⭕️ وقتی رهبری گفتند حداقل واجب درمورد غسل و کفن و نماز فوتشدگان کرونایی انجام شود، خیلیها برای انجام این کار ترسیدند، حتی خود خانواده متوفیان. چه کردند با اموات؟طبق آمار رسمی ۵۰۹۵ طلبه این واجب را در نقاط مختلف کشور برعهده گرفتند.
تصاویر شیوه تاسفبار خاکسپاری غربیها را دیدهاید؟
👤 دانيال معمار
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔴*دشمن هوشیار *
الف) شرکت آمریکایی توئیتر، از ۱۲ فروردین ۹۹ حسابهای کاربری رهبر انقلاب به زبانهای عربی، اردو وفرانسوی را بست.
ب) توئیتر در ایام پس از شهادت حاج قاسم، چند هزار حساب کاربری فارسی زبان وفادار به انقلاب اسلامی را مسدود کرد.
ج) دشمن هوشیار است و اجازه استفاده از امکاناتش را به جبهه انقلاب نمیدهد و این روند در آینده شدیدتر میشود.
د) چاره کار ایجاد و گسترش فضای مجازی خودی است.
"دکتر کوشکی"
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از 🔹🔷🌷 زندگی آرام🌷🔷🔹
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️چهار دستورالعمل آیتالله بهاءالدینی برای باز شدن گرههای زندگی
🔸حجتالاسلام عالی
کانال زندگی آرام
@zendegiaram98 🌺🌺🌺🌺🌺
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درخواست کشیش و اذان گفتن امام مسجد در کلیسایی در آلمان
🔸یک کشیش آلمانی از امام مسجد یکی از شهرهای این کشور درخواست کرد برای نزدیک شدن دلها به خداوند در سایه انتشار ویروس کرونا، در کلیسا اذان بگوید.
__
♨️کلیپهای بیشتر 👇
🆔 @snn_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حريرچی: اگر چه ویروس کرونا فقير و غنی نمیشناسد ولی اثرات اقتصادی آن بر فقرا بسيار شديد است
__
♨️کلیپهای بیشتر 👇
🆔 @snn_ir
🔰 قدر لحظات جوانی خود را بدانید...
💐ولادت حضرت علی اکبر (سلام الله علیه) و روز جوان مبارک.
🆔 @snn_ir
هدایت شده از هادی فراهانی
🌍 بنا بر اعلام آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س)، به منظور فراهم نمودن امکان زیارت برای تمامی محبان بانوی کرامت در سراسر جهان؛ طرح زیارت نیابتی در حرم مطهر اجرا میشود.
🔹علاقمندان میتوانند با نام نویسی در سایت آستان مقدس حضرت معصومه (س) به نشانی https://amfm.ir/ziarat-niabati/ در طرح زیارت نیابتی شرکت کنند و به خادمان آستان مقدس کریمه اهل بیت (س) برای ادای زیارت نیابت دهند.
کانال اقامتگاههای طلاب در کشور👇
http://eitaa.com/joinchat/2091319310C1fe1ef97e6
14.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نامردیه که اگه تو تاریخ ننویسن که #سلبریتی ها (البته دور از جون خوباشون) یا تمسخر کردند، یا ایجاد ناامیدی کردند یا مهمترین کاری که کردند این بود که پیام دادند در خانه بمانید!
🔺نامردیه که اگه تو تاریخ ننویسند هیئتیها و سینه زنها و گریهکنها همه جوره به میدون اومدند!
🔺آب نمیارید کوزه نشکنید...
📺 سخنان جالب مداح اهل بیت حاج #امیر_یوسفی در شبکه افق☝️
🔵به کمپين #صدای_مردم بپيونديد👇
http://eitaa.com/joinchat/2427125773C9e377925d3
🔰 گذار از علوم پزشکی مدرن
✍️ حجت الاسلام والمسلمین رهدار
🔘 بخش ۱
🔸اسلام امروز در مواجهه تمدنی با غرب، در دو ساحت دست برتر دارد؛ یکی مسأله خانواده است، نه فقط به این علت که در چند قرن اخیر سیاستهای مربوط به خانواده در دنیای غرب غلط بوده، بلکه علاوه بر این، به این علت که محتوا و شکل مباحثی که اسلام در حوزه خانواده مطرح کرده، بسیار غنی و کارآمد است و دوم مسأله پزشکی است.
