#بنام_ايزد_مناّن
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#باسلام_صبح_بخیر🌞 روزتون منوّر به نور مهدی فاطمه عجل الله تعالی فرجه الشّریف
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
پناه بر خدا از دروغ هایی که نسبت میدهند، اصلا"چنین سخنی از امير كبير نقل نشده، زیرا مضمون این سخن با مسلمانیت وی در تضاد است، او به لحاظ مذهبی، فردی مقید و معتقد بوده . برای ظواهر مذهب تشیع را که در زمان زعامتش مذهب رسمی کشور بود، حرمت قائل بود و احترام علمای دین را محفوظ میداشت هر چند با برخی از رفتارهای دینی ایرانیان موافق نبود!
اما چنین سخنی از وی بعید است.
بجاست در این فضای پر هیاهوی مجازی هرنوشته ای رو تکثیر نکنیم هر عکس و سخنی را به راحتی و بدون تحقیق قبول نکنیم!
چرا که هريک از ما به عنوان یک سرباز جنگ نرم به فرماندهی رهبر عزیزمان مسئول هستیم!
خدا توفيق دهد امام جمعه ى خوسف (حجت الاسلام شاهبیکی) را، ایشان درستادگرامیداشت دهه فجر (97/10/26) به همین شبهه در خصوص امیرکبیر مبنی بر دوران افول و عقب ماندگی ملتها زمانی شروع شد که؛ جای اندیشیدن را «تقلید»، جای تلاش و کوشش را «بلند کردن دستها بسوی آسمان»، جای فکر کردن به آرزوهای بزرگ را «قناعت» و جای اراده برای رفتن و رسیدن را «قسمت» گرفت، اشاره کرد و گفت: این پیغام را امیرکبیر نداده در صورتی که در فضای مجازی بازدید کننده زیادی داشته است.
دین همواره در جامعه اسلامی باعث پیشرفت مملکت بوده چراکه معنای قناعت در این نظام به معنای احساس کمبود، نداشتن استقلال، تقلید در کار عالمانه از متخصص به معنای تقلید صد درصد نیست و باید جامعه به این شبهات پاسخ دهد.
✍ ابوالحسنی
#شبهه
#فضای_مجازى
#سواد_رسانه_اى
تحليل_سياسى_فرهنگی 👇👇
@joinchat1364066324C36383144b6
هدایت شده از تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
💥 نماز آخرین روز ماه ذیالحجه، روز آخر سال قمری(فردا دوشنبه)
🔸برای آخرین روز ماه ذیالحجه که روز آخر سال قمرى نیز است، مرحوم «سیّدبن طاووس» نقل کرده است که در این روز، دو رکعت نماز مى خوانى و در هر رکعت، یک مرتبه سوره «حمد» و ده مرتبه سوره «قل هو اللّه» و ده مرتبه «آیة الکرسى» را مى خوانى و پس از نماز مى گویى:
🔹اللّهُمَّ ما عَمِلْتُ فى هذِهِ السَّنَةِ مِنْ عَمَل نَهَیْتَنى عَنْهُ وَلَمْ تَرْضَهُ،
▫️خدایا آنچه انجام دادم در این سال از اعمالى که مرا از آن نهى فرمودى و راضى بدان نبودى
🔹ونَسیتُهُ وَلَمْ تَنْسَهُ،
▫️و من آن را فراموش کردم ولى تو فراموشش نکردى
🔹ودَعَوْتَنى اِلَى التَّوْبَةِ بَعْدَ اجْتِرائى عَلَیْکَ،
▫️و مرا به بازگشت بسویت خواندى بعد از دلیرى کردنم بر تو،
🔹اللّهُمَّ فَاِنّى اَسْتَغْفِرُکَ مِنْهُ فَاغْفِرْ لى،
▫️خدایا من از آن اعمال آمرزش مى طلبم پس بیامرز آنها را
🔹وما عَمِلْتُ مِنْ عَمَل یُقَرِّبُنى اِلَیْکَ فَاقْبَلْهُ مِنّى،
▫️و هر عملى که انجام دادم از اعمالى که مرا به تو نزدیک گرداند پس آن را از من قبول کن
🔹ولا تَقْطَعْ رَجآئى مِنْکَ یاکَریمُ.
▫️و قطع مکن امیدم را از خودت اى بزرگوار.
