🔺 ظرفیت تصفیهخانه شیرابه تبریز به ۱۰۰ مترمکعب افزایش مییابد
🔹 مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز گفت: یکی از محورهای اصلی برنامههای سازمان مدیریت پسماند، کاهش میزان دفن و افزایش پردازش پسماند است و در این راستا اقدامات مختلفی در حال اجراست.
🔹 دیزجیاصل با اشاره به برنامه توسعه تصفیهخانه شیرابه افزود: ظرفیت فعلی تصفیهخانه حدود ۳۵ مترمکعب است که با اجرای طرح توسعه، این ظرفیت به ۱۰۰ مترمکعب افزایش خواهد یافت.
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@tabriz_ma
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بمباران خانیونس در جنوب نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی
🔹 منابع خبری از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به اطراف خط زرد در شرق خان یونس در جنوب نوار غزه خبر داد.
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@tabriz_ma
🔺 اعتبار جدید برای مرمت بازار تاریخی کلاهفروشان تبریز اختصاص یافت
🔹 نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی از تأمین و تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار جدید برای تکمیل عملیات تعمیر و بازسازی بازار تاریخی کلاهفروشان تبریز خبر داد.
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@tabriz_ma
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جانشین فرمانده فراجا: ورود افراد هنجارشکن به اماکن انتظامی ممنوع است
سردار رضائی:
🔹در داخل اماکن نظامی باید حجاب و هنجارها رعایت شده و ورود هنجارشکن در داخل اماکن پلیس ممنوع است.
🔹چادر گذاشتن هم ممنوع است، خودشان باید لباس درست بپوشند، آقایان با شلوار پاره و لباس مارکدار حق ورود ندارند.
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@tabriz_ma
🔺 چهارمین استقلال و تراکتور با سوت کاظمی
🔹 وحید کاظمی با ثبت یک پیروزی برای استقلال و دو پیروزی برای تراکتور، برای چهارمین بار در میانه جدال سرخهای تبریز و آبیهای تهران قرار خواهد گرفت.
🔹 فرهاد مروجی و بهمن عبداللهی کمک های کاظمی در این بازی بوده و فرهاد امینی هم داور چهارم است. امیر عرب براقی، امیرمحمد داود زاده و دانیال مرادی هم داوران VRR هستند.
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@tabriz_ma
🔺چند خبر کوتاه
🔹استیضاح عراقچی توسط یک نماینده در سامانه مجلس ثبت شد
🔹حمله موشکی سعودیها به مزارع و منازل شهروندان یمنی در شهرستانهای «سحار» و «ساقین»
🔹شنیده شدن صدا انفجار در ریاض و حمله موشکی یمنیها به پادگان «الدغارير» در جازان
🔹اختصاص ۱۲ هزار میلیارد تومان، از اعتبار مالیاتی به بازسازی و نوسازی دانشگاهها
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@tabriz_ma
🔺ایران یکی از ۵ کشور برتر دنیا در تولید داروهای بیولوژیک
رئیس نظام پزشکی:
🔹همانطور که در مرگومیر کودکان زیر ۵ سال، آمار ما یکسوم میانگین آمار جهانی است. در پوشش واکسیناسیون جزو کشورهای اول دنیا هستیم، در سرعت کاهش مرگومیر مادر باردار جزو سه کشور اول دنیا هستیم و در تولید داروهای بیولوژیک در منطقه اول و جزو ۵ کشور برتر دنیا هستیم.
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@tabriz_ma
📷بورس به یکقدمی ۸ میلیون رسید
🔹شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با رشد ۱۸۷ هزار واحدی به ۷ میلیون و ۹۷۷ هزار واحد رسید.
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@tabriz_ma
18.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کیفیت زندگی در آلمان
🔹تجربه ایرانی ساکن آلمان از پیدا کردن خونه در شهر برلین
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@tabriz_ma
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دیپلماتهای فرانسوی در تهران چرا بازداشت شدند؟
🔹 طرح براندزای نرم فرانسویها در ایران با بازداشت این دو دیپلمات وزارت خارجه فرانسه از سوی وزارت اطلاعات با شکست سختی مواجه شددیپلماتهای فرانسوی در تهران چرا بازداشت شدند؟
🔹 طرح براندزای نرم فرانسویها در ایران با بازداشت این دو دیپلمات وزارت خارجه فرانسه از سوی وزارت اطلاعات با شکست سختی مواجه شد.
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@tabriz_ma
🔺 مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان استان خبر داد
🔹 صدرنشینی آذربایجانشرقی در ۵ شاخص بیمه اجتماعی
🔹 مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان از کسب رتبه نخست استان در شاخصهای مختلف عملکردی این صندوق در سطح کشور خبر داد و گفت: آذربایجانشرقی در جذب مشمولان، صدور احکام مستمری، پرداخت مستمری و همچنین جذب اعتبارات ملی و پرداخت تسهیلات به مستمریبگیران، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@tabriz_ma
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شکست طرح براندازی نرم فرانسویها در ایران
🔹 دولت فرانسه با ویلازادیگ درپی شبکه سازی بین نخبگان ایران و براندازی نرم جمهوری اسلامی بود، اما لو رفت و شکست خورد.
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@tabriz_ma