⚫️ وصیت امیرالمومنین علیه السلام به فرزندانش
💠 فرازهایی از وصیت حضرت امیرالمؤمنین(ع) به امام حسن(ع) و امام حسین(ع) پیش از شهادت:
🔸 توصیه و سفارش می کنم شما دو فرزندم حسن و حسین را به تقوا و ترس از خدا.
🔸جستجو و طلب مکنید دنیا را و دل به او مبندید اگر چه دنیا و حطام آن از هر جهت برای شما آماده شده و شما را طلب نماید.
🔸 و تأسف مخورید _ اندوهناک نشوید بر چیزی که از دست شما رفته.
🔸سخن به حق بگوئید و همواره به راستی و درستی بگروید.
🔸 ای فرزندان من در اعماق خود همیشه اجر اخروی را در نظر داشته باشید،برای پاداش آخرت کار کنید، چون در مقابل کار مزد می دهند.
🔸 دشمن ظالم و یار و مددکار مظلوم باشید.
🔸 به شما و کلیه فرزندان و اهل بیتم،و هر کس که نامه و گفتار من به او برسد،سفارش می کنم، به تقوا و ترس از خدا.
🔸امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) می فرماید: ای فرزندان من ای مسلمین جهان در زندگی دنیا و آخرت منظم باشید.
🔸سفارش می کنم شما را به اصلاح اختلافات و مشاجراتی که در بین شما رخ می دهد، زیرا من از جد شما پیغمبر اکرم(ص) شنیدم که اصلاح ذات البین بهتر است از تمام نماز و روزه.
🔸شما را به خدا _ شما را به خدا،از خدا بترسید، حقوق یتیمان را فراموش نکنید: و خدا را درباره آنان حاضر و ناظر بدانید،برای معاش آنها نوبت قرار ندهید،« فلا تغبوا افواهم» مبادا دهنهای آنها به انتظار لقمه نانی باز بماند، حقوق آنان را اعم از تربت و سرپرستی مادی و معنوی رعایت نمائید،تا از هر گونه ضایعه و فسادی مصون بمانند.
🔸 شما را به خدا، شما را به خدا، از خدا بترسید، احترام قرآن را در نظر داشته باشیدو مواظب باشید که دیگران درعمل به آن بر شما سبقت نگیرید.
🔸 شما را به خدا_ شما را به خدا از خدا بترسید. عظمت پروردگار را فراموش نکنید، احترام خانه خدا را نگهدارید، غفلت نکنید و تا زنده هستید آن را خالی نگذارید،که اگر غفلت کنید، از نظرها افتاد خوار و ذلیل می شوید.
🔸شما را به خدا، شما را به خدا، خدا را مدنظر داشته باشید ، در راه حق،به وسیله مال و جان و زبان جهاد کنید.
🔸 بر شما باد به پیوستگی،گرویدن،بذل و بخشش کردن در حق یکدیگر و از پشت کردن بهم و پراکندگی بپرهیزید. ( مع الاسف امروز مسلمین جهان دچار تفرقه و تشتت و جدائی عجیبی شده مشغول کوبیدن یکدیگرند، از دشمن خونخوار به کلی غافل ماندند و نخواستند به ندای با عظمت قرآن مجید گوش فرا دهند« و اعتصموا بحبل الله جمیعاً و لا تفرقوا»
🔸 امر به معروف و نهی از منکر را ترک مکنید که اگر این دو امر خطیر را ترک کردید اشرار شما برشما مسلط خواهند شد،در چنین حالی دست به دعا برداشته خدا را می خوانید و لکن دعای شما مستجاب نخواهد شد.
🔹خطاب به عشیره آن حضرت( فرزندان عبدالمطلب):
🔸کشته شدن مرا سبب خونریزی قرار ندهید،و بدانید به عوض من فقط باید قاتل قصاص بشود. توجه کنید هرگاه در اثر ضربت او از دنیا رفتم، فقط با یک ضربه او را بکشید.
🔸 قاتل مثله نشود یعنی در هیچ حالی چه قبل از کشته شدن و چه بعد از کشته شدن هیچیک از اعضاء او بریده نشود، زیرا من از پیغمبر خدا شنیدم که می فرمودک اجتناب و دوری کنید از مثله کردن ولو نسبت به سگ گزنده و هار باشد.
🗒منبع: #نهج_البلاغه
#امام_علی
#وصیت
🆔👇
@mohtaveytablighdini
۸ خرداد ۱۳۹۸
✨﷽✨
🔶 #کلام_رفیع:
🔷 #خلاصه_سخنرانی
✨✨
💐 #روزه_گرفتن 💐
👤 #سخنرانی_حجت_الاسلام_رفیعی
💠يکي از بالاترين مصاديق روزه عبادت است . در اهميت روزه که همان صم هست آيه کتب عليکم الصيام نازل شده است . اين روزه فراگير است و قبل از شما هم روزه داشته اند . اين روزه موجب تقوي و قدرت خويشتن داري و پرهيز ميشود . در روايت داريم : روزه ما من است و من جزاي او را مي دهم . سوال ميکنند : مگر حج مال خدا نيست ؟ ببينيد تمام مساجد مال خداست . ولي ميگوييم مسجدالحرام يا بيت اله يعني خانه خدا . تمام حيوانات را خدا آفريده ولي شتر صالح را ميگوييم : ناقةالله . در واقع انتصاب مي دهيم . انتصاب ممکن است نشان از اهميت بيشتر و نشانه بودن و برجستگي آن علامت باشد . بعضي ها گفته اند : ساير عبادات را فرشتگان بواسطه جزا مي دهند ولي روزه را خدا جزا مي دهد . چند تا معنا شده است که بنظر من اين لطيفتر است . روزه تشبّهي به خالق است .
🔶خدا نمي خورد ، نمي آشامد . خدا سلام محض است . روزه دار يکنوع تشبه به خالق پيدا ميکند . يعني روزه دار يک قدرت حفظي براي خودش دارد . در اهميت روزه همان بس که در روايت داريم : بهشت هشت در دارد و يکي از درهاي بهشت باب الصائمون است . يعني دري که مخصوص ورود روزه داران است . مثلا شما در شبهاي عادي بيدار باشيد ، يک ثوابي دارد . اما شب قدر از هزار ماه بيشتر ميشود يعني يک عمر ميشود . در رمضان خواب و نفس کشيدن عبادت است . دعاي سه گروه مستجاب است . البته زماني که نورانيت را حفظ کند . دعاي پدر در حق فرزندش ، دعايي که مظلوم عليه ظالم بکند ، دعاي روزه دار هنگام افطار .
💠در هنگام افطار روزه دار يک شادي دارد . حالا قطع نظر از آثار پزشکي که دارد . پيامبر سه ماه رجب و شعبان و رمضان را روزه مي گرفتند و روي اين عبادت تاکيد ميکردند .
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
#روزه
#ماه_رمضان
🆔👇
@mohtaveytablighdini
۸ خرداد ۱۳۹۸
۸ خرداد ۱۳۹۸
۸ خرداد ۱۳۹۸
۸ خرداد ۱۳۹۸
۸ خرداد ۱۳۹۸
🌷شرح دعای روز #بیست_و_چهارم ماه مبارک رمضان
#آیت_الله_مجتهدی
☀️در دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان آمده است: «اگر در مصیبتها و نداریها از خدا گله نکنیم و تسلیم خدا باشیم، یعنی اینکه ما از خدای راضی هستیم و خدا هم از ما رضایت دارد. اما خیلی سخت است که انسان ذرهای گله از خدا نداشته باشد. روایت داریم از امام نهم (ع) که فرمود: مومن باید سه خصلت داشته باشد؛ اول توفیق داشته باشد، دوم خودش را موعظه کند و سوم اینکه نصیحت دیگران را قبول کند. »
بسم الله الرحمن الرحیم
«اللهمّ إنّی أسْألُکَ فیه ما یُرْضیکَ وأعوذُ بِکَ ممّا یؤذیک وأسألُکَ التّوفیقَ فیهِ لأنْ أطیعَکَ ولا أعْصیکَ یا جَوادَ السّائلین»
«خدایا در این روز از تو درخواست میکنم آنچه را که رضای تو در اوست، و به تو پناه میبرم از آنچه تو را پسند است و از تو توفیق میخواهم که در این روز به فرمان تو باشم و هیچ نافرمانی نکنم، ای عطا بخش سوالکنندگان. »
🌤️به گزارش ایسنا، آیتالله مجتهدی تهرانی در ترجمه این دعا میگوید: در این دعا رو به پروردگار میگوییم؛ «ای خدا، من از تو چند چیز را در ماه رمضان سوال میکنم، اول اینکه تو از من راضی شوی و زندگی من طوری باشد که از من رضایت داشته باشم. این توفیق است که آدم کارهای خود را به گونهای انجام دهد که خدا از او راضی باشد و پناه میبرم به تو از چیزهایی که تو را اذیت میکند، یعنی از گناه و اطاعت از شیطان و اطاعت از نفس. »
⛅وی میگوید: اگر میخواهید بدانید که خدا از شما راضی هست یا نه، ببینید خودتان در ته دل از خدا راضی هستید؟ اگر راضی باشید، خدا هم از شما راضی است.
🌥️این عالم ربانی میافزاید: حدیث داریم که شما مانند بیمار هستید و خدا مانند دکتر و طبیب. همانطور که دکتر هر چه بگوید، بیمار میپذیرد، خدا هر چه به ما داد، ما هم باید رضایت داشته باشیم.
🌦️آیتالله مجتهدی تهرانی ادامه میدهد: اگر در مصیبتها و نداریها از خدا گله نکنیم و تسلیم خدا باشیم، یعنی اینکه ما از خدای راضی هستیم و خدا هم از ما رضایت دارد. اما خیلی سخت است که انسان ذرهای گله از خدا نداشته باشد.
🌨️وی در شرح فراز «وأسألُکَ التّوفیقَ فیهِ لأنْ أطیعَکَ» میگوید: خدایا از تو توفیق میخواهم که در ماه رمضان اطاعت تو را کنم و گناه انجام ندهم. روایت داریم از امام نهم (ع) که فرمود: مومن باید سه خصلت داشته باشد؛ اول توفیق داشته باشد، دوم خودش را موعظه کند و سوم اینکه نصیحت دیگران را قبول کند.
⛈️این استاد اخلاق با اشاره به مالاندوزی برخی از مردم برای وراث، گفت: وارثان خود را به خدا بسپارید و نه به پول. حدیث داریم که اگر وارث خوب هستند، خدا خودش نگهبان آنهاست و اگر بد و دشمن خدا هستند؛ چرا برای دشمنان خدا زحمت میکشید؟
🌩️آیتالله مجتهدی تهرانی میگوید: در پایان دعا برای استجابت دعا میگوییم؛ ای خدایی که به هر کسی که از تو چیزی سوال میکند، تو جود میکنی و نسبت به او بخشش داری، دعای ما را استجابت کن. ما گاهی سائلین را رد میکنیم؛ اما خدا درخواست همه را میدهد و رد نمیکند؛ ولی گاهی چیزی که صلاح ما نیست را از خدا میخواهیم و خدا نمیدهد؛ البته آن خواسته را هم در قیامت برآورده میکند.
🌧️وی در پایان میگوید: در قیامت بندگان میپرسند؛ خدایا اینها که به ما میدهی، چیست؟ خطاب میآید که در دنیا خواستی صلاح نبود بدهیم و الان آن را برآورده میکنیم.
#ادعیه_رمضان
#شرح_ادعیه
🆔👇
@mohtaveytablighdini
۸ خرداد ۱۳۹۸
💠 #حديث_روز
🔺 غذا و صلاح!
🔅 #امام_علی_علیه_السلام :
🔸 إذا مُلِئَ البَطنُ مِنَ المُباحِ عَمِيَ القَلبُ عَنِ الصَّلاحِ .
🔹 « هر گاه معده از [غذاى] مباح پر شود ، دل از [ديدنِ] صلاح و درستى كور مى شود.»
📚 غرر الحكم: ح ٤١٣٩
#حدیث
🆔👇
@mohtaveytablighdini
۹ خرداد ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب: #تمدن_غربی دچار انحطاط و زوال است که البته بروز ملموس آن زمانبر خواهد بود.
#کلام_ولایت
🆔👇
@mohtaveytablighdini
۹ خرداد ۱۳۹۸
۹ خرداد ۱۳۹۸
۹ خرداد ۱۳۹۸