گزیدهای از سخنان مقام معظم رهبری در موضوع مهدویت (1390/4/18)
1️⃣ موضوع مهدویت در اسلام و میان فِرَق اسلامی
مسئله مهدویت در اسلام مخصوص شیعه نیست. منتها امتیاز شیعه در این است که مسئله مهدویت در آن یک مسئله مبهم نیست؛ یک مسئله پیچیدهای که برای بشر قابل فهم نباشد، نیست؛ یک مسئله روشن است.
2️⃣ جهان پس از ظهور
اینجور نیست که حرکت متوقف بشود؛ نه، تازه حرکت به سمت اهداف والای الهی شروع میشود.
3️⃣ معنای انتظار
انتظار؛ انتظار یعنی تَرَقُّب، یعنی مُتَرَصِّد یک حقیقتی که قطعی است، بودن؛ این معنای انتظار است. انتظار یعنی این آینده، حتمی و قطعی است؛ بخصوص انتظارِ یک موجود حىّ و حاضر.
4️⃣ آمادگی برای ظهور
این انتظار، تکلیف بر دوش انسان میگذارد. وقتی انسان یقین دارد که یک چنین آیندهای هست؛ میفهمد که باید خود را آماده کند، باید منتظر و مترصد باشد. انتظار، لازمهاش آمادهسازی خود هست. (با کمی ویرایش)
انتظار ایجاب میکند که انسان خود را به آن شکلی، به آن صورتی، به آن هیئت و خُلقی نزدیک کند که در دوران مورد انتظار، آن خُلق و آن شکل و آن هیئت متوقع است. این لازمۀ انتظار است.
5️⃣ زمان ظهور
بدانیم که یک حادثۀ بزرگ واقع خواهد شد و همیشه منتظر باشید. هیچ وقت نمیشود گفت که حالا سالها یا مدتها مانده است که این اتفاق بیفتد؛ هیچ وقت هم نمیشود گفت که این حادثه نزدیک است و در همین نزدیکی اتفاق خواهد افتاد همیشه باید مترصد بود، همیشه باید منتظر بود.
6️⃣ کار عالمانه در موضوع مهدویت
از کارِ عالمانه و همراه با دقت در مسئله انتظار و مسئله دوران ظهور نباید غفلت کرد. کارِ عالمانه، قوی، متکی به مدرک و سند، که البته کار اهل فنِ این کار است، این هم کار هر کسی نیست، باید اهل فن باشد، اهل حدیث باشد، اهل رجال باشد، سند را بشناسد، اهل تفکر فلسفی باشد؛ بداند، حقایقی را بشناسد، آن وقت میتواند در این زمینه وارد میدان شود و کار تحقیقاتی انجام دهد. این بخش از کار را هرچه ممکن است، بیشتر باید جدی گرفت.
7️⃣ کار جاهلانه در موضوع مهدویت و آثار زیانبار آن
از کارِ عامیانه و جاهلانه بشدت باید پرهیز کرد. از جملۀ چیزهایی که میتواند یک خطر بزرگ باشد، کارهای عامیانه و جاهلانه و دور از معرفت و غیر متکی به سند و مدرک در مسئله مربوط به امام زمان (عجّلاللَّه تعالی فرجه الشّریف) است، که همین زمینه را برای مدعیان دروغین فراهم میکند. کارهای غیرعالمانه، غیرمستند، غیرمتکی به منابع و مدارک معتبر، صِرف تخیلات و توهمات؛ اینجور کاری مردم را از حالت انتظار حقیقی دور میکند، زمینه را برای مدعیان دروغگو و دجال فراهم میکند؛ از این بایستی بشدت پرهیز کرد. از کارِ عوامانه، از تسلیمشدن در مقابل شایعات عامیانه بایستی بشدت پرهیز کرد.
8️⃣ علائم ظهور
بعضی از این چیزهایی که راجع به علائم ظهور هست، قطعی نیست؛ چیزهایی است که در روایات معتبرِ قابل استناد هم نیامده است؛ روایات ضعیف است، نمیشود به آنها استناد کرد. آن مواردی هم که قابل استناد هست، اینجور نیست که بشود راحت تطبیق کرد.
9️⃣ دیدار با امام زمام(ع)
حالا کسی ادعا کند که من خدمت حضرت میرسم یا صدای ایشان را میشنوم؛ ابداً اینجور نیست. غالب آنچه که در این زمینه گفته میشود، ادعاهایی است که یا دروغ است، یا طرف دروغ هم نمیگوید، تصور میکند، تخیل میکند. ما کسانی را دیدیم. آدمهای دروغگویی نبودند، اما خیال میکردند، تخیل میکردند؛ تخیلات خودشان را به عنوان واقعیت برای این و آن نقل میکردند. نبایستی تسلیم اینها شد.
🔟 راه درست و منطقی در انس با امام زمان(ع)
راه درست، راه منطقی. آن توسل، توسل از دور است؛ توسلی است که امام آن را از ما میشنود، انشاءاللَّه میپذیرد؛ ولو اینکه ما با مخاطب خودمان از دور داریم حرف میزنیم؛ اشکالی ندارد. خدای متعال سلامِ سلامدهندگان و پیامِ پیامدهندگان را به آن بزرگوار میرساند. این توسلات و این انس معنوی بسیار خوب و لازم است.
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=12889
🆔 https://eitaa.com/pishgar
📛سقوط پایتخت📛
🔴 شاید به جرات بتوان ادعا کرد یکی از موفق ترین و پر بیننده ترین فیلم های چند سال اخیر کشور سریال *#پایتخت* به کارگردانی *#سیروس_مقدم* و نویسندگی *#خشایار_الوند* بوده است اما تغییر نویسنده این سریال ، آن را از آسمان آفتابی #سوریه با مخ در خاک خشک و بی آب و علف #سومالی زمین کوبید.
🔴 با یک مقایسه عامیانه نه کارشناسانه درباره پایتخت های گذشته و قسمت ششم آن ، به راحتی میتوان تفاوت تهیه کننده ارزشی (سازمان فرهنگی اوج) را با تهیه کننده غیرارزشی امسال(فروردین ۱۳۹۹) به وضوح مشاهده کرد.
🔴 در *پایتخت ۵* تبلیغ استقامت ، مبارزه با داعش، جانفشانی برای حفظ حریم خانواده ، احترام به پدر و حتی عکس پدر(بهبود) ، افتخار قهرمان ملی ، توجه و خدمت به پدر پیر ، غرور ملی ، خواندن نماز در شرایط سخت ، احترام به شعائر دینی و ساده زیستی به نمایش درآمد اما در *پایتخت ۶* تبلیغ دختر بازی ، حرمت شکنی نسبت به والدین و بزرگترها ، ایستادن مقابل پدر و مادر ، بد دهنی ، خانه مجردی ، دست بلندکردن روی بزرگتر ، فساد در فضای مجازی ، نگهداری از حیوانات خانگی ، سودآور بودن مواد مخدر ، زندگی لاکچری ، پول پرستی ، رقص و آواز ، آلودگی صوتی ، عملهای زیبایی ، تزریق ژل و بوتاکس ، خالکوبی های نامتعارف و پنهان کاری جوانان مقابل والدین به تصویر کشیده شد.
