🏵️روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
☘️☘️🍀☘️🌿🌿🌿🍀🍀🍀🍀
👇🌹جامعه ای که دور از قرآن باشد جز اضطراب چیزی نصیبش نمی شود
[سوره طه (20): آيات 124 تا 125]
وَ مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكاً (124)
و هر كس از ياد من روى گرداند، پس همانا براى او زندگى تنگ و سختى خواهد بود
👇🌹پيامها:
1- منظور از ذکر قرآن است«إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَ إِنَّا لَهُ لَحافِظُونَ »
2- دورى از قرآن چه در زندگی فردی چه جمعی مايه اضطراب، حيرت و حسرت است، هر چند ثروتمند باشد. «مَنْ أَعْرَضَ» ...
3- زندگى آرام و شيرين، فقط در پرتو ياد و ذكر خداست. «مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي»
👇🌹امام خامنه ای در جلسه بیست و ششم تفسیر سوره بقره ۱۳۷۱/۰۲/۲۳
کسانی که از راه انبیاء تبعیت بکنند دنیای خوبی هم خواهند داشت و کسانی که از راه انبیاء تبعیت نکنند دنیایشان هم دنیای بدی خواهد بود: و من اعرض عن ذکری فانّ له معیشتاً ضنکاً زندگی هم برای آنها زندگیی سخت و تنگی خواهد شد
انسان علاوه بر این نیازها یک نیاز فطری دیگری هم دارد که آن نیاز آرامش قلب و طمأنینه است که جز با توجه بخدا و جز با کار برای خدا تأمین نخواهد شد. آن کسی که از نعمت و عیش دنیوی برخوردار است. این، آن اطمینان و آرامش و سکینهی روحی را ندارد، لذا هر لحظه برای او از دست دادن این نعمت یک دلهره است و هر لحظهای از عمر خود را که از دست میدهد. یک خسارت و یک حسرت است، چون این چیزی را که دارد از دست میدهد به جای آن هیچ چیزی در دست او نخواهد بود. این انسانی که از زندگی خوش و عیش و نوش و راحتی برخوردار است بطور دائم یک حزنی گریبانگیر اوست
☘🌹تدوین : رجبعلی با زیاد
#سبک_زندگی_قرآنی
#تفسیر
#سخن_رهبری
🆔👇
@mohtaveytablighdini
🌱شرح دعای روز دهم ماه مبارک رمضان 🌿
#آیت_الله_مجتهدی
🏵️ در دعای روز دهم ماه مبارک رمضان آمده است: «خدایا من را در ماه رمضان از کسانی قرار بده که متوکل باشم و بر تو توکل کنم و چشمم به دست دیگری نباشد؛ هر جا که میخواهی بدانی دعایت مستجاب شده است به دلت نگاه کن، ببین اگر ناامید از همه جا هستی، بدان که آن دعا مستجاب شده است. »
«بسم الله الرحمن الرحیم»
«اَللّهُمَّ اجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلینَ عَلَیکَ وَاجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْفاَّئِزینَ لَدَیکَ وَاجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْمُقَرَّبینَ اِلَیکَ بِاِحْسانِکَ یا غایةَ الطّالِبینَ»
«خدایا قرارم ده در این ماه از توکلکنندگان بر خودت و بگردانم در آن از سعادتمندان درگاهت، قرارم ده در آن از مقربان پیشگاهت به حق احسانت ای هدف نهایی جویندگان.»
🌈به گزارش ایسنا، آیتالله مجتهدی تهرانی در شرح «اَللّهُمَّ اجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلینَ عَلَیکَ» میگوید: خدایا من را در ماه رمضان از کسانی قرار بده که متوکل باشم و بر تو توکل کنم و چشمم به دست دیگری نباشد.
⭐وی با بیان روایتی از صدر اسلام میپردازد و میگوید: شخص عربی، بدهکاری زیادی داشت. نزد امام حسین (ع) رفت و عرض کرد که بدهکاری دارم، خواستم به کریمی مراجعه کنم و به همین دلیل خدمت شما آمدم.
