💠 #حديث_روز شنبه 25 آبان 1398
🔺 اخلاق پیامبر اکرم (ص) در کلام امام علی علیه السلام
🔅 #امام_علی_علیه_السلام :
🔸 معتَدِلَ الأَمرِ غَيرَ مُختَلِفٍ، لا يَغفُلُ مَخافَةَ أن يَغفُلوا أو يَمَلُّوا، ولا يُقَصِّرُ عَنِ الحَقِّ، ولا يَجوزُهُ الَّذينَ يَلونَهُ مِنَ النَّاسِ،
🔹«ميانه رو بود. كارهاى متناقض انجام نمىداد. هيچ گاه غفلت نمىكرد تا مبادا مردم، غفلت كنند يا خسته شوند. در حق، كوتاهى نمىكرد و از آن، تجاوز هم نمىكرد.» .
📚 عيون أخبار الرضا : ج ١ ص ٣١٦ ح ١
🔸 @hadithnet
❌ رهبری از #قانون حمایت میکنند!
در تمام این سالها هیچ فردی به اندازه رهبری قائل به اجرای قانون و حمایت از برنامه های مسئولان در چهارچوب قانون نبودند!
شاید مطلوب ما این بود یا انتظار داشتیم که ایشون مثل دیکتاتورها پشت تریبون قرار بگیرن و بگن این طرح رو همین الان ملغی کنید!
اما اتفاقاً تبعیت از قانون و نشان دادن آن در همچین مواقع سخت و پیچیده ای هنر میخواد و عیار افراد مشخص میشه!
ایشون هر کاری رو از مجرای قانونی آن میخوان که اجرا بشه، در غیر اینصورت بدعت جدیدی خلق میشه که در آینده به عنوان الگو و رویه موجب بلبشو خواهد شد!
شک نکنید اگه الان مجلس تصمیم به لغو این مصوبه سران قوا بگیره، ایشون حمایت خواهند کرد! حتی اگه مجلس به عدم کفایت سیاسی روحانی رای بده بازم حمایت میکنن!
موضع ایشون حمایت از موضوع خاصی نیست، حمایت و تبعیت از قانونه، این خیلی مهمه!
🌐 @Buh_LOL
🆘 @Roshangari_ir
✖️واکنش آیت الله جوادی آملی به حوادث کشور
♦️مسئولین باید دقیق بفهمند که الان صلاح مملکت چیست و اگر کوتاهی کردند شرعا ضامن اند.
♦️آتش زدن مشکلی را حل نمیکند جز آشوب.دشمن مشترک است هم (مخالفان)باید ببینند و هم ما باید ببینیم.دشمن مشترک صف است نه برای ما و نه برای اونا بلکه برای نظام صف بسته است.
♦️وظیفه این است که عالمانه و محققانه شب و روز تلاش بکنند و از اقتصاددانان مملکت بررسی کنند و اگر #صلاح مملکت باشد یقینا مردم رضایت میدهند.نظام را باید با تخصص حفظ کرد،حفظ نظام از اوجب واجبات هست.
♦️کمیل شخصیت بزرگی بود.امیرالمؤمنین علیه السلام او را مسئول منطقه هیت کرد.این نامه در نهج البلاغه است.
معاویه آمد آن منطقه را غارت کرد و کمیل که مسئول آن منطقه بود حضرت نامه گلایه آمیز به او نوشت،این عبارت در نهج البلاغه نیست اما خلاصه اش این است تو فقط بدرد دعای کمیل میخوری.این ها آمدند بردند زدند تو چه کار میکردی.
بعضی ها فقط بدرد دعای کمیل می خوردند،واقعا صلاحیت برای مملکت ندارند لذا داد مردم در نمی آمد.
۹۸/۸/۲۶
🆘 @Roshangari_ir
💬 پرسش: پوشیدن لباس روحانیّت به وسیله بازیگران چه حکمى دارد؟
✅ پاسخ: اگر احترام این لباس حفظ شود، مانعى ندارد. [1]
🔶نکته: عالمان دین در طول تاریخ از جایگاه اجتماعی والا و ارزشمندی برخوردار بوده و در چشم و دل مردم قداست و اعتبار فراوان داشته اند. انسان ها، با فطرت پاک الهی، وجود خدا و قیامت و پیامبران و پیام های آسمانی را باور دارند و عالمان دین را به عنوان مفسران و مترجمان و امانتداران امانت آسمان و سخن خدا و پیام آوران او می شناسند. در منابع اسلامی و تفکر شیعی هم، عالمان دین، دارای بالاترین نقش در سعادت و شقاوت ملت ها، شناخته شده اند و در تاریخ پرفراز و نشیب هزار و چهارصد ساله اسلام، خانه عالمان دین و مساجد و پایگاه فعالیت آنان از مهمترین مراکز تصمیم سازی و نقش آفرینی در صحنه تحولات بزرگ تاریخی بوده است. با توجه به اهمیت و جایگاه علما در جامعه، حفظ حرمت و شأن ایشان ضروری می باشد. یکی از مصادیق لزوم حفظ احترام عالمان دینی، رعایت ملاحظات لازم در پوشیدن لباس روحانیت توسط بازیگران سینما و تلویزیون است. باید مراقب بود این مسأله موجب کاهش حرمت و ارزش این لباس در جامعه نگردیده و بازیگرانی که این نقش ها را ایفا می کنند با دقت انتخاب گردند.
