🔴سیبل یا سپر انتخاب با ماست!
🔻از زندگی مردم امریکا چه می دانیم؟ علائق و عادتهای روزمره مردم امریکا، نوع نگاه آنها به مسائل سیاسی، نوع روابط اجتماعی آنها، سیاستمداران محبوب نزد آنها، مسائلی که برای آنها حساسیت زاست، آنچه این روزها به آن فکر می کنند و در یک کلام نقاط قوت و ضعف جامعه مدنی در امریکا چیست؟
🔸️اینها سوالاتی هستند که نه تنها اکثریت مردم ایران از آنها اطلاعاتی ندارند بلکه محدود افرادی را می توانید پیدا کنید که این سطح از شناخت و اشراف اطلاعاتی را در مورد مردم امریکا و سبک زندگی آنها داشته باشند.
🔸️در نقطه مقابل، اندیشکده های فراوانی در امریکا با بهره گیری از ابزارهای تکنولوژیک نظیر شبکه های اجتماعی و استفاده از دانش هوش مصنوعی در حوزه بیگ دیتا و سایر منابع اطلاعاتی، به رفتارشناسی ایرانیان مشغولند و نه تنها اطلاعات وسیعی از نیاز روزانه مردم ایران در اختیار دارند، بلکه با ابزارهای نامبرده به تغییر ذائقه ایرانیان به سمت نقطه ای که مطلوب آنهاست، نیز مشغولند.
🔻چه عاملی این تفاوت رویکرد را ایجاد کرده است؟
🔸️یکی از دلایل ضعف ما در شناخت جامعه مدنی امریکا این است که در هیچ برهه ای از تاریخمان، اصولاً نیازی به کسب این شناخت هدفمند احساس نکرده ایم و برای آن کاربردی متصور نبوده ایم. پس از استقرار جمهوری اسلامی و آغاز مناقشات و دشمنی های آشکار امریکا با مردم ایران تا به امروز نیز همواره در شرایط تقویت استحکامات لازم برای «دفاع سخت» قرار داشته ایم. در سالهای اخیر و با اوج گیری استفاده از فضای مجازی و مطرح شدن مفاهیم جنگ نرم و سایبری نیز ناخودآگاه راهبرد خود را در «دفاع نرم» تعریف کرده ایم، زیرا تصور ما بر آن بوده است که در جنگ نرم، دست برتر با دشمن است.
⚠️باید توجه کنیم که قرار گرفتن طولانی مدت در موضع دفاع، آسیب هایی به همراه دارد. القاء حس ضعیف بودن، متمرکز شدن بر ضعفهای خود و ندیدن ضعف های دشمن، همواره در موضع انفعال بودن، عدم اعتماد به نفس در استفاده از نقاط مثبت و ... از جمله آسیبهای تمرکز طولانی مدت بر استراتژی دفاع است.
🔻 آیا وقت آن نرسیده است که در حوزه جنگ نرم با یک تغییر رویکرد، از حالت تدافعی به حالت تهاجمی تغییر استراتژی دهیم؟ آیا وقت آن نرسیده است که با بهره مندی از نیروی فکر، نبوغ و انگیزه جوانان متعهد ایرانی، برای جامعه مدنی امریکا برنامه داشته باشیم و دشمن را در حالت تدافعی قرار دهیم؟ آیا وقت آن نرسیده است که با توجه به سابقه جنایات بی شمار امریکا در جایجای عالم، با تحریک افکار عمومی مردم آن کشور برای ایجاد فشار بر سیاستمدارانشان، نوعی بازدارندگی ایجاد کنیم؟ آیا وقت آن نرسیده است که به جای سپر در دست گرفتن، دشمن را سیبل کنیم؟
🔸️یکی از الزامات « #قوی_شدن_در_فضای_مجازی» که از ارکان قدرت کشورهاست، همین تغییر رویکرد تدافعی به تهاجمی است. باید با تشکیل کانون های مطالعاتی، بهره مندی از ابزارهای مناسب، تعیین طرح و برنامه دقیق و اجرای بی نقص و به موقع برنامه ها، این سیاست را پیگیری کنیم.
🔺️مسیر دشواری در پیش داریم اما همت جوانان ایرانی قله های رفیع تری را نیز فتح کرده است. آیا وقت آن نرسیده است که تهاجم نرم دشمن را با تهاجم نرم پاسخ دهیم؟
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
فَمَنِ اعْتَدَى عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَيْكُمْ ...
پس هر كس بر شما تعدّى كرد، همان گونه كه بر شما تعدّى كرده، بر او تعدّى كنيد ... (سوره بقره-آیه 194)
#باید_قوی_شویم
✍زهرا محسنی فر
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
میگویند چرا پروازهای چین را از همان اول نبستید تا کرونا وارد ایران نشود؟!
این جماعت تازه میفهمند حاجقاسم و یارانش چرا از همان اول راه داعش را به کشور بستند تا وارد کشور نشوند، ولی همینها میگفتند در سوریه چه میکنید؟!
@Bisimchimedia
خبر عجیبی که تلگراف پست منتشر کرده؛
ارتش اسپانیا برای ضد عفونی کردن رفته به خانههای سالمندان کلی جسد پیدا کرده که به حال خودشون رها شده بودن!
خیلی از کارکنان این مراکز با شیوع بیماری نرفته اند سر کار و بیماران سالمند در حال مرگ رو رها کردهاند
مقایسه کنید با نیروهای جهادی که این روزها مثل جنگ تحمیلی در خط مقدم کنار کادر درمانی میجنگند تا اختلاف فرهنگی رو متوجه بشید
@Bisimchimedia
🔺 #درس_اخلاق
🔸مرحوم آیتالله بهجت:
«امام عین الله ناظره است ...امام زنده است، ناظر است قادر و مقتدر است. ائمه(علیهم السلام) حاضرند، می بینند،جواب می دهند ... التفات ما كم است... زیارت شما قلبی باشد. در موقع ورود اذن دخول بخواهید. اگر حال داشتید به حرم بروید... اگر حالتان مساعد نیست به كار مستحبی دیگری بپردازید. سه روز روزه بگیرید و غسل كنید و به حرم بروید و دوباره از حضرت اجازه ورود بخواهید... همه زیارت نامهها مورد تایید هستند. زیارت جامعه كبیره را بخوانید. زیارت امین الله مهّم است. قلب شما بخواند ، با زبان قلب بخوانید...»
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
⭕️ تئوریپردازان قتل جمعی
🔻 قسمت اول
🔺 امام خامنهای در سخنرانی نوروزی خویش فرمودند: شما آمریکاییها متّهمید به اینکه این ویروس را شما تولید کردهاید؛ من نمیدانم چقدر این اتّهام حقیقی است، امّا وقتی این اتّهام وجود دارد کدام عاقلی به شما اعتماد میکند که شما بیایید برای او دارو بیاورید؛ ممکن است داروی شما یک وسیلهای باشد برای اینکه این بیماری را بیشتر گسترش بدهد. هیچ اعتباری ندارید؛ به شما اعتمادی نیست.
🔺 افسران بر خود لازم دانست عقبه فکری نظرات مخرب کاهش اجباری جمعیت جهان را به مخاطبین خود بشناساند، لذاست که نظرات برخی به اصطلاح اندیشمند و کنشگر را برای مخاطبین گرامی بازخوانی خواهیم کرد
🔸 راسل، فیلسوف غرب و قبله برخی روشنفکران
🔸 وی در کتاب "تأثیر علم در جامعه" (1953) مینویسد: شاید جنگ باکتریایی مؤثرتر باشد، اگر بتوان در هر نسل، یک بار "مرگ سیاه" (اشاره به اپیدمی طاعون در قرن 14 که منجر به مرگ 75 تا 200 میلیون انسان شد) را در سراسر جهان گسترش داد، بازماندگان (یک اقلیت قدترمند) میتوانند آزادانه و بدون اینکه جهان، بیش از حد، پر شود، تولید مثل کنند.
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
⭕️ تئوریپردازان قتل جمعی
🔺 قسمت دوم
🔸 تا اینجای کار راسل را میتوان اندیشمند جاده صاف کن از سوی "ابر طبقه" درنظر گرفت، اما این پایان ماجرا نیست
🔸 دیوید راکفلر
بانکدار سرشناس آمریکایی، یکی از اصحاب قدرت و ثروت که میتوان او را دارای شبکه نفوذ وسیعی دانست
🔺 در سال 2000 هدف نهایی خود و همکارانش را اینگونه معرفی میکند: ما در آستانه یک تحول جهانی هستیم. تنها چیزی که نیاز داریم، یک "بحران دقیق" و بزرگ است که در پی آن، ملتها نظم نوین جهانی را بپذیرند
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
🔰چرا مقدمات ظهور، باید همراه با بلاها باشد؟
🔰فلسفهاش این است که انسانها به ضرورت مدیریت ولیّخدا در جهان پی ببرند
🔻پیام فتنههای جهانی آخرالزمان(۲)
🔸 دربارۀ این آیۀ قرآن «وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ» در روایت هست که اصل این آیه، مربوط میشود به آخرالزمان و اتفاقات قبل از ظهور؛ یعنی ابتلائاتی که خوف فراگیر بهدنبال دارد، مرگ و میرهای فراوان، مشکلات اقتصادی فراگیر، سیل و خرابیها و... (کمالالدین/۲ /۶۴۹)
🔸 ما حدود چهل سال است که شاهد فراهمشدن مقدمات ظهور حضرت ولیعصر(ع) هستیم و هرچه جلوتر میرویم این مقدمات، چشمگیرتر و فراگیرتر میشوند. اخیراً هم شاهد فتنههای بسیار فراگیری مثل این بیماری کرونا هستیم. ما امیدواریم همۀ این حوادث، مقدمهساز ظهور امامزمان(ع) باشد.
🔸 اما چرا این بلایا باید قبل از ظهور اینقدر بهطور فراگیر پیش بیاید؟ اساساً چرا باید مقدمات فرج، همراه با بلا باشد؟ یکی از فلسفههای بسیار مهمش این است که بشر باید متوجه ضرورت مدیریت ولیّ خدا در جهان بشود و انسانها باید آمادگی و پذیرش حاکمیت ولیّ خدا را پیدا کنند.
🔸 ما شاهد ظلمهای فراوانی در جهان هستیم؛ در یمن، هندوستان و... برای اینکه این ظلمها برطرف بشود چه باید کرد؟ باید ولیالله الاعظم بر زمین، حکمرانی کند. درک ضرورت ولایت ولیالله برای بسیاری از مردم آسان نیست مگر اینکه با این بلاهای فراگیر متوجه ضرورت ولایت ولیالله بشوند.
🔸ما باید با کمتر از این ظلمها و بلاها به ضرورت حاکمیت ولیّ خدا پی ببریم، یعنی این کار تبلیغ و تعلیم انسانها و معرفت پیدا کردنِ آدمهاست که باید جای این بلاها را بگیرد. هرچه ما از نشر معرفت نسبت به ضرورت حاکمیت ولیّ خدا، کم بگذاریم، این بلاها جایش را پُر خواهد کرد.
🔸 فلسفۀ این بلاها جز این نیست که انسانها متوجه بشوند مدیریت جهان با این افراد فاسد و مفسد امکان ندارد، کمااینکه دربارۀ بیماری فراگیر اخیر در برخی از خبرها میگویند این یک نبرد بیولوژیک است علیه بشریت و علیه مقاومتی که در مقابل استکبار دارد رخ میدهد. نظام سلطه میبیند که برای ادارۀ عالم راهی ندارد جز آلودهکردن عالم به ویروسهای مهلکی از این دست. اگر این قضیه بیشتر آشکار بشود، مردم متوجه میشوند که این بیماری دستساز بشر است و توسط ظالمانی ایجاد شده که میخواهند حکومت خودشان را ادامه بدهند.
👤علیرضا پناهیان
🚩شهرری- ۹۸.۱۲.۲۳
📹 فیلم:
📎 aparat.com/v/XKHib
🎙صوت:
📎 Panahian.ir/post/6003
@Panahian_ir
مجموعه پوسترهای درخانه بمانیم را ببینید و برای دیگران هم ارسال کنید
🖌 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونم باور کردنش شاید براتون سخت باشه و بگین شوخیه، ولی یک مقام دولتی آمریکا یعنی دن پاتریک معاون فرماندار تگزاس توی تلویزیون میگه اقتصاد ضعیف بدتر از ویروسه و پدربزرگها و مادربزرگها باید بمیرن تا اقتصادمون برای جوانترها نجات پیدا کنه.
این همون دید مادی غربیا به انسانه
° استیون هاونکوب°
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺آنها قهرمان میسازند، ما قهرمان داریم
🎥 در برنامه «کودکشو» هنگامی که مجری برنامه، از پدر و مادر یک کودک پرسید:« قهرمان کودک شما کیست؟» آنها اعلام کردند: « قاسم_سلیمانی»
▪️از کودک هم همین سوال پرسیده شد؛ او هم با شیرین زبانی کودکانه گفت قاسم سلیمانی.
🔅چندی پیش اعلام شد آمریکا تا امروز ۷۰ هیرو یا قهرمان ساخته است و ژاپن تنها کشوری که تمام قهرمانان مورد علاقه کودکانش را خودش ساخته است.
..بله، آنها قهرمان های دروغین میسازند، ما قهرمان واقعی #داریم.
#انقلاب_اسلامی
🆘 @Roshangari_ir
✖️نظر جالب رهبر معظم انقلاب درباره یکی از سریال های نوروزی در سال ۱۳۷۰
🔺بعضى از فيلمنامه ها بى ارزشند! واقعاً آدم تعجب مى كند كه اين فيلمنامه نويس، چطور نشسته اين فيلمنامه ى به اين چرندى را سرهم كرده است! امسال در ايام نوروز سريالى [«سریال میهمان»] را نشان مى دادند كه ما هم هر شب متأسفانه نشستيم تماشا كرديم! دائماً انتظار داشتم كه اين سريال به جايى برسد؛ تا اينكه شب آخر تمام شد و به جايى هم نرسيد و ما بورِ بور شديم! بااينكه چند نفر هنرپيشه ى خيلى خوب در آن بازى مى كردند، انصافاً هم خوب بازى مى كردند و فضاسازيهاى خوبى هم داشت، اما يك فيلمنامه ى چرندِ چرند و خالىِ خالى داشت، كه اصلًا اول تا آخرش يك ذره خوب نبود، مطابق با واقع نبود، غلط بود، دروغ بود، و بعد هم بى معنى و بى مزه تمام شد!
ژاپنيها برمى دارند از زندگى معمولى و شخصى يك نفر، يك موضوع براى فيلم درست مى كنند، كه مطابق با واقع است. اصلًا علت جاذبه ى فيلمهاى ژاپنى هم اين است. البته هنرپيشه هاى خوبى دارند، اما علت جاذبه اين است كه درست مطابق با واقع است. اين سريال «سالهاى دور از خانه » ای كه نشان مى دادند، كه همه را جذب كرد، حتّى امام را حاج احمد آقا مى گفت كه امام مرتب اين سريال را نگاه مى كردند علتش چيست؟ چون زندگى اى كه آن شخص در فيلم دارد، و آن كارى كه او دارد مى كند، درست مطابق با واقع است؛ يعنى همانى است كه واقعيت دارد. اصلًا هنرمند اين است؛ بايد واقعيت را عكس برگردان كند و به آدم نشان بدهد؛ حتّى آن مقدارى كه آدم نمى بيند، برجسته كند، واقعيت را با همه ى ريزه كارى هايش جلا بدهد و جلوى چشم آدم بگذارد. آن سريالى كه اشاره كردم، اينطور نبود.
▪️بيانات در ديدار با اعضاى مجمع نويسندگان مسلمان (۲۸/ ۰۷/ ۱۳۷۰)
🆘 @Roshangari_ir
#جواب_بهجت
❓سؤال: عامل موفقیت در زندگی مشترک و شرایط ازدواج محمدی چیست؟
▫️جواب: محبّت بین طرفین و عمل هر کدام به وظایف شرعی نسبت به دیگری و اغماض هریک از خطاهای دیگری.
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135