🔴 باتوجه به همه این نقص ها از مدیران *#صدا_و_سیما* دوستانه استدعا داریم برای ساخت قسمت آخر این سریال حتی اگر بهترین مسائل اخلاقی را هم رعایت کنند هزینه ای برآورد نکنند.
🔴 حال برای اینکه تا حدودی ذهنیت شما عزیزان خواننده با حقایق پشت پرده این قسمت از سریال پایتخت همسو شود به گوشه هایی از آن اشاره میکنم:
🔷 *#ارسطو_عامل* که حمل کننده ضریح و گلدسته بود و همه را با افتخار برای زیارت امام رضا علیه السلام می برد حال برای چک برگشتی به زندان افتاده میشود حامل موادمخدر.
🔷 *#نقی_معمولی* با ایجاد جای مهری بر پیشانی هم نیروهای ارزشی را مسخره میکند هم با رفتارهایش به سخره میگیرد. ضمن اینکه پس بازگشت از مکه ، بهتاش که در تمام قسمت های سریال مبلغ فساد اخلاقی است موقع توزیع *#آب_زمزم تبرکی* با اصطلاح *#مشروب_خواران* و به شکلی که ساقی گری بزم شراب را القا کند به #ارسطو_عامل میگوید برای من سر پر بریز ، برا بقیه ته استکانی.
🔷 *#هما* که درتمام قسمت های قبلی سریال اسطوره زنی درست کار و پاک است دراین قسمت به نقی درباره سفر دخترهایش برای اردوی رزمی و مسائل دیگر چندین بار دروغ میگوید و مخفی کارهای زیادی دارد.
🔷 *#بهتاش* که حرمت دایی خود (نقی) ، مادرش ، ارسطو و بقیه را نگه نمیدارد مدام باوجود مخالفت مادرش جلوی او با دخترهای مختلف ارتباط میگیرد ، بزرگترهایش را به اسم صدا میزند ، شوخی های رکیک و خلاف ادب میکند و هنرش فقط رقاصی و چشم چرانی است.
🔷 *#سارا_و_نیکا* دخترهای نقی که بدون اجاره پدر و مادر آب هم نمیخوردند دراین قسمت خود سر شدند ، بی اجازه پدرشان به اردو می روند و به نصاب ماهواره سفارش کار میدهند.
🔷 *#رحمان_و_رحیم برادران رحمت* که در قسمت های قبلی آدم های ساده ای بودند و به برادر بزرگشان احترام خاصی میگذاشتند ، دراین قسمت تریاکی شده و رحمت را کتک میزنند.
🔷 *#فهیمه* که زنی ساده و با اخلاق بود ، دراین قسمت ناگهان میشود زنی قرتی.
🔷 *#جمیله همسر تقی* که تا این قسمت خبری از او نبود ناگهان میشود بزن بهادر و راه به راه شوهرش را کتک میزند.
🔷 *#بهروز* پسر کوچک خانواده آقای فریبا که بسیار پرخاشگر و در توهین به بزرگترها و خبرچینی بعداز بهتاش نفر اول است.
🔴 تغییر شدید محتوایی در قسمت ششم سریال پایتخت و انتخاب نویسنده ای به نام آرش عباسی این سریال را به قهقراء برد.
هدایت شده از مجید محمدی
انه خیر و ناصر و معین و صلی الله علی محمد وآله الطاهرین لاسیما بقية الله فی الارضین(عج)
طلاب و فضلای عزیز جهادی
گروه ها وتشکل های فعال حوزوی
برادران و خواهران طلبه و روحانی
استادان، محققان، مبلغان و مشاوران جهادی
پرستاران فداکار، پزشکان ارجمند و نیروهای درمان
نیروها و قرارگاههای مردمی
نیروهای جهادی دانشگاهی، دانش آموزی و بسیجی
سلام و درودخدا بر شما
موالید درخشان شعبان و درخشش انوار ربوبی و نبوی و ولایی بویژه میلاد حضرت ولی عصر(ارواحنا فانداه) را ، در ماه مناجات و صلوات شعبانیه و فیضان الطاف و عنایات الهی و تجلی معارف ناب انسان ساز و تحول آفرین، تبریک و شادباش میگویم و متواضعانه خدمات بی شائبه وخالصانه شما را می ستایم و ارج می نهم و سپاس میگزارم و فرصت را مغتنم شمرده، مطالبی را یادآوری می نمایم .
یکم: این مکتب قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و دعاها و مناجاتهای دل انگیز و روح افزا و ذخائر تاریخی معارف و علوم اسلامی است که روحانیت و حوزه را به قلههایی رساند که درمنشور روحانیت امام راحل (قدس سره الشریف) تصویر شده است و این بینش و بصیرت و آگاهی الهی و اجتماعی بود که مبدا پیدایش و شکوفایی انقلاب اسلامی و بیداری امت اسلام قرار گرفت و با هدایت و راهبری رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) تداوم یافت و مراجع عظام تقلید و بزرگان حوزه، آن را یاری و استمرار بخشیدند و اینهمه جز باشکوه و عظمت و بیداری و نقش آفرینی ملت شریف ایران و همه طبقات و اصناف و بویژه دانشگاهیان و بسیجیان رقم نمی¬خورد و استمرار نمییافت وبیاری خدا این راه نورانی در ایران و منطقه و جهان پیوسته و درخشنده استمرار خواهد یافت.
این پیشگامی حوزهها و روحانیت و قم قهرمان در خدمت به اسلام و انقلاب و ملت شریف ایران و امت اسلام و مردم جهان بفضل الهی و برغم همه غرض ورزیها و شایعهسازیهای دشمنان و گاهی ملامت ها و طعنههای
ناآگاهان و نیز گاهی نامهربانی و غفلت دوستان، استمرار و ارتقا خواهد یافت و حوزه و روحانیت و نهادها و مراکز حوزوی بویژه طلاب جوان و جهادی با تأسی به اسلام عزیز و سنت سلف صالح و مجاهد و با الهام گیری از اندیشه و گفتمان امام و انقلاب و رهبری معظم بر عهد کهن خود با ملت ایران و امت اسلام استوار خواهند ایستاد.