-----------------
پی نوشت:
[1]. پایگاه اطلاع رسانی آیت الله مکارم، وظایف حکومت اسلامی.
#احکام_دین
♻️ بازخوانی تاریخ
🔰 تکرار سه فتنه زمان علی(ع) در زمانه ما
۱ . فتنه رنگی جمل: سهم خواهی- حبس خانگی – انحراف توسط فرزند (ناکثین)
۲ . فتنه مذاکره: با شیطان بزرگ - فریب خوردن ابوموسی اشعری (قاسطين)
۳ . فتنه القای ناکارآمدی: القای عدم عدالت توسط مذهبی های احمق (مارقین یا خوارج)
🔹 در فتنه اول:
یاران نزدیک پیامبر (طلحه و زبیر) که بعد از شهادت پیامبر اکرم، در سایه رانت به ثروت زیادی رسیده بودند، وقتی دیدند نمی توانند در حکومت امام علی (ع) به پست و مقام برسند با همراه کردن خانواده پیامبر (یعنی عایشه) و به بهانه خونخواهی عثمان، علیه جانشین پیامبر شورش کردند. بسیاری از مسلمانان در این فتنه کشته شدند.
زبیر از اولین یاران پیامبر (ص) و علی (ع) بود که حب جاه و مقام او را منحرف کرد و هر بار می خواست برگردد، پسرش او را منصرف می کرد. زبیر به شکل بدی کشته شد. علی (ع) که از کشته شدن دوست قدیمی اش (یعنی زبیر) در حال انحراف ناراحت بود، وقتی چشمش به صورت بی جان زبیر افتاد، خطاب به جسد او فرمود: تو مدتی با پیامبر خدا مصاحب بودی و با او پیوند خویشاوندی داشتی (زبیر پسر عمه پیامبر بود) ولی شیطان بر عقل تو مسلط شد و کار تو به این جا انجامید.
این فتنه رنگی بود و به جمل (یعنی شتر سرخ مو که عائشه بر آن سوار بود) شهرت یافت- در آخر با اینکه عایشه موجب فتنه و قتل بسیاری از مسلمانان شده بود، حضرت علی (ع) عایشه را به حبس خانگی محکوم کرد تا در سایه بهره برداری از سابقه او، فتنه دیگری طراحی نشود و مردم بیشتری در این وسط کشته نشوند!
🔹 در فتنه دوم:
سپاه حضرت علی(ع) با سپاه شیطان بزرگ زمان (یعنی معاویه) در جنگ بود و چون معاویه در حال شکست بود، پیشنهاد مذاکره داد. برخی یاران ساده لوح و پشیمان حضرت علی (ع) فریب خوردند و پیشنهاد مذاکره را باور کردند. حضرت که از عاقبت کار مطلع و شیطان بزرگ را پایبند به عهدش نمی دانست، قبول نمی کرد و می فرمود به آنها اعتماد نکنید.
منافقین داخلی و درون خیمه علوی، با پیوند زدن معیشت و راحتی مردم به مذاکره با شیطان بزرگ معاویه، با فشار افکار عمومی، توافقی را به حضرت علی (ع) تحمیل کردند که خسران آن برای علی (ع) مشخص بود.
هر چند حضرت برای اینکه یاران جاهلش به عینه عهدشکنی معاویه را درک کنند، یکی از یاران زیرک و باهوشش (مالک اشتر) را برای مذاکره تعیین کرد اما منفعت طللان پشیمان از مبارزه با فضاسازی، مالک را تندرو و جنگ طلب معرفی و درخواست تعیین گزینه ای به عنوان مذاکره کننده داشتند که خود را مسلط به آداب مذاکره، باسواد و صلح طلب (ابوموسی اشعری) معرفی می کرد.
