هدایت شده از مجتبی سعدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت بسیار محکم عالمی از زبان رهبری
هدایت شده از رصید محمدی
❤️ خیلی محترمانه
اگر روعنفکری از شما پرسید چرا اینقدر برای اربعین و امامحسین"ع" هزینه میکنید چرا به فقرا کمک نمیکنین؟
این پاسخ رو بهش بگید
سالانه بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان خرج هزینهی کنسرتها میشود که فقرا اجازهی ورود به کنسرت را ندارند زیرا توان مالی که شرط ورود به کنسرت است را ندارند چرا این هزینه را به فقرا نمیدهید؟؟؟
سالانه ۱۰ تریلیون و ۲۰۰ میلیارد تومان لوازم آرایشی خریداری میشود و ایران هفدمین کشور مصرف کنندهی لوازمآرایشی در جهان است چرا این پول را خرج فقرا نمیکنید ؟؟؟
۱۰ تریلیون پول کمی نیست!!!
ایرانیان در سال، ۳۲۵۰ میلیارد صرف خرید سیگار میکنند و تنها درمان به خاطر مصرف سیگار ۷۲۰۰ میلیارد تومان هزینه برای بیماران سیگاری به همراه داشته است، چرا این هزینه را صرف فقرا نمیکنید؟؟؟؟
۲میلیون ایرانی در سال به ترکیه میروند و ۸۰۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه میکنند آیا بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهند؟؟؟
بیش از ۲۸۰ هزار ایرانی در سال به امارات میروند و بیش از ۵۰۰ میلیارد هزینهی سفر ایرانیان میشود بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهید.
بیش از ۸۰ هزار ایرانی در سال به تایلند میروند و بیش از ۴۰۰ میلیارد هزینهی سفر به تایلند ایرانیان است، بهتر نیست این هزینه را به فقرا داد؟؟؟
بیش از ۷۲ هزار ایرانی در سال به مالزی میروند و هزینهی سفر ایرانیان حدود ۳۶۰ میلیارد تومان است بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهند؟؟؟؟
🚫 سوال!
چرا فقط نزدیک محرم و اربعین، فقرا و نیازمندان برای عدهای دینستیز مهم میشوند؟؟!!!
چرا در هنگام سفر به تایلند و آنتالیا فقرا و نیازمندان مهم نیستند؟
@ahadiis
هدایت شده از 🇮🇷سید محمد علوی نسب🇮🇷
حدود هشتاد سال پیش یکی از علمای اصفهان که از سادات خیلی اصیل هم هستند…آن زمان ايشان جوان بوده و روضه خوان دهه اول محرم بوده، به يكى از روستاهای اطراف منبر می رود. آن روز برف سنگينى مى آمده است.
وقتى روضه اش تمام مى شود بايد به يك روستای ديگر با فاصله مثلاً يك فرسخ برود.
?نقل می کند: عباى زمستانيم را به سر كشيدم و سوار بر الاغ شدم و رفتم. برف سنگينى مى آمد. مقدارى كه آمدم احساس کردم، گويا يك سوارِ ديگر از پشت سر من، دارد مى آيد.
حدس زدم یه نفر از روستا آخرش آمده مراقب من باشد.
▫️بعد آن آقا كه پشت سر من مى آمد گفت:« آ سيد مصطفى سلامٌ عليكم».
▪️گفتم:« سلام عليكم» .
▫️گفت: «مسئلةٌ»(یعنی سوالی داشتم؟)
▪️گفتم:« بفرماييد».
▫️گفت:« آيا در روز عاشورا دشمن بر جسد حضرت سيدالشهداء اسب تاخت؟
▪️گفتم:« بله من در تاريخ خوانده ام كه چنین کاری کرده اند.
▫️آن آقا گفتند:« و اسب ها هم بر بدن رفتند؟»
▪️گفتم: «بله در تاريخ هست كه اسب ها هم بر بدن رفتند.»
?مدتى گذشت و يك خورده جلوتر آمديم.