حضور خالصانه و ایثارگرانه و متواضعانه ومظلومانه شما دوستان عزیز جوان وجهادی در حوادثی از قبیل سیل و زلزله و بویژه اکنون در پیشگیری و مبارزه با کرونا و پدیدههای ناشی ازآن در کنار مجاهدان و شهیدان سلامت و همراه پرستاران گرامی و پزشکان ارجمند و کادر بیمارستانها و طیفهای گسترده نیروهای مردمی و دانشگاهی و فرهنگی و بسیجی و مسئولان محترم، لوح زرین دیگری را در تاریخ حوزه و روحانیت و ایران و انقلاب رقم زد و مایه افتخار حوزههای علمیه و روحانیت معظم و ملت بزرگ ایران شد .
تاریخ فداکاری و از خودگذشتگی و ایثار همه مجاهدان راه سلامت و شما طلاب و فضلای عزیز جهادی در زمینههای امداد و نجات، کمکهای روحی و معنوی، مشاورههای روانی، پاسخ¬گویی به پرسشهای اعتقادی، فکری و شرعی، تجهیز و تدفین درگذشتگان و تحمل رنجها و ملامتهای شما را ثبت خواهد کرد و در پیشگاه خداوند متعال مأجور خواهید بود، همانطور که همبستگی ملت بزرگ ایران ایران و مجاهدت سپاه سلامت و تلاش مسئولان خدوم و نیروهای مردمی و کشوری و لشکری آن هم در شرائط تحریم ظالمانه و تبلیغات سهمگین در پیشگیری و مبارزه با کرونا برگ زرینی در تاریخ ایران و انقلاب، رقم زد و این تجربه بر آمادگی نظام اسلامی و توانائیهای آن لفزود، و همه این موفقیتها باید تجربه نگاری و تاریخ نگاری و نظریه پردازی و الگوسازی شود. دوم : در منطق اسلام مواجهه با مصائب و رنج ها و بلاها بر اساس مبانی فلسفی وکلامی و فقهی و حقوقی و اخلاقی بریک رویکردی سه ضلعی عقلانی، علمی و معنوی استوار است:
1. این رویکرد، عقلانی است، زیرا تفسیر جامعی از چرایی و علتهای آشکار و نهان پیدایش این¬گونه ناملایمات وحوادث، ارائه شده و تأکید گردیده است که در این حوادث، فلسفههایی مشخص و آزمونهای الهی و هشدار دهی و بانگ بیدارسازی بشر وجود دارد و انسان می¬تواند به حکمت فراگیر الهی در همه این فراز و فرودها اعتماد کند.آیات شریفه قرآن و احادیث پیامبر(ص) و معصومین (ع) تصویری جامع و منسجم و منظومه وار از هستی و انسان و آزمون الهی و این گونه حوادث و بلاها ارائه داده است و اندیشه فلسفی و کلامی و معارفی بزرگان دین و معرفت ، تبیین شده است.
۲. این رویکرد علمی است، زیرا، مبتنی بر اذعان به نظام علًی معلولی و طبیعی و جامع و فراگیر است و فقه و اخلاق ومعارف اسلامی، بشر را به بهرهگیری از همه ظرفیتها و استعدادهای فکری خود برای حل مشکلات بشری فراخوانده و هرگز او را به انحصار در روش های معین و راههای معنوی و عبادی
هدایت شده از مجید محمدی
بمثابه بدیل و جایگزین اندیشه علمی و نسخه عملی فرا نخوانده است بلکه اسلام با راهنماییها و هدایتها و نظامهای کلان و خرد خود، بشر را به تلاش و سعی علمی جامع و بهره¬گیری از همه تجارب بشری برای حل مشکلات توصیه کرده است .
۳. این رویکرد، معنوی و غیبی و اخلاقی است؛ زیرا علاوه بر دعوت به آگاهی بر احاطه علم و حکمت الهی و قدرت و دست برتر خداوند درپس همه ظواهر، به باور نسبت به وجود قوانین فرامادی و امدادهای غیبی هم فرا میخواند و بر نهفته بودن درسهای بزرگ اعتقادی، عبادی، اخلاق اسلامی و اجتماعی وانسانی در بطن این حوادث وضرورت درس آموزی از آن تأکید دارد .
در گفتمان فلسفی معرفتی اسلام دوقطبیها و تقابلهای دروغین علم و دین، ماده و معنا، جسم و جان، دنیا و آخرت، درمان و دعا، سلامت جسم و سلامت روحهای فیزیک و متافیزیک، علم و فلسفه، طب ابدان و طب ارواح و قوانین طبیعی و فراطبیعی وجود ندارد و مع الاسف در طول تاریخ شاهد کژراهههای افراطی و تفریطی در این دو قطبیها بودهایم و اکنون نیز کما بیش شاهد این گونه انحرافات هستیم.
حوزه و بزرگان آن، با همراهی جهادگران سلامت جامعه و طلاب و گروه های جهادی، با اندیشه و عمل خود، بشریت را به این راه روشن فرامیخوانند و نه به راههای تاریک و اندیشههای فلسفی ناصواب و نه به کج سلیقگیها و شذوذات فکری و رفتاری ونه به دو قطبیهای ناروا .
سوم: طلاب و فضلا و استادان و محققان و مبلغان و مشاوران حوزوی می¬توانند افزون بر وظائف و امدادهای عام انسانی، در عرصههای فکر و عمل، از ذخایر معرفتی و گنجهای معنوی اسلام بهرهگیرند و در بحرانها و ناهنجاریها با رعایت مرزهای تخصصی و در کنار متخصصان علوم پزشکی به ایفای نقشهای امدادی و وظائف ویژه خود بپردازند، روحانیت و حوزه های علمیه درطول تاریخ از هویتی جامع و علمی و فرهنگی و اجتماعی برخوردار بوده است و شان خود را خدمت به جامعه بشری می دانسته و می داند و بدان افتخار می کند و در این جایگاه باید رسالت های ویژه خود که اعتقادی و اخلاقی و معرفتی و هدایت گری است بپردازد و آنجا که لازم است با رعایت ضوابط علمی و نظرات تخصصی برحسب نیاز به وظائف عام و انسانی و امدادی اقدام شجاعانه میکند.
چهارم: کلام و فقه و اخلاق اسلامی در همه ابعاد این گونه حوادث و بلایا و اپیدمیها دارای احکام فقهی جامع و ریز ودقیق و توصیههای اخلاقی عقل پسند ومعارف جامعی است که نه تنها جا را بر عقل و خرد و دانش بشری تنگ نمیکند بلکه آن را می¬پذیرد و با رویکردی تمدنی و فراتر هدایت میکند و تبیین این محورها بر عهده حوزه و نهادها و شخصیتهای آن است و در گنجهای معنوی و معارف اسلام ذخایری برای حل مشکلات روحی و رفتاری و اجتماعی بشر وجود دارد که دست یابی به آن به توسعه مرزهای علوم اسلامی و تحقیقات گسترده نیاز دارد و تبیین و عرضه آن وظیفه حوزههای علمیه است.
