🔶ما پس از زیارت اربعین، در آغاز یک «زندگیِ نو» هستیم
📌«نو شدن و شروع تازه» بعد از زیارت کربلا باید یک «رسم» شود؛ مثل رسم آغاز سال نو
🔰 ما پس از زیارت اربعین و بازگشت از کربلا، در آغاز یک زندگیِ نو هستیم، چون طبق روایات، به زائر امامحسین(ع) فرمودهاند: آنچه در گذشته بود، بخشیده شد، عمل خودت را از سر بگیر، و زندگیِ تازهای آغاز کن (کاملالزیارات/132) اما در بین ما رسم نیست که مسئلۀ مغفرت کامل در زیارت امامحسین(ع) را خیلی جدّی بگیریم.
🔻این باید در بین ما تبدیل به یک رسم بشود که بگوییم «من تازه از کربلا آمدهام و تصمیم گرفتهام دیگر غیبت نکنم، نمازم را درست کنم و... الان که همۀ گناهان گذشتهام پاک شده است، چرا دوباره پروندهام را خراب کنم؟!»
🔻همانطور که در آغاز سال شمسی «نو شدن» یک رسم است، بعد از زیارت امامحسین(ع) هم باید این «نو شدن و شروع تازه» یک رسم بشود.
🔻باید به زائران اباعبدالله(ع) تبریک بگوییم بهخاطر اینکه زندگیِ تازهای را شروع کردهاند. حتی میشود به زائرانی که از کربلا برمیگردند، یک پیامک-شبیه پیامکهای تبلیغاتی- بزنند و بگویند: «زندگیِ تازۀ شما مبارک باشد، در این شروع نو برای زندگیتان، چه برنامههایی دارید؟»
🔻بنده اگر جای خبرنگارانی بودم که موقع بازگشت زائران از کربلا، با آنها مصاحبه میکنند، این سؤال را هم از زائران میپرسیدم: «شما در این زندگیِ تازهای که آغاز کردهاید، چه برنامهها و نقشههایی دارید؟»
👤علیرضا پناهیان - ۹۷.۸.۸
👈🏻متن کامل:
panahian.ir/post/5081
@Panahian_ir
Panahian-Clip-ZendegiJadid.mp3
1.01M
🎵زندگی جدید
🔻از کربلا که برگشتی خودتو تحویل بگیر!
#اربعین
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ #رحیمپور_ازغدی: کاملا برای من طبیعی است که اگر از الآن به فکر نباشیم، ۲۰ سال دیگر حادثهای مثل کربلا در این جامعه اتفاق میافتد!
☑️ @Sh_Aviny
🔴 اسلام اموی و صدها هزار برده ایرانی
✍🏻 #رسول_جعفریان
🔺امسال هزار و چهارصدمین سال تأسیس دولت اموی است. ابن عبدالبر در کتاب استیعاب می گوید: در جمادی الاولی سال ۴۱ بود که حسن بن علی (ع) حکومت را تسلیم معاویه کرد، و آن وقت ۶۶ ساله دو ماه کمتر داشت.
🔺معاویه تا رجب سال ۶۰ حکومت کرد، و پس از دولت یزید و پسرش معاویه دوم، دولت اموی، در شاخه مروانی تا سال ۱۳۲ جمعا ۹۰سال حکومت کرد. از تاریخ تأسیس آن تاکنون که سال ۱۴۴۱ است، دقیقا ۱۴۰۰ گذشته است.
🔺اسلام عثمانی یا اموی، در مقابل اسلام علوی شکل گرفت، و توانست در یک دوره حساس نود ساله، با کنار زدن علویان و دیگر رقیبان، نه تنها یک امپراتوری عربی در پهنه وسیعی از ربع مسکون وقت ایجاد کند بلکه تلقی و تفسیر خاصی از اسلام را هم در عمق ذهن امت اسلامی استقرار بخشد.
🔺 دوره اموی، از این جهت که نخستین قرن شکل گیری فرهنگ اسلامی است، بسیار مهم است و دیدگاه های امویان سخت در آن نفوذ دارد. البته همان زمان، جناح های مخالف دیگری هم به جز علویان بودند که در باره اسلام عثمانی، تأمل داشته و آن را نمیپذیرفتند.
🔺 خوارج، جناحی از قریش از پیروان خاص شیخین، مانند جریان ابن زبیر، و نیز جریانی وابسته به معتزله و مرجئه با رهبری ابوحنیفه که مخالف امویان بودند، اما جریان غالب و اسلام فراگیر متعلق به امویان بود.
🔺اساس این دولت، غلبه دادن نگرش عربی و قبیلهای و حاکم کردن عنصر عرب بر اسلام بود. آنها تلاش کردند دین را تفسیر عربی کنند و در این کار موفق بودند.
🔺یک تجربه مهم در این دولت، غلبه دادن عنصر «فتح» و «جنگ» و خشونت بود که در اسلام اموی سخت غالب شد، خشونتی از نوع حجاج و یا حتی خود عبدالملک و فرزندانش مثل هشام، رنگی بود که اسلام اموی را پوشش میداد و وجود کسانی مثل عمر بن عبدالعزیز که تلاش کرد در این زمینه متفاوت عمل کند، اثری نگذاشت و از آن تنها یک خاطره باقی ماند.
🔺 در نگرش سیاسی اسلام اموی، هر نوع شورش و مخالفتی برای اصلاح، نوعی فرقهگرایی است، و جماعت و طاعت در زمره مفاهیم اصلی هستند. در این نگاه، امام حسین یک تفرقهافکن است که میکوشد الفت و محبت میان امت را از بین ببرد.
🔺اسلام اموی، در این نود سال، برای اصل دین ارزش قائل نبود و از آن فقط به عنوان یک ابزار استفاده میکرد. لذا چندان به آموزش دین در میان مردم بها نمیداد، اما تسلط سیاسی را اصل میدانست.
🔺اسلام اموی، برای فتوحات و توسعه جغرافیایی ارزش زیادی قائل است و یکسره کوشش میکرد تا بتواند سرزمینهای بیشتری را در اختیار داشته باشد، اما در تعمیق اسلام در جامعه کاری نمیکرد. شواهد تاریخی از دوره امام سجاد (ع) که در همین عصر میزیست داریم که مردم با سادهترین احکام شرعی خود آشنا نبودند، اما دامنه فتوحات تا اندلس کشیده شد، و دهها هزار اسیر و برده و کنیز و در واقع دخترکان زیبا و ماهروی اندلسی و غیره، سوار بر دهها کشتی، به شام و حجاز آورده شدند تا در کار عیش و زندگی روزمره سران عرب خدمت کنند.
🔺راستش، بردگی که اسلام کوشید آن را کمرنگ کند و حضرت رسول (ص) خودش یکبار هم اسیری را برده نکرد، در عصر اول فتوحات و سپس در دوره اموی به صورت یک اصل درآمد و برای همیشه در فقه منتسب به اسلام، استوار شد.
🔺 اسلام اموی بود که صدها هزار برده ایرانی را به میان اعراب برد و برای آن قاعده و قانون نوشت. در این اسلام، رفتار عرب فاتح با ایرانی و بربر و رومی، هیچ تفاوتی با مغولان نداشت و مثل هر فاتح دیگری رفتار میشد. تلاش بعدی مسلمانان در پیراستن چهره اسلام از آنچه امویان کردند، چه اندازه موثر بود، نمیدانم.
💢 این یادداشت را نوشتم تا عرض کنم، ما در شناخت اسلام اموی و عثمانی، در شناخت رنگی و لعابی که امویان بر اسلام زدند و آثارش در عمق فکر و فقه اسلامی باقی ماند، هنوز کار جدی نکرده ایم. این تاریخ، بهانهای شد تا یادآور شوم که لازم است در اینباره تحقیقات جدیتری صورت گیرد.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
✅نحوه ناخن گرفتن
✍در هر چیزی قانون و نظم وجود دارد. در ناخن گرفتن، باید از انگشت کوچک دست چپ شروع بشود و به انگشت کوچک دست راست ختم شود.
فِي قَصِّ الْأَظْفَارِ تَبْدَأُ بِخِنْصِرِ الْأَيْسَرِ ثُمَّ تَخْتِمُ بِالْيَمِينِ. در گرفتن ناخن از انگشت کوچک چپ شروع کن و به انگشت کوچک راست ختم نما.
📚 کتاب کافی، شیخ کلینی، ج ۶، ص ۴۹۲
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرف تو ایرلند قبل از فوتش از خانوادهش خواسته بوده صداش رو تو مراسم خاکسپاریش پخش کنن.
حالا پخش کردن همه تو عزا به خنده افتادن :))
داره به در تابوت میزنه و میگه باز کنین ، خیلی تاریک و تنگه اینجاو...
جدا از قسمت طنز ماجرا
اگر فکر کنیم واقعا بعد از مرگ ،روح میت هر چی داد میزنه اطرافیانش نمیشنون
قابل تامله این کلیپ😔
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
👆👆👆👆
🔴استقبال از مرگ براى فرار از گناه و شهوت
در آن وقت كه در بصره برقعى قيام كرد عده اى از فرومايگان واوباش دور او باش دور او جمع شدند و وى آنان را آزاد گذاشت كه هر كارى دلشان مى خواهند انجام دهند.
آن جماعت دختر سيده اى را گرفته و آوردند و قصد تعدى و تجاوز به اورا داشتند . برقعى كه نمى توانست ايشان را از اين كار باز دارد آنها را منع نكرد .
آن دختر گفت :اى امير ! مرا ازدست اين اوباش رها كن تا دعايى به تو بياموزم كه شمشير بر توكارگر نباشد .
برقعى اورا پيش خود خواند وگفت :آن را به من بياموز .
دختر گفت :دعايى هست ! اما تو از كجا مى دانى كه اين دعا مستجاب مى شود يا نه ؟ نخست با تمام قدرت شمشير راروى من آزمايش كن تا وقتى بر من كارگر نشد تو يقين كنى كه اين به علت دعاست وآن گاه قدر اين دعا رابدانى.
برقعى شمشير را بر او زد و دخترك فورا افتاد واز دنيا رفت . برقعى پشيمان شد وفهميد كه هدف او عفت بود است تا مجبور به زنا نشود .
پس همگى از آن كار پشيمان شدند وبه او آفرين گفتند .
(همه دربها بسته است به جز يك درب )
دربصره اميرى بود وروزى در باغ خود چشمش به زن باغبان افتاد وآن زن بسيار باعفت وپاكدامن بود.
امير باغبان را براى كارى بيرون فرستاد وزن گفت :برو درها را ببند .
زنرفت وبرگشت وگفت :همه درها را بستم غير از يك در كه نمى شود بست.
امير گفت :آن كدام در است ؟
زن گفت :
درى كه ميان تو وپروردگار توست وبا هيچ سعى وتلاشى بسته نمى شود
امير وقتى اين سخن را شنيد استغفار كرد وبه توبه وانابه پرداخت
منبع 👇🏻
📚داستان شگفت آور از عاقبت غلبه بر هوس
تهيه وتنظيم: واحد تحقيقاتى گل نرگس
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
👆👆👆👆
4_5949654376506196922.pdf
92.4K
✅ روایتی فوق العاده و قابل تأمل در خصوص اربعین که منابع و متن فارسی آن در دو صفحه ارائه می شود.
👈 منابع این روایت بعد از جستجو و بررسی کتب متعدد توسط واحد افق موسسه مصاف تقدیم می گردد.
◀️ با توجه به این که روایت مذکور در فضای عمومی و مجازی بسیار کم گفته شده است، انتشار آن می تواند برای شما صدقه جاریه باشد.
منبع:سایت مصاف استاد رائفی پور
#اربعین
.
#نشر_صدقه_جاریست🌸
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
•┈••✾🍃🍁🍃✾••┈•
حمیده اصلی:
✨﷽✨
✅چرا اماکن مقدس در سرزمینهای بد آب و هوا قرار دارند؟
✍امیرالمؤمنین علی(ع) در خطبه قاصعه، نکاتی را راجع به موقعیت مکانی خانه خدا در شهر مکه ذکر میکنند. ایشان در این خطبه میفرمایند خداوند متعال یک مکان مقدس را در مکانی قرار میدهد که آبادانی نداشته باشد و اتفاقاً به لحاظ آب و هوا و شرایط اقلیمی نامساعد باشد تا بندگان خدا را امتحان کند. تا نشان دهد که اگر مردم در این مکان تجمعی دارند به خاطر یک امر مقدس است.
این اتفاق دقیقاً دارد در موضوع حماسه پیاده روی اربعین هم رخمیدهد. این مردم یقیناً برای سیاحت و استفاده از طبیعت و هوای خوش و خرم این سرزمین به اینجا نیامده اند، آمدهاند برای زیارت حضرت اباعبدالله و طبیعی است که آب و هوای نامساعد و گرما و گرد و غبار که هیچ، که اگر از آسمان سنگ هم ببارد باز خللی در این عزم راسخ مردم به وجود نمیآورد و این مردم هستند که در یک سفر معنوی و به دور از هوای نفس، به سوی حضرت حسین در حرکتاند.
📚بیانات استاد پناهیان
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
👆👆👆👆
هدایت شده از اربعین خانوادگی
☑️آمار حضور ایرانیان در پیاده روی اربعین حسینی در دهه 90
#اربعین
#الحسین_یجمعنا
#حب_الحسين_يجمعنا
http://eitaa.com/joinchat/3057909773C17397ff61c