و آرامش باشد نه این که در آن حس نا امنی کنند.
🔸تهدید شما به مرور خانه را برای کودک نا امن می کند.
@Tebyanonline
‼️شک در تعداد قنوت های نماز عید قربان
🔷س 1623: اگر شخصى در تعداد قنوتهاى نمازهاى عيد سعيد فطر و قربان شك كند كه آيا پنج قنوت خوانده يا چهار قنوت، نمازش چه حكمى دارد؟
✅ج: اگر از محل آن تجاوز نكرده، بنا را بر اقلّ بگذارد.
📕منبع: khamenei.ir
🆔 @resale_ahkam
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅آداب عیادت از بیمار
✍عیادت بیماران یکى از وظایف دینى است. این سنت مذهبى و الهى، مانند هر کار دیگرى آدابى دارد که اگر رعایت نشود، چه بسا آثار بدى براى بیمار و اطرافیان داشته باشد. در این جا به گوشه اى از آداب عیادت بیمار اشاره مى کنیم:
◀️ عیادت بیمار را با قصد قربت انجام دهید. با روحیه شاد بر بیمار وارد شوید. بر بالین بیمار زیاد سخن نگویید. در کنار بیمار سخنان امیدوار کننده بر زبان جارى کنید. از سخن گفتن در مورد مرگ و بیماری هاى خطرناک بپرهیزید. عوامل ایجاد کننده سر و صدا را به ویژه در بیمارستان از اطراف بیمار دور کنید.
از توقف زیاد بر بالین بیمار بپرهیزید؛ مگر آن که خود او تمایل به ماندن شما داشته باشد. از نگاه ها و سخنان و حرکاتى که موجب نگرانى بیمار مى شود، خوددارى کنید. نزد بیمار از نجوا و آهسته حرف زدن، گرچه در مورد بیمار نباشد، احتراز کنید. بیمار و اطرافیان او را آرامش دهید.
◀️ براى بیمار هدیه اى مناسب ببرید. براى شفاى بیمار سوره حمد بخوانید و صدقه بدهید. اگر بیمار، بیمارى واگیردار دارد، به او نزدیک نشوید. از دادن خبرهاى ناگوار به بیماران بپرهیزید. از وسایل و ظروف بیمار استفاده نکنید. چهره خود را شاد و باطراوت نشان دهید، اگر چه وضع بیمار را نامناسب مى بینید. اگر کمکى از شما ساخته است، در حد ممکن دریغ نکنید. زمان عیادت را طورى تنظیم کنید که براى بیمار و اطرافیان او مشکل آفرین نباشد.
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
✅نظر علامه طباطبایی درباره بخش پایانی دعای #عرفه
برخی ها می گویند بخش دوم دعای عرفه از «الهی أنا الفقیر» تا آخر دعا، از مشایخ صوفیه است نه امام حسین(ع). اما آیة اللّه حاج شیخ علی #سعادت_پرور (پهلوانی) از علّامه سید محمد حسین طباطبایی نقل کرده اند که ایشان گفته اند:
« کیست که بتواند این گونه حقایق را بیان کند؟ ما که عمری در مسائل فلسفی و عرفانی تلاش کرده ایم، دهنمان میچّاد* این طور حرف بزنیم!»
پ ن: ميچّاد ، ساخت عاميانه فعل «مى چايَد»، از مصدر «چاييدن» به معناى «سرما خوردن» است. در اين جا ، منظور اين است كه ما با صرف عمرى در فلسفه و عرفان، قادر به ساختن و پرداختن اين گونه عبارات با اين محتواى بلند و عميق نيستيم. بنا بر اين، چگونه مى توان آنها را به مشايخ صوفيّه نسبت داد؟
📔دانشنامه امام حسین(ع)، ج۱۴، ص ۴۴ـ۴۵
✅مهرتابان
✅کانال ناگفته های علامه طباطبایی ره
http://eitaa.com/joinchat/3129344017C4a50772e46
✅ سوال از علامه درباره فرازی از دعای عرفه
معنای این جمله از دعای عرفه ی سید الشهدا - علیه السلام - که می فرماید:
الهی، ترددی فی الاثار یوجب بعد المزار (معبودا، توجهم به آثار (و موجودات) موجب دوری دیدار و لقای تو می گردد.)
جواب: همه ی ما در بعد مزار گرفتاریم. و علت آن همان لم تجعل له من حبک نصیبا؛ (از محبت خود بهره ای برای او قرار ندادی) است، و راه وصول را هم خود بیان فرموده که: فاجمعنی علیک بخدمه توصلنی الیک(پس با بندگی و خدمتی که مرا به تو برساند، تصمیم را بر خود متمرکز گردان) که همان به جا آوردن واجبات و نوافل و ترک محرمات، و عبودیت و بندگی خالص است که می فرماید:
و اقمنی بصدق العبودیه بین یدیک (و مرا با بندگی راستین در پیشگاه خود بر پا دار.)