پنجم: تاریخ گواهی خواهد داد که حوزه و بزرگان آن با تأسی به رهبری معظم و مراجع عظام تقلید(دامت برکاتهم) در همه مراحل و شرایط، براین منطق جامع و خرد جمعی تأکید کردند و در سفارش اکید و عمل به توصیههای بهداشت فردی و اجتماعی پیشگام بودند و مهم¬ترین شعائر و مناسک دینی و برنامههای آموزشی حوزهها را برای صیانت از سلامت مردم و رعایت مقررات تعطیل کردند و در برابر هیچ یک از تصمیمات کارشناسان و متولیان ذیربط نایستادند، بلکه آن را پاس داشتند و همراهی و تشکر کردند؛ البته گفتمان وحیانی و دیدگاه جامع اسلام را نیز عرضه کردند و از ارائه نقد و نظر و پیشنهاد ناصحانه نیز دریغ نورزیدند و خیل عظیم طلاب عزیز جهادی در میدانهای گوناگون و در کنار متخصصان و پرستاران گرامی و پزشکان ارجمند و مردم و مسئولان، به امداد و یاری مردم و بیماران برخاستند و فارغ از هر نگاه مذهبی، دینی، قومی، نژادی و ملی، در صحنه حاضر شدند و برای حضور و امداد فراتر از مرزها نیز اعلام آمادگی کردند و ایران و حوزهها هیچگاه در حصار نگاههای تنگ سیاسی و مذهبی و نژادی قرار نگرفتند و صبورانه برخی از سخنان ناصواب و اتهامات ناروا به حوزه و نهادهای حوزوی را تحمل کردند و درخدمت به مردم کوتاهی نکردند.
ششم: این منطق الهی انسانی به رهبران مذهبی و سیاسی جهان نیز منعکس شد و بر ضرورت بیداری و همبستگی جهانی و بازگشت به هویت انسانی ناب و اصالت الهی بشر و مقابله با ستم و بیعدالتی و ایستادگی در برابر تبعیض و تحریمهای ناعادلانه و جلوگیری از اشغال و جنگ و ترور و توسعه سلاحهای کشتار جمعی تأکید گردید.
ادیان الهی و نخبگان فرهنگی و آزادگان جهان میتوانند با استفاده از این شرایط و همه ظرفیتها، زمینههای این گفتمان الهی و انسانی و احیای کرامت انسانی و هویت فرهنگی و معنوی بشریت را فراهم آورند و سیاستهای ظالمانه و دولتهای مستکبر و بیرحم را - که در عالم فساد میگسترانند به تولید سلاحهای نامتع
هدایت شده از مجید محمدی
ارف دست میزنند و حتی در درمان و دارو با قساوت رفتار میکنند، - کنار زنند.
هفتم: اکنون همگان در ایران شاهد تجربه دیگری از همبستگی ملی و استحکام زیر ساختهای علمی و فناوری و بهداشتی آن برغم همه تضییقها و تحریمهای ظالمانه مستکبران هستیم و از این مهم تر این موج حضور مردمی و قرارگاههای جهادی و گروههای دلیر و فداکار در پیشگیری و مبارزه با کرونا، تابلو زیبای انسانی، اسلامی و انقلابی را ترسیم نموده است و این تجربه بسیج مردمی است که از ایمان و فداکاری مردم و انقلاب اسلامی بارها جوشیده و بارها معجزه آورده و به جهان صادر شده است و نمونه آن را در برخی کشورهای محور مقاومت دیدهایم، امید است تجربه گرانبهای اعتماد به نفس ملی و باور به توانمندیهای گسترده درونی و دل بریدن از بیگانگان استمرار یابد و همانطور که بااین رویکرد در عرصههای گوناگون شاهد پیشرفتهای چشمگیر علمی و فرهنگی و فناوری و نظامی بودهایم، بایددر این فضای جدید شاهد ابتکارات و خلاقیتها و پیشرفتهای اجتماعی و فرهنگی و علمی و پزشکی و تجربههای جدید در مهار این گونه بلاها و اپیدمیها باشیم وبرآمادگی های خود بیافزاییم و پدافند غیر عامل را تقویت نماییم وبه عمق حوادث و همه گزینه های متصور توجه کنیم.
هشتم: با کمال تأسف در این حوادث شاهد کژرویها و کج سلیقگیهائی بودیم و شگفتآور آن که دشمنان ایران و اسلام و انقلاب بر امواج سهمگین کرونا سوار شدند و جاهلانه و عجولانه به مبانی فکری و اعتقادی اسلام و معارف الهی و اهل بیت(سلام¬الله¬علیهم) و به ارزشهای انقلاب اسلامی و مقدسات مذهبی و دینی و به پایگاه والای اجتماعی روحانیت، حوزه و انقلاب و نظام اسلامی یورش بردند و تلاش کردند با پاشیدن بذر کینه، دشمنی و اختلاف، به دین گریزی ،اسلام هراسی ، انقلاب هراسی، ایران هراسی و قم هراسی دامن زنند و منافقان و وابستگان نیز با دشمنان ملت در سخت ترین شرائط، همراهی کردند و در مواردی نیز غافلان در این میدان بازی کردند والبته روندجاری حوادث در جهان و ضعف های مدعیان جهانی و اقتدار و توانمندی های ایران دروغ ها و کینه توزی های آنان را آشکار ساخت .
اما همه آنان بدانند قم، حوزه و روحانیت با رنج و مرارت و سختی و دشواریها آشنا است و با جهاد، مقاومت، ایثار و فداکاری در کنار ملت بزرگ و مقاوم ایران اسلامی و محور مقاومت خواهد ایستاد و به یاری خدا بر عهد خود با خدا و مردم استوار خواهد ماند، ضمن آن¬که از نقد دلسوزانه، نظرات، بحث آزاد و پیشنهادهای سازنده نیز استقبال میکند و خود را مصون از خطا نمیداند.
نهم: این حادثه اتفاقی جدید در دنیای معاصربود و تکانه ای شدید به اندیشه ها و زیرساخت های فکری و رفتاری بشر وارد کرد و از ابعاد گوناگون و متنوع برخوردار است و پیامدهای میان و بلندمدت خواهد داشت و تفسیرهای گوناگون از آن ارائه خواهد شد و جهان پس ازکرونا و پیامدهای این حادثه و ابعاد گوناگون نیازمند مطالعه ای فراگیر و چند ضلعی با رویکردی جامع و از منظرهای معرفتی ، فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی ، علمی و فناوری است که باید بدان پرداخت و تجربه گرانبهای ایران همراه با نقدها، تحلیل و ثبت و ضبط کرد و تاریخ
نگاری همه حوادث و بویژه حضور مردمی و حضور حوزوی و روحانیت باید مضبوط و ماندگار شود، اما مهم تر آن است که حوزه و دانشگاه و نهاد های ذی ربط با نگاهی جامع و اسلامی و تمدنی و علمی و دقیق به مناسبت مأموریتها ضمن تلاش برای پیشرفتها و نوآوریهای پزشکی و درمانی و بهداشتی، به مطالعات و تحقیقات گسترده در همه زمینههای آن بپردازد و برای عبور از بحرانها بهرهگیری از همه فرصتها و رقم زدن آیندهای درخشانتر برنامهریزی نمایند.