مذاکره ابو موسی اشعری ساده لوح و عمروعاص شیطان مدتی به طول انجامید تا اینکه ابوموسی فریب خورد و بر خلاف آداب مذاکره با شیطان، ابتدا شرایط طزف مقابل را اجرا کرد و انگشتر را از دستش بیرون آورد. معاویه و عمروعاص اما در مقابل نه تنها به تعهدات خود عمل نکردند که برخلاف آن رفتار کردند.
این جماعت بعد از شکست مذاکراتی که ادعا می کردند با آن همه مشکلات را حل می کنند، به جای اینکه به راهکارهای تعیین شده ولی زمان خود تن بدهند و مسئولیت این مذاکره تحمیلی را بپذیرند، در رسانه های عمومی زمان خود و از پشت تریبون، مسئوایت مذاکرات را متوجه علی (ع) کردند و گفتند ما اشتباه کردیم، پس چرا علی قبول کرد پس علی هم اشتباه کرده!
🔹 اما فتنه سوم:
برخی از یاران حضرت علی(ع) که به مذهبی های بی بصیرت شناخته می شدند، به این نتیجه رسیده بودند که حکومت علوی ناکارآمد و ناعادلانه است. این جماعت که در نتیجه جنگ های متعدد و تخلف های برخی مدیران به این نتیجه رسیده بودند، از اینکه علی (ع) مطابق اشتیاق آنها عمل نمی کند، به حضرت اعتراض میکردند و با فشار و تعصب یک سوی نگری، قصد داشتند ایشان را وادار به توبه کنند.
این جماعت که خود را از حضرت علی (ع) عادل تر و دین شناس تر می دانستند، هر روز به بهانه ای با حق مطلق جلوه دادن خود، به نظام علوی اعتراض می کردند و آن را منحرف شده از اصول عدالت می دانستند.
نهروانی ها سه خصوصیت عجیب داشتند: همه را فاسد می دانستند و برای ولی مسلمین زمان خود، تعیین تکلیف می کردند، تنها خود را عدالت طلب و دین دار واقعی می دانستند و ابایی نداشتند تا جلوتر از امام حرکت کنند، و در آخر اینکه به راحتی به دیگران تعرض می کردند.
در تمام این فتنه ها رهبر زمان بهتر از دیگران و بیش از آنها به وجود مشکلات آگاهی داشت، اما جامعه اسلامی بویژه خواص، به جای همراهی با راهکارهای امام، یا عقب تر از او و یا جلوتر از امام، نسخه مطلوب خود را طلب و اجرا می کرد.
مراقب فتنه ها باشیم که فتنه شاید از رفیقان بوده باشد...
✍ یادداشت وارده با تغییرات و اضافات از کانال حمید رسایی
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره پانتهآ مهدینیا، بازیگر نقش فاطمه بنت اسد(س) از حضور رهبر انقلاب در لوکیشن فیلم محمد رسول الله (ص):
همه حال و هوای بازی در چنین فیلمی یک طرف روزی که حضرت آقای خامنهای از پروژه بازدید کردند یک طرف، چهره و رفتار ایشان بسیار جذاب و کاریزماتیک بود...
❅ঊঈ✿☀️✿ঈঊ❅
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 #کلیپ| تحلیل حجت الاسلام والمسلمین #مهدی_طائب درباره حوادث اخیر
#بصیرت
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔖بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب امروزسه شنبه ۲۸ آبان در درس خارج
اگر خدا را نصرت کردید، حتماً خدا شما را یاری میکند. این را باید باور کنیم! یک زمانی دورۀ طاغوت سختیهای زیاد و مشکلات فراوانی
بود، یک عدهای میگفتند: بالاخره چه فایده؟ چقدر زحمت کشیدید؟
یکی از بزرگانِ مورد ارادت ما به بنده میگفت که: فایدهای ندارد، شما چرا بیخودی تلاش میکنید؟ بعد معلوم شد که: نخیر، فایده دارد.
یکی از خصوصیات امام بزرگوار، این انسان برجستۀ کم نظیر یا بی نظیر، در دوران معاصر که قطعاً بینظیر بود، در طول تاریخ هم کم نظیر، این بود که به وعدۀ خدا اطمینان داشت، باور داشت که آنچه خدای متعال وعده کرده و قول داده، عمل خواهد کرد.
برای خدا کار میکرد و یقین داشت که خدای متعال پاسخ این کار را خواهد داد. نیّتش خالص بود.
من یک وقتی از امام« رضوان الله علیه » پرسیدم شما از چه زمانی به فکر جمهوری اسلامی افتادید؟ ایشان مبارزات را از خیلی قدیم شروع کرده بودند، از زمان جوانی شان در واقع به یک شکلی شروع کرده بودند، از سال 41 هم که وارد میدان مبارزۀ سیاسیِ علنی شدند. من از ایشان پرسیدم: از چه زمانی شما به فکر افتادید؟ ایشان گفتند: درست یادم نیست، نکته اینجاست! فرمودند: من همیشه، هر چه که احساس وظیفه کردم، عمل کردم.
یعنی مضمون فرمایش ایشان این بود که: خدای متعال ما را به اینجا کشاند، لازم نبود ما بنشینیم طراحی کنیم، برنامهریزی کنیم. البته امام، برنامهریز و طرّاح هم بود، پیشین و دوربین هم بود، افقهای دور را می دید؛ آنچه در آیینه جوان بیند، پیر در خِشت خام آن بیند؛ این را ما در امام احساس کردیم، یک چیزهایی را او متوجه می شد که ماها که در دنیای سیاست و مبارزات بودیم، ما نمی فهمیدیم در آن وقتی که ایشان می فهمید، بعد آرام آرام می فهمیدیم. این خصوصیت ایشان بود، برای خدا کار میکرد، مطمئن بود که خدای متعال پاداش خواهد داد، عوض خواهد داد... 98/8/28
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
♻️ فتنه در کمین حزبالله چیست؟
حمید رسایی: فتنه تمام افراد الزاما به یک شکل نیست. قرار نیست نیروهای حزباللهی هم بروند شیشه بشکنند و پمپ بنزین آتش بزنند تا خود را فتنهگر بنامند.
نیروهای انقلابی، ولایتی و حزب اللهی مراقب باشند، فتنه آنها همان «تردید» در تبعیت از رهبری و اما و اگر بستن نسبت به جهتگیری تعیین شده از سوی رهبر انقلاب در مواجه با یک بحران است. فتنه نیروهای ولایی، کسلی، تنبلی و بیتفاوتی و دنیاطلبی است.
یادمان نرود که حزبالله یعنی کسی که در وقتش فریاد میزند، در وقتش سکوت میکند و در وقتش دست به اقدام میزند.
🔰 کارشناسان میگویند ۲۰ سال فرصت داریم از ظرفیت جوان کشور استفاده کنیم
🔻 رهبر انقلاب، سهشنبه شب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ یکی از ظرفیتها «جمعیت جوان کشور» است. به قول جمعیتشناسان، این پنجرهی جمعیتی است.
🔹️ کارشناسان میگویند ما ۲۰ سال دیگر فرصت داریم از این ظرفیت استفاده کنیم. اگر در این ۲۰ سال توانستیم که پایهی خود را محکم کنیم، بُرد کردیم اما اگر کشور وارد سالمندی شود، دیگر کاری نمیتوانیم بکنیم.
🔹️ در این ۲۰ سال چه کار کنیم؟ اول اینکه نگذاریم #جمعیت_جوان کاهش پیدا کند؛ دوم، ایجاد ثروت پایدار برای کشور.
🔺️ اینکه بر #فرزندآوری اصرار میکنم، دلیلش این است که اگر این بیتوجهی که در برههای طولانی به مسئلهی جمعیت شد ادامه پیدا کند، ما ۲۰ سال آینده وارد یک مسیری خواهیم شد که دیگر کار بسیار مشکل خواهد شد. ۹۸/۸/۲۸
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔰 چه زمانی تحریمکنندگان دست از تحریم ما بر میدارند؟
🔻 رهبر انقلاب، سهشنبه شب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ در داخل کشور، ظرفیتها خیلی بالا است. همهی حرف در جلسهی امشب این است که ظرفیتها فراوان و بینهایت است؛ از بخشی از این ظرفیتها استفاده شده و از بخشی هم استفاده نشده؛ اگر بتوانیم در این تحریمها از همهی این ظرفیتها استفاده کنیم، این تهدید تبدیل به #فرصت خواهد شد.
🔹️ اگر بتوانیم با تکیه بر توان داخلی، #تحریم را بیاثر کنیم، آن عاملِ تحریمکننده هم از تحریم دست برمیدارد؛ چون آنها هم [از تحریم] متضرر میشوند.
🔹️ الان اروپاییها هم متضررند، منتها روابط درهمتنیده اجازه نمیدهد تحریم نکنند. بعضی منتظرند که راه آن طرف باز شود، باز سرِ ماشین را کج کنند به آن سمت. این غلط است.