📔 در محضر علامه طباطبایی
✍محمد حسین رخ شاد
✅مهرتابان
✅کانال ناگفته های علامه طباطبایی ره
http://eitaa.com/joinchat/3129344017C4a50772e46
آقا اگه گوسفندو قربونی نکنیم، نسلشون منقرض میشه.
چطوری؟
ببینید وقتی نخوایم گوسفندو قربونی کنیم، دیگه کسی گوسفندارو نگهداری نمیکنه. همینطوری گوسفندا با چوپان و #سگ_گله، گرگ حمله میکنه یه گله رو میترکونه. چه برسه نه #چوپان باشه نه سگ گله
گوسفندم که نه سرعت داره نه قدرت. تا گرگ و شیر و پلنگ رو ببینه مث بُز تو چشماشون نگاه میکنه فقط میگه بَ بَ، اینطوریم نیست که گرگه هم بگه بَه بَه آقا گوسفنده، چطوری داداش، خیلی مخلصم. من دیگه گوشت نمیخورم که اذیت نشید. #گیاهخوار شدم. انسانیت کجا رفته. بعد دوتایی میرن علف میخورن
نه اقا دوسوته گرگا همه گوسفندارو تیکه تیکه میکنن و نسلشون به سال نکشیده منقرض میشه. پس #قربانی_کردن و خوردن گوسفندا کمک میکنه نسلشون بمونه
اصلا هرجوره بخوایم نگاه کنیم، هیچ دینی مثل اسلام #حامی_حیوانات نیست. شما ببینید از بین هزاران نوع حیوان، فقط چند مدل #حیوون رو اجازه داده بخوریم. حالا شما برو هرجای دنیا رو میخوای ببین، صد مدل حیوون دیگه رم میخورن، از سگ و #خوک و #گربه گرفته، تا #خرگوش و #موش و قورباغه. بهمراه سوپ #سوسک
بعلاوه ذبح شرعی و محدویتهایی که داره، خیلی جلوگیری میکنه از کشتن حیوونا بصورتهای مختلف. مثلا نمیتونی با سنگ بزنی حیوونو بکشی بخوری. نمیتونی دام و تله درست کنی. اصلا شکار بصورت تفریحی حرامه. اینها رو همشو درکنارهم بذاریم میبینیم، تو دین اسلام کمترین نوع حیوان کشته میشه
مشکل جای دیگهس. ما انسان وحیوان و اهداف خلقتشون رو نمیشناسیم. از نظر #اسلام انسان از لحاظ خلقت بالاتر از هرموجودیه. هم میتونه از لحاظ مقام و درجه از فرشتهها بالاتر بره، هم میتونه از لحاظ پَستی از #حیوانات_وحشی هم پستتر بشه. خدا تو #قرآن میفرماید چهارپایان رو درخدمت شما انسانها قرار دادیم تا ازشون استفاده کنید، چه تو باربری، چه حمل و نقل و چه تغذیه تا به اون هدف خلقتتون نزدیک بشید، تا بندگی خدارو بکنید
ولی ما آدما جای همه چیو عوض کردیم
سگ رو آوردیم جای #بچه تو خونههامون
بهجاش از بچه مث سگ میترسیم و دیگه بچه نمیاریم
#خر که باید باربری کنه رو بعضیا میرن میکُشن و گوشتش رو بجای #کباب میدن خلق الله
ازاونطرف آدما مث خر فقط کارمیکنن. انگار هدف از خلقت فقط کارکردنه
#ماشین گرفتیم برای اینکه درخدمتمون باشه، خودمون بیشتر درخدمت ماشینیم
درهمه چی باید میانهرو بود. نه انقدر #گوشت بخوریم که نقرس بگیریم. نه کلا خودمونو از چیزی که خدا برامون قرار داده محروم کنیم. حتما یه دلیلی داره که روایت داریم گوشت نخوردن نباید بیشتر ازچهل روز طول بکشه
#حسین_دارابی👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
جالبه دوستان #حامی_حیوانات و گیاهخواران عزیز دارن آیه 37سوره حج رو پخش میکنن که قربونی کردن رو نفی کنن، درحالیکه آیه نمیگه قربونی نکن. میگه:
"هرگز گوشت و خون حيوانات قربانی، به خدا نمیرسه. بلکه آنچه از طرف شما به او میرسه تقواست"
این نکته درباره همه اعمال صادقه، هر عملی باید با اخلاص و تقوا باشه. وگرنه فایده نداره. سودی هم برای خدا نداره
این دوستان اگه قرآن رو قبول دارن، حداقل آیه قبلی، یعنی آیه 36حج رو بخونن که درباره قربانی کردن شتر داره توضیح میده یا سوره کوثر رو بخونن که میفرماید:
فصلّ لربک وانحر
پس برای پروردگارت نمازبگذار و قربانی کن
به همه قرآن لطفا ایمان بیارید، نه یه آیه
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
✅ «عید قــــربان و تقرّب...»