درتاریخ نقاط عطفی وجود دارد که حضور هوشمندانه یک ملت و امت و یک اندیشه و گفتمان در شناخت و مدیریت و بهره گیری از آن یا غائب و غافل بودن می تواند نقش آفرین باشد ودرآینده تاریخ اثر گذارد ، حوزه هوشمند و حکیم باید از این نگاه راهبردی و آینده نگر برخوردار باشد و طبعا این مقوله به خردورزی و دانشوری و حکمت و شجاعت و ابتکار و خلاقیت و روح انقلابی دارد .
دهم: ستاد حوادث حوزه و کمیتههای آن در قم و سراسر کشور بفضل الهی و با همکاری همه نهادها و مراکز و مؤسسات حوزوی در قم و همه استانها و دیگر دستگاههای مسئول و قرارگاههای مردمی و باهمت والای خیل عظیم طلاب و فضلای عزیز جهادی، علاوه بر نقش امدادی و همیاریهای ویژه و گسترده، با تخصصهای گوناگون در قلمروهای ارائه مشاوره روانشناختی و روحی و تحلیل و پاسخگویی به پرسشها در زمینه مباحث اعتقادی و اخلاقی و اجتماعی و نیز با ارائه طرحهایی در حوزه پیامدها و شرایط پساکرونایی گامهایی بلند برداشته وبر خواهند داشت که جای تقدیر و سپاس فراوان دارد. همانطور که بخشهای تخصصی در مدیریت حوزههای علمیه و همه نهادها و مراکز حوزوی در زمینه
هدایت شده از مجید محمدی
های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، تبلیغی و خدماتی برای استمرار حرکت علمی و فرهنگی و اجتماعی و تبلیغی و دیگر ابعاد ماموریتی حوزه با مراجع عظام و رهبری معظم و راهنمایی و همکاری شورای عالی و شوراهای دیگر سیاستگذار با بهرهگیری از روشهای جدید و فناوریهای نوین و فضای مجازی برنامهریزی و اقدامات مهمی انجام دادهاند و مایه افتخار و امتنان است و بفضل الهی همه این برنامهها ادامه خواهد یافت و امید است براساس راهبردها و توصیههای ارائه شده در نوشتارهای سابق برنامهریزی جامع بعمل آید و حوزه به سمت قلههای بلند و آرمانهای والا حرکت کند و اصالت و هویت علمی و معنوی و اجتماعی و مردمی و انقلابی بودن آن شکوفاتر و به نیازهای متنوع و مرتبط پاسخگوتر شود و در ارائه طرحها و مطالبات لازم پیشتر رود.
درپایان مجددا به همه مجاهدان میدان سلامت و پیشگیری و مبارزه با کرونا و طلاب جوان و گروههای فعال مردمی و حوزوی جهادی و همه مراکز و نهادهای حوزوی و دانشگاهی درود میفرستم و فعالیتهای آنان را ارج مینهم و سپاس میگزارم و توفیقات روزافزون آنان را از خداوند منان خواهانم.
و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین
علیرضا اعرافی
مدیر حوزههای علمیه
۱۶فروردین ماه ۱۳۹۹
#مسکنهای_قرآنی
«حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ»
💌 همین که خدا هست برای ما بس است و او او بهترین وکیل و حامی ماست.
(آل عمران/آیه ۱۷۳)
#تبیان دستیار زندگی
@TebyanOnline
بمب ساعتی آسایشگاهها در انگلیس
🔸فاجعه غمبار کشته شدن ۱۳ سالمند انگلیسی در یک خانه سالمندان نشون دادکمبود کیت تست، عدم انجام تست وکمبود نیروهای درمانی چه وخامتی ایجاد کرده که روزنامه ساندی پیپل از تعبیر «بمب ساعتی آسایشگاهها» استفاده کرده.
🔸در حالی که ملکه انگلیس روز گذشته در نطق تلویزیونیش تلاش کرد به مردم روحیه بده،خبر ابتلای نامزد باردار نخست وزیر شوک دیگری به مردم انگلیس داد.
@TebyanOnline
هدایت شده از 🔹🔷🌷 زندگی آرام🌷🔷🔹
#فرزندپروری
با عرض سلام خدمت اعضای محترم کانال
به توفیق الهی، مباحث فرزندپروری کودکان زیر 12 سال را #روزهای_زوج( شنبه،دوشنبه و چهارشنبه)شروع می کنیم.
خلاصه ی مجموعه مباحث جهت ارائه در کانال به شرح زیر است:
1. اصول فرزندپروری
2. خطاهای فرزندپروری
3. علل مشکلات رفتاری کودکان
4. سبکهای فرزندپروری
5. انواع والدین
6. تکنیکهای تقویت رفتارهای مطلوب
7. تکنیکهای کاهش رفتارهای نامطلوب
سعی می کنیم از ارائه مباحث پیچیده علمی صرف نظر کنیم و حتی المقدور بصورت کوتاه و کاربردی به مباحث بپردازیم.
حجت الاسلام استاد شهیدی
با ما همراه باشید
کانال زندگی آرام
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
✍️🌷@zendegiaram98🌷✍️
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 بررسی اشکالات چله قرن
🎥 پویش استغاثه به امام عصر در راستای تحقق تمدن اسلامی
👤 تبیین حجتالاسلام مهدوی ارفع در مسجد جمکران
🔹 در شب نیمه شعبان به صورت جهانی باید موجی از دلدادگی و استغاثه به امام عصر (عج) را رقم بزنیم و تا چهل شبانه روز این جریان را پیش ببریم.
🔹 آغاز موج این پویش، شب نیمه شعبان از مسجد جمکران و روز نیمه شعبان هم از مهدیه تهران خواهد بود.
همه اهالی رسانه این حرکت بزرگ را منهای پیرایههای آن، یاریگر باشند:
✅ پیرایهها:
1⃣ پرهیز از نام «چله قرن» و استفاده از «پویش جهانی استغاثه به امام عصر»
2⃣ هر روز این پویش را به نام یک شهید حک کنیم تا فرقهها و جریانات غیر انقلابی از آن ناامید شوند.
3⃣ هماهنگ با هم پیش برویم و مبدأ آن مسجد جمکران و مهدیه تهران است.
4⃣ هرکسی هر توانی برای یاری این پویش دارد همت کند و وارد صحنه شود.
5⃣ زمان برای ظهور تعیین نکنیم.
6⃣ مصداق (زیارت عاشورا و ...) برای اعمال این حرکت، تعیین نکنیم.
#نشر_حداکثری
#مهدویت
@Manahejj
#مسکنهای_قرآنی
🔸«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
معبودی جز تو نیست، تو از هر عیب و نقصی منزّهی، همانا من از ستمکارانم. (انبیاء، آیه ۸۷)
@TebyanOnline
#سبک_زندگی
🔸رهبرانقلاب: اسلام مرد را قوّام و زن را ریحان میداند. این نه جسارت به زن است نه جسارت به مرد. نه نادیده گرفتن حق زن است و نه نادیده گرفتن حق مرد؛ بلکه، درست دیدن طبیعت آنهاست.
🔸ترازوی آنها هم اتفاقاً برابر است؛ یعنی وقتی جنس لطیف و زیبا و عامل آرامش و آرایش معنوی محیط زندگی را در یک کفه میگذاریم، و این جنس مدیریت و کارکرد و محلّ اعتماد و اتکا بودن و تکیه گاه بودن برای زن را هم در کفهی دیگر ترازو میگذاریم، این دو کفه با هم برابر میشود. نه آن بر این ترجیح دارد و نه این بر آن.
#تبیان دستیار زندگی
@TebyanOnline
🔴پایتخت ششم و ستون پنجم
🔹🔸خیلی ها پایتخت را نقد کردند. دوستان عدالتخواه از ماجرای پول کثیفی گفتند که تنابنده گرفته. رسانه ای ها هم از سکانس آخر سریال گفتند و شباهتش به یک فیلم فارسی.
اما مسائلی از این دست، اگرچه مهم، فرعی هستند و حواس ما را از اصل ماجرا پرت می کنند.
♦️رحمت مشغول دل دادن و قلوه گرفتن است با یک زن شوهردار. دختر محمود نقاش با پیشینه ی جواب رد به نقی و طلاق از همسر،سوژه پسرخاله نقی یعنی ارسطو شده.نقی هم هنوز بی خیال این زن نشده و دوست دارد هنگام صحبت هما با طاهره،خودش هم باشد.دوقلوها مدام دروغ می گویند و نقی و هما را دور می زنند
♦️رفتار بهتاش با خانواده،در #قله_بی_شعوری است.او ازطریق پربیننده ترین برنامه تلویزیون،«خانه مجردی»را وارد گزینه هایی می کند که یک جوان میتواند برای زندگی آینده اش به آن فکر کند.حکایت غیرت نسبت به همسر،ولایت پدر بر فرزند،بازنمایی جایگاه مرد در خانواده وکنایه های جنسی هم که واویلا!
♦️بله. اصل ماجرا، درون مایه این اثر بود. یعنی «دشمنی تمام عیار با نهاد خانواده ایرانی».
حالا اگر هم برای یکی دو مورد توجیه داشته باشیم، یا قضاوت ها را عادلانه ندانیم، مجموع این عوامل نشان می دهد که این موجودِ در تاریکی، فیل است ولاغیر!
♦️خب آقایان هنرمند برای چه باید 15 قسمت برای دشمنی با خانواده کار بسازند؟چه سودی برایشان دارد؟ اگر جلوی دوربین چیپس مزمز خوردند، 15 جلسه رنو و پژو را تبلیغ کردند و برای هتل اسپیناس رپورتاژ رفتند، می تواند توجیه مالی داشته باشد. اما چه کسی برای نابودی خانواده ایرانی پول می دهد؟!
♦️اساسا نابودی خانواده ایرانی یکی از کارویژه های آژانس های سازمان ملل در ایران است که معمولا پولش را از سرچشمه، یعنی آژانس توسعه بین المللی آمریکا (USAID) می گیرند.
برای مجریان سند توسعه پایدار 2030، چه لقمه ای می توانست چرب تر از یک سریال بِرند خانواده محور پربیننده باشد؟!
♦️در قسمت آخر سریال وقتی که ارسطو و بهتاش از آسانسور هتل خارج می شوند،تصویر خودشان خوب دیده نمی شود، ولی به مدت 20ثانیه یک پرچم در سمت راست تصویر به خوبی نشان داده می شود. آن پرچم آبی رنگ، پرچم یونیسف است.یونیسف که با هتل اسپیناس تفاهم همکاری هم داشته.
آقا چرا توهم توطئه دارید؟!
♦️خب اصلا یونیسف نایس،ولی به عنوان یک نمونه،پزشکی که در دوره چابهار این نهاد شرکت کرده گفته:«به ما آموزش میدادند که نوجوانان و جوانان بایدبه شما مراجعه کرده و فلان وسیله(کاندوم)را گرفته و بروند و کار خود را انجام دهند!»
درست است که نباید توهم توطئه داشت،ولی ببعی بودن هم خوب نیست!
♦️حالا چه نیازی به این پرچم بود؟
آخر این چه سوال مسخره ای است؟!شما یک تپه را که فتح کنید،روی آن پرچم می زنید؛آنوقت توقع دارید کسی که از دشمن پول گرفته،مدیران و ناظران صداوسیما را دور زده،از هرچه نهاد و سازمان نظام است سواری گرفته و مهمترین رسانه مملکت را فتح کرده،پرچمش را نزند؟!
♦️چه بسا آن پرچم در قسمت آخر سریال به این معنا باشد که:«پروژه با موفقیت به پایان رسید!»
چه فرضیه هزینه یونیسف برای درون مایه ضدخانواده این سریال صحیح باشد،چه نباشد، پایتخت 6 یک رسوایی بزرگ است و همین یک دلیل هم، برای آنکه یک فکر اساسی به حال مدیریت و ساختار صداوسیما بشود کافیست.
✍ #حسین_مروتی
✅ #قرارگاه_سایبری_عمار
🆔 @amarha
💠 #احادیث_داستانی
🌸جوان روشن ضمير
🌹 #امام_صادق_عليه_السلام :
پيامبر خدا ، نماز صبح را با مردم خواند . سپس ، جوانى را در مسجد ديد كه از شدّت بى خوابى سر مى جنبانَد . رنگش زرد بود ، جسمش لاغر شده و چشمانش در كاسه سر ، فرو رفته بود .
🔅پيامبر صلى الله عليه و آله به وى فرمود : «جوان! چگونه صبح كردى؟» .
گفت : اى پيامبر! با يقين صبح كردم .
🔅پيامبر (ص) از سخنش شگفت زده شد و فرمود : «هر يقينى حقيقتى دارد . حقيقتِ يقين تو چيست؟» .
گفت : اى پيامبر! يقين من همان است كه مرا اندوهگين ساخته و شب ها بيدار نگاهم داشته و روزها تشنه ام كرده است . خودم را از دنيا و آنچه در آن است ، رها ساختم ، گويا بر عرش پروردگارم مى نگرم كه براى رستاخيز ، بر پا شده و مردم ، براى حسابرسى از قبرها سر برآورده اند و من در ميان آنانم .
