🔴 عملکرد ضعیف مجلس را ببینید تا دلیل حاشیه سازی های اخیر لیست امیدی ها را متوجه شوید!
🔺بررسیها از عملکرد مجلس نشان میدهد در ۳۷۴ جلسه علنی که در مجلس برگزار شده است، ۶۶۴ طرح و لایحه مطرح شده که از این تعداد، ۴۴۷ طرح توسط خود نمایندهها ارائه شده اند. ۲۷۸ مورد آن که بیش از نصف طرحها به حساب میآید، هنوز بررسی نشده و ۸۹ مورد آن نیز بایگانی و تنها ۶۱ مورد آن به قانون تبدیل شد.
🔺بنابراین عملکرد ضعیف مجلس و دستان خالی لیست امید برای گزارش به ملت سبب شد تا اعضاء این جریان سیاسی به جای گزارش از عملکرد 4 ساله خود با فرار به جلو موضوعات دیگر را برجسته نمایند تا بعد از 4 سال حضور در مهمترین جایگاه قانونگذاری با اپوزوسیون انگاری موفق به کسب رای دوباره گردند.
🔺حضور امثال دکتر #قالیباف برای این جریان تنبل سیاسی، زنگ خطر بزرگی است؛ بنابراین همه تلاش خود را برای تخریب نیروهای جهادی و انقلابی به کار گرفته اند!
@hadisyasi
🔴وزیر نفت: کارت سوخت برای برخیها یک موضوع مقدس شده است!
زنگنه:
🔻موضوع کارت سوخت که برای برخیها یک موضوع مقدس شده است؛ موضوعی که مربوط به ۲۰ سال پیش است و از رده خارج شده.
🔻اکنون همه میگویند سهمیه کارت سوختی که به ما میدهید کم است اما باید بدانیم هر خودرو چقدر کار میکند تا به آن سهمیه بدهیم.
🔻اینکه بنزین بدهیم تا مردم با فروش بنزین زندگی بگذرانند نمیشود/ فارس
@hadisyasi
🔴ذوقزدگی اصلاحطلبان از یک مبادله ساده و زمینهچینی برای مذاکره با آمریکا
🔻در شرایطی که مبادله زندانیان میان دو کشور ایران و آمریکا امری سابقهدار بوده و از جمله در سال ۹۴ نیز انجام شدهبود، روزنامههای اصلاحطلب امروز خبر مبادله دکتر سلیمانی با یک تبعه آمریکایی را با ذوق و شوق فراوان و با تیترهایی چون «یخ توافق در زوریخ شکست»، «تشکر ترامپ از ایران»، «سلیمانی آمد، وانگ رفت»، «اولین همکاری مثبت ایران و آمریکا» و «گشایش در زوریخ» در صفحات نخست خود منتشر کردند
🔻روزنامه «شرق» نیز در تحلیلی از این قضیه مدعی شد: این نشانهای از امکان شکلگیری نوعی تعامل بین ایران و آمریکاست! /مپتا
@hadisyasi
🔺جایگزین موگرینی کارش را با دخالت در امور ایران آغاز کرد
مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا:
🔹نیروهای امنیتی ایران بیتوجه به درخواستهای خارجی، در برخورد با ناآرامیها از خود خویشتنداری نشان ندادهاند و به «استفاده نامتناسب از زور علیه معترضان غیرخشن» روی آوردهاند.
🔹نحوه مقابله با ناآرامیهای اخیر در ایران «غیرقابل قبول» است.
🔹ایران باید «به تعهدات بینالمللی خود به خصوص میثاق حقوق مدنی و سیاسی» پایبند باشد./فارس
@hadisyasi
📸 سهم عجیب نهادهای دولتی از محل منابع هدفمندی یارانهها/ هدفمندی یارانهها در بودجه ۹۹ بیش از ۲۵۰ هزار میلیارد تومان درآمد دارد، به مردم فقط ۴۰ هزار میلیارد تومان میرسد!
🔻استخراج اطلاعات از لایحه #بودجه ۹۹ نشان میدهد بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان از بودجه ۹۹ برخی نهادهای دولتی مانند وزارت بهداشت، نهاد ریاست جمهوری، ارشاد، وزارت تعاون و وزارت نیرو از محل منابع هدفمندی یارانه ها تامین میشود!
🔻گفتنی است مطابق تبصره ۱۴ لایحه بودجه ۹۹ میزان منابع هدفمندی یارانهها در سال آینده ۲۵۰ هزار و ۷۲۶ میلیارد تومان است که تنها حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان این منابع به عنوان یارانه نقدی به حساب مردم واریز میشود!
#بودجه_۹۹
@hadisyasi
🔴روحاني همه چيز را تكذيب كرد :از اعتماد به آمریکا و تقدیس برجام تا وعده های ۱۰۰ روزه و توهین به منتقدان....
⏪ نه ١٠٠ روزه را گفتم نه بي شناسنامه!
رئيس جمهور در دانشگاه فرهنگيان: انتقاد كنيم اما برچسب نزنيم/ آيا ۱۶ آذرهاي قبل از اين دولت به اين گرمي و پرشوري بود؟/ ما به آمريكا اعتماد نكرديم به همين خاطر گفتيم كه توافق را بعد از تصويب در سازمان ملل مي پذيريم، ما كار خود را درست انجام داديم/ برجام نه مقدس است و نه لعنتي، يك قرارداد بين المللي است
بنزين ۲ نرخي و دلار چندنرخي سخت و فسادآور است اما گاهي شرايط اضطرار بوجود ميآيد/ اينكه اگر بگوييم فلان فرد، مخالفين را بيشناسنامه خوانده، حرف نادرستي است، در يك مراسم سخنراني فردي سخني بر زبان آورد كه مردم و ملت اينچنين ميگويند و من گفتم از طرف مردم نگوييد، بلكه بگوييد، نظر حزب من اين است و منظور من از شناسنامه اين بود و اينكه نه بعنوان كل ملت ايران، سخن بگوييد
چه زماني در كشور گفتم كه مشكلات را ۱۰۰ روزه حل ميكنيم؟ بسياري از دولتها در جهان برنامه گزارش اقدامات ۱۰۰ روزه و برنامههاي ۴ ساله دارند و اين اختراع و اكتشاف ما نيست/ در همان ۱۰۰ روز با توافق با ۱+۵ توافق موقت كرديم و ۷۰۰ ميليون دلار آزاد شد.
@hadisyasi
🔴سردار جلالی: راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به معنای قطع اینترنت بین الملل نیست
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور:
🔹یکی از مهمترین بخش های شبکه ملی اطلاعات که اکنون در آن نقص وجود دارد «موتور جستجوی ایرانی» است که در داستان قطع اینترنت اخیر نیز جای خالی آن به جد احساس شد. البته اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته و ضرورت دارد تا از فعالان این بخش حمایت به عمل آید.
🔹سازمان پدافند غیرعامل کشور آمادگی دارد به عنوان بازوی نظارتی مجلس در این زمینه وارد عمل شده و اقدام به گزارشدهی تخصصی کند.
🔹راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به هیچ وجه به معنای قطع اینترنت بین الملل نبوده بلکه بستری است که مردم بتوانند از یک سو از خدمات با کیفیت و با سرعت شبکه ملی اطلاعات بهره مند شوند و هم اینکه سرعت اینترنت بین الملل در کشور نیز ارتقا پیدا کند.
🔹ما به دنبال استقلال در حوزه فضای سایبری هستیم و این رویه کاملا یک رویه جهانی است و حتی از سوی کشورهای اروپایی نیز درحال پیگیری است.
@hadisyasi
🔴 طرح DRT ؛ طرح جدید شهرداری تهران برای تحقیر تهرانی ها !
🔺ایرانیها نسبت به متغیر بودن هزینه بلیطهای نشسته و سرپایی در اتوبوسهای شهری واکنش منفی نشان میدهند و آن را به دور از کرامت انسانی میدانند. این روزها برداشتها از طرح DRT این است که هر که پول کمی دارد سر پا بایستد و آن که پول بیشتری دارد بفرماید بنشیند
🔺از زمان روی کارآمدن پنجمین دوره شوراهای شهر و روستا حدود دوسالی میگذرد. نگاه کلی بر مهمترین تصمیمات شورای شهر تهران در این مدت، تیترهایی از جنس افزایش هزینه خدمات شهری بوده است؛ پولی شدن تونلهای شهر تهران/افزایش هزینه طرح ترافیک/ اعمال محدودیت در محدوده زوج و فرد با اجرای طرح کاهش آلودگی هوا، افزایش ۵۰ درصدی بلیت مترو و ....
🔸هرچند اجرای طرحهایی مثل DRT رامیشود با توجه به فرهنگ عمومی جامعه طرح ریزی واجرا کرد،به طوری که نفع آن هم به جامعه، هم به بخش خصوصی و سرمایه گذاران آن و هم به مدیریت شهری بازگردد، ولی وقتی نگرش مدیران تصمیم گیرصرفاًسرمایه دارانه و کاپیتالیستی، و مبنا فقط به دست آوردن سود و درآمد بیشتر شد؛دراین میان آن قشری که آسیب جدی خواهد دید فقط شهروندان خواهند بود.
@hadisyasi
.
ستاره شدیم؛ اما با خاتم نه توتال
آقای روحانی امروز با اشاره به اهمیت خودکفایی بنزین گفت " ۳ فاز پالایشگاه ستاره خلیج فارس، روزانه ۳۶ میلیون لیتر بنزین تولید میکند. فاز بعدی در این پالایشگاه در حال اجراست که در مجموع تولید بنزین را به ۴۵ میلیون لیتر در روز می رساند".
♦️این خبر، چه در عرصه تامین نیاز داخلی و چه برای برنامه ریزی صادراتی، بسیار امید بخش و خوشحال کننده است. ما در گستره خلیج فارس، دو مدل را در دو پروژه به اجرا گذاشتیم؛ یکی در پارس جنوبی با شرکت توتال و دیگری با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در پالایشگاه ستاره خلیج فارس.
🔹شرکت فرانسوی برای دومین بار طی دو دهه اخیر، کلاهبرداری کرد و توافق را زیر پا گذاشت؛ در حالی که اطلاعات ذی قیمت و کاملا سرّی حوزه پارس جنوبی را گرفته و به سرقت برده بود. آنها در حوزه مشترک پارس جنوبی، با طرف قطری همکاری می کنند. "چو دزدی با چراغ آید، گزیده تر برد کالا".
♦️مدل دوم، اتکا به توانمندی های داخلی است که می تواند معجزه کند؛ درست مانند همین پالایشگاهی که اکنون نگین درخشان همت و توانمندی ایرانی در پهنه خلیج فارس شده است.
🔹مدل دوم راهگشاست. وقتی کار به شرکت ها و تولید کنندگان و پیمانکاران داخلی سپرده شود، آنگاه ایرادی ندارد که از شرکت های خارجی نیز در کنار شرکت های ایرانی استفاده شود. اما نباید معطل و متکی غرب باشیم.
@hadisyasi
🔵هادی محمدی در گفتگو با بصیرت:
چه خوابی برای عراق در واشنگتن، یونان و بحرین دیده بودند؟
🔹اعتراضات در کشور عراق از اول ماه اکتبر (نهم مهر ماه) با محوریت اعتراض به فساد و مشکلات اقتصادی در بغداد به راه افتاد و در شهرهای مختلف عراق تداوم یافت.
🔸تحریک خارجی نیز در گسترش و تداوم آن نقش داشته و احزاب سیاسی را نیز پای کار آورده است.
🔹دولت عراق نیز با استعفای عادل عبدالمهدی در تلاش برای بازگرداندن آرامش به شهرهای مختلف این کشور به دنبال اتخاذ سیاستهای حمایتی برای برون رفت از این بحران است.
@hadisyasi
نشاط انتخاباتی
رقابتهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با عبور از مرحله نامنویسی اولیه نامزدها، وارد مرحله حساسی شده است. نامنویسی 16 هزار و 145 نفر برای تکیه زدن بر صندلی مجلس، آماری کمنظیر و نوعی رکوردشکنی به حساب میآید که میتواند نشاندهنده رقابتی جدی در انتخابات دوم اسفند باشد. هزاران نفری که به گفته بیشتر آنان احساس تکلیف و شوق خدمت به مردم، پای آنان را به فرمانداریهای سراسر کشور کشانده تا بتوانند با نشستن بر جایگاه قانونگذاری، در سرنوشت کشور مؤثر باشند.
اهمیت این مسئله از آنجایی است که این روزها، پس از فروکش کردن و مهار فتنه بنزینی، ضدانقلاب و دشمنان ملت ایران همه تلاش خود را برای القای ناامیدی به جامعه با شدت و حدّت دو چندانی آغاز کرده بودند که این سونامی نامنویسیها، اولین شکست را به راهبرد رسانهای دشمن وارد کرد! از این رو حضور پرترافیک برای نامزدی انتخابات هرچند ممکن است از برخی منظرگاهها چندان مطلوب هم نباشد، اما از این جهت که از شوق مردم برای مشارکت در انتخابات حکایت دارد، باید آن را به فال نیک گرفت؛ چرا که وقتی اعتراض به برخی تصمیمات مسئولان کشور افزایش مییابد، آنچه باید به مثابه راهکار در جامعه و اذهان عمومی بنشیند، تأکید بر این حقیقت است که فرایند تغییر از میدان انتخابات میگذرد و لاغیر!
انتخابات در نظامهای سیاسی برای همین شکل گرفته که به افراد و جریانهای سیاسی و هر گروهی که حرفی برای اداره کشور دارد، فرصتی داده شود تا برای مدت محدودی سکان اداره کشور را چه در قالب قوه مجریه و چه مقننه برعهده بگیرند و پس از چهار سال اگر توانستند به وعدههای داده شده عمل کنند و آثار حضورشان در قدرت در سطح جامعه احساس شده و آثار و برکات تکیه زدن بر صندلی قدرت در زندگی افراد جامعه مشاهده شود، آنگاه دوران خدمت آنان برای چهار سال دیگر تمدید شود و اگر نتوانستند انتظارات را برآورده کرده و آثار سوء ناکارآمدی آنان اوضاع زندگی رأیدهندگان را تحت تأثیر قرار داد، در انتخابات بعدی کنار گذاشته شوند.
بدون شک این نگاه به رونق انتخابات خواهد انجامید و هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی سطح انتخاب و مجلس برآمده از انتخاب را ارتقا میبخشد و اتفاقی خوب در عرصه حکمرانی رقم خواهد خورد.
@hadisyasi
فتف و فوتبال و فشفشه؛
تاملاتی در ضد مدیریت ورزش
🔹تبِ آوردنِ سر مربی، چند سال است فوتبال ما را فرا گرفته. پول های هنگفتی در دوره مضیقه اقتصادی کشور، ارزانی مربی خارجی و دلال ها شد و بعضا نه تنها مشکلی را حل نکرد، بلکه مشکل ساز هم شد.
♦️استفاده از تجارب دیگران، یک بحث است و به شکل کنتراتی، تیم ملی یا باشگاهی را دست مربی خارجی سپردن، بحثی دیگر. برخی مدیران با این مدل خارجیگری افراطی و دهان پرکن، مسئولیت پاسخگویی را از دوش خود بردارند.
🔹#نتیجه_گرایی_مقطعی -مثلا در جام جهانی- تنها توقع مدیران مذکور بود؛ درست مثل فشفشه ای گه ظرف چند ثانیه گُر می گیرد و به همان سرعت هم خاموش می شود. آن مدیران در طول سالها نگفتند تکلیف تربیت ورزشکار از پایه و تبدیل آن به جریان بالنده و همیشگی و با تربیت و درایت چه می شود؟
♦️اگر تیم ها بردند، افتخارش برای خارجی و منطق خارجیگری بود؛ و اگر باختند، با رندی پای اخلاقیات و روحیات و سیاست و فرهنگ ایرانی نوشته شد. از این مدل پوپولیست و نتیجه گرا، هرگز احساس شخصیت و هویت و عزت و تلاش و سختکوشی در نمی آید. و کمتر، بازیکن یا تیم غیرتمند و با اخلاق ساخته می شود.
🔹حالا چند وقتی است بحث رفتن فلان یا بهمان مربی خارجی به شدت داغ شده؛ آن قدر که احساس می شود، هم برخی مدیران و هم طیفی در خارج، بدشان نمی آید همین موضوع را جای موضوعات مهم مدیریتی و اقتصادی و سیاست خارجی ما بنشانند.
♦️طیف اول با این جنجال، از پرسش های انتقادی شانه خالی می کند و دومی، سر سوژه همیشگی خود می رود که ایران تحریم است و منزوی است و مشکل FATF (فتفت/ اف ای تی اف)را باید حل کند و ...
🔹طیف دوم و دنباله های رسانه ای آنها چنان به بحث رفتن مربیان خارجی جهت می دهند که مخاطب تردید می کند نکند آوردن و تحت فشار قرار دادن مربی خارجی برای رفتن از ایران، بخشی از مهندسی آنها برای معتبر سازی تحریم ها و ضرورت تسلیم داشته های امنیتی و فنی و سیاسی و موجودیت خویش به بهانه های مختلف به دشمن است.
@hadisyasi