🔴یادداشت سید امیرحسین قاضی زاده در پی هتاکی حسین قدیانی نسبت به علامه مصباح
🔷کاش سیاسیون و اطرافیان قلم به دستشان به شخصیتهای تمدنی مانند علامه مصباح حزبی و جناحی نگاه نکنند/ ثبات خود در مسیر امام و انقلاب را مدیون علامه مصباح می دانیم/ با نگریستن به این قلمهای تهمت و توهین و کینه برای عاقبت خود می ترسیم
🔻متن یادداشت بدین شرح است:
🔶یقینا سخن گفتن درباره فضایل علامه مصباح که نائب بر حق امام زمان(عج) حضرت امام خامنه ای او را مستجمع " علم، بصیرت به معنای حقیقی کلمه و صفای باطن میداند" مشکل است. همو که به گفته رهبر معظم انقلاب علامه طباطبایی و شهید مطهری زمان ما و عقبه تئوریک نظام است. کسی که رهبری خلاء او را خسارتی بزرگ برای مجلس وزین خبرگان میداند.
🔶کاش سیاسیون و اطرافیان قلم به دست آنها متوجه بودند که به شخصیتهای تمدنی مانند علامه مصباح، حزبی و جناحی نگاه نکنند و اینگونه ناجوانمردانه آن عالم بزرگ جهان معاصر و نه فقط جهان اسلام را آماج تیرهای زهرآلود خود قرار نمیدادند.
🔶بنده و دوستان هم دوره بنده، آنان که دل در گرو اسلام و انقلاب و آرمانهای نجاتبخش امام راحل دارند، ثبات خود در این مسیر را مدیون اندیشه و قلم و بیان چشمه جوشان علامه مصباح میدانیم و با نگریستن به این قلمهای مسلح به گلولههای تهمت و توهین و کینه بر عاقبت خود میترسیم و از خداوند طلب عاقبت به خیری میکنیم.
@hadisyasi
🔺آلمان: آماده بازگشت به مذاکرات وین هستیم؛ ایران فوراً این پیشنهاد را بپذیرد!
➕ قابل توجه طرفداران دیپلماسی التماسی که هشت سال تمام انفعال را بجای صبر استراتژیک به ملت قالب کرده اند؛ این به تکاپو افتادن و خط و نشان کشیدن های ظاهری بخاطر تهدید ایران به تولید اورانیوم فلزی است!
@hadisyasi
▪️دروغ که مالیات ندارد!
نشستهاند دو سخنرانی را تکه تکه کرده و کنار هم گذاشتهاند تا بگویند امام مخالف انرژی خورشیدی بوده و یک لشگر ربات و یک مشت سادهلوح هم فیو بزنند!
امام میگوید: (شاه)نفت ما را به حلقوم آمریکا و دیگران میریزد، بعد میخواهد از انرژی خورشید استفاده کند...
@hadisyasi
برجام و بنزین، برق و مرغ؛
مشکل از تحریم است یا تحریف؟!
🔹دانش آموز تنبلی، از کل درس جغرافیا، فقط مختصات افغانستان را حفظ بود. اگر معلم، درباره پاکستان می پرسید، او می گفت "کشوری است در همسایگی افغانستان؛ و اما افغانستان..."! اگر هم مختصات آرژانتین را می پرسیدند، می گفت "کشوری است که هیچ مرز مشترکی با افغانستان ندارد؛ ...و اما افغانستان..."!
♦️شاید اگر روزی می پرسیدند چه ربط منطقی میان برجام، بنزین، برق و مرغ می توان قائل شد؟، در شرایط عادی بعید بود کسی بتواند میان این چهار مورد، وجه اشتراک منطقی پیدا کند.
🔹اما آقای روحانی با نبوغ ویژه، توانسته برای این چهار فقره و ده ها مورد مشابه سوء مدیریت، یک پاسخ پیش ساخته و حاضر و آماده ارائه کند. هر وقت از او یا برخی مدیرانش سوال می کنید که چرا در فلان یا بهمان حوزه، نابسامانی وجود دارد، جواب از پیش آماده، "تحریم و FATF" است!
♦️اولا کسی حق ندارد خباثت آمریکا و غرب در موضوع تحریم ها را کتمان کند. اتفاقا اینجا برخی مدیران و حامیان روحانی متهمند که در گذشته دشمنی دشمن را انکار کرده و کسانی را که درباره آن هشدار می دادند، متهم به داشتن "توهم توطئه" می کردند!
🔹همین ها وقتی هم پشت تحریم ها پنهان می شوند تا ناکارآمدی و کار نکردن خود را بپوشانند، به جای اعتراض به آمریکا و اروپا، کشور خودمان را مقصر تحریم معرفی می کنند؛ رویکرد شان با ادبیات دشمن مو نمی زند!
♦️ثانیا، مدعیان اعتدال و اصلاحات بارها در دولت احمدی نژاد گفتند نقش تحریم در مشکلات اقتصادی، ده تا سی درصد است و مابقی به سوء مدیریت برمی گردد. آنها اگر انصاف دارند، امروز هم باید همین نسبت را بازگو کنند و سهم خود در را بپذیرند.
🔹ثالثا تحریم ها با اظهار ضعف و دادن امتیاز برداشته نشد؛ چنان که دیدیم. تحریم با مقاومت فعال و اقتصاد مقاومتی (درونزا و برون نگر) مهار می شود.
♦️ماجرای تحریم سوخت بیست درصد (مورد نیاز برای تولید رادیو دارو های حیاتی) و تحریم بنزین، دو اتفاق مهم برای فلج کردن کشور ما بود که هر دو نیز در دولت فریبکار اوباما اتفاق افتاد. این خباثت، وقتی با همت متخصصان ایرانی رو به رو شد، فرصت های جدید پیشرفت را فراهم کرد.
🔹رابعا، تحریم هنگامی شکسته می شود که جریان تحریف شکست بخورد. متاسفانه آقای روحانی در این زمینه به دفعات، آدرس های گمراه کننده به مردم داده است.
♦️او امروز گفت "اصل تحریم دست ماست، می توانیم همین هفته تصمیم بگیریم و تمامش کنیم؛ می توانیم هم ادامه پیدا بکند... وقتی پول نیست؛ صندوق توسعه خالی است؛ نفت نمی توانیم بفروشیم، با بانک ها نمی توانیم رابطه خوب داشته باشیم به خاطر FATF، نتیجه اش این می شود که سرمایه نیست و طرح های بزرگ را نمی شود اجرا کرد".
🔹او زمانی می گفت به شرط رفتن زیر بار برجام، "همه تحریم ها لغو می شود". آن روز، نه شرط پذیرش توافق پاریس (کاهش مصرف سوخت های فسیلی در نیروگاه ها) در میان بود، و نه دادن 41 تعهد به FATF.
♦️حالا هم که 39 بند از 41 تعهد غیر قانونی به FATF و توافق پاریس (تصویب نشده در مجلس) را به اجرا گذاشته اند اما تحریم ها بیش از دو برابر شده، روحانی به جای عذرخواهی، باز هم وانمود می کند تحریم ها لغو شدنی بود و ما اراده کافی نداشتیم!
🔹این در حالی است که بایدن حاضر نیست حتی به همان تعهدات نیم بند اوباما برگردد، تحریم ها را به شکل قابل راستی آزمایی لغو کند و تضمین دهد که دوباره مرتکب نقض عهد نمی شود؛
♦️اما ضمنا می گوید ایران در موضوع هسته ای (برجام) و توانمندی های دفاعی و منطقه ای، امتیاز جدید هم بدهد! کدام انسان صادق و مسئولیت شناسی می تواند این واقعیت را 180 درجه وارونه روایت کند؟!
🔹خامسا، اگر در تامین سرمایه خارجی محدودیت است، چرا تدبیری برای هدایت نقدینگی 3700 هزار میلیارد تومانی (هفت برابر شده) به بخش تولید اندیشیده نشد؟ نقش بانک مرکزی و بانک های دولتی و شخص آقای در تولید این نقدینگی ویرانگر چه بود؟
@hadisyasi
[ Photo ]
#شب_زیارتی_ارباب
🚩ما سینه زنان غم عظمای حسینیم
ما زائر دلخسته ی بین الحرمینینم
🚩یا فاطمه من عاشق بین الحرمینم
من نوکر عشاق و محبین حسینم
🚩این سینه زدن را زتو دارم زتو دارم
ای عشق تو و ذریه ات دار و ندارم
🚩مادر کرمی کن که به راه تو فداشم
من همسفر خیل عظیم شهداشم
🚩یاد شهدایی که چه بی واهمه بودند
دلداده ی عشق علی و فاطمه بودند
🚩باید که مسلح بشود اسلحه ی دین تا
روز رها گشتن لبنان و فلسطین
🚩باید که ادامه بدهیم راه شهیدان
تا روز عیان گشتن آن دلبر پنهان
🚩باید که بمانیم همه با شور حسینی
دلداده سید علی و یار خمینی
@hadisyasi
#ایتا #تلگرام #سروش #
یکی از استدلالهای بیپایهای که در رابطه با عدم توسعه کافی ظرفیت نیروگاهی کشور در سالهای اخیر ارائه میشود، این است که قیمت تمام شده برق، حدود دو برابر قیمت فروش به مشتری است و همین امر موجب بیمیلی سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در این حوزه شده است. اگر قیمت برق افزایش یابد، تمایل به سرمایهگذاری در این بخش نیز افزایش یافته و مسئله حل خواهد شد.
نخستین سوالی که از صاحبان این استدلال باید پرسید این است که آیا همین فرمول را نمیتوان درباره سایر حوزههای زیرساختی نظیر آب و راه و راهآهن و... مطرح کرد؟ آیا این استدلال که فیالمثل قیمت تمام شده آب در هر متر مکعب ۲۵۰۰ تومان است و از مردم ۷۰۰ تومان اخذ میشود، توجیه مناسبی برای توقف سرمایهگذاری دولت از منابع عمومی برای آبرسانی به مردم است؟
نئولیبرالهای وطنی- با ریش و بدون ریش- رسما در حال القای این گزاره هستند که یارانه آب و برق و جاده و راهآهن و... حذف شود، حوزه زیرساخت "قابل سرمایهگذاری"(Investible) شود و بخش خصوصی بتواند مثلا برق را با قیمت تمامشده بعلاوه سود به مردم بفروشد. این آقایان در پرچمداری نئولیبرالیسم از نهادهای نئولیبرال همچون IMF نیز پیشی گرفتهاند. چه، صندوق بینالمللی پول نیز که پرچمدار بحث PPP است، ریسکزدایی از سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت را به دولتها تجویز میکند. یعنی به دلیل اینکه ممکن است کالای زیرساختی تولید شده به دلیل گرانی توسط مردم خریداری نشود، تجویز IMF این است که دولتها بازگشت اصل و سود سرمایه بخش خصوصی را تضمین کنند.
در سیاستهای کلی اصل ۴۴ نیز اگر به بخش خصوصی مجوز سرمایهگذاری در برخی حوزههای زیرساختی داده شده، به معنی این نیست که اگر بخش خصوصی تمایلی به سرمایهگذاری در این حوزه نداشت، دولت دیگر مسئولیتی در این حوزه ندارد. رهبر انقلاب بارها فرمودهاند که در حوزههایی که بخش خصوصی به هر دلیلی توان و امکان سرمایهگذاری را ندارد، وظیفه دولت است که سرمایهگذاری کند.
جالب توجه است که حتی در کشورهای صنعتی نیز پرداخت یارانه به حوزههای زیرساختی ازجمله انرژی متوقف نشده است. در کتاب دولت و بازار بحث کردهام که در ژاپن، راهآهن را خصوصی کردند، اما این راهآهن خصوصیسازی شده، برای سرپا ماندن، از دولت یارانه میگرفت. یا در آرژانتین، خط آهن ملی خصوصی شد و با قطع حمایت دولت، به دلیل مقرون بهصرفه نبودن، متروکه شد.در اروپا در سال ۲۰۱۸ بیش از ۱۵۹ میلیارد یورو یارانه به بخش انرژی داده شده است.
با حوزه زیرساخت نمیتوان از این شوخیها کرد. البته شایان ذکر است که نئولیبرالهای وطنی آنجا که میخواهند یک سیاست استعماری و تجویزی غرب را در این کشور پیاده کنند و این تجویزها به منافع شخصی و خانوادگیشان هم گره خورده است، به سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت هم یارانههای کلان میدهند. برای نمونه، پس از اینکه کاهش انتشار گازهای گلخانهای متعاقب توافق پاریس در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفت، این وزارتخانه با تولیدکنندگان برق خورشیدی قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله منعقد کرد و هفت-هشت برابر قیمتی که برق را به مشتری میفروشد، در حال خرید برق از این تولیدکنندگان خصوصی است. چرا در این مورد، قیمت پایین برق عامل بیمیلی سرمایهگذاران نشده و دولت اتفاقا با پرداخت از بودجه عمومی، سرمایهگذاری را برای سرمایهگذاران جذاب کرده است، اما نوبت به توسعه نیروگاههای فسیلی که میرسد، شکاف قیمت مقصر عدم سرمایهگذاری میشود؟
چرا برای آقای سیدمهدی محقق داماد، داماد وزیر محترم نیرو جناب آقای اردکانیان مقرون به صرفه بوده است که شعبهای از شرکت KPV اتریش را در ایران تاسیس کرده (شرکت کی پی وی مهرآباد) و در حوزه تولید برق خورشیدی سرمایهگذاری کند، پنل بکارد و برق(پول) درو کند، اما از این مشوقهای قیمتی و تضمینهای ۲۰ساله در حوزه نیروگاههای فسیلی خبری نبوده است؟
این الگو، الگویی آشناست که استعمار، منافع کلان خود را به خردهمنافع جادهصافکنهایی از ساکنان سرزمینهای مستعمره گره بزند...
@hadisyasi
🔴پروژه بعدی علیه نظام چیست؟
⏪هشدار دکتر احمد قدیری درست بود.
رصد فضای مجازی نشان میدهد درحالیکه هنوز آب جیرهبندی و قطع نشده است، لشکر سایبری منافقین پروژه یزید سازی از نظام را از هماکنون آغاز کرده است.
@hadisyasi
سقوط دومین گمرک مرزی افغانستان با ایران به دست طالبان
منبع آگاه:
🔹بعد از گمرک مرزی اسلام قلعه، گمرک مرزی ابونصر فراهی هم به دست طالبان سقوط کرد.
🔹نیروهای طالبان توانستند کنترل این دو گمرک مرزی افغانستان با ایران را در دست بگیرند.
🔹ایران و افغانستان داری ۳ گمرک مرزی هستند که هم اکنون ۲ گمرک مرزی در کنترل طالبان است.
🔹گمرک مرزی اسلام قلعه چند ساعت قبل و گمرک مرزی ابونصر فراهی هم ساعتی پیش به کنترل طالبان درآمد.
@hadisyasi
🔴️پیرامون مقامات اخلاقی آیت الله مصباح همین بس که سالها شاگرد آیت الله العظمی بهجت بود و نماینده ایشان درحوزه علمیه به شمار میآمد/ ایشان هر چه داشت در خدمت دفاع از اسلام و نظام و ولایت فقیه به میدان آورد.
🔷سخنان حجتالاسلام سید محمود نبویان در پی هتاکی به علامه مصباح یزدی
◻️ آیت الله مصباح یزدی یک فیلسوف بود بزرگ بود به طوری که دکتر سروش درکتاب خود عنوان میکند که " من با همه آماده مناظره هستم الا یک شخص و آن هم آیت الله مصباح است، چرا که ایشان قویترین فلسوف زنده درکشور است ".
◻️ آیت الله مصباح یزدی تفسیر، معارف قرآن و مسائل موضوعی اسلام را از ابتدا از دل قرآن مطرح کرده است و مفاهیم اعتباری را تبیین کرده اند که ریشه مفاهیم اعتباری در واقعیت کجا است تا بتواند مباحث اخلاقی را از اعتباری بودن نجات دهند که این امر از ابتکارت آیت الله مصباح است.
◻️ در اخلاق همین بس که ایشان سالها شاگرد آیت الله العظمی بهجت بود و نماینده ایشان درحوزه علمیه به شمار میآمد.
◻️ ایشان هر چه داشت در خدمت دفاع از اسلام و نظام و ولایت فقیه به میدان آورد.
تمام دشمنیهای دشمنان چه دانسته و چه ندانسته برای این است که آیت الله مصباح در دفاع از نظام و ولایت فقیه و کشور جدی بودند و دشمنی این افراد با اصل نظام و ولایت فقیه است.
◻️ اگر برخی ندانسته به مقام ایشان اهانت میکنند، این افراد فریب خوردهاند؛ چرا که اشکالاتی که به ایشان وارد میکنند دروغی بیشتر نیست.
آیت الله مصباح یزدی آزاداندیشترین متفکر و فیلسوف در حیطه مسایل علمی بود.
◻️ تمام دشمنان نظام و اسلام، روشنفکران غرب زده و معاندان نظام با ایشان دشمن هستند و این ویژگی منحصر به فرد آیت الله مصباح است.
@hadisyasi
🔸رئیسجمهور منتخب با آیتالله نوری همدانی دیدار کرد
🔹حجت االاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور منتخب صبح امروز با حضرت آیتالله نوری همدانی دیدار و گفتگو کرد.
🔹دیدار با حضرات آیات وحید خراسانی، مکارم شیرازی، سبحانی، صافی گلپایگانی، شبیری زنجانی، علوی گرگانی و اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از جمله برنامههای رئیس جمهور منتخب در قم است.
@hadisyasi
🔴محاکمه مسئولین به خاطر ترک فعل یک ضرورت است.
🔹طبق قانون ششم توسعه از سال ۹۶ تا ۱۴۰۰ با روحانی باید سالی ۵۰۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده میشد ولی وزیر نیرو در سال ۹۶ ساخت نیروگاه را خواسته ی مافیای نیروگاه ساز دانست و حاضر به ساخت هیچ نیروگاهی نشد و حتی تلاش برای تکمیل فاز ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر هم نکرد تا ۴ سال پسرفت داشته باشیم در حالیکه روسیه تنها در یک سال گذشته صادرات برق خود را دو برابر کرده. محاکمه مسئولین به خاطر ترک فعل یک ضرورت است.
🔹علی رغم تمایل بخش خصوصی به ساخت نیروگاه، وزارت نیرو استقبال و همکاری نکرد تا دولت روحانی ضعیف ترین دولت در توسعه ی نیروگاه های کشور از زمان انقلاب تا الان باشد.
🔹محاکمه ی مسئولین خواسته ی بحق مردم است.
@hadisyasi