🔅 پيامبر خدا به يارانش فرمود : «اين ، بنده اى است كه خداوند ، دلش را به نور ايمان ، روشن ساخته است» .
سپس فرمود : «آنچه دارى ، نگه دار!» .
جوان گفت : اى پيامبر! برايم دعا كن همراه تو به شهادت نايل آيم .
پيامبر (ص) برايش دعا كرد . چيزى نگذشت كه در يكى از جنگ هاى پيامبر (ص)، شركت جُست و پس از به شهادت رسيدن نُه نفر ، به شهادت رسيد و او دهمين نفر بود.
🔹حدیث فوق، به حدیث حقیقت مشهور است و جوان هم "حارثه بن نعمان انصاری"، از اصحاب حضرت پیامبر صلی الله علیه وآله بوده و در زمره «اهل صفه » زندگی می کرده است.
📗 كافي : ج ۲ ص ۵۳ ح ۲ .
➡️ @hadithnet
#زلال_معرفت
💠 سخنى در باره اهتمام #پیامبر_اکرم_(ص) به جوانان
✍️ اعراب جاهلى به كودكان خود ، توجّهى نمى كردند و جوانان را به مسئوليت هاى اصلى نمى گماردند .
#پیامبر_اکرم_(ص) بر خلاف آداب و آيين هاى جاهلى ، به جوانان توجّه نمود و آنها را تا برترين مسئوليت هاى اجتماعى و سياسى بر كشيد
▫️گزارش هاى متعدّدى در دست اند كه نشان دهنده اين توجّه و اهتمام پيامبر اكرم(ص) به جوانان و به كارگيرى نيروى فراوان آنان در تحكيم و ترويج دين خدا هستند .
🔺پيش از هجرت به مدينه ، مصعب بن عمير را به مأموريتى بس خطير و اثرگذار فرستاد ،
🔺پس از هجرت و در پى فتح مكّه ، عتاب بن اسيد را به فرماندارى اين شهر مهم و تازه فتح شده، گمارد
🔺و نيز در پايان عمرش، اُسامة بن زيد را به فرماندهى لشكرى منصوب نمود كه بسيارى از بزرگان مهاجر و انصار در آن حضور داشتند و عازم نبرد با يكى از دو ابرقدرت جهانى آن روزگار يعنى روم بود .
🔹استدلال پيامبر(ص) براى به كارگيرى اين جوانان ، بسيار منطقى و مقبول است . ايشان به هنگام نصب عتاب فرمود :
🔅و اگر برايشان بهتر از تو را سراغ داشتم ، او را بر آنها مى گماردم .
و در پاسخ اعتراض بزرگان و سال خوردگان مكّه نوشت :
🔅هيچ كس در مخالفت با او به كم سن و سال بودن وى استدلال نكند ؛ چرا كه بزرگ تر ، برتر نيست ؛ بلكه برتر ، بزرگ تر است .
بیشتر بخوانید : 👇
➡️ http://hadith.net/post/50236/
🔸 @hadithnet
💠 #حديث_روز دوشنبه 18 فروردین 1399
🔺 گناه و روی گردانی روزى!
🔅 #امام_باقر_علیه_السلام :
🔸 « إنَّ الرَّجُلَ لَيُذنِبُ الذَّنبَ فَيُدرَأُ عَنهُ الرِّزقُ. و تَلا هذِهِ الآيَةَ : « إِذْ أَقْسَمُواْ لَيَصْرِمُنَّهَا مُصْبِحِينَ * ... .»
🔹«هر آينه، آن گاه كه انسان گناهى را مرتكب مىشود، روزى از او روى مىگرداند». آنگاه امام اين آيه را تلاوت فرمود: «ما آن ها را بيازموديم، چنان كه صاحبان آن بوستان را آزموديم؛....» .
📚 الكافي ج ٢ ص ٢٧١، * سوره مبارکه القلم، آیه ١٧﴾
🔸 @hadithnet
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌟⛰بشر عصر جدید چرا خیره سر شده ودست به دعا برنمیدارد؟!
الأنعام
فَلَوْلَا إِذْ جَاءَهُم بَأْسُنَا تَضَرَّعُوا وَلَٰكِن قَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَزَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطَانُ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ
ﭘﺲ ﭼﺮﺍ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﻋﺬﺍﺏ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺳﻴﺪ ، ﻓﺮﻭﺗﻨﻲ ﻭ ﺯﺍﺭﻱ ﻧﻜﺮﺩﻧﺪ ؟ ﺑﻠﻜﻪ ﺩﻝ ﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﺳﺨﺖ ﺷﺪ ﻭ ﺷﻴﻄﺎﻥ ، ﺍﻋﻤﺎﻝ ﻧﺎﭘﺴﻨﺪﻱ ﻛﻪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﻣﺮﺗﻜﺐ ﻣﻰ ﺷﺪﻧﺪ ﺩﺭ ﻧﻈﺮﺷﺎﻥ ﺁﺭﺍﺳﺖ.(٤٣)
⁉️ قرآن میپرسد: چرا تضرّع نمیکنند؟
📖 خداوند در سوره مبارکه انعام میفرماید: «فَلَوْلَا إِذْ جَاءَهُمْ بَأْسُنَا تَضَرَّعُوا» چرا اینطور نشد که وقتی بأس و گرفتاری ما آمد، انسانها تضرّع و خاکساری کنند؟
🤲 در این موضوع جدید، ضدعفونی و رعایت بهداشت درست و ضروری است و باید باشد؛ اما خاکساری و تضرع در مقابل خداوند چه شد؟ چرا بشریت به خودش نهیب نزد که این چه راهی است که در پیش گرفته؟ چرا نفهمید که راه را اشتباه میرود؟ چرا این مطلب را نگرفت؟
▪️در ادامه آیه میفرماید: «وَلَكِنْ قَسَتْ قُلُوبُهُمْ» دلها قسی و سخت شده است. دیگر دل، فهم خودش را از دست داده است. این حوادث باید موجب یکسری فهم و اندرز میشد، نشد!
📛 «وَزَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطَانُ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ» شیطان کارهایشان را برایشان زینت میدهد. یعنی شیطان میگوید همین کارهایی را که انجام میدهی انجام بده! هر گرفتاری هم که برای او پیش میآید که بفهماند "آی بشر! داری اشتباه میکنی. ای فرد، ای جامعه! این مسیری که میروی، اشتباه است." گوشش بدهکار نیست. مگر میشود کسی بیراهه برود و سرش به سنگ نخورد؟! برای همین گذاشتند سر به سنگ بخورد که برگردد.
