5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺بعد از حماسه ای که مردم عراق با تشییع میلیونی رهبر شهید آفریدند، امروز رهبر عزیز ما در مشهد تشییع و پیکر مطهرشان به خاک سپرده خواهد شد
🔴در مشهد هم فقط ایرانی ها نیستند که رهبری را تشییع خواهند کرد، برادران افغانستانی، پاکستانی و ... هم در مراسم امروز حضور خواهند داشت.
🔵مراسم تشییع رهبری به عرصه ای تبدیل شد برای نمایش قدرت نفوذ فرهنگی و معنوی ایران در دنیا و این موضوع حتما برای آمریکایی های بی ریشه دردناک خواهد بود.
🔴این ویدئو از مرز ایران و افغانستان است که زائران افغان علیرغم مشکلات متعدد خود را برای مراسم تشییع به ایران می رسانند.
🌐 Tabnak.ir
📡 @Tabnak
🔺سردار کرمی: سپاه و ارتش نگذاشتند تروریستها قدم از قدم بردارند
فرمانده نیروی زمینی سپاه در شبکه خبر:
🔴دشمن آمریکایی - صهیونی گروهکهای تروریستی را در جنوب شرق و شمالغرب ایران برای حمله به ایران کاملا آماده کرده بود.
🔵سپاه و ارتش دوشادوش هم در اقدامی پیشدستانه مواضع این گروهکها را درهم کوبیدند.
🌐 Tabnak.ir
📡 @Tabnak
📽 ورود هواپیمای حامل پیکر رهبر شهید به مشهد
🔴 هواپیمای حامل پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان وارد فرودگاه شهید هاشمینژاد مشهد شد.
🔵 براساس اعلام ستاد تشییع رهبر شهید، با توجه به استقبال کمنظیر مردم عراق از پیکر مطهر امام شهید، ورود پیکرهای مطهر به مشهد با تأخیر همراه شده و مراسم تشییع در مشهد ساعت ۱۴ امروز برگزار خواهد شد.
🌐 Tabnak.ir
📡 @Tabnak
🔺غربت بس است...
🔴 دیری است زآشیانه جدا ماندهای «امین»
غربت بس است رو سوی آن کوی و بام کن
🔵 پوستر جدید KHAMENEI.IR در آستانه ورود پیکر مطهر «آقای شهید ایران» به فرودگاه مشهد برای برگزاری مراسم تشییع و تدفین در حرم مطهر ثامن الحجج علیهالسلام منتشر شد.
🌐 Tabnak.ir
📡 @Tabnak
🔺سفیر انگلیس به وزارت خارجه احضار شد
🔴در پی تکرار اتهامهای بیاساس مقامهای انگلیسی دربارهٔ «تلاش ایران برای انجام اقدامات ضدامنیتی در انگلیس» سفیر این کشور به وزارت امور خارجه احضار شد و اعتراض جمهوری اسلامی ایران نسبت به رویکرد ناشایست دولت انگلیس در قبال ملت ایران، به او ابلاغ شد.
🌐 Tabnak.ir
📡 @Tabnak