🔹عرصه پزشکی به دو علت، میتواند بستر مناسب همآوردی اسلام با دنیای غرب باشد.
1️⃣یکی به دلیل بنبستهای درونی پزشکی مدرن، که البته این بنبستها ضرورتاً از جنس بنبستهای علمی نیست،
بلکه اولاً به دلیل روزافزونی هزینههای آن است که هرچند شاید با خدماتش هم متناسب باشد ولی به هر حال، از منظر توده مردمی که باید هزینه درمان را پرداخت کنند، قابل توجیه نیست، همچنان که از منظر دولت که بخش قابل توجهی از هزینههای تولید در پزشکی را میپردازد، نیز توجیهپذیر نمیباشد.
ثانیاً به دلیل سبک درمان در پزشکی مدرن است که شبیه بحرانهایی مثل بحرانهای زیستمحیطی در مدرنیته ـ که هر راهحلی برای آن، غرب را از چاله به چاه میاندازد ـ میباشد؛ چرا که هر درمانی در این مکتب طبی، در نهایت منجر به آسیب به دیگر بخشهای بدن میشود. این مسأله را در گذشته، تنها خواص (اعم از پزشکان و …) میدانستند، اما اینک تبدیل به یک باور عمومی شده است.
2️⃣دوم به دلیل ظهور یک رقیب جدی و تا حدودی کارآمد به نام طب سنتی ـ اسلامی که برخلاف گذشته، خود را حداقل در حوزه بیماریهای خاص و حاد، با هزینههایی بسیار کمتر از هزینههای پزشکی مدرن در دسترس مردم قرار داده است.
🔘 بخش ۲
🔸در جهان امروز، ارزیابی پزشکی مدرن با یکی از دو دیدگاه ذیل صورت میگیرد:
1️⃣ دیدگاه نخست پزشکی را با رویکرد پدیدارشناسانه تحلیل کرده و آن را صرفاً از حیث نتایجی که مستقیماً بر خودش مبتنی است ارزیابی مینماید نه از حیث ربطهایی که به دیگر اجزای عالم کنونی دارد.
2️⃣دیدگاه دوم ـکه مورد پذیرش ما نیز میباشد ـ بر این باور است که علم پزشکی را باید در درون یک بسته به نام مدرنیته و خود مدرنیته را به صورت یک نظامواره تحلیل کرد. بر این اساس، پزشکی مدرن از فلسفه مدرن، از ریاضیات مدرن، از تکنولوژی مدرن، از اقتصاد مدرن و از سیاست مدرن جدا نخواهد بود و لذا با این درک که پزشکی مدرن درون یک اُرگانیسم عمل میکند، نقدهایی که به کلیت عالم مدرن وارد است، به اجزای آن نیز تسرّی پیدا میکند. به عبارت دیگر؛ هرچند بسیاری از اشکالاتی که متوجه پزشکی مدرن است، ارتباط مستقیمی به آن ندارد، اما نمیتوان آن را کاملاً از این نتایج دور انگاشت.
🔹از سوی دیگر، اگر به لحاظ روشی علم پزشکی را تحلیل کرد، باید آن را در حوزه انسانشناختی فلسفی نیز بررسی نمود؛ زیرا موضوع پزشکی، انسان است، هر تعریفی از انسان در انسانشناسی غربی، امتداد آن در حوزه بدن که مربوط به پزشکی هست نیز سرایت میکند. به عنوان مثال؛ اگر «ماکیاولی» انسان مفید را به انسانی که مثل روباه، جوهر مکرش فعال شده است تعریف میکند، اگر «توماس هابز» انسانها را گرگ یکدیگر تعریف میکند، اگر «لامارک» و «داروین» انسانها را در ادامه تطور میمون تلقی میکنند، اگر «نیچه» در جمعبندی خود از انسانی که میتواند روباه، گرگ و میمون باشد، آن را ابرحیوان تعریف میکند و…، نتیجه عملی همه این دیدگاهها، در روشهای درمانی انسان این میشود که انسان به جسم تقلیل یابد و جسم او نیز با جسم حیوان مشابهتانگاری شود. از همین روست که بسیاری از داروها و درمانهای اکتشافی پزشکی مدرن، بدون هیچ مانع جدی انسانشناسانه ابتدا روی سگ، گربه و دیگر حیوانات تست و در صورت پاسخ مثبت، به بدن انسان نیز تزریق میشود.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi