زندگی در تبصره۳۸
شب برفی تون بخیر🤭😌
تبریز از اغتشاشات خبری نبود ولی این برف و سرما و تعطیلی نذاشت به برنامه هام برسم🤌🏻😭
بیاین از یه گوشه تاریخ پهلوی رونمایی کنیم که تو کتاب های تاریخ دبیرستان هیچ حرفی راجبش نبود:🤌🏻😔
زندگی در تبصره۳۸
بیاین از یه گوشه تاریخ پهلوی رونمایی کنیم که تو کتاب های تاریخ دبیرستان هیچ حرفی راجبش نبود:🤌🏻😔
این "پهلوی"، ماجرا دارد. اینها ایلیاتی و از ایل پالانی درمنطقه سوادکوه بودند . درواقع، رضا پالانی بود. خود او تاوقتی انگلیسی ها اورا بالا آوردند، اصلا کلمه پهلوی را نشنیده و معنای آن را نمی دانسته است.
کلمه "پهلوی" را از سفیر انگلیس و از آلمانی ها ، و هر یک به دلیلی ، شنیده و این نام فامیلی ، پیشنهاد آنها بوده است.
سفیر آلمان در خاطراتش نوشته هرتسفلد در ایران روزی با رضا شاه ، از "پهلوی" می گوید. او میپرسد: پهلوی چیست و چه معنایی دارد ؟ برایش توضیح می دهند که پهلوی ، زبان فارسی قدیم قبل از فارسی دری بوده و بعدها به ساکنان خراسان به همین دلیل ، "پهلوی" هم اطلاق شده ، اما اینجا یک شباهت صوری ولفظی بهانه ای شد که از پالانی به پهلوانی و به پهلوی ، نقل وانتقال !! صورت بگیرد.
#از_تاریخ_بگو
➜@tabsare38
زندگی در تبصره۳۸
این "پهلوی"، ماجرا دارد. اینها ایلیاتی و از ایل پالانی درمنطقه سوادکوه بودند . درواقع، رضا پالانی بو
طرح "ایران باستان" و نامگذاری "پهلوی" ، ازسوی سفارتهای غربی ومستشرقین مستعمراتی و کاملا سیاسی، طراحی شد. حتی وقتی هنگام صدور شناسنامه معلوم شد قبلا شخص دیگری این فامیل را انتخاب کرده و بنام محمود پهلوی ،ثبت شده، رضاخان دستور داد نام این شخص باید تغییر کند و محمود پهلوی، تبدیل به محمود محمود شد که ظاهرا کارمند دولت بوده و جایی خواندم بی ربط با آن محمود محمود رمان نویس نیست.
یعنی نامهای پالانی ، پهلوانی ، پهلونژاد ، همه سیاسی و مورد حساسیت و کنترل حکومتی قرار گرفت زیرا تبدیل "پالانی" به "پهلوی" ، جزئی از پروژه ی "ایدئولوژی سازی" انگلیس برای تئوریزه کردن "سلطنت جدید" ، و لازم بود یک "نسب نامه" ی دروغین با جعل تاریخی دست و پا شود.
#از_تاریخ_بگو
➜@tabsare38
- بعضیها هم هستند که به نظر فراموششان کردهایم اما وقتی حرفشان به میان میآید، دیگر نمیتوانیم لبخند بزنیم.
- نزار قبانی
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقا مهدی رزقی
وقتی که به دنیا آمد
فرزند شهید شد.
فرزند شهید اقتدار ایران هادی رزقی
۷ماه بعد از شهادت پدر متولد شد.
۱۴۰۴/۱۰/۳۰
زمانیکه رژیم کودک کش صهیونیستی
به خاک میهن اسلامی مان تعرض کرد
شهید هادی رزقی داوطلبانه آماده
ماموریت و وارد معرکه شد و در
۳۱ خرداد ماه در دفاع از حرم و حریم
جمهوری اسلامی ایران در برابر تجاوز
نظامی دشمن به تبریز به آرزوی دیرینه
خود یعنی شهادت نایل آمد.
#کوچه_شهدا
➜@tabsare38
540.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من تو کل تایمی که نت قطع بود:🤌🏻🤦🏻♀
پ.ن: بعد باز شدن سیمبا
#فیلم_باز
➜@tabsare38