▫️ باز آن آقا گفتند:« آسيد مصطفى! آيا متوكل عباسی خواست قبر حضرت سيدالشهداء (علیه السلام) را، منهدم كند؟»
▪️گفتم: بله سعى كرد كه از بين ببرد».
▫️گفت:« گاوها را فرستاد كه قبر را شخم بزنند و مساوى كنند؟»
▪️گفتم:من در تاريخ خوانده ام كه فرستادند اما گاوها نرفتند.
▫️گفت« چطور؟ اسب كه حيوان نجيب و خوش فهمى است و در عالم خودش بيش از گاو متوجه می شود، اما بر جسد و بدن مبارك حضرت سيدالشهداء (علیه السلام) رفت ولى آن گاوها حتى بر قبر مطهر هم نرفتند و قبر را از بين نبرند؟!»
?آقا سید می گوید:
من به فکر رفتم که عجب سوالى شد! اين از محدوده توانائى فکری اين آبادى و اين منطقه بيرون است! داشتم به جوابش هم فكر مى كردم.
گويا حس كردم از همان پشت سر نورى به دلم افتاد و جوابی برای این سوال به نظرم آمد.
▪️گفتم:« البته اين قضيه يك جوابى دارد».
▫️گفتند:« چى هست؟»
?گفتم:« روز عاشورا حضرت سيد الشهداء (عليه السلام) خواسته بودند كه هر چه دارند را براى خدا بدهند حتى اين يك مشت استخوان را گذاشتند وسط و خودشان اجازه دادند و خودشان خواسته بودند كه اسب بر بدن مبارکشان برود. خود حضرت خواستند هر چه داشتند را در راه خدا داده باشند.
?اما در جريان متوكل، اينها مى خواستند آثار حضرت را از بين ببرند.
نظر امام حسین (علیه السلام) بر از بين رفتن آثارشان نبود، از اول خود حضرت مى خواستند، آثارشان محفوظ بماند تا مردم به اين وسيله بهره ببرند و مقرّب به خدا شوند».
?آن آقا كه پشت سر بود، فرمود:« درست است.» آقا سید مصطفی می گوید: بعد پشت سرم را نگاه كردم ديدم هيچ كسى نيست حتى جاى پائى غير از همين مسيرى كه من آمده ام، نيست…(فهمیدم آقا امام زمان عج بوده اند)
دفتر نشر بیانات حجت الاسلام شیخ جعفر ناصری
هدایت شده از میخک م
پاسخ توهین با طعم شیرینی دانمارکی
داستانی پرجاذبه از تلافی توهین به مقدسات
به غیرتمان بر خورده بود! سال 2005 بود و دولت دانمارک اجازه داده بود تا در یکی از مطبوعاتش، کاریکاتورهایی توهینآمیز به ساحت مقدّس پیامبر اسلام (ص) چاپ و منتشر شود.
در پی این اقدام بیادبانه، بسیاری از اصناف و گروههای کشور، برای نشاندادن انزجارشان از این حرکت اهانتبار، در حدّ وسعشان، کاری کردند؛ حتّی تلاشهای کوچک؛ مثلاً در صنف قنّادی، نام شیرینی دانمارکی را به شیرینی « #گلمحمّدی » تغییر دادند.
دولت ایران هم واردات بسیاری از کالاهای دانمارکی به کشور را ممنوع کرد؛ به جز اقلام دارویی و درمانی، نظیر فاکتور هفت که برای بیماران هموفیلی حیاتی است.
ما هم باید برای نشاندادن خشم اسلامیمان، در تخصّص خودمان، کاری میکردیم. بنابراین، دست گذاشتیم روی #فاکتور_هفت و کمر بستیم برای تولید آن.
بعضی از متخصّصین در کشور گفتند: «به این پروژهی شکستخورده، ورود نکنید!» ترس آنها پُر بیراه نبود! دنیا نتوانسته بود از پس تولید این مولکول بزرگ و بسیار پیچیده بر بیاید و تنها سازندهی آن، #دانمارک بود.
بعضی از سودجویان هم که از واردات این داروی بسیار گرانقیمت منفعت میبردند، جلوی راهمان سنگاندازی کردند. اما ما نه به ابهّت مولکول فکر میکردیم و نه طعنهی سودجوها! ما فقط به فکر دادن جوابِ درخور به #حرکت_اهانتبار_دانمارک بودیم.
سرانجام، توانستیم در همان زمانی که دانمارک، فروش فاکتور هفت به ایران را قطع کرد، این دارو را تولید کنیم و علاوه بر تأمین نیاز داخل، آن را به کشورهای مختلف، مثل ترکیه، روسیه، مکزیک و ... بفروشیم و به دوّمین تولیدکنندهی فاکتور هفت در جهان تبدیل شویم.
به روایت دکتر فریدون مهبودی (شرکت دارویی سیناژن)
🔹 ویراست و توئیت #حجت_الاسلام_راجی
⭕️ به پویش بصیرت و #سواد_رسانه بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/2438660128C8e56fae07a
🔳شرح چهل حديث( اربعين حديث)🔳
🌷🍃امام خمینی رضوان الله علیه:
2️⃣1️⃣ حدیث دوازدهم، تفکر
⬅️فصل در تفكر در احوال نفس است
🟢🍃يكى از درجات تفكر، فكر در احوال نفس است كه از آن نتايج بسيار و معارف بي شمار حاصل شود. و ما اكنون نظر به دو نتيجه داريم: يكى علم به يوم معاد، و ديگر علم به بعث رُسل و انزال كتب،
🔺يعنى، نبوت عامه و شرايع حقه.
⚪️🍃يكى از حالات نفس، حال تجرد آن است كه حكماء شامخين كمتر مسئلهاى از مسائل حكميه را به مثابه آن اهميت داده و مبرهن و واضح نمودهاند. و ما اكنون در صدد اثبات تجرد آن به وجه تفصيلى نيستيم، از اين جهت به بعضى ادله، كه مبادى آن كم مؤنه(زحمت) است، اكتفا مىنماييم
🔺و به ذكر مقصد مىپردازيم.
⚫️🍃پس، گوييم كه به اتفاق اطبا و علما معرفة الاعضاء و حكم تجربه، تمام اجزاء بدن انسان، از امّ الدماغ (پرده مغز)، كه مركز ادراكات و محل ظهور قواى نفس است، تا آخرين اجزاء كثيفه صلبه بدن، از سن 35 سالگى يا 30 سالگى به بعد رو به انحطاط و نقصان گذارد و به افق ضعف و سستى نزديك شود. و ما خود نيز تجربه كرديم
🔺كه ضعف و سستى در تمام قوا نمايان شود.
🟢🍃ولى در همين موقع، يعنى از سن سى و چهل به بعد، قواى روحانيه و ادراكات عقليه كاملتر است و رو به ترقى و اشتداد(سرعت گرفتن) است. از اين، نتيجه حاصل آيد كه قواى ادراكيه عقليه جسمانى نيست، چه اگر جسمانى بودى، چون ساير قواى جسمانى رو به ضعف گذاشتى. و نتوان توهم كرد كه از كثرت اعمال قواى فكريه و حصول تجربه قواى عقليه قوى گرديده، زيرا كه تمام قواى جسمانيه با كثرت اعمال آن و به كار انداختن آن رو به انحلال و زوال رود
🔺نه رو به قوت و كمال،
🔻🔻🔻
⚪️🍃و اين خود دليل بر اين است كه قواى عقليه جسم و جسمانى نيست. و نقض به حال كهولت كه قواى فكريه هم ناقص مىشود بىمحل است، زيرا كه اولا هيچيك از قواى جسمانى تا سن كهولت رو به اشتداد نيست تا آنكه گفته شود كه فلان محل از جسم مورد ادراكات عقليه است و تا سن كهولت رو به اشتداد و قوّت بوده،
🔺و اكنون كه ضعيف شده قوه فكر هم ضعيف شده.
⚫️🍃و ثانيا، آن ضعف در حال كهولت نيز راجع به فكر است كه از قواى حالّه در جسم است، يا آنكه احتياج به قواى جسمانيه دارد، و اما ادراكات محضه و ملكات خبيثه يا فاضله در آن وقت نيز قوىتر از سابق است، گرچه اظهار يا ظهورش كمتر باشد. بالجمله، براى اثبات مدعاى ما همان قوّت ادراك در سن
🔺چهل پنجاه سالگى كفايت كند.
🌷🍃و حلّ نقض آن است كه چون نفس بساط خود را از ملك بدن جمع مىكند و قواى او رجوع به باطن ذاتش مىنمايد، هر يك از قوا كه به عالم جسم و جسمانى نزديكتر است زودتر رو به سستى و كلال گذارد، و هر يك بعيدتر است ديرتر ضعيف شود. و اما قوايى كه از عالم تجرد و ملكوت است قوىتر گردد و اشتدادش بيشتر شود، و اين دليل بر آن است كه
🔺نفس جسم و جسمانى نيست.
🟢🍃و نيز خواص و آثار و افعال نفس مضاد است با خواص و آثار و افعال مطلق اجسام، و اين دليل بر آن است كه نفس جسم نيست. مثلا ما بالضروره مىدانيم كه يك جسم بيش از يك صورت قبول نمىكند، و اگر بخواهد صورت ديگرى بر او وارد شود بايد صورت اول از او مفارقت كند
🔺تا صورت دوم را قبول نمايد.
⚪️🍃مثلا اگر روى صفحه كاغذى يك صورت نقش كنى، در محلى كه نقش است صورت ديگر منتقش نشود، مگر اينكه صورت اوّلى بكلى زايل شود. و اين حكم در تمام اجسام جارى است به ضرورت عقل. اما نفس در عين حال كه صورتى در او منتقش است صورتهاى مضاده با او نيز در او منتقش مىشود
🔺بدون اينكه صورت اول زائل گردد.
⚫️🍃و نيز در هر جسمى صورت متناهى نقش بندد، ولى در نفس صورت غير متناهيه منتقش شود، و از اين جهت حكم كند بر امور غير متناهيه. و نيز هر جسمى كه صورتى از او زائل گرديد، آن صورت در آن بدون سبب مستأنف(از نو) پيدا نشود، ولى نفس صورت هايى [را] كه از او غيبت مىكند
🔺بىسبب خارج عود مىدهد.
🌷🍃پس، معلوم شد كه نفس با همه اجسام در خواص و آثار و افعال مضاد است، پس، آن مجرد است و از سنخ اجسام و جسمانيات نيست، و مجردات تفاسد پيدا نمىكنند- چنانچه در محل خود مبرهن است- زيرا كه فساد بىماده قابله نشود، و مجرّد مادّه قابله ندارد، زيرا كه آن از لوازم اجسام است،
🔺پس تفاسد بر او جايز نيست.
[1] «كشته باد انسان! چه قدر ناسپاس است او.» (عبس- 17)
https://eitaa.com/khoban72
هدایت شده از ازتوبه یک اشاره ازمابه سردویدن
27.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شنیدم جانبازی تیرخورده
به زخم تیر نَه،
دِق کرده مُرده ...... ❤️❤️
هدایت شده از ایمان
🌙🔴🌍تسویه حساب با برخی نمایندگان از واجبات است!
🔹اگر از من بپرسند مجلس فعلی چگونه مجلسی است، خواهم گفت مجلس خوبی است ولی خیلی خوب، یا عالی نیست. این مجلس بدلیل ورود برخی افراد نالایق که به هر دلیلی از مردم رای گرفتند و پای خود را به خانه ملت باز کردند لنگ میزند!
🔹حرف بنده درباره کلیّت مجلس نیست، بلکه درباره آن دسته قلیلِ منفعت طلب و بی تقوایی است که حاضرند مصالح ملی را قربانی منافع شخصی خود کنند. هرچند مُرده ی این مجلس هم صدها بار از مجلس قبل بهتر است و علیرغم گلایه های زیادی که وجود دارد، منشاء اقدامات ارزشمندی بوده است، اما آنجا که بحث تعارض منافع پیش آمده جمعی از آقایان لغزیده و ثابت کرده اند در حد و اندازه ای نیستند که لایق خانه ملت باشند. استیضاح وزیر صمت، بحث شفافیت، و تلاش ناحق برای استیضاح وزیر کشور و برکناری معاون سیاسی وی، آزمون هایی هستند که تعدادی نمایندگان در آن رفوزه شدند.
🔹حاشیه سازی برای دولتی که از تابع ترین دولتها نسبت به قوانین مجلس شورای اسلامی بوده و یکی از با تقوا ترین روسای جمهور را در راس خود میبیند، از دیگر مواردی است که وظیفه مردم را در انتخابات آینده سنگین تر میکند. مجلس به فرموده مقام معظم رهبری انقلابی است، لیکن باید پای اندک انقلابی نماهای حاشیه سازِ مسئله دار را از مجلس آینده برید و تلاش کرد خانه ملت واقعا نمونه شده و در راس امور قرار بگیرد.
🔹البته همه اش بر عهده مردم نیست؛ نهادهای نظارتی هم وظیفه دارند از ورود نمایندگان بی ادب توییتری و آنهایی که احیانا ریگی به کفش دارند و بخاطر منافع شخصی مصالح کشور را به خطر می اندازند، به کارزار انتخابات جلوگیری کنند. مردم شهید نداده اند یک مشت مسئله دار با حمایت میلیاردی اسپانسرهای کذایی تحت عنوان اصولگرا یا اصلاح طلب بیایند برایشان تصمیم بگیرند و یا در پیوند با برخی باندها به کارشکنی بپردازند. باید در انتخاب هوشیارتر باشیم!
@baradarane_basiji
هدایت شده از از هر فصلی گفتاری(سعیدی)
۸ مرداد ۱۳۸۶
سالروز رحلت یکی از حواریون امامین انقلاب
✅ از زاهدترین و خالصترین عالمان و کارگزاران نظام
_استاد اساتید اخلاق حوزه
_رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه
_عضو و رئيس مجلس خبرگان قانون اساسی،
_رئيس شوراي بازنگری قانون اساسی
_عضو و رئيس مجلس خبرگان رهبری
_ فقیه عالیقدر، مدرس فقه و اصول، مفسر و مترجم قرآن
_امام جمعه دائم قم
_از محکمات و مدافعان انقلاب اسلامی
حضرت آیت الله علی اکبر فیض مشکینی
🌸متولد ۱۳۰۰ مشکین شهر
☑️ رحلت ۱۳۸۶ قم
✅ توصیف رهبری از وی👇
_دارای جایگاه رفیع در نظام اسلامی
_فقیه پارسا٬
_جامع علم و عمل٬ جهاد و زهد و تشخیص و سلوک صائب و مستقیم و بدون انحراف
_هرگز نمیتوان در تواضع و فروتنی او یا در زندگی زاهدانه و دامن پاک او کمترین خدشهای وارد آورد...
💐شادی روحش صلوات
🌸اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌷
به کانال #از_هر_فصلی_گفتاری بپیوندید👇
🇮🇷 @fasle57
هدایت شده از dr.m.rezvani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨؛
✅ کتابی آمریکایی درباره امر به معروف
🎥 مایکل کوک پس از ۱۳ سال مطالعه و تحقیق در سال ۲۰۰۱ کتابی به اسم «امر به معروف و نهی از منکر در اندیشه اسلامی» نوشت. کوک برای نوشتن آن بیش از ۲هزار کتاب و مقاله به زبانهای مختلف مطالعه کرد.