🔸وقتى چنین کردى شیطان مى گوید: واى بر من! هرچه در مدّت این سال زحمت کشیدم (و او را وسوسه کردم) با این عمل، همه را از بین برد و سالش را به خیر پایان داد!
📚 اقبال الاعمال، ج٢، ص٥١٧
💻 لینک مطلب در سایت رسمی مؤسسه نشر آثار حضرت آیتالله بهجت(ره):
https://bahjat.ir/fa/content/10703
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
هدایت شده از تبیان
#همسران
اگر به شوهرتون شک دارید، اعتراضتون رو این جوری بگید، نه اون جوری!
😔 همانطور که قسمت قبل گفتیم گاهی زن بجای شکایت ازحس منفی خودش دست به انتقاد ازهمه رفتارهای همسرش میزنه وجوابی که دریافت میکنه،گارد دفاعی ولجبازی شوهرشه
🔸نکته اول،مردهادوست ندارن کنترل بشن چون فضای رابطه واسشون خفقان آور میشه ونکته دوم؛بهتره وقتی خواستهای دارین،جملهتون روبا«من» شروع کنید چون جملهای که با«من» شروع میشه دیگه معنای کنترلگری نداره.
مثال
زن:(من)مدتیه میخوام درموردموضوعی باهات حرف بزنم
مرد:چیزی شده؟
زن:(من)چندوقته واسه رابطهمون نگرانم،وقتی یواشکی گوشیت روچک میکنی یارمزهای سخت روی گوشیت میذاری حس میکنم میخوای(من) رواز زندگی خصوصیت بیرون کنی،احساس بیارزشی میکنم البته نمیگم بهت شک دارم نه،فقط میخوام بدونم چیزی شده وما ازهم دورشدیم یاهمه چی خوبه؟
🔸به این ترتیب راه روبرای مذاکره باز میکنید وزمینه شروع یک صحبت دوطرفه روبخوبی مهیا میکنید.یک مهارت مهم درطرح خواستههامون،شناخت تفاوت بین شکایت وانتقاده؛مادرشکایت فقط بدنبال تغییر یک رفتار هستیم امادرانتقاد،تمام شخصیت طرف مقابل رو زیر سؤال میبریم.
@TebyanOnline
هدایت شده از تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️اینا صحبت های امام جمعه اصفهانه منتها کسی نباید ببینه
🔴سخنان صریح امام جمعه اصفهان درباره عدم جواز اسلام برای عزاداری در صورت خطر جانی، نوشت: فقط کافیه یکی توی اتوبوس در جمع بیست نفر یک نظر اشتباهی بده، میشه تیتر همه رسانههای خارجی و سعودی اینترنشنال!
📌اما اینها رو هیچ وقت نشون نمیدن …
@iran_onlin_ir
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ کابینه دولت رییسی با چه ویژگی موفق خواهد بود
🔰حمید رسایی: یکی از مهمترین شاخصه ها که بر اساس آن می توان عملکرد دولتها، رفتار مجالس، عیار شخصیتها و جریانات سیاسی را در سنجه قضاوت قرار داد، ملاک «پر کاری و کم خرجی» آنهاست که اهل بیت عصمت و طهارات در بیانات خود به آن اشاره کردهاند.
🔹در روایتی رسول خدا (ص) صفات و خصوصیات مؤمن را میشمارد تا به مهمترین آنها میرسد و میفرماید: «مؤمن کم خرج و کم هزینه است ولی تلاش، خدمات و برکاتش به مردم زیاد و فروان.»
🔹در جنگ جمل یکی از با ارزشترین یاران حضرت علی (ع) به نام زید بن صوحان شهید شد و آن حضرت در شهادت وی گریست. هنگامی که زید از اسب بر زمین افتاد، امام علی(ع) نزدش شتافت، بر بالینش نشست و سر او را روی زانوی مبارکش گذاشت و چنین فرمود: «رحمک الله یا زید، کنت خفیف المؤنه، عظیم المعونة؛ ای زید، خدا تو را رحمت کند که کم مصرف و پرفایده بودی.»