🔺️ ما باید سیاستهای تکیه به داخل را آنچنان محکم کنیم که اگر تحریمها هم برداشته شد، به آن حرکت تکیهی به داخل ضربه زده نشود. ۹۸/۸/۲۸
💻 @Khamenei_ir
کارشناسان میگویند ۲۰ سال فرصت داریم از ظرفیت جوان کشور استفاده کنیم
رهبر انقلاب، سهشنبه شب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️یکی از ظرفیتها «جمعیت جوان کشور» است. به قول جمعیتشناسان، این پنجرهی جمعیتی است.
🔹️ کارشناسان میگویند ما ۲۰ سال دیگر فرصت داریم از این ظرفیت استفاده کنیم. اگر در این ۲۰ سال توانستیم که پایهی خود را محکم کنیم، بُرد کردیم اما اگر کشور وارد سالمندی شود، دیگر کاری نمیتوانیم بکنیم.
🔹️ در این ۲۰ سال چه کار کنیم؟ اول اینکه نگذاریم جمعیت جوان کاهش پیدا کند؛ دوم، ایجاد ثروت پایدار برای کشور.
🔺️ اینکه بر فرزندآوری اصرار میکنم، دلیلش این است که اگر این بیتوجهی که در برههای طولانی به مسئلهی جمعیت شد ادامه پیدا کند، ما ۲۰ سال آینده وارد یک مسیری خواهیم شد که دیگر کار بسیار مشکل خواهد شد. ۹۸/۸/۲۸
@Akhbarefori
هدایت شده از روشنگری
🔴گزیدهای از بیانات سهشنبه شب رهبرمعظم انقلاب در دیدار ۳ساعته با فعالان اقتصادی
♦️کسانی که در مورد رونق تولید جور دیگری فکر میکنند و برای حل مشکلات، چشم به جای دیگری دارند، باید حرفهای امشب این تولیدکنندگان را میشنیدند و درک میکردند که تنها دریچهی «انتقال حیات، روشنایی و نیرو به داخل کشور» همین دریچهای است که فعالان بخش تولید بر روی کشور میگشایند.
♦️ثروتمند کردن جامعه، افزایش ثروت ملی، گسترش رفاه عمومی و توزیع عادلانهی منابع عمومی، در اسلام یک ارزش است که با تحقق این نگاه، در عین وجود تفاوت در جامعه، شکاف طبقاتی به وجود نخواهد آمد.
♦️با شناختی که از مسائل جبههی استکبار داریم، تحریمها حالا حالاها وجود دارد، بنابراین برای نجات اقتصاد کشور نباید منتظر پایان تحریمها و بودن یا نبودن فلان شخص یا اقدام فلان کشور بود.
♦️البته دور زدن تحریمها به عنوان یک تاکتیک خیلی خوب است، اما کار و راهبرد اساسی را باید بر مصونسازی کشور از آسیب تحریمها متمرکز کرد.
♦️تنها راهحل مسائل موجود این است که مسیر تقویت و رونق تولید داخلی را با جدیت ادامه دهیم و با تصمیمات صحیح و اقدامات لازم، موانع را برطرف کنیم که آثار مثبت حرکت در این مسیر، نسبت به قبل مشهود است.
♦️گره زدن روند حل مشکلات به تصمیمات دیگران موجب بروز بدترین مشکلات برای کشور میشود. در این سالها بیان مسائلی از قبیل اینکه «ببینیم شش ماه دیگر چه میشود» و یا «برجام چه میشود» و حالا نیز «به امید ابتکار رئیسجمهور فرانسه ماندن»، هیچ مشکلی را حل نکرده و نخواهد کرد و این نگاه باید کنار گذاشته شود.
♦️انشاءالله با استفاده از ظرفیتهای بینظیری که تنها بخشی از آنها مورد استفاده قرار گرفته و به برکت فعالیت فعالان اقتصادی، تحریمها را از تهدید به فرصت تبدیل خواهیم کرد.
♦️اگر ملت ایران و فعالان اقتصادی و اندیشمندان کشور بتوانند با تکیه بر توان داخلی تحریمها را بیاثر کنند، عامل تحریمکننده نیز از ادامهی تحریمها دست برخواهد داشت زیرا متضرر خواهد شد.
♦️اگر طرف مقابل از سیاست تحریم دست برداشت، ما نباید سیاست تکیه بر توان داخلی را تغییر دهیم،برخی منتظرند تا اگر راه آن طرف باز شود، جهتگیری اقتصادی کشور را به سمت نگاه به خارج ببرند درحالیکه چنین نگاهی، غلط است.
♦️همان فکر و اندیشهی دقیقی که میتواند بدون هیچ کمکی به فناوری پیچیده و نادر سلولهای بنیادی و یا فناوری غنیسازی اورانیوم از ۳.۵ درصد به ۲۰ درصد دست پیدا کند، آیا نمیتواند به فناوری استحصال بهتر و بیشتر از چاههای نفت دست یابد؟ قطعاً میتواند؛ بنابراین باید از این ظرفیت بیبدیل داخلی استفاده کرد.
♦️ملت ایران در عرصهی جنگ نظامی و سیاسی و امنیتی دشمن را عقب زده است و به فضل الهی در جنگ اقتصادی هم دشمن را بهطور قاطع عقب خواهد زد و با ادامهی حرکت کنونی در مسیر رونق تولید و پیشرفت اقتصادی، افق روشن آیندهی خود را محقق خواهد کرد. ۹۸/۸/۲۸
🆘 @Roshangari_ir
🌀 چرا امام(ره) بنیصدر را تحمل میکرد؟
🌀 چرا علی(ع) اشعث را در کنار خود تحمل میکرد؟
🌀 در حکومت ولایی، بزرگواریِ ولیّخدا خیلی نقش دارد
🔹 حکومت ولایی، حکومتی است که بزرگواری و ادبِ ولیّخدا خیلی در آن نقش دارد، امیرالمؤمنین(ع) از بس با نجابت و بزرگوارانه برخورد میکرد که برخی به ایشان میگفتند: شما مدیریت و سیاست بلد نیستید! حضرت میفرمود: اگر تقوا نبود-که من را به یکسلسله از خودداریها وادار میکند- من زیرکترین مردم بودم (نهجالبلاغه/خطبه ۲۰۰)
🔹 پیامبر(ص) و ائمۀ هدی(ع) از بس ادب رعایت میکردند و محترمانه برخورد میکردند که خودشان مظلوم واقع میشدند. ما تا وقتی اهمیت کرامت و بزرگواری ولیّ خدا را درک نکنیم، راز مظلومیت اولیاء خدا و راز تأخیر در ظهور را درک نخواهیم کرد.
🔹 در تاریخ اسلام ببینید پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) چقدر بزرگواری میکردند! علی(ع) اینقدر باادب است که منافقین درجۀ یک پای رکاب خود را هم حتیالمقدور رسوا نمیکند، ایشان میتوانست با چندکلمه، خیلیها را رسوا کند اما رسوا نکرد و آنها هم تا آخر به خیانت خودشان ادامه دادند؛ نمونۀ بارزش «اشعث» است.
🔹 اشعث یکی از فرماندهان پای رکاب علی(ع) بود که مملکتِ علی(ع) را بههم ریخت! مشکل خوارج را در اصل، اشعث درست کرد، یعنی خوارج را تحریک کرد و آنها علیه علی(ع) قیام کردند، آنوقت خودش رفت کنار علی(ع) ایستاد!
🔹 چرا علی(ع) با اشعث، محترمانه برخورد میکرد و او را در کنار خودش تحمل میکرد؟ چون منشِ ولایت در حکومت، بزرگوارانه است! چرا ظهور امامزمان(ع) اینقدر تأخیر دارد؟ برای اینکه ما باید مدیرانی را به حضرت ارائه بدهیم که وقتی حضرت، بزرگوارانه برخورد کرد، آنها مثل اشعث، خیانتکارانه برخورد نکنند.
🔹 حکومت ولایی یک حکومت کریمانه، باادب و بزرگوارانه است. شما برخورد بزرگوارانۀ حضرت امام(ره) را ببینید! برخی از مسئولین میرفتند نزد امام(ره) و گریه میکردند که «بنیصدر را عزل کن» اما حضرت امام(ره) میفرمود: «مردم او را انتخاب کردهاند.» ایشان اینقدر بزرگوارانه برخورد کرد که دیگر بنیصدر، قصه را به نهایت فاجعه رساند و در نهایت، نمایندگان مردم او را عزل کردند.
🔹 مهمترین علت این بزرگواری و مهلت دادن به جریان نفاق «روشن شدن و رشد مردم» است. اگر کسی میخواهد به ولایت کمک کند باید به روشنگری بپردازد. هرچه مردم دقیقتر انتخاب کنند مشکلات کمتر خواهد شد.