حضرت فرمودند؛ «سه مسأله میپرسم؛ اگر یکی را جواب دادی، ثلث قرضت را میپردازم، اگر دو تا را جواب دهی دو ثلث آن را میدهم و اگر تمام آنها را پاسخ دهی، تمام قرضت را میپردازم.»، مرد عرب گفت که آخر من پاسخ کسی چون شما را بدهم؟ که امام فرمود: «جدم میفرمود؛ «الاحسان به قدر معرفة» اگر بفهمم چیزی بلدی قرضت را میدهم.» و بعد سوال کرد: «بهترین چیزها در عالم چیست؟»، عرب گفت: بهترین چیزها ایمان به خداست. و ایمان به رسول خدا و ایمان به شما خاندان اهل بیت (ع)، سوال دوم را اینگونه پرسید که «زینت انسان به چیست؟»، عرب گفت: زینت عالم به حلم، زینت ثروتمند به بخشش و زینت فقرا به صبر است.
☁️این استاد اخلاق ادامه میدهد: حضرت فرمودند که «اگر اینها نباشند؟»، عرب گفت: باید آتشی از آسمان بیاید و اینها را از بین ببرد. عالمی که حلم ندارد، ثروتمندی که بخشش ندارد و فقیری که صبر ندارد، باید از بین بروند.
🌠حضرت امام حسین (ع) فرمودند: «نجات از مهالک به چیست؟» عرب گفت: توکل به خدا. امام حسین (ع) تمام قرضهای آن شخص عرب را پرداخت کرد و یک انگشتر نیز از دستشان خارج کرده است و دست مردم عرب کرد.
💫وی تاکید میکند: این حدیث را گفتم تا به این نکته اشاره کنم که ماه رمضان و روزه ما را موفق کند تا به خدا توکل کنیم. من از صفر شروع کردم و با توکل به این مرحله رسیدم. طلاب جوان هم باید با توکل به درس و تحصیل خودشان ادامه دهند.
✨آیتالله مجتهدی تهرانی در ادامه در شرح «وَاجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْفاَّئِزینَ لَدَیکَ» میگوید: خدایا من رستگار باشم و نه شقی، اگر رستگار باشم در روز قیامت اهل بهشت میشوم.
⛅وی همچنین در شرح فراز «وَاجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْمُقَرَّبینَ اِلَیکَ» اظهار میکند: خدایا من را از مقربان درگاهت قرار بده، اینکه آدم مقرب درگاه الهی باشد خوب است نه اینکه خدا عقب بزند او را گاهی خدا غضب میکند و بندگان باید حواسشان را جمع کنند.
⛈️این استاد اخلاق ادامه میدهد: «بِاِحْسانِکَ یا غایةَ الطّالِبینَ» که در پایان دعا آمده است، یعنی به حق احسانت ای کسی که نهایت طالبین تویی، یعنی از هر جا که آدم نا امید میشود پیش خدا میرود.
☀️وی در پایان با بیان حدیثی میگوید: هر جا که میخواهی بدانی دعایت مستجاب شده است، به دلت نگاه کن، ببین اگر ناامید از همه جا هستی، بدان که آن دعا مستجاب شده است. خدا خودش میفرماید: به عزت و جلال خودم قسم که قطع میکنم امید کسی را که به غیر از من امید دارد.
#ادعیه_رمضان
#شرح_ادعیه
#آیت_الله_مجتهدی
🆔👇
@mohtaveytablighdini
📚 جايگزين کردن طلب با مظالم
💠 سوال: مبلغی از فقیری #طلب دارم، همان مبلغ را باید #رد_مظالم بدهم، اگر فقیر را (بدون اطلاع او) #ابراء* کنم وجوب رد مظالم از من برداشته می شود؟ اگر به او اطلاع دهم کفایت می کند؟
☑️ جواب: اگر به قصد رد مظالم وی را ابراء کنید، #بریء الذمه می شوید و اطلاع دادن هم لازم نیست.
* چشم پوشى طلبكار از مال يا حق خود
#احکام
#احکام_مظالم #ابراء_بدهی_با_مظالم
🆔👇
@mohtaveytablighdini
🌕 #خلاصه_سخنرانی
🍁🌾🍁🌾🍁🌾🍁🌾🍁🌾
🔘تو برای خوبشدن آفریده نشدهای؛ برای عبدشدن و ارتباط با مولا آفریده شدهای
🔘شروع کن به «دستور اجرا کردن» تا حس عبدبودن پیدا کنی
🔻 #گناه_و_توبه (ج۴) - ۱
🔸ما برای خوبشدن یا موفقیت آفریده نشدهایم، مراقب باشید به ما آدرس غلط ندهند! ما آفریده شدهایم برای ارتباط با خدا! ارتباط ما با خدا هم «ارتباط عبد و مولا» است.