🔹زید بن صوحان برادری داشت به نام صعصعة بن صوحان که علی (ع) به او هم علاقه زیادی داشت. خطيب بود و سخنوری تا جایی که گاهی علی (ع) در حضور خود، او را برای خطابه بالای منبر میفرستاد. بعد از ضربت خوردن امیرالمؤمنین، صعصه به ملاقات امامش آمد اما از آنجا که حضرت حال مناسبی نداشت، امکان ملاقات با حضرت را پیدا نکرد و بواسطه یکی از اطرافیان امام برای حضرت این پیام را فرستاد: «سلام مرا به آقا برسان، بگو صعصعه میگويد: رحمت خدا در حيات و ممات شامل حال شما باشد يا أميرالمؤمنين! خداوند در انديشه تو بسيار بزرگ بود، تو عارف و شناسای ذات خدا بودی.» پيغام صعصعه به علی (ع) رسيد و حضرت در پاسخش فرمود: «از طرف من به صعصعه بگوييد "و أنت يرحمك الله، فلقد كنت خفيف المؤونة، كثير المعونة؛ خدا ترا رحمت كند ای صعصعه! تو خوب يار و ياوری برای من بودی، كمتوقع، كمزحمت، كمخرج بودی. از آن طرف پركار، خدوم و فداكار بودی.»
🔹همچنین امام صادق (ع) درخصوص ویژگیهای مؤمن میفرماید: «مؤمن تلاش و خدماتش به جامعه و مردم بسیار پربرکت، نیکو و سودمند است ولی بار مالی و هزینه او در جامعه و برای جامعه بسیار سبک و ناچیز است.»
🔹️ ادامه یاداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/5083
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
🔰کمخرجی و پرکاری، شاخصه کابینه مردمی
🔰حمید رسایی: در روایات اهل بیت علیهم السلام وقتی درباره صفات مؤمن و اصحاب امیرالمومنین سخن گفته شده، همواره بر ویژگی «کم خرج بودن در کنار پرکاری» تاکید شده است. با مروری بر عملکرد دولتهای گذشته شاهدیم که هر دولتی این ویژگی را رعایت کرده است، در خدمترسانی به مردم موفق بوده است.
🔸بعد از دولت موقت (بازرگان) و دولت خیانت (بنی صدر) که اساسا به دلیل تقابل فکری و ایدئولوژیک نتوانستند خدمترسان باشند، دولت شهید رجایی با این که شش ماه روی کار بود اما به دلیل رعایت دو ویژگی کثیر المعونه و قلیل المؤنه (پرکاری و کم خرجی) علی رغم گذشت ۳۸ سال از عمر انقلاب اسلامی، همچنان مردم از آن دوره به نیکی یاد میکنند. بعد از دولت شهید رجایی، دولت جنگ (دولت مقام معظم رهبری) نیز با وجود برخی اختلاف نظرها میان ارکان دولت اما دولتی کم خرج و پرکار به حساب میآمد.
🔸دولت سازندگی به مدیریت آقای هاشمی نیز دولتی پرکار اما متأسفانه دولتی پرخرج هم بود. مانور تجمل و مدیریت اشرافی، انحرافی بود که هاشمی رفسنجانی پایه و اساس آن را بعد از انقلاب اسلامی به کارنامه مدیران جمهوری اسلامی باز کرد. مقام معظم رهبری که مدال پرکاری را روی سینه دولت سازندگی چسباند، بارها و بارها نسبت به ریخت و پاشهای این دولت گلایه کرد.
🔸دولت سید محمد خاتمی (دولت اصلاحات) که در بخش اقتصادی و مدیریتی استمرار دولت سازندگی و در حوزه فرهنگ و سیاست، دچار افراطیگرایی شدید شده بود، دقیقا دولتی بر خلاف مدل حکومتی اهل بیت بود، دولتی کمکار اما پرخرج برای همین هم این دولت به کف خدمت رسانی رسید.
🔸دولت محمود احمدینژاد (دولت عدالت) که به تعبیر رهبر انقلاب، بازگرداننده قطار انقلاب به ریل اصلی خود بود را هم باید دولتی کمخرج و خوشبختانه پرکار بدانیم هر چند این دولت در سالهای پایانی دولت دوازدهم به دلیل پرداختن به حاشیهها از جایگاه روز اولخود فاصله گرفت و همین یکی از مهمترین عوامل آن بود که مردم به آغوش پر از فریب روحانی پناه بردند.