👤علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۸.۶.۲۵
@Panahian_ir
فرقی نکند حسن شوی یا محمود
دوری ز ولی عین زیان است نه سود
از رهبر عقب نمان که رسوا بشوی
از او تو جلو مزن که گردی مردود
هرکس که مسیرش از ولایت کج شد
در چاه ندامت افتد او خیلی زود
خود را تو مدان ز رهبرت داناتر
بشنو سخن خضر و سلیمان یا هود
تاریخ به ما چنین گزارش داده
هر کس که ز حق گشت جدا شد نابود
من تابع رهبر و ولایت هستم
حتی چو خلاف میلم امری فرمود
او نایب بر حق اباصالح ( عج) هست
بر مهدی (عج) و نایبش فرستیم درود
🖋 علی شیرازی
#جهاد_اقناعی ✊️ @jebheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 شعرخوانی امروز میثم مطیعی با موضوع #فتنه ۹۸
حاجیان بار بسته جانب میقات غرب!
چیست جز تحریم و آشوب و بلا سوغات غرب؟
اعتراض ما به سستی های تدبیر شماست
از گرانیها، از این ۶ سال تأخیر شماست
از معطل کردن کشور، سر میز فریب
که نشد از آن بجز تحریم روزافزون نصیب
دم به دم از گفتگو با اجنبی دم میزنید
پس چرا در گفتگو با مردم خود الکنید؟
با تلاش و عزم و باور، راه حل در داخل است
بارها فرمود رهبر: راه حل در داخل است ۹۸/۸/۳۰
__
♨️کلیپهای بیشتر 👇
🆔 @snn_ir
🔴 می دانید کجای صحبت آقا گریه ام گرفت؟
👌 آنجا که مظلومانه گفتند: "من هم که صاحب نظر نیستم در این قضایا..."
⁉️می دانید این حرف یعنی چه؟!
🔹 رهبر ما (به قول خود آمریکاییها: ابرحریف!) که مراکز و اندیشکده های بزرگ تحقیقات استراتژیک جهان را در موضوعات و وقایع پیچیده منطقه و جهان آچمز کرده، چرا باید بگوید من در این قضایا صاحبنظر نیستم؟!
🔸 فدای مظلومیت اين آقا بشوم که به جای اینکه بگوید:
"کسی از من نظر نمی خواهد" ؛ یا" به نظرات من گوش نمی کنند"... مجبور است از خودش مایه بگذارد که:
من هم که صاحبنظر نیستم در این قضایا...
🔹آقا جان! شما قبل از انقلاب و در دوران تبعید هم در قضایای مختلف مثل سیل جیرفت و... هوش سرشار و توان فوق العاده مدیریت بحران خودتان را اثبات کرده بودید!
حال به آن اضافه کنید تجربه ۴٠ سال حضور در سطح اول تصمیم گیری کشوری که هر روز با بحران مواجه بوده است... و به اعتراف دشمنان شما، به مدد مدیریت استثنایی و اعجاب برانگیز شما، روزبروز بلندترین قله های جهان را فتح می کند...
تازه اینها در شرایطی هست که سکولار به قضیه نگاه کنیم! و در نظر نگیریم آن هدایت و حکمتی را که خداوند به اولیاء خود عطا می کند...
🔸 درست است که امروزه شاخه های علوم گسترده شده و کسی نمی تواند ادعا کند که در همه مسائل کارشناس است و لاجرم بایستی در هر شاخه از علم، از دانشمندان و مشاوران کارشناس کمک گرفت؛ اما در ادارهٔ حکومت، صاحبنظر آن است که بتواند از میان نظرات کارشناسی متفاوت، مناسب ترین نظر را در شرایط خاص زمانی، مکانی و... انتخاب کند.
👌 شما صاحبنظر هستید آقاجان! خدا لعنت کند آنهایی را که به نظرات کارشناسی شما اعتماد نکردند و نمی کنند...
اینهایی که می گویم، فقط در دولت و مجلس (آن هم نه فقط دولت و مجلس فعلی؛ بلکه حتی دولتها و مجلس های به ظاهر حزب اللهی!) نیستند، بلکه آنها را در دفتر حفظ و نشر آثار شما هم دیده ام! همانهایی که نگذاشتند نظرات کارشناسی شما در موضوعات مختلف منتشر شود تا مردم شما را بشناسند... تا امروز مجبور نشوید از آبروی خودتان برای نجات کشور مایه بگذارید...
✊ آری، با خیال راحت دعا می کنم که خدا لعنتشان کند؛ ای پسر_زهرا! و ای نایب_امام_زمان:
👈 اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد، و آخر تابع له علی ذلک...