🔸ما برای ارتباط گرفتن با مولا و تحقق چیزی به نام «عبودیت» آفریده شدهایم! حالا چهکار کنیم تا این اتفاقی که ما بهخاطرش خلق شدهایم، در قلبمان بیفتد؟
🔸ارتباط عبد و مولا، با «فرمانِ مولا» و «اطاعت عبد» شکل میگیرد؛ غیر از این، شکل نمیگیرد! عبودیت، با رفتن به کلاس اعتقادی و فهمیدنِ اینکه «من عبد هستم و او مولاست» درست نمیشود، بلکه با تمرین درست میشود؛ تمرین اطاعت از فرمان مولا!
🔸کسی که میخواهد مفهوم عبدبودن برایش جا بیفتد و به هدف خلقت نزدیک شود، مدام باید در مقابل فرمان خدا بگوید «چَشم!» مدام باید دستور خدا را بپذیرد و اجرا کند تا معلوم بشود عبدِ آن مولاست!
🔸خدا که لیست طاعتها، معصیتها، مستحبات و مکروهات را اعلام کرده است! خُب شروع کن به «دستور اجرا کردن» تا حس عبدبودن به وجودت بیاید. بگو: «خدایا اینقدر دستورات تو را اطاعت میکنم تا مزۀ عبدبودن را بچشَم!»
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۱۹
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5447
#خلاصه_سخنرانی
#گناه_و_توبه
#پناهیان
🆔👇
@mohtaveytablighdini
🚩
#حدیث_روز
💠حدیث نصب شده در حسینیه امام خمینی (ره)،
در دیدار مسئولان نظام با رهبر معظم انقلاب اسلامی 1398/02/24
🔸بخشی از نامه امام على عليه السلام به خراج گزارانش (نامه 51 نهج البلاغه) :
🔅 فأَنصِفُوا النّاسَ مِن أنفُسِكُم ، وَاصبِروا لِحَوائِجِهِم ؛ فَإِنَّكُم خُزّانُ الرَّعِيَّةِ ، ووُكَلاءُ الاُمَّةِ ، وسُفَراءُ الأَئِمَّةِ .
🔹 پس از دل و جان ، با مردم انصاف ورزيد و براى برآوردن نيازهاشان شكيبا باشيد ، كه همانا شما خزانه دارانِ مردم ، وكيلان امّت ، و سفيرانِ پيشوايان هستيد .
📚نهج البلاغه، نامه 51
#حدیث
#انصاف_ورزی
🆔👇
@mohtaveytablighdini
🗓 #مناسبتها
🏴🏴🏴
🏴🏴🏴
🏴🏴🏴
🔘 ۱۰ رمضان وفات حضرت خدیجه سلامالله علیها
💠 حضرت خدیجه(س) پانزده سال پیش از عام الفیل در مکه ولادت یافت. پیش از ازدواج با رسول خدا(ص) در درجه ای از پاکی بود که به «طاهره» ملقب گشت.
او که از راست گویی، امانت داری و اخلاق پسندیده ی محمد(ص) در طی سفر تجاری اش به شام آگاه شده بود و آثار نبوت را در وجود او دیده بود، با تمایل خود و خواستگاری پیامبر(ص)، آن دو پیمان ازدواج بستند و در پی آن، خدیجه(س) تمام دارایی و غلامان خود را در اختیار حضرت قرار داد. حاصل این ازدواج، دو پسر و چهار دختر بود که آخرین دختر، حضرت فاطمه(س) بود.
خدیجه به دلیل اسلام خواهی، و مقاومت در این راه، حدود سه یا چهار سال همراه پیامبر(ص) و بنی هاشم، در شعب ابی طالب، در محاصره ی شدید اقتصادی قرار گرفت.
☑️ فشارهای بسیار سخت و گوناگون جسمی و روحی در شعب، آثار منفی سخت و کمرشکنی بر سالخوردگانی چون خدیجه و ابوطالب گذاشت. از این رو چیزی از پایان محاصره نگذشت که این دو بزرگوار با فاصله چند روز رحلت کردند، بلکه به شهادت رسیدند. تاریخ ارتحال این دو متفاوت نقل شده است؛
🔅#پیامبر_اکرم_(ص) :
أَفضَلُ نِساءِ أَهلِ الجَنَّةِ أَربَعٌ: خَدِيجَةٌ بِنتُ خُوَيلِدٍ، وَفاطِمَةُ بِنتُ مُحَمَّدٍ، وَمَريَمُ بِنتُ عِمرانَ، وَآسِيَةُ بِنتُ مُزاحِمٍ امرَأَةُ فِرعَونَ.
▪️برترين زنان اهل بهشت، چهار نفرند: خديجه دُخت خُوَيلِد و فاطمه دُخت محمّد و مريم دُخت عمران و آسيه دخت مُزاحم، همسر فرعون.
الخصال: ص ۲۰۶ ح ۲۲
🔅#امام_علی_علیه_السلام :
صَلَّيتُ مَعَ رَسولِ اللّهِ(ص) كَذا وكَذا لا يُصَلّي مَعَهُ غَيري إلّا خَديجَةُ.
▪️با پيامبر خدا، چنين و چنان نماز گزاردم و جز خديجه، كس ديگرى همراه من با او نماز نگزارد.
الاستيعاب: ج ۳ ص ۲۰۱ ح ۱۸۷۵.
➡️ http://hadith.net/post/64492/
#مناسبتها
#حضرت_خدیجه
🆔👇
@mohtaveytablighdini
❓❓❓❓#پرسمان❓❓❓
❔درمورد حضرت خدیجه هنگام ازدواج باپیامبر دوقول شنیده شده یکی اینکه ایشون قبل از پیامبر با کسی ازدواج نکرده بود و پیامبر اولین همسر اوبود،دوم اینکه گفته میشه قبل ازپیامبر دوبار ازدواج کرده بود .قول صحیح کدام قول است
💠پاسخ؛
1⃣نخست باید توجه کرد که در این شکی نیست که حضرت خدیجه برترین زنان پیامبر بوده است .چه ثابت شود ایشان قبل از پیامبر ازدواج کرده بودند و چه ثابت شود که ایشان باکره بوده اند.
🗯طبری روایت می کند که پیامبر گرامی فرمود:
« برترین زنان عالم چهار زن هستند ؛ مریم بنت عمران،اسیه بنت مزاحم،خدیجه بنت خویلد و فاطمه بنت محمد»
📚جامع البیان ،ج3 ص359
❗️در روایت دیگر می اورند که فرمود:
« برترین زنان بهشت مریم و خدیجه ( وفاطمه) است»
📚تاریخ مدینه دمشق ج70 ص106
👌بخاری در صحیح روایت می کند که عایشه می گفت:
« من انقدر که نسبت به خدیجه حسادت می ورزیدم نسبت به هیچ یک از زنان پیامبر چنین حسادتی نمیکردم»
📚صحیح بخاری ج8 ص195
♦️در کتاب فتح الباری امده است:
« اکثر حسد عایشه نسبت به خدیجه بود و سبب ان بشارتی بود که جبرییل اورد که برای خدیجه خانه ای در بهشت است»
📚فتح الباری ج7 ص102
♻️مسلم روایت می کند که عایشه به پیامبر چنین گفت:
« چقدر از خدیجه یاد می کنی او پیرزنی بود از پیر زن های قریش که از پیری دندان در دهان نداشت .هلاک شد و خدا بهتر از او را به تو داد»
📚صحیح مسلم،ج7 ص134
♦️دنباله روایت را احمد در مسند می اورد که پیامبر در جواب عایشه فرمود:
« خداوند بهتر از او را نصیبم نساخته است .انگاه که مردم مرا قبول نداشتند او به من ایمان اورد و انگاه که مرا تکذیب می نمودند او تصدیقم کرد و انگاه که دیگران مرا محروم کرده بودند او به مالش مرا یاری کرد »
📚مسند احمد ج9 ص429
📚المعجم الکبیر،ج23 ص13
📚الاستیعاب ،ج4 ص1824
📚کنزالعمال ،ج12 ص132
2⃣مشهور بین علمای اهل سنت آن است که ایشان قبل از ازدواج با پیامبر دوبار ازدواج کرده بودند.دو شوهر ایشان به نام های « عتیق بن عائذ » و « ابو هاله مالک بن نباش التمیمی» بوده اند که با مرگ رشته زندگی هر کدام پاشیده شده بود
📚اسد الغابه ج6 ص79
📚الاستیعاب ج4 ص1817
📚الاصابه ج8 ص99
🗯اما برخی از علمای شیعه این قول را بر نمی تابند و معتقدند که ایشان باکره بوده اند و اهل سنت جهت فضیلت سازی برای عایشه که بگویند تنها همسر باکره پیامبر او بوده است می گویند خدیجه قبلا ازدواج کرده و بیوه بوده است.
👌 علامه مجلسی می نویسد:
«پیامبر با خدیجه ازدواج کرد در حالی که او باکره بود و قبل از پیامبر ازدواج نکرده بود»
📚بحار الانوار ج22 ص191
❗️ابوالقاسم اسماعیل بن محمد اصفهانی از دانشمندان اهل سنت می نویسد:
«خدیجه زنی باکره و دارای اعتبار و مال بسیاری بود که با پیامبر ازدواج کرد»
📚دلائل النبوه ج1 ص178
👌علامه محقق سید جعفر مرتضی عاملی دلائل چندی را در اثبات این که حضرت خدیجه باکره بوده است و قبل از پیامبر ازدواج نکرده بود اقامه می کند از جمله؛
1⃣ابن شهر آشوب در کتابش می آورد که بلاذری و ابوالقاسم کوفی در دو کتابشان و سید مرتضی در شافی و شیخ طوسی در تلخیص شافی روایت کرده اند که :
«پیامبر با خدیجه ازدواج کرد در حالی که او باکره بود و قبل از پیامبر با کسی ازدواج نکرده بود»
📚مناقب ال ابی طالب ج1 ص159
2⃣اجماع شیعه و سنی بر این است که تمام سادات و بزرگان قریش از خدیجه خواستگاری کردند اما ایشان به همه آنها جواب منفی دادند و وقتی با پیامبر اسلام ازدواج کردند زنان قریش بر او غضب کرده و با او قطع رابطه کردند.و به او گفتند که بزرگان و رئیسان عرب از تو خواستگاری کردند اما با انان ازدواج نکردی با محمد یتیم ابی طالب که فقیر و بدون مال است ازدواج کردی .
❔اهل نظر و فهم چگونه می توانند قبول کنند که خدیجه از ازدواج با بزرگان قریش خود داری کند آنگاه با دو نفر اعرابی از قبیله بنی تمیم ازدواج کند ❓
❓ایا صاحبان اندیشه حکم به بطلان چنین قولی نمی کنند.
3⃣چگونه می توان پذیرفت که بزرگان و اشراف قریش خدیجه را به دلیل ازدواج با دو نفر اعرابی و پایین مقام که اهل نظافت و شخصیت نیز نبودند ملامت و سرزنش نکنند❓
📚الصحیح من سیره النبی الاعظم ج2 ص122
🗯به هر حال چنان که گذشت به مقتضای هر دو قول شکی در عظمت مقام حضرت خدیجه و برتری ایشان نسبت به سایر زنان پیامبر نمی ماند.
#پرسمان_اعتقادی
#پرسمان_تاریخی
#حضرت_خدیجه
Poorseman.ir
🆔👇
@mohtaveytablighdini
🏴 #زیارتنامه_حضرت_خدیجه ی کبری سلام الله علیها
بِسْمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ
▪️اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا زَوْجَةَ سَیّـِدِ الْمُرْسَلِینِ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا مَنْ أَنْفَقَتْ مالَها فِی نُصْرَةِ سَیِّدِ الاَْنْبِیاءِ، وَ نَصَرَتْهُ مَااسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاَْعْداءَ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیلِ، فَهَنِیئاً لَكِ بِما أَوْلاكِ اللهُ مِنْ فَضْل، وَالسَّلامُ عَلَیْكِ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكاتُهُ .
▪️سلام بر تو اى مادر مؤمنان، سلام بر تو اى همسر سرور فرستادگان، سلام بر تو اى مادر فاطمه زهرا سرور بانوان دو جهان، سلام بر تو اى نخست بانوى مؤمن، سلام بر تو اى آن كه دارائیش را در راه پیروزى اسلام و یارى سرور انبیا هزینه كرد و دشمنان را از او دور ساخت، سلام بر تو اى آن كه بر او جبرئیل درود فرستاد، و سلام خداى بزرگ را به او ابلاغ كرد، این فضل الهى گوارایت باد و سلام و رحمت و بركاتش بر تو باد.
#زیارتنامه
#حضرت_خدیجه
🆔👇
@mohtaveytablighdini
سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین رفیعی به مناسبت وفات حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها.mp3
13.79M
◆وفات حضرت خدیجه (سلام الله علیها)◆
🎙حجت الاسلام و المسلمین #دکتر_رفیعی
🔰 موضوع : ده ویژگی حضرت خدیجه(س)
10ویژگی حضرت خدیجه علیهاالسلام
1️⃣ایمان
2️⃣طهارت
3️⃣عدم ترس از مردم
4️⃣ایثارگری
5️⃣کارآفرینی
6️⃣عزم و اراده
7️⃣عفاف و حیاء
8️⃣زهد
9️⃣عبودیت و بندگی
🔟 سرعت در کار خیر
#سخنرانی_صوتی
#حضرت_خدیجه
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
🆔👇
@mohtaveytablighdini
🔰پیامهای دعای روز دهم ماه مبارک رمضان
✨أللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلِینَ عَلَیْكَ وَ اجْعَلْنِی فیهِ مِنَ الْفَائِزِینَ لَدَیْكَ وَ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُقَرَّبِینَ إِلَیْكَ بِإِحْسَانِكَ یا غَایَةَ الطَّالِبِین ؛
▫️خدایا! مرا در این روز از آنان که بر تو توکل کنند و نزدت فوز و سعادت یابند، قرار ده و مرا از آنان که مقربان درگاه تو باشند، قرار ده. به حق احسانت، ای منتهای آرزوی طالبین!
🔵پیامهای دعا
1⃣توکل بر خدا
2⃣قرارگرفتن جزء رستگاران
3⃣قرارگرفتن جزء مقربان درگاه الهی
4⃣احسان خداوند به بندگان
🏵پیام منتخب
▪️انسان باايمان، بايد در امور گوناگون به خداوند توكل کند و معتقد باشد كه خدا خير او را میخواهد: «وَ عَلَی اللهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمؤمِنونَ؛ و مؤمنان بايد تنها بر خدا توكل كنند!» آلعمران، آيۀ ۱۲۲
⚠️اما از اين نكتۀ مهم نبايد غافل شد، توكل هنگامی معنا پيدا میكند كه ما وظيفه و عمل صحيح خويش را انجام داده باشيم و پس از آن توكل كنيم.
▫️مردی در زمان رسول خدا(ص)، میخواست با توكل به خدا شترش را نبندد و آن را رها سازد؛ اما پيامبر به او فرمود: «ابتدا شترت را ببند و سپس توكل كن.»
↩️📚ابن ابیالحدید، شرح نهجالبلاغه، ج ۱۱، ص ۲۰۱
🔆نتیجۀ توكل بر خدا: «وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَهُ؛ هركس بر خدا توكل و اعتماد كند، او برايش بس است.» طلاق، آيۀ ۳
#ادعیه_رمضان
#شرح_ادعیه
🆔👇
@mohtaveytablighdini
‼️‼️ #تلنگر
بهش گفتم:
ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺁﻣﺪﺕ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﻣﯿﭽﺮﺧﻪ؟
←ﮔﻔﺖ: ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﺷڪﺮ، کﻢ ﻭ ﺑﯿﺶ ﻣﯿﺴﺎﺯﯾﻢ.
ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺩﺵ میرﺳﻮنہ .
ﮔﻔﺘﻢ : ﺣﺎﻻ ﻣﺎ ﺩﯾگہ ﻏﺮﯾبہ ﺷﺪﯾﻢ ﻟﻮ ﻧﻤﯿﺪﯼ؟
ﮔﻔﺖ: ﻧـھ ﯾﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻗﻨﺎﻋﺖ ﻣﯿکﻨم ؛
ﮔﺎﻫﯽ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﻫﻢ کاﺭ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯼ ﺟﻮﺭ ﺑﺸﻪ
ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺪﻡ، ﺧﺪﺍ ﺑـﺰﺭﮔھ ﻧﻤﯿﺬﺍﺭﻩ ﺩﺳﺖ
ﺧﺎﻟﯽ ﺑﻤﻮﻧﻢ .
ﮔﻔﺘﻢ: ﻧہ ﺭﺍﺳﺘﺸﻮ ﺑﮕﻮ. 😏
ﮔﻔﺖ: ﻫﺮ ﻭﻗﺖ کﻢ ﺁﻭﺭﺩﻡ یہ ﺟﻮﺭﯼ ﺣﻞ
ﺷﺪﻩ، ﺧﺪﺍ ﺭﺯّﺍقہ ، ﻣﯿﺮﺳﻮنہ.
ﮔﻔﺘﻢ : ﺍﯼ ﺑﺎﺑﺎ!! ﻣﺎ ﻧﺎﻣﺤﺮﻡ ﻧﯿﺴﺘﯿﻢ ؛
ﺭﺍﺳﺘﺸﻮ ﺑﮕﻮ دﯾگہ🙁
ﮔُﻔﺖ: ﺗﻮ ﻓڪر کﻦ یہ ﺗﺎﺟﺮ ﺗﻮﯼ ﺑﺎﺯﺍﺭ
ﻫﺴﺖ ﻫﺮ ﻣﺎﻩ یہ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﭘﻮﻝ ﺑﺮﺍﻡ ﻣﯿﺎﺭﻩ
کمک ﺧﺮﺟﻢ ﺑﺎشہ .
ﮔﻔﺘﻢ: ﺁﻫﺎﻥ، ﻧﺎﻗﻼ ﺩﯾﺪﯼ ﮔﻔﺘﻢ !! ﺣﺎﻻ ﺷﺪ
یہ ﭼﯿﺰﯼ . ﭼﺮﺍ ﺍﺯ ﺍﻭﻝ ﺭﺍﺳﺘﺸﻮ ﻧﻤﯿﮕﯽ؟
ﮔﻔﺖ : ﺑﯽ ﺍﻧﺼﺎﻑ😣 سہ ﺑﺎﺭ ﮔﻔﺘﻢ ﺧﺪﺍ
ﻣﯿﺮﺳﻮنہ #ﺑﺎﻭﺭﻧکرﺩﯼ ﯾڪ ﺑﺎﺭ ﮔﻔﺘﻢ یہ
تاجر ﻣﯿﺮﺳﻮنہ ﺑﺎﻭﺭڪﺮﺩﯼ ✗.
ﯾﻌﻨﯽ #ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯾہ تاجر ﭘﯿﺶ ﺗﻮ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭ ﻧﺪﺍﺭﻩ؟
👈ﻫﯽ ﺳﺠﺪﻩ ﻣﯿکﻨﯿم ﻭﻟﯽ ﻫﻨﻮﺯ ﺧﻮﺏ
ﺑﺎﻭﺭ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ کہ ﯾکی ﺍﻭﻥ ﺑﺎﻻ ﻫﺴﺖ کہ
ﺣﻮﺍﺳﺶ بہ ﻣﺎﺳﺖ. ☝️
#یک_جرعه_انصاف
#ایستگاه_اندیشه
🆔👇
@mohtaveytablighdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢📢📢📣📣📣📢📢📢
#سخنی_با_مسوولان
🔔مسئولان دستگاههای مختلف چه پاسخی برای کوتاهیهای خود دارید؟
در مقابل شهدا می توانید به واقع بگویید که وظیفه تان را انجام دادید؟
می توانید بگویید مصلحت نظام در این سکوت و بی عملی است یا مصلحت و عافیت طلبی اشخاص؟
والله قسم مسئولیم...
⚫️۱۴۰۰ سال پیش خانمی به لطافت برگ گل جلوی شوهرش لگد خورد و شیعیان ایستادند و نگاه کردند و دشمنان دین امام جامعه را دست بسته و بردند...
چند روز پیش خانمی دیگر لگد خورد...
فاین تذهبون!
#کلیپ_معرفتی
#رائفی_پور
🆔👇
@mohtaveytablighdini