🔉 #حجت_الاسلام_قرائتی
✍ «لَن يَنَالَ اللَّـهَ لُحُومُهَا وَلَا دِمَاؤُهَا وَلَـٰكِن يَنَالُهُ التَّقْوَىٰ مِنكُمْ» (حج/37)
نه گوشتها و نه خونهای آنها، هرگز به خدا نمیرسد. آنچه به او میرسد، تقوا و پرهیزگاری شماست.
قربان از قرب است، یعنی نزدیک. «قربة الی الله» یعنی میخواهم به خدا نزدیک شوم.
به گوسفند قربانی میگویند، چون با کشتن این گوسفند و تقسیم گوشتش، به فقرا یا به غیر فقرا، من میخواهم قرب پیدا کنم.
ما اگر هنر داشته باشیم، میشود همه چیزمان قرب و قربان باشد.
نه فقط در عید قربان، یک گوسفند قربانی کنیم.
عمرمان را در راه خدا بدهیم، بیان در راه خدا، دوستی برای خدا، موضعگیری برای خدا، تحصیل برای خدا، اصلاً همهی کارهای ما میشود قرب باشد.
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینقدر نق نزن
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
✅فروش دعای کمیل در کلیسایی در مسکو
یک وقتی دعای کمیل را به زبان روسی ترجمه کرده بودیم. [در مسکو] من به کلیسایی رفتم دیدم در این کلیسا دعای کمیل را میفروشند. یعنی جزء کتاب مذهبی آنهاست. به کشیشی که آنجا بود گفتم این کتاب چیست؟ گفت یک گفتوگوی بین خدا و انسان است. گفتم: شما خواندید؟ گفت: بله، کتاب خوبی است و زیاد هم میخرند. من برای اینکه تشویقش کنم صد نسخه از او خریدم و به او دادم که ارزانتر بفروشد.
همانجا یک آذری به من گفت وقتی دعای کمیل ما را مسیحیها اینقدر خوششان میآید، اگر ما دعای عرفه را برایشان ترجمه کنیم چه اتفاقی میافتد؟ همانجا به ذهنم رسید که دعای عرفه را هم ترجمه کنیم. رفتیم یک مترجم پیدا کردیم و دو برابر معمول به او پول دادیم و به او گفتیم در ترجمه خیلی دقت کن و بحمدالله دعای عرفه هم ترجمه شد. به ذهنم رسید مجموعه منتخب ادعیه شیعه را نیز ترجمه کنیم.
باور کنید الان مسیحیها بیشتر از مسلمانها از این ادعیه استفاده میکنند. آنچه که ما داریم و قابل عرضه برای جهان است، فوقالعاده ارزشمند است.
📚خاطرهای از دکتر ابراهیم ترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، خبرنامه آینده روشن، شماره نوزدهم، خرداد ۱۳۹۳
🔰🔰🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
bazrpashiok[1].pdf
2.95M
📚 #کتاب_فصل_بذرپاشی
🎁 #رایگان
بیانات رهبر معظم انقلاب #امام_خامنه_ای
درباره #تربیت_کودک
با مقدمه #حاج_حسین_یکتا
گردآوری: مسعود پارسافر
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
✨﷽✨
✅شهيد ستاري به روايت همسر،
✍یک بار با عصبانیت ایستادم بالای سر منصور و نمازش که تمام شد، گفتم «منصور جان، مگه جا قحطیه که میآی میایستی وسط بچهها نماز؟ خُب برو یه اتاق دیگه که منم مجبور نشم کارم رو ول کنم و بیام دنبال مهر تو بگردم.»
تسبیح را برداشت و همان طور که میچرخاندش، گفت «این کار فلسفه داره. من جلوی اینها نماز میایستم که از همین بچگی با نماز خوندن آشنا بشن. مهر رو دست بگیرن و لمس کنن. من اگه برم اتاق دیگه و اینها نماز خوندن من رو نبینن، چه طور بعداً بهشان بگم بیایین نماز بخونین!؟»
💥قرآن هم که میخواست بخواند، همین طور بود. ماه رمضان ها بعد از سحر کنار بچهها می نشست و با صدای بلند و لحن خوش قرآن میخواند. همه دورش جمع میشدیم. من هم قرآن دستم می گرفتم و خط به خط با او می خواندم. اصلاً اهل نصیحت کردن نبود. میگفت به جای این که چیزی را با حرف زدن به بچه یاد بدهیم،
🌷باید با عمل خودمان نشانش بدهیم.🌷
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگی درباهی اهمیت عید قربان و غدیر (دهه ولایت) با سخنرانی رهبر انقلاب
🎬 به بیسیمچیمدیا بپیوندید:
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصمیم مهم حاج حسین همدانی قبل از شهادت؛
مطمئنم این تصمیم از چهل سال مجاهدت من ارزشمندتر است!
🎬 به بیسیمچیمدیا بپیوندید:
@BisimchiMedia