✍ مجید تقی زاده
❅ঊঈ✿☀️✿ঈঊ❅
@BaSELEBRTY
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
وقتی مرد خونه همش سرگرم موبایلش هست،چند تا راهکار را پیشنهاد می دهیم:
۱. حتما در یک فرصت خوب، عمیقتر متوجهش کنید که حضور بدون تمرکز در خونه و اولویت دادن به موبایل، براتون کسالت روحی به ارمغان میاره.
۲. از همسرتون بخواهید، کانال ها و برنامه های را که دایم چک می کنه، یک مروری کنه و موارد اضافی را حذف کنه.
۳. یک برنامه مطالعاتی دسته جمعی بریزید، گلستان و کلیله و دمنه و سایر آثار فاخر فارسی برای بچه ها و بزرگتر ها مفید هست.
4. بدون مخاطب خاص قرار دادن همسرتون، به بچه ها در زمینه آسیب های استفاده مستمر از موبایل آموزش بدید، به نحوی که این حالت در خانواده، به نوعی تابو و نادرست حساب گردد.
۵.مروری کنید بر روابط عاطفی خودتون با همسرتون و خلاء های احتمالی را با مطالعه دائمی رفع کنید.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
❅ঊঈ✿☀️✿ঈঊ❅
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فتنههای دوست داشتنی!
خدا در آخرالزمان با مدیران و علمای نالایق، مدعی و خودخواه چه میکند؟!
👤 علیرضا پناهیان
☑️ @Sh_Aviny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید
⁉️ چرا قانون تسهیل ازدواج جوانان اجرایی نمیشود؟
⚠️ رهبر انقلاب در بهمن ماه ۱۳۹۷ و در یکی از جلسات بررسی آسیبهای اجتماعی، نسبت به عدم اجرای قانون تسهیل ازدواج جوانان، ابراز گلایه کردند. اما اهمیت این قانون چیست و قرار بوده چه مشکلاتی را حل کند؟
🔴 چرا پس از گذشت ۱۴ سال از تصویباش در مجلس، تا به حال این قانون اجرا نشده و چه ارگانهایی در این زمینه مسئول هستند؟
📥 مشاهده کیفیت بالا در aparat.com/v/PiwzW
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
⛔️یک مبلغ مذهبی در عربستان سعودی که پیشتر در مسابقات ورق بازی حاضر شده بود، برای توجیه سیاست سکولار ولیعهد، به پیامبر (ص) افترا بست.
«عادل الکلبانی» با استناد به روایات ضعیف مدعی شد پیامبر در مراسم آوازخوانی حاضر میشد!
🔻ما هم تو ایران یکی رو داریم که برای پیش بردن کار خودش، عاشورا رو تحریف کرد و به سیره پیامبر(ص) هم دروغ بست!
❌وای به حال روزی که عالمان دین دروغگو بشن...
@Afsaran_ir
⭕️اینها خیال نکنند که ما حکومت هستیم و ما رأس هستیم و ما وزیر هستیم و ما نخست وزیر هستیم و ما رئیس جمهور هستیم و ما باید هر کاری دلمان بخواهد بکنیم. نه، مملکت اسلامی است، نه طاغوتی. مملکت اسلامی را به طاغوت نکشید. من خوف این را دارم که خدای نخواسته اگر چنانچه این امور زیاد انباشته بشود، یک وقت همان مسائلی پیش بیاید که مردم با طاغوت عمل کردند. طاغوت برای خاطر اینکه پسر کی بود و نوه کی بود که نبود، برای اعمالش بود. اگر اعمال ما هم یک اعمال طاغوتی باشد، برای خود باشد، نه برای ملت، دعوا بکنیم سر خودمان، نه برای مصالح ملت، این همان طاغوت است منتها به یک صورت دیگری درآمده اما طاغوت است، طاغوت هم مراتب دارد.
🔻یک طاغوت مثل رضاخان و محمدرضا خان و یک طاغوت هم مثل کارتر و امثال آنهاست، یک طاغوت هم مثل ماهاست. همه از جند ابلیس میشویم شما فکر این ملت، فکر این زاغه نشین ها، فکر این مردمی که همه چیزشان را دادند و شما را به مسند نشاندند، فکر آنها را بکنید. شب وقتی خلوت میکنید فکر بکنید که من امروز که کار کردم برای خودم کردم یا برای مردم، امروز که صحبت میکنم برای خودم صحبت میکنم یا برای مصالح کشور.
📖 صحیفه نور؛ جلد ۱۳؛ صفحه ۷۵
👈 بیانات امام خمینی(ره) در جمع اعضای هیأت دولت شهید محمد علی رجائی
📆 مورخ: ۱۳۵۹/۶/۲۰
@Afsaran_ir