⚠️ لذاست که میفرماید چرا تضرّع نمیکنند؟ چرا به خدا پناهنده نمیشوند؟ چرا نمیفهند کارشان اشتباه بوده؟
حجه الاسلام قاسمیان
تدوین : رجبعلی بازیاد
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
https://www.instagram.com/pedarefetneh2
🔴صدا و سیما باید کاملا انقلابی بشود
دقت کنیم؛ عناصری در رسانه ملی تا بن دندان نامطمئناند. صداوسیما به عنوان مسئول هدایت فکری جامعه، موظف است که متعصبانه، مقید، بیاغماض و بر اساس مفاهیم ثابت شده اسلامی، فکر و عمل و اخلاق اسلامی و انقلابی را گسترش دهد. در این باره نباید کوتاه آمد؛ چه در محتوا و چه در نظارت.
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
🚩"کرونا" چه پیامی برای مردم دنیا دارد؟
🔹ملتهای دنیا با کرونا بازگشتی دیگر بهسوی خدا داشتند
🔹حال پس از جریان اربعین حسینی،کلاس درس دیگری را در پای مکتب خداوند این بار در سطح تمام عالم شاهدیم. اکنون در شرایطی سپری میکنیم که دامنه ویروس کرونا مرزها را در نوردیده و موجی از هراس را بین مردم دنیا ایجاد کرده است، اما در عین حال طنین استغاثه مردم بر بام دنیای مدرن و مادیگرایِ عالم نمایان است که این خود کلید شروع آیندهای توحیدی برای تمام ملتها و امتهای عالم و نویدبخشِ پایان تسلط نظام شیطانی غرب در بستر دنیا است.
🔹خداوند با چالش کرونا دنیا را به سوی توحید سوق داد
https://tn.ai/2237390
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔴اطلاعیه شـورای هماهنگی تبلیغات اسـلامی: طنین بانگ 'یا مهدی ادرکنی' در سراسر کشور همزمان با شب نیمه شعبان
🔸از همگان برای قرائت زیارت آل یاسین و دعای فرج «الهی عظم البلا...» همزمان با پخش زنده ساعت 20:45 شامگاه چهارشنبه بیستم فروردین مصادف با شب نیمه شعبان از مسجد مقدس جمکران و حرم ملکوتی ثامن الحجج حضرت اباالحسن علی ابن موسی الرضا (علیه آلاف التحیه و الثناء) در منازل و جمع با صفای خانوادگی و سپس رأس ساعت 21:00 طنین شعار «یا مهدی ادرکنی» و «یا حجت ابن الحسن عجّل علی ظهورک» در فضای عطرآگین اقصی نقاط میهن اسلامی از فراز بامهای منازل، پنجرهها و بالکنهای مجتمعهای مسکونی و مأذنههای مساجد و دیگر اماکن مذهبی توأم با نورافشانی دعوت به عمل آید.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گوشهای از حرف دل گمنامان مقابله با کرونا در غسالخانه بهشت زهرا(س): تو رو خدا در خانه بمانید!
__
📺 گلچین برنامههای تلویزیونی👇
🆔 @snn_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تنها مناجات شعبانیه در تایید حقانیت ائمه (علیهم السلام) کافی است
🔸امام خمینی (ره):
🔹اگر جز مناجات شعبانیه دعای دیگری از طرف ائمه (ع) نیامده بود باز هم برای حقانیت آنان کافی بود.
🔹تمام آنچه عرفا در طول تاریخ در کتاب هایشان آورده اند در چند خط مناجات شعبانیه آمده است.
🆔 @YjcNewsChannel
هرشب ساعت ٢٣ یک داستان کوتاه
📚قدرت شایعه
میگویند حدود ٧٠٠ سال پیش، در اصفهان مسجدی میساختند.
روز قبل از افتتاح مسجد، کارگرها و معماران جمع شده بودند و آخرین خرده کاری ها را انجام میدادند.
پیرزنی از آنجا رد میشد وقتی مسجد را دید به یکی از کارگران گفت: فکر کنم یکی از مناره ها کمی کجه!
کارگرها خندیدند. اما معمار که این حرف را شنید، سریع گفت : چوب بیاورید ! کارگر بیاورید ! چوب را به مناره تکیه بدهید. فشار بدهید. فشار...!!!
و مدام از پیرزن میپرسید: مادر، درست شد؟!!
مدتی طول کشید تا پیرزن گفت : بله ! درست شد !!! تشکر کرد و دعایی کرد و رفت...
کارگرها حکمت این کار بیهوده و فشار دادن مناره را پرسیدند ؟!
معمار گفت : اگر این پیرزن، راجع به کج بودن این مناره با دیگران صحبت میکرد و شایعه پا میگرفت، این مناره تا ابد کج میماند و دیگر نمیتوانستیم اثرات منفی این شایعه را پاک کنیم...
این است که من گفتم در همین ابتدا جلوی آن را بگیرم
#در_خانه_بمانیم
#داستان_بخوانیم
@AkhbareFori
)آیتالله حسنزاده آملی فرمودند: من خدمت آیتالله کشمیری که رسیدم، شکوه کردم که کسی نیست نیاز ما را برطرف کند. کسی نیست ما در محضرش تربیت شویم. دیگر قاضیها و ملّا حسینقلیها نیستند!
🔸ایشان فرمودند: آقای حسنزاده، خودتان را گول نزنید.
من عرض کردم، نمیدانم شما به چه جهتی می فرمائید که خودتان را گول نزنید؟
فرمود: شما وقتیکه وارد حوزه علمیه شدید، نیاز داشتید به استادی که به شما صرف و نحو یاد دهد، نبود که بود. همان زمان به این نیاز نداشتید که کسی به شما کتاب کفایة الاصول یاد دهد. چون شما در آن حدّ نبودید، در حدّ مقام علم صرف و نحو بودید و استاد در کنارتان بود. همینگونه پلّه پلّه که بالا آمدید استاد آن مرحله در کنار شما بود؛ الآن هم نگویید نیست. شما خودتان را یک مقدار نگاه کنید، چه مقدار فاصلهی بین علم و عمل را کم کردید؛ چه مقدار با این ملکوت روراست هستید. مطمئناً اگر آنچه را که میدانید در مقام عمل پای بند باشید، این باب واسع الهی و این دار رحمت ربّانی شما را باز نخواهد داشت؛ و هیچ منع و بخلی نیست. استاد هست، اگر برای ما استاد نیست معلوم میشود که ما شرایط مربوطه را فراهم نکردهایم.
🔹باید فاصلهی بین علم و عمل کم شود و در کنار اینها هم، واقعاً سر به سجده بگذاریم و در نیمههای شب، صادقانه از خدای تبارک و تعالی بخواهیم که راه را برایمان باز کند. به مناسبت ۱۸ فروردین، سالروز رحلت آیتالله سید عبدالکریم کشمیری(ره) https://eitaa.com/Bayynat