🔸دولت یازدهم و دوازدهم مصداق اتم و اکمل دولت کمکار و پرخرج بود و همین، یکی از عوامل مهم فاصله آن از مردم شد. رییس این دولت از همان ابتدا نشان داد که بر پایه مدل اجرایی دولت هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی بسته شده است. روحانی از همان روز نخست نشان داد که دولتش دولت «خاشمی» است و او هیچ هویتی از خود ندارد. دولت روحانی سیاستزدگی و دو رنگی را از خاتمی و ولخرجیها و بریز و بپاشها را از هاشمی در کنار هم جمع کرد و تبدیل شد به دولت «کمکار اما پرخرج» تا جایی که در این تفکر برای مدیریت، باید حقوقهای نجومی پرداخت و سفر یک روزه آقای روحانی و تیم همراهش به کرج، یک و نیم میلیارد هزینه خورد و خوراک روی دست ملت گذاشت و فقط مسواک و خمیر دندان یک روزشان شد ۴۵۰ هزار تومان!
🔸حالا این روزها در آستانه تشکیل دولت سیزدهم هستیم. آقای رییسی با شعار دولت مردمی و دولت عدالت قرار است کابینهای معرفی کند. آنچه در کارنامه و مشی شخصی ابراهیم رییسی دیده میشود، وجود شاخصههای مهم پرکاری و کمخرجی است که معصومین بر وجود آن در مدیران تاکید کردهاند.
بدیهی است که وجود این صفات در رییس دولت به تنهایی برای جاری شدن آن در رگهای دولت کفایت نمیکند و برای سرایت این ویژگی در تمام رگها و مویرگهای دولت، لازم است در انتخاب تیم کابینه، وجود این ویژگیهای مدیریتی در کارنامه چهرههای که معرفی میشوند، مورد توجه قرار گیرد.
🔹️ قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/5082
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از السلام علی المهدی
✍امام علی (علیه السلام):
✅ اگر سه چیز را در زندگیتان اصلاح کنید ,خداوند سه چیز دیگر را برای شما اصلاح میکند
1️⃣ باطنت را اصلاح کن خداوند ظاهرت را اصلاح میکند و خوبی ات را سر زبانها می اندازد .
2️⃣ رابطه ات را با خدا اصلاح کن ,خداوند رابطه ات را با مردم اصلاح میکند و باعث احترام خلق به تو میشود .
3️⃣ آخرتت را اصلاح کن , خداوند امر دنیای تو را اصلاح میکند.
📚خصال شیخ صدوق
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توصیهی شهید حججی به پسرش برای الگو گرفتن از حضرت علی (ع) | #ببینید
❣️ #شهید حججی خطاب به پسرش: سعی کن خدا عاشقت بشه، اگر خدا عاشقت بشه، خوب تو رو خریداری میکنه.
❤️ به مناسبت هجدهم مرداد، سال #روز شهادت قهرمان شهید محسن حججی؛ حجت و نشانهی خدا که زبان سخنگوی شهدای مظلوم مدافع حرم شد.
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
هدایت شده از تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
شور حسینی، منهای شعور حسینی‼️
عکس بالا، صحنه به دار کشیدن 9 آزادیخواه تبریزی در شهر تبریز بدست لشگر قزاق روس در سال 1290 روز عاشوراست.
هنگامی که روس ها در حال به دار کشیدن آزادیخواهان و دلاوران تبریز در روز عاشورای سال 1290 بودند، صدای طبل و سنج از کوچه پس کوچه های تبریز شنیده میشد و مردم تبریز در حال عزاداری برای امام حسین ابن علی علیه السلام بودند.
فرمانده فوج قزاق روس اینگونه تعریف میکند:
"خیلی میترسیدیم که آن جمعیت عظیم عزادار حسینی، به آزادیخواهان مبارز تبریزی بپیوندند، در آن صورت چه بر سر ما میآمد !!"
اما جمعیت عزادار حسینی، فقط عزاداری و گریه کردند
و علم بر دوش کشیدند!
و تعزیه خوانی راه انداختند و به اعدام 9 دلاور آزادیخواه خود هیچ توجهی نکردند!!
چون سیاست را از دین جدا می دانستند.
و در حالی که 9 دلاور تبریزی بر سر دار بودند، غذاهای نذری خود را گرفتند و به خانه هایشان رفتند !!
آیا هدف قیام امام حسین، فقط این بود که مردم گریه کنند؟
یا اینکه درس عبرت بگیرند و هشیار باشند که مورد ظلم اجنبی و منافق خودی قرار